Esports B92.net

Hearthstone K&C analiza #5: Mage specijal!

Izlazak ekspanzije nam je sve bliži, a mi nastavljamo sa našom analizom! Za danas je ceo tekst posvećen Mage klasi! I plus bonus tri neutralne karte koje bi se lako mogle uklopiti u neke buduće arhetipove Mage špilova. Sve Mage karte (osim oružja Aluneth, o kome smo pričali u Weapon specijalu ove serije tekstova), će biti obuhvaćene ovom današnjom analizom.

nikola savić klan rur
Pošaljite komentar
 1. "Na drugi pogled, kada znamo informaciju da se svaki spell u koji se ova karta pretvori računa kao “karta koja nije počela u našem špilu”."
  Juce sam gledao stream i cini mi se da Shifting Scroll ne radi za Quest Mage-a. Mozda je u pitanju neki bag, ali covjek je ostao na 0/6 nakon odjgranog spella od te karte.
   (Mudrac, 10. decembar 2017 16:22)

  # Link komentara

 2. Dajte i neki dekic predlog, da nije nesto sto svi igraju.
   (za b93, 8. decembar 2017 17:59)

  # Link komentara

 3. Skoro dve godine igram HS I samo sa magom. Nikad nisam ostvario neki dobar rank (12 najvise) ali volim maga jos od wow-a I jako je zabavan. Zato planiram da probam tog big spell da vidim kakav je. Go Jaina!
   (Ruza, 7. decembar 2017 12:02)

  # Link komentara

 4. Svaka čast!! :)
  (Tweety, 6. decembar 2017 21:01)

  # Link komentara

 5. Sviđa mi se ovaj način na koji gledaš ovog poslednjeg, on tehnički stvarno kao da je 3 mane 4/7 koji vuče kartu, ako to bude Cabalist Tome, jer njega odigra za džabe, to je stvarno value. Uz dobar deckbuilding vrednost iz njega često može da bude zagarantovana
  (Lud zbunjenog, 6. decembar 2017 16:37)

  # Link komentara

 6. Majstore svaka tebi cast, bolje su ti analize nego i vecini svetskih sajtova, bez preterivanja, drago mi je da vidim kvalitetan hs sadrzaj na nasem jeziku, citamo te u Nisu!
  (HS Niš, 6. decembar 2017 15:42)

  # Link komentara