Izabran v. d. direktora To Montenegro

Za vršioca dužnosti izvršnog direktora firme za transport putnika i robe u vazdušnom saobraćaju „ToMontenegro“ imenovana je Dragana Frantov Nikolić.

Region

Izvor: B92

Subota, 02.04.2022.

15:31

Izabran v. d. direktora To Montenegro
Foto: EPA, KOCA SULEJMANOVIC

Odluka je objavljena na sajtu Vlade Crne Gore.

Frantov Nikolić će voditi "To Montenegro" do imenovanja izvršnog direktora ovog društva, u skladu sa zakonom kojim se uređuju privredna društva, prenosi RTCG.

Ona će biti v.d. direktora umesto Predraga Todorovića.

"Članom 20 stav 1 Statuta Društva sa ograničenom odgovornošću za transport putnika i robe u vazdušnom saobraćaju ‘ToMontenegro’ propisano je ako izvršnom direktoru prestane mandat, odnosno bude razrešen pre isteka vremena na koje je imenovan, Osnivač imenuje vršioca dužnosti izvršnog direktora do imenovanja novog izvršnog direktora, u skladu sa zakonom kojim se uređuju privredna društva", kažu u Vladi Crne Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

11 h

Podeli: