Biz - B92.net

Od danas i zvanično - Yettel

Beograd -- Yettel, novi brend PFF Telekom Grupe, zvanično je predstavljen danas.

Izvor: B92, Investitor.me
Podeli
Foto: ImYanis/Shutterstock
Foto: ImYanis/Shutterstock

"Odnos ljudi prema tehnologiji se promenio. Povezanost se podrazumeva, a korisnici od nas očekuju savet kako da koriste tu tehnologiju na najbolji mogući način da bi balansirali stvari koje su im važne u životu. Želimo da ponudimo proizvode i usluge koji će im u tome pomoći", kaže Marek Slačik, izvršni direktor TMT CEE (Tehnologija, Mediji, Telekomunikacije za CEE region), PPF Telekom grupe.

Kako je najavio generalni direktor Yettela u Srbiji Majk Mišel, za dve nedelje biće predstavljena nova usluga koja podiže Yettel Petak na novi nivo.

"Cilj je da korisnicima ponudimo balans kada su u putanju kupovina i potrošnja, kroz veoma jednostavno rešenje. Korisnici će imati najbolju ponudu i popuste kod više od 50 partnera, podeljenih u 10 kategorija. Naš glavni cilj je da, pre bilo kakve kupovine, provere Yettel aplikaciju ne bi li pronašli ponudu koju će iskoristiti", rekao je Mišel.

Tu je i Yettel ID, jednostavan koncept koji omogućava prijavu na različite digitalne platforme koristeći Yettel broj. To znači da korisnici ne moraju svaki put da unose svoje podatke kada žele da se registruju, nego da za to daju saglasnost operatoru, uz potpuno poštovanje privatnosti.

Od danas su aktivni zvaničan sajt www.yettel.rs, Yettel aplikacija i nalozi na društvenim mrežama. Ceo proces za korisnike biće automatizovan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.