Promo

Ponedeljak, 25.04.2022.

10:00

Ilon Mask zainteresovan za jednu srpsku kompaniju

Kompanija TESLA MOTORS se obratila novosadskom proizvođaču mineralne vode MINAKVA sa zahtevom za saradnju koja bi podrazumevala akviziciju ili otkup većeg dela proizvodnje.

Izvor: B92

Ilon Mask zainteresovan za jednu srpsku kompaniju
Ilutsracija: nakamura7/Shutterstock

Minakva je proizvođač mineralne vode bogate jodom koji je u fokusu interesovanja ove poznate kompanije.

Ovu vest Sanja Bjelica direktor kompanije Minakva je prokomentarisala: "Istina je da nam se TESLA obratila i pokazala zainteresovanost, ali je kontaktirala i nekoliko drugih proizvođača u Evropi koji imaju vodu sa prirodnim jodom. Upravo pripremamo uzorke i analize koje šaljemo u Kaliforniju. Nismo zainteresovani za prodaju, ali ponudićemo neke količine. Znaćemo više detalja za nekoliko nedelja".

Jod je strateški proizvod i sem što koristi organizmu štiti ga od radioaktivnosti. U retkim mineralnim vodama, kao u Minakvi nalazi se u prirodnom organskim obliku, što je još vrednije na tržištu nego jod u tabletama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

To je to – otimaju: Rusija uzvraća udarac

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je ukaz o postupku nadoknade štete Rusiji i centralnoj Banci Rusije "izazavane neprijateljskim delovanjem SAD" koji predviđa da Moskva može da zapleni američku imovinu u Ruskoj Federaciji.

13:14

26.5.2024.

1 d

Podeli: