Da li ste spremni za Dota 2 Major u Berlinu?

Danas počinje Dota 2 Major u Berlinu u organizaciji ESL-a. Kako je pre manje od nedelju dana izašao jedan od najvećih Dota 2 pečeva ikada, očekujemo pravi spektakl pun iznenađenja i fantastičnih mečeva!

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Sreda, 26.04.2023.

16:24

Da li ste spremni za Dota 2 Major u Berlinu?
Foto: ESL

Major će se odigrati u Velodrom areni u Berlinu, gde će se najbolji timovi od 26. aprila do 7. maja boriti za nagradni fond od 500.000 dolara, kao i DPC poene. Imaćemo klasičnu round-robin grupnu fazu, odakle će se 12 ekipa plasirati u plejof sa duplom eliminacijom, BO3 mečevima i BO5 finalom.

Timovi su podeljeni u dve grupe od po 9, odakle će se po 4 najbolje ekipe plasirati u upper bracket plejofa, a potom još po dve u lower bracket. Ostalih šest ekipa će biti eliminisano. Ovako izgledaju grupe: Grupa A nam na prvi pogled deluje malo teže – imamo finaliste Majora u Limi, Gaimin Gladiators i Team Liquid, koji su i ove sezone ostali na vrhu evropske lige. To nije sve, jer je GG nedavno osvojio i DreamLeague S19. Ipak, nadamo se da će ovaj Major doneti još više iznenađenja od prethodnog, i da će neki drugi region zaustaviti dominaciju evropskih ekipa!

Nažalost, neki timovi neće biti u mogućnosti da se takmiče sa svojim punim sastavom zbog problema sa vizama. Ovde je najdeblji kraj izvukao OG, koji će igrati sa čak dve izmene.

Prenos turnira će biti organizovan na zvaničnom ESL Twitch kanalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: