U subotu prvo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Dva stana u opticaju

Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" održaće se u subotu kada će biti poznata imena srećnih dobitnika prva dva stana u Beogradu.

Izvor: B92.net

Četvrtak, 26.01.2023.

14:32

U subotu prvo izvlačenje nagradne igre
Foto: printscreen Instagram mali_sinisa

Ministar finansija Siniša Mali oglasio se na svom Instagram profilu i svim učenicima poželeo puno sreće u novom kolu izvlačenja i podsetio da upravo na ovaj način građani zajedno nastavljaju borbu protiv sive ekonomije.

"U subotu, 28. januara, očekuje nas prvo izvlačenje u okviru novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i tada će biti poznata imena srećnih dobitnika prva dva stana u Beogradu. Inače, u nagradnom fondu, čija je vrednost 1.682.424,33 evra, nalazi se ukupno deset stanova u Beogradu. Ovo je prvi put da nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" organizujemo u digitalnom formatu, što su građani odlično prihvatili s obzirom da je već skenirano i poslato 39,3 miliona fiskalnih računa i otvoreno 558.926 naloga. Želeo bih da još jednom pozovem građane da uzmu učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", jer na taj način zajedno nastavljamo borbu protiv sive ekonomije i gradimo još uređeniju Srbiju. Takođe, svim učesnicima nagradne igre želim sreću u subotnjem izvlačenju i neka najsrećniji pobedi", napisao je Mali na svom Instagram profilu.
Izvlačenje će građani moći da prate u subotu 28. januara na prvom programu RTS-a.

Ministar je pozvao i sve one koji još nisu uzeli učešće u igri da to učine i oprobaju svoju sreću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: