Srbija bira predstavnike za CS:GO IeSF Svetski šampionat – Prijave su otvorene!

Ukoliko ste ikada imali želju da predstavljate našu zemlju na internacionalnoj sceni, sada imate priliku tako nešto i da uradite! Ukoliko igrate Counter-Strike: Global Offensive i poznajete još četiri drugara koja isto vole da se takmiče, SESE vas poziva da se prijavite na prvi kvalifikacioni turnir za IeSF Svetski šampionat, koji će se održati već 8. maja!

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 28.04.2021.

15:34

Srbija bira predstavnike za CS:GO IeSF Svetski šampionat – Prijave su otvorene!

Prethodnih godina smo imali prilike da gledamo najbolje srpske esportiste kako se takmiče u Tekkenu, Doti i PES-u, a sada sa zadovoljstvom možemo reći da će ovogodišnji IeSF stvarno biti poseban, baš zbog toga što će se po prvi put na njemu igrati i najpopularniji FPS šuter na svetu, CS:GO

Prijave su otvorene za sve zainteresovane igrače, a najbolja dve ekipe sa prvog i drugog kvalifikacionog turnira će se plasirati u veliko finale. Pobednici tog velikog turnira će imati priliku da predstavljaju našu zemlju na regionalnom turniru, odakle će najbolji leteti za Izrael, gde će se odigrati velika završnica!

Svi mečevi će biti u Bo1 single elimination formatu, osim polufinala i finala. (organizator je u stanju da promeni pravila u zavisnosti od broja prijavljenih igrača).

Možete se prijaviti klikom na sledeći link, ili u prilogu ispod. Na istom linku možete pronaći sva pravila vezana za turnir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: