Zlatibor postao "zlatna koka"

Na 25. sednici Opštinskog veća opštine Čajetina utvrđen je predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o budzetu opštine Čajetina za 2021. godinu, rebalans I.

Izvor: RINA
Podeli
Foto: RINA
Foto: RINA

Vučić na Zlatiboru: Za mene je gondola ovde super projekat VIDEO/FOTO

Na jednom potezu se stvara čak 65 odsto srpskog BDP-a

Neko je prošle godine u Srbiji zadovoljno trljao ruke

Time su utvrđeni prihodi i primanja sa prenetim sredstvima iz prethodne godine i rashodi i izdaci u iznosu od 2.917.000.000 dinara.

Ovim rebalansom budzeta, obim budzeta je povećan za 616 miliona dinara. Najveći iznos povećanja odnosi se na preneti suficit iz prethodne godine, kao i zbog dobijenih sredstava od Republike, dok su ostali prihodi budzeta uvećani za 53.563.000.00.

Kako piše Rina, Zlatibor je postao "zlatna koka" za opštinu Čajetina.

Članovi Opštinskog veća dali su saglasnost na izveštaje o radu finansijskim izveštajima Turističkoj organizaciji Zlatibor, Biblioteci "Ljubiša R. Đenić" i Sportskom centru "Čajetina", a prihvaćene su i izmene finansijskih planova JP "Gold gondola Zlatibor" i JKP "Vodovod -Zlatibor" Čajetina.

Opštinsko veće dalo je i saglasnost na Operativni plan odbrane od poplava za područje opštine Čajetina za 2021. godinu.

Utvrđen je i predlog odluke kojom će se ubuduće izjašnjavati korisnici komunalnih usluga o kvalitetu usluga. Usvojen je i veći broj rešenja o dodeli zemljišta po osnovu ispravke granica građevinskih parcela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 171 idi na stranu