Uprava carine zapošljava 56 osoba

Ministarstvo finansija raspisalo je konkurs za prijem u radni odnos na neodređeno vreme 56 osoba za rad u Upravi carine širom zemlje.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 28.05.2015.

12:11

Default images
Foto: Thinkstock.com

U oglasu objavljenom u listu Politika se navodi da će 15 radnika biti zaposleno u centrali Uprave carine i carinarnici Beograd, na stručnim i opštim poslovima, a za većinu mesta neophodna je visoka stručna sprema.

Priliku da se zaposle imaće i u carinarnicama u Šapcu, Dimitrovgradu, Zrenjaninu, Kladovu, Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Novom Sadu, Subotici i Užicu.

Rok za dostavljanje prijava je osam dana od dana objavljivanja konkursa, a uz prijavu potrebno je dstaviti i biografiju i potrebne dokaze na adresu organizacione jedinice Uprave carine na koju se prijava podnosi.

U oglasu nije navedeno da li su novi radnici potrebni zbog proširenja ovlašćenja, zaduženja ili usvajanja novih pravnih akata ili za popunjavanje već postojećih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: