Hoćete na more - 1.000 EUR cele godine, radi se pola

Često sasvim pristojna plata, pa ni smeštaj nisu dovoljni kako bi se radnici privukli na hrvatska ostrva.

Izvor: Net.hr
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Nakon što je Sićuraj na Hvaru ponudio pozamašne bonuse i konačno privukao doktorku iz Makedonije, nautički centar Komiža traži radnike, a osim pristojnom platom, smeštajem, bonusima, pa i godišnjim primanjima tokom cele godine, iako se radi samo tokom sezone, pokušava da ih privuče i zabavnim oglasima.

"Zvuči li primamljivo, ako znaš da je plata i do 7.900 kuna neto (više od 1.000 evra), da je osiguran smeštaj, da te čekamo na sunčanom Visu... ola la... Odvaži se i prijavi na takmičenje za ovo radno mesto, a mi ćemo ti nakon uspešnog probnog rokaomogućiti da radiš sezonski do sedam meseci. Najvrednije nagrađujemo zimskom platom i statusom stalnog sezonca", stoji u jednom oglasu koji prenosi Net.hr.

"Čistačica ili čistač?! Svejedno je, smao nam se pridruži i budi naš sezonski radnik ovog leta, a mi ćemo te nagraditi odličnom platom do 6000 kuna neto i osiguranim smeštajem... a za najvrednije pružamo i mogućnost ugovaranj azimske plate (status stalni sezonac). I, naravno, nakon kvalitetno odrađenog probnog roka, možeš biti sa nama kao sezonac punih sedam meseci".

"Uz dobru volju i želju za novom avanturom, postani naš novi sezonac na radnom mestu Privezivač plovila – redar u Luci!

Čeka te mnogo zabave i letnih događanja i osiguran smeštaj u Gradu Komiži i neponovljiva iskustva rada u Luci Komiža ili Uvali Mezoporat, svejedno je gde, odmeri svoje snage i želju za novim izazovima.

Upoznaj ekipu i stekni nove prijatelje!

Odradi uspešno probni rok i s nama si sigurnih sedam mjeseci, a najbolje nagrađujemo i “zimskom” platom… sve zavisi od tebe.

E, da ne zaboravimo, plata je do 7.500 kuna neto, smeštaj gratis, a tek napojnice!!!"

Ovo su samo neki od oglasa za posao na hrvatskom ostrvu.

strana 1 od 46 idi na stranu