Srbija

Četvrtak, 07.12.2023.

15:30

Vučić na novoj deonici Moravskog koridora: "Divno izgledaju ovih novih 11km auto-puta" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se provozao deonicom Moravskog koridora Makrešane-Koševi koja je danas puštena u saobraćaj.

Izvor: B92.net

Vučić na novoj deonici Moravskog koridora:
Foto: printscreen Instagram buducnostsrbijeav

"Upravo sam vozio novom deonicom auto-puta od Makrešana do Koševa na Moravskom koridoru. Divno izgledaju ovih novih 11km auto-puta. Ponosan na Srbiju i njene ljude. Srbija ne sme da stane", napisao je predsednik Srbije na Instagramu.

Puštena u saobraćaj deonica Moravskog koridora: "Do 1. januara nema putarina"

Deonica Moravskog koridora Makrešane - Koševi na autoputu od Pojata do Preljine (E761) puštena je danas u saobraćaj.

Do 1. januara neće se naplaćivati putarina na deonici auto-puta od Pojata do Koševa, to jest visina putarine na novim naplatnim stanicama odgovaraće tarifi za postojeću naplatnu stanicu "Pojate", saopštili su Putevi Srbije.

"Puštanjem u saobraćaj poddeonice Makrešane - Koševi, uspostaviće se zatvoreni sistem naplate putarine na delu autoputa od Pojata do Kruševca (Koševa), odnosno, u funkciji biće naplatne stanice Ćićevac, Kruševac Zapad i Koševi, dok će naplatna stanica Pojate biti stavljena van funkcije (kroz nju će se samo prolaziti)", naveli su iz Puteva Srbije.

Deonica Makrešane - Koševi je otvorena za saobraćaj u 15 časova. Uključenje i isključenje sa autoputa u denivelisanoj raskrsnici "Kruševac - Istok" do daljnjeg neće biti moguće.

Vučić: "Gradi se mnogo bolnica, stižu mamografi, nastavljamo sa lečenjem retkih bolesti"

Danas se pušta u saobraćaj deo Moravskog koridora od Makrešana do Koševa

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propalo je; Niko nije uz Mađarsku i Slovačku

Pokušaji Mađarske i Slovačke da uključe EU u njihov spor sa Ukrajinom su propali pošto je Evropska komisija (EK) obustavila zahtev te dve zemlje upućen Kijevu da odustane od sankcija koje je nedavno uveo ruskoj naftnoj kompaniji "Lukoil".

19:41

25.7.2024.

1 d

Podeli: