Esports B92.net

Injustice 2: Red Hood stiže 13. juna

Kako je najavljeno na poslednjem Netherrealmovom streamu Red Hood tj. Jason Todd nam stiže za manje od nedelju dana na PS4.

Miloš Mitrović KlanRUR
Podeli

Kao što je ranije rečeno, igrači koji su uzeli Deluxe ili Ultimate ediciju ili Ultimate Pack će besplatno moći da preuzmu lika i upravo će oni biti ti koji će prvi moći da ga isprobaju, dok će ostali morati da sačekaju još koji dan.

Red Hood je najavljen prvo bio zajedno sa Starfire i gostom iz Mortal Kombat serijala, Sub Zerom. Ovo naravno nisu jedini DLC likovi jer je Netherrealm već najavio 9 (!) dodatnih likova. Dok čekate na Red Hooda, pogledajte trejler sa prvim snimcima iz igre:

FGC

Igre i sport: Tabačine dovode do promena u taekvondou

Razvoj tehnologije je uticao pored svih društvenih sfera i na sport, uz različitu dozu odobrenja. Uprkos sjajnim mogućnostima koje su omogućene, često dolazi do grešaka i propusta. Zabrinuti za ovaj problem u teakvondou, 2020 armor, su ponudili svoje rešenje, koje će vam možda delovati poznato.

FGC sreda 30.08. 14:58 Komentara: 0

Večeras su finalni mečevi ELeague SFV Invitational

Nakon dva meseca takmičenja večeras saznajemo ko će osvojiti ovaj turnir vredan 250 000$ dolara. Za ovu priliku su se izborili 8 takmičara u koje spadaju Punk, PR Balrog, Fuudo, Phenom, Momochi, Daigo, Wolfkrone i Xiao Hai. Prva četiri su u gornjoj strani žrebi, dok donju polovinu čine preostala četiri.

FGC subota 27.05. 12:49 Komentara: 0
strana 1 od 6 idi na stranu