Esports B92.net

Osam nedelja esport igrama da regulišu Loot kutije

Još jedan udarac se ovog petka desio industriji AAA video-igara, gde su Loot kutije nekoliko godina unazad standard, ali poslednjih meseci, odnosno od prošle jeseni i Battlefront 2 kontroverze, su postale i velika negativna stavka, do te mere da je postalo deo marketinga reklamirati igru sa “Nemamo loot kutije” akcentom.

nikola savić klan rur
Pošaljite komentar
 1. Znaci hoce da kazu da je prosecan covek nesposoban da se stara o sebi i da ga igra lako upropasti xD
  WTF stvarno xD
  Moram da izadjem malo medju obicni svet da vitim nasta ti ljudi lice xD
   (QA, 25. april 2018 14:08)

  # Link komentara

 2. Svaka im cast, treba uvesti red i naplatiti im porez kao kockarnicama, ako hoce da nastave sa istom praksom. Veoma cudno sto se ne spominje counter-strike znam jedno 5-6 osoba koje su pocele sa tim kutijama, a zavrsili na sajtovima za kockanje i kladjenje tipicna navlakusa "teraju" ljude u kockanje, a ne placaju nista.
  (kibo, 23. april 2018 10:35)

  # Link komentara

 3. ako je 5% sansa da mi kutija da nesto, ako nemam za 20 kutija ni ne pocinjem da ih otvaram. Inace taj sistem je zlo, ako si navucen na igru, ode sve nisi dobio nista pojedes se.
   (manjane, 23. april 2018 05:43)

  # Link komentara

 4. pa kako csgo da izbegne ovaj spisak...
   (rdnnnn, 23. april 2018 00:10)

  # Link komentara

 5. Za Dotu konkretno, sistem loot kutija je takva da ako recimo postoji 20 skinova od toga 2 super retka. 18 dobijate iz 18 pokusaja ali 2 retka...uf bacite mnogo para. Tu je sistem kocke i slazem se da ga treba eliminisati, velike kompanije upravo na tome zaradjuju. Sa druge strane ako velike kompanije ne nadju nacin da zaobidju propise, ugasili su ga.
   (keke, 22. april 2018 19:53)

  # Link komentara