Pyth je novi CS:GO igrač koji prelazi na Valorant

Nekada velika nada i uzdanica velikog NIP-a, Pyth, je danas potvrdio da završava svoju CS:GO karijeru i da prelazi na najnoviju Riotovu pucačinu.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 07.05.2020.

15:30

Pyth je novi CS:GO igrač koji prelazi na Valorant

Igrač koji je svoju karijeru započeo veoma rano, polako probijao se kroz rangove švedske regionalne scene. Kada je počeo da nastupa na internacionalnom nivou, delovao je kao jedan od igrača koji će predvoditi švedski CS:GO u budućnosti. Konačno je dobio poziv od NIP-a, koji nije mogao da se odbije.

Iako je početak karijere u švedskoj organizaciji bio solidan, kako je vreme odmicalo, forma je padala. Osamnaest meseci kasnije napustio je ekipu i nikada nije uspeo da povrati formu u kojoj je nekada igrao.

Proveo je nekoliko godina igrajući u nekim manjim ekipama, ali nikada nije uspeo da se vrati na vrh profesionalne scene. Samim tim, došlo je vreme da isprati trend i da se oproba u novoj igri, koja bi u budućnosti mogla da bude velika na esport sceni. Trenutak za promenu je dobar, s obzirom da je igra nova, zato i nije čudno što mnogi profesionalni CS:GO igrači žele da se probiju na vrh pre drugih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: