Montenegro erlajns ponovo leti za Beograd

Crnogorska avio-kompanija Montenegro erlajns od 19. avgusta obnavlja avio-liniju sa Srbijom, saopšteno je danas iz te kompanije.

Region

Izvor: B92

Petak, 14.08.2020.

17:33

Montenegro erlajns ponovo leti za Beograd
Foto: Depositphotos, bigguns

Ranije danas je objavljeno da od sutra Crna Gora otvara granice za građane Srbije.

Njihovi avioni leteće dva puta dnevno na linijama iz Beograda ka Podgorici i Tivtu, uz izuzetno povoljne cene.

"Uzimajući u obzir izražene potrebe kretanja i interesovanje potencijalnih putnika, a ipak vodeći računa da smo svi na zadatku ublažavanja posledica pandemije za naše građane, MA će obezbediti izuzetno povoljne cene karata koje idu od 109 do 119 evra - sa svim taksama i to u raspoloživosti koja će minimum biti dve trećine avio-sedišta”, navodi se u saopštenju.

Dodaju da ovim MA dokazuje da je doprinos obnovi kretanja i turističkih boravaka u Crnoj Gori prioritetniji zadatak od linijskog profita, koji kompanija, moguće, može da ostvari na kratak rok.

Napominju da će, kao i do sada, poštovanjem svih protokola zaštite Svetske zdravstvene organizacije propisanih u vazduhoplovstvu, dati kontinuiran doprinos zaštiti zdravlja putnika i stanovništva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

21 h

Podeli: