"Traženiji 'miloš', kad bi s Rusima dogovorili..."

Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da će u Rusiji pokušati da dogovori dogradnju srpskog borbenog vozila "miloš", kako bi ga tako unapređenog lakše prodavali

Srbija

Izvor: B92

Subota, 25.03.2017.

09:57

Foto: Tanjug, Dimitrije Goll

Vučić je za TV Pink kazao da je borbeno vozilo Milop veoma traženo, ali da je naš problem što ne možemo da ga proizvodimo u većim količinama.

“Jedna firma nam je tražila 800 a mi možemo da porizvedemo osam. Bez nezavisnog vešanja, a to je da objasnim, da imate pogon na četiri točka, koje ćemo geldati da obezbedimo za proizvodnju u pribojskom FAP-u, ne vredi”, naveo je on.

Vučič je naveo da postoji ideja da se na to borbeno vozilo dogovori “kornet” sa Rusijom i tako bi postao kao borbena vozila sa kojima se ratuje na Bliskom istoku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

17 h

Podeli: