Promene u železničkom saobraćaju na pruzi Beograd Centar-Novi Sad

Zbog radova u naredna dva dana biće izmenjen red vožnje ukupno petnaest putničkih vozova koji saobraćaju između Beograd Centra i Novog Sada.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 06.06.2023.

21:36

Promene u železničkom saobraćaju na pruzi Beograd Centar-Novi Sad
Foto: shutterstock, Khomulo Anna

Zbog planiranih radova na električnom dalekovodu DV 110 KV, sutra i u četvrtak, od 9.40 do 13.40 sati, biće obustavljen železnički saobraćaj na deonici Nova Pazova – Stara Pazova, između Beograd Centra i Novog Sada, a u kontaktnoj mreži na ovom delu pruge biće isključen napon, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije.

Zbog ovih radova u naredna dva dana u navedenom vremenskom intervalu biće izmenjen red vožnje ukupno petnaest putničkih vozova koji saobraćaju između Beograd Centra i Novog Sada, odnosno Beograd Centra i Šida.

Za putnike iz vozova koji će u naredna dva dana saobraćati po izmenjenom redu vožnje na novosadskoj i šidskoj pruzi nije obezbeđen alternativni autobuski prevoz, dodaje se u saopštenju.

Infrastruktura železnice Srbije izvinjava se putnicima i korisnicima usluga zbog današnjih izmena u organizaciji saobraćaja vozova na pruzi Beograd – Novi Sad.

Planirani radovi na električnom dalekovodu odvijali su se i danas, 06. juna 2023. godine, u vremenskom intervalu od 09.40 do 14.11 sati, što je prouzrokovalo promene u funkcionisanju putničkog železničkog saobraćaja na prugama Beograd Centar – Novi Sad i Beograd Centar – Šid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

19 h

Podeli: