Ponedeljak, 06.10.2014.

12:33

"Tražićemo partnera za BG aerodrom"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je plan da se naredne godine radi na pronalasku koncesionog partnera za aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu.

Izvor: Tanjug

"Tražiæemo partnera za BG aerodrom" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

prilikex

pre 9 godina

Kad se samo setim kakve smo sve prilike u vremenu iza nas propustili i da od beogradskog aerodroma napravimo reginalni centar, i putnički i kargo...plus skrkani milioni na nepotrebne stvari i razne VIP salone sa mermerom sa dna okeana. Ovoj vladi samo želim da iskoristi pozitivan trend i pokuša da napravi od BG aerodrama modernu zračnu luku.

dobar_plan

pre 9 godina

Povećani obim saobraćaja i razvoj Er-Srbije sigurno će uticati i na atraktivnost i prihod Aerodroma Beograd. Taj trend se mora iskoristiti i samo treba nastaviti u tom pravcu i ponuditi ozbiljnom partneru mogućnost da se uključi i načini beogradski aerodrom kapacitetom i kvalitetom bolji. Plan vlade u tom smislu jeste dobar.

aleksej

pre 9 godina

Dolaskom velike Finske kompanije vraćena je nada i optimizam u grad Smederevo. Ovo je jedna od moćnih, velikih, ozbiljnih kompanija koja posluje u 10 država na 4 kontinenta u svetu. Dobro nam došli!

mimi

pre 9 godina

U ovom periodu Premijeru je potrebna velika podrška. Jeste da nam predstoji težak period, ali samo uz njegovu pomoć možemo da se iščupamo iz krize i da nam bude bolje.

Urban

pre 9 godina

Drago mi je što se intenzivno radi na razvijanju naših preduzeća. Ovakvo partnerstvo će sigurno uticati na napredak i razvoj našeg aerodroma, u to nema sumnje. Ovakva ulaganja u našu zemlju će sigurno uticati na naš celokupni napredak i razvoj. Sigurno će doći do smanjenja stope nezaposlenosti, a to nam je trenutno prioritet.

Marijana M

pre 9 godina

Na Vladi je da odluci i izabere najpovoljniju, za nas, opciju ili kroz partnerstvo ili joint venture..imajuci u vidu situaciju u kojoj se nalazimo

VladimirLebane

pre 9 godina

Наћи стратешког партнера за компаније од националног значаја није уопште једноставно. Премијер мора на још већи ниво да подигне интересовање страних корпорација за наша предузећа, тј. у овом случају за аеродром Никола Тесла.Тиме би српски авио саобраћај постао много конкурентнији у овом делу Европе, а Србија би добила репспектабилан аеродром за све видове саобраћаја. Ово за сада по питању ПКЦ је велика ствар, јер би тиме 2000 породица било финансијски обезбеђено на дужи временски период.

Stella

pre 9 godina

Mi imamo pogresnu strategiju privlacenja SDI. Umesto angazovanja vrha vlasti i davanja suludih povlastica investitorima, trebalo je odavno uspostaviti vladavinu prava, efikasne trzisne mehanizme, podsticaje za samozaposljavanje i preduzetnistvo. Ovako na sitno, tu i tamo po koja stotina novih radnih mesta, nikad se necemo resiti problema, vec cemo postati samo jeftina radna snaga. Ovaj los trend je uspostavljen odavno, i svaka vlast ga nastavlja.

svetla propast naprednjackog razuma

pre 9 godina

Strucnjak, pokusaj i tvoju porodicu da prodas.
Vidis da niko nece kod vas da priviri sa investicijama.
Samo obecavate i obecanjima zaludjujete i zatupljujete sivu masu srpskog primitivnog naroda koji je glasao za vas i skolovanih primitivaca koji cekaju da im neko drugi izglasa postene politicare ok sede kuci ili ubacuju bele listice u kutije.
A onda kada vise nema sta, prodaj srebreninu, ukini utisak nedelje i organizuj vojnu paradu... To vi i krezuba masa zelite. Ali necete tako dugo...

melanija

pre 9 godina

PKC se smatra velikom i važnom kompanijom u Finskoj , koja poslednjih godina beleži izuzetno veliki rast na globalnom nivou . Ova investicija će biti dobar primer i drugim kompanijama koje sada Smederevo i Srbiju mogu da posmatraju kao sigurnu i efikasnu destinaciju za investiranje.

ninna

pre 9 godina

Moram da priznam da je veoma ohrabrujuće pročitati o novim radnim
mestima ,o planovima i ciljevima koje sprovodi ova Vlada.
Nama jedino preostaje da budemo strpljivi i da pružimo punu podršku naporima koji polako ali sigurno daju rezultate!

madonna

pre 9 godina

Sviđa mi se kako je Vučić rekao da je ove godine Velika Britanija imala najveći privredni rast u Evropi od 3,4 odsto, i da ako Srbija iskoristi sve potencijale i bude li sve po planu ,velike su šanse da nam Velika Britanija neće "mnogo pobeći" 2016. godine.

monte-video

pre 9 godina

Hoće li iko ovom nadmenom čoveku reći da su aerodrom i airserbia (bivši jat) dve različite kompanije i da je airserbia-i oprošteno dugovanje prema aerodromu??? Obavestite ga jer se ponaša ko mačkar...

lako je pendreku da se sokoli

pre 9 godina

More ti kad bi podneo ostavku pa da nam svane! Ne mogu više da gledam ni da slušam tebe i tvoje odvratne, patetične govorancije tipa "najpovoljniji mogući kredit sa najminimalnijom mogućom kamatom"...

glasac

pre 9 godina

Gospodin Vucic na zalost ovog naroda ne radi nama u korist.Svi poslovi koje sklapa su obavijeni velom tajne.Nas dug je sada preko 7 milijardi i ne pise nam se dobro.Kosovo vise ne pominje kao da nije ni postojalo!Mislim da za skoro 3 godine nije uradio ni jednu pametnu stvar!

Nosferato

pre 9 godina

Veliki majstore, da li MUP može nekoga da uhapsi, sud da procesuira i da se pokradeni novac vrati. Npr. prethodni direktori aerodroma koji su u partiju ušli rukama u džepovima a izašli teški, mnoooogo teški. Ti nisi iskren čovek. Ne možeš da obrišeš sve što je bilo u našim životima, pa i u tvojem. Šta si sve obećavao i govorio? Ako nemaš tim, a nemaš ga to toliko očigledno, skloni se sa scene. Ali pre toga učini nešto za ovaj narod, nešto što nam je sada najpotrebnije. Donesite pravi zakon o lustraciji. Zakon koji bi zabranio bavljenje politikom svim političarima koji su na sceni od opština do državnog vrha od 1990 do danas, i njihovim rođacima do trećeg kolena. I onda idite svi bez traga! Ovo je jedini spas za Srbiju.

aleksa

pre 9 godina

Kako ovo shvatiti? Ja to mogu samo na jedan nacin. Mozda prost, ali sta da se radi. Imam zenu, izrodila mi sjajnu decu, obozava me, sve u kuci funkcionise odlicno. Kada bih dodao na njeno ulepsavanje malo onoga sto potrosim u kafani mogao bih da je poseljem i na izbor za miss srednjeg doba. Ali NE, JA JOJ TRAZIM STRATESKOG PARTNERA.
Budimo realni, sve sto nam se desava nije nista novo.
samo cekam da i nove demonstracije sudenata izrode novog lidera, pardon, bogatasa. Ali, Srbijo samo napred

Dragan M.

pre 9 godina

Kako do sada niko nije ništa uradio po pitanju aerodroma , nego su samo bile smene direktora korupcija štrajkovi i zloupotreba službenog položaja.Koliko nas je predhodna vlast samo uvlacila u teške probleme i zaduživanja.

Don

pre 9 godina

Isti broj putnika, isti (ili cak manji) prihod kao i prethodne godine a vredi 3 puta vise. Plus milijarda ulaganja to mu onda dodje 6 puta vise. Savrsena matematika. Samo napred, hrabro u nove radne pobede!

Crooked Laser

pre 9 godina

Aerodrom ima neto profit godisnji u opsegu od €20-25 miliona. Kako g.Vucic dodje do basnoslovne cifre o vrednosti od €500 i vise miliona nebi ni strucnjaci sa MiT-a mogli da provale taj algoritam. Mozda on koristi Chipove za kalkulaciju koju Mubadala proizvodi u Srbiji? Jos jedna stvar, Etihadov ugovor je uslovljen na 5 godina, sa mogucnosti produzenja ako im se to cini rentabilno i ako drzava ispuni sve preuzete garancije. Ovakve price su potpuna farsa.

Andrija

pre 9 godina

Zna se da jedan čovek teško može da promeni ceo sistem sam, ali treba ovom čoveku pružiti maksimalnu podršku i veru pre svega. Diktatore, uz tebe sam!

Namigusa

pre 9 godina

Bilo sta da se resi sa serodromom da se uradi , uspece. Bitno je da se radi. Sto se Tesle tice, samo po sebi to je firma koja uz ovakvo rukovodstvo i vlast ne moze da propadne , nikako!

Aleksandar Maraš

pre 9 godina

Napomenuo je da je ove godine Velika Britanija imala najveći privredni rast u Evropi od 3,4 odsto, i dodao da, ako Srbija iskoristi sve potencijale i bude li sve po planu velike su šanse da nam, kako je rekao, Velika Britanija neće "mnogo pobeći" 2016. godine.

Nemam komentar...

Tajfun

pre 9 godina

Jedino tako, Joint Venture je u ovom trenutku najbolje resenje za velike drzavne sisteme, iako ih je najlakse gurnuti na dobos, kao sto su radili prethodnici, treba voditi racuna o ljudima koji tamo hleb zaradjuju i potencijalu svih tih firmi koje bi mogle biti profitabilne na duzi rok ako drzava zadrzi svoj udeo u tome.

svetla buducnost

pre 9 godina

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je plan da se naredne godine radi na pronalasku koncesionog partnera za aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu.

Jel' se sali, pa samo pre par nedelja su na sva usta trubili da aerodrom posluje k'o nikad pre i pravi velike profite???

Kakav sad partner??

xl

pre 9 godina

Bože dragi,kakve jeftine pamflete pišu ovi botovi,život mi ogadi,idite bre na kurir,informer,to je,bre,vaše,ja hoću ovde smislene komentare,da pojačaju,dopune,razjasne,analiziraju vest,a ne vaše ulizičke gluposti,uostalom,šta uopšte i ja nešto hoću kad vi ništa ne razumete,ali ,mnogo smetate...

Ilija Cvorovic

pre 9 godina

Priznaj Vucicu da iza cele price o Air Serbia i stoji obecanje arapima da cete im dati koncesiju na Aerodrom. Dajete nesto sto lepo zaradjuje, celu drzavu cete rasporati. Pre 6 meseci ste ucutkali proteste 4 sindikata Aerodroma koji su ukazivali na to sta se sprema i cime se bavite. Zato ste i direktora smenili. Sve vlasti do sada su nam bile stetocinske, ali vi ste gori od bilo koje prirodne katastrofe za ovu zemlju. I kako Air Serbia moze da uveca tri puta vrednost aerodroma kad nista ne placa tom aerodromu? Koga bre lazete, zar mislite da svi imamo IQ kao prosecan bot i glasac SNS-a?

Mici

pre 9 godina

Za aerodrom se ne brinem jer je vec u dobroj koncesjiji, treba staviti akcenat na Zelezaru koja je veliki potencijal i nazalost usled loseg rukovodstva je na rubu propasti.

dil

pre 9 godina

I poenta je razviti aerodrom da bi se kasnije nasao adekvatn strateski partener, u tom smislu je ovo dobar potez, jedino sto mi se ne svidja je mali broj low cost kompanija u Beogardu i pored svog razvijanja Er Srbije, na tome bi se trebalo raditi.

Namigusa

pre 9 godina

Bilo sta da se resi sa serodromom da se uradi , uspece. Bitno je da se radi. Sto se Tesle tice, samo po sebi to je firma koja uz ovakvo rukovodstvo i vlast ne moze da propadne , nikako!

Mici

pre 9 godina

Za aerodrom se ne brinem jer je vec u dobroj koncesjiji, treba staviti akcenat na Zelezaru koja je veliki potencijal i nazalost usled loseg rukovodstva je na rubu propasti.

dil

pre 9 godina

I poenta je razviti aerodrom da bi se kasnije nasao adekvatn strateski partener, u tom smislu je ovo dobar potez, jedino sto mi se ne svidja je mali broj low cost kompanija u Beogardu i pored svog razvijanja Er Srbije, na tome bi se trebalo raditi.

Tajfun

pre 9 godina

Jedino tako, Joint Venture je u ovom trenutku najbolje resenje za velike drzavne sisteme, iako ih je najlakse gurnuti na dobos, kao sto su radili prethodnici, treba voditi racuna o ljudima koji tamo hleb zaradjuju i potencijalu svih tih firmi koje bi mogle biti profitabilne na duzi rok ako drzava zadrzi svoj udeo u tome.

Don

pre 9 godina

Isti broj putnika, isti (ili cak manji) prihod kao i prethodne godine a vredi 3 puta vise. Plus milijarda ulaganja to mu onda dodje 6 puta vise. Savrsena matematika. Samo napred, hrabro u nove radne pobede!

Dragan M.

pre 9 godina

Kako do sada niko nije ništa uradio po pitanju aerodroma , nego su samo bile smene direktora korupcija štrajkovi i zloupotreba službenog položaja.Koliko nas je predhodna vlast samo uvlacila u teške probleme i zaduživanja.

VladimirLebane

pre 9 godina

Наћи стратешког партнера за компаније од националног значаја није уопште једноставно. Премијер мора на још већи ниво да подигне интересовање страних корпорација за наша предузећа, тј. у овом случају за аеродром Никола Тесла.Тиме би српски авио саобраћај постао много конкурентнији у овом делу Европе, а Србија би добила репспектабилан аеродром за све видове саобраћаја. Ово за сада по питању ПКЦ је велика ствар, јер би тиме 2000 породица било финансијски обезбеђено на дужи временски период.

Ilija Cvorovic

pre 9 godina

Priznaj Vucicu da iza cele price o Air Serbia i stoji obecanje arapima da cete im dati koncesiju na Aerodrom. Dajete nesto sto lepo zaradjuje, celu drzavu cete rasporati. Pre 6 meseci ste ucutkali proteste 4 sindikata Aerodroma koji su ukazivali na to sta se sprema i cime se bavite. Zato ste i direktora smenili. Sve vlasti do sada su nam bile stetocinske, ali vi ste gori od bilo koje prirodne katastrofe za ovu zemlju. I kako Air Serbia moze da uveca tri puta vrednost aerodroma kad nista ne placa tom aerodromu? Koga bre lazete, zar mislite da svi imamo IQ kao prosecan bot i glasac SNS-a?

melanija

pre 9 godina

PKC se smatra velikom i važnom kompanijom u Finskoj , koja poslednjih godina beleži izuzetno veliki rast na globalnom nivou . Ova investicija će biti dobar primer i drugim kompanijama koje sada Smederevo i Srbiju mogu da posmatraju kao sigurnu i efikasnu destinaciju za investiranje.

svetla buducnost

pre 9 godina

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je plan da se naredne godine radi na pronalasku koncesionog partnera za aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu.

Jel' se sali, pa samo pre par nedelja su na sva usta trubili da aerodrom posluje k'o nikad pre i pravi velike profite???

Kakav sad partner??

ninna

pre 9 godina

Moram da priznam da je veoma ohrabrujuće pročitati o novim radnim
mestima ,o planovima i ciljevima koje sprovodi ova Vlada.
Nama jedino preostaje da budemo strpljivi i da pružimo punu podršku naporima koji polako ali sigurno daju rezultate!

madonna

pre 9 godina

Sviđa mi se kako je Vučić rekao da je ove godine Velika Britanija imala najveći privredni rast u Evropi od 3,4 odsto, i da ako Srbija iskoristi sve potencijale i bude li sve po planu ,velike su šanse da nam Velika Britanija neće "mnogo pobeći" 2016. godine.

xl

pre 9 godina

Bože dragi,kakve jeftine pamflete pišu ovi botovi,život mi ogadi,idite bre na kurir,informer,to je,bre,vaše,ja hoću ovde smislene komentare,da pojačaju,dopune,razjasne,analiziraju vest,a ne vaše ulizičke gluposti,uostalom,šta uopšte i ja nešto hoću kad vi ništa ne razumete,ali ,mnogo smetate...

Crooked Laser

pre 9 godina

Aerodrom ima neto profit godisnji u opsegu od €20-25 miliona. Kako g.Vucic dodje do basnoslovne cifre o vrednosti od €500 i vise miliona nebi ni strucnjaci sa MiT-a mogli da provale taj algoritam. Mozda on koristi Chipove za kalkulaciju koju Mubadala proizvodi u Srbiji? Jos jedna stvar, Etihadov ugovor je uslovljen na 5 godina, sa mogucnosti produzenja ako im se to cini rentabilno i ako drzava ispuni sve preuzete garancije. Ovakve price su potpuna farsa.

Aleksandar Maraš

pre 9 godina

Napomenuo je da je ove godine Velika Britanija imala najveći privredni rast u Evropi od 3,4 odsto, i dodao da, ako Srbija iskoristi sve potencijale i bude li sve po planu velike su šanse da nam, kako je rekao, Velika Britanija neće "mnogo pobeći" 2016. godine.

Nemam komentar...

Nosferato

pre 9 godina

Veliki majstore, da li MUP može nekoga da uhapsi, sud da procesuira i da se pokradeni novac vrati. Npr. prethodni direktori aerodroma koji su u partiju ušli rukama u džepovima a izašli teški, mnoooogo teški. Ti nisi iskren čovek. Ne možeš da obrišeš sve što je bilo u našim životima, pa i u tvojem. Šta si sve obećavao i govorio? Ako nemaš tim, a nemaš ga to toliko očigledno, skloni se sa scene. Ali pre toga učini nešto za ovaj narod, nešto što nam je sada najpotrebnije. Donesite pravi zakon o lustraciji. Zakon koji bi zabranio bavljenje politikom svim političarima koji su na sceni od opština do državnog vrha od 1990 do danas, i njihovim rođacima do trećeg kolena. I onda idite svi bez traga! Ovo je jedini spas za Srbiju.

glasac

pre 9 godina

Gospodin Vucic na zalost ovog naroda ne radi nama u korist.Svi poslovi koje sklapa su obavijeni velom tajne.Nas dug je sada preko 7 milijardi i ne pise nam se dobro.Kosovo vise ne pominje kao da nije ni postojalo!Mislim da za skoro 3 godine nije uradio ni jednu pametnu stvar!

monte-video

pre 9 godina

Hoće li iko ovom nadmenom čoveku reći da su aerodrom i airserbia (bivši jat) dve različite kompanije i da je airserbia-i oprošteno dugovanje prema aerodromu??? Obavestite ga jer se ponaša ko mačkar...

lako je pendreku da se sokoli

pre 9 godina

More ti kad bi podneo ostavku pa da nam svane! Ne mogu više da gledam ni da slušam tebe i tvoje odvratne, patetične govorancije tipa "najpovoljniji mogući kredit sa najminimalnijom mogućom kamatom"...

aleksa

pre 9 godina

Kako ovo shvatiti? Ja to mogu samo na jedan nacin. Mozda prost, ali sta da se radi. Imam zenu, izrodila mi sjajnu decu, obozava me, sve u kuci funkcionise odlicno. Kada bih dodao na njeno ulepsavanje malo onoga sto potrosim u kafani mogao bih da je poseljem i na izbor za miss srednjeg doba. Ali NE, JA JOJ TRAZIM STRATESKOG PARTNERA.
Budimo realni, sve sto nam se desava nije nista novo.
samo cekam da i nove demonstracije sudenata izrode novog lidera, pardon, bogatasa. Ali, Srbijo samo napred

Andrija

pre 9 godina

Zna se da jedan čovek teško može da promeni ceo sistem sam, ali treba ovom čoveku pružiti maksimalnu podršku i veru pre svega. Diktatore, uz tebe sam!

svetla propast naprednjackog razuma

pre 9 godina

Strucnjak, pokusaj i tvoju porodicu da prodas.
Vidis da niko nece kod vas da priviri sa investicijama.
Samo obecavate i obecanjima zaludjujete i zatupljujete sivu masu srpskog primitivnog naroda koji je glasao za vas i skolovanih primitivaca koji cekaju da im neko drugi izglasa postene politicare ok sede kuci ili ubacuju bele listice u kutije.
A onda kada vise nema sta, prodaj srebreninu, ukini utisak nedelje i organizuj vojnu paradu... To vi i krezuba masa zelite. Ali necete tako dugo...

Stella

pre 9 godina

Mi imamo pogresnu strategiju privlacenja SDI. Umesto angazovanja vrha vlasti i davanja suludih povlastica investitorima, trebalo je odavno uspostaviti vladavinu prava, efikasne trzisne mehanizme, podsticaje za samozaposljavanje i preduzetnistvo. Ovako na sitno, tu i tamo po koja stotina novih radnih mesta, nikad se necemo resiti problema, vec cemo postati samo jeftina radna snaga. Ovaj los trend je uspostavljen odavno, i svaka vlast ga nastavlja.

Marijana M

pre 9 godina

Na Vladi je da odluci i izabere najpovoljniju, za nas, opciju ili kroz partnerstvo ili joint venture..imajuci u vidu situaciju u kojoj se nalazimo

aleksej

pre 9 godina

Dolaskom velike Finske kompanije vraćena je nada i optimizam u grad Smederevo. Ovo je jedna od moćnih, velikih, ozbiljnih kompanija koja posluje u 10 država na 4 kontinenta u svetu. Dobro nam došli!

dobar_plan

pre 9 godina

Povećani obim saobraćaja i razvoj Er-Srbije sigurno će uticati i na atraktivnost i prihod Aerodroma Beograd. Taj trend se mora iskoristiti i samo treba nastaviti u tom pravcu i ponuditi ozbiljnom partneru mogućnost da se uključi i načini beogradski aerodrom kapacitetom i kvalitetom bolji. Plan vlade u tom smislu jeste dobar.

prilikex

pre 9 godina

Kad se samo setim kakve smo sve prilike u vremenu iza nas propustili i da od beogradskog aerodroma napravimo reginalni centar, i putnički i kargo...plus skrkani milioni na nepotrebne stvari i razne VIP salone sa mermerom sa dna okeana. Ovoj vladi samo želim da iskoristi pozitivan trend i pokuša da napravi od BG aerodrama modernu zračnu luku.

Urban

pre 9 godina

Drago mi je što se intenzivno radi na razvijanju naših preduzeća. Ovakvo partnerstvo će sigurno uticati na napredak i razvoj našeg aerodroma, u to nema sumnje. Ovakva ulaganja u našu zemlju će sigurno uticati na naš celokupni napredak i razvoj. Sigurno će doći do smanjenja stope nezaposlenosti, a to nam je trenutno prioritet.

mimi

pre 9 godina

U ovom periodu Premijeru je potrebna velika podrška. Jeste da nam predstoji težak period, ali samo uz njegovu pomoć možemo da se iščupamo iz krize i da nam bude bolje.

Ilija Cvorovic

pre 9 godina

Priznaj Vucicu da iza cele price o Air Serbia i stoji obecanje arapima da cete im dati koncesiju na Aerodrom. Dajete nesto sto lepo zaradjuje, celu drzavu cete rasporati. Pre 6 meseci ste ucutkali proteste 4 sindikata Aerodroma koji su ukazivali na to sta se sprema i cime se bavite. Zato ste i direktora smenili. Sve vlasti do sada su nam bile stetocinske, ali vi ste gori od bilo koje prirodne katastrofe za ovu zemlju. I kako Air Serbia moze da uveca tri puta vrednost aerodroma kad nista ne placa tom aerodromu? Koga bre lazete, zar mislite da svi imamo IQ kao prosecan bot i glasac SNS-a?

Crooked Laser

pre 9 godina

Aerodrom ima neto profit godisnji u opsegu od €20-25 miliona. Kako g.Vucic dodje do basnoslovne cifre o vrednosti od €500 i vise miliona nebi ni strucnjaci sa MiT-a mogli da provale taj algoritam. Mozda on koristi Chipove za kalkulaciju koju Mubadala proizvodi u Srbiji? Jos jedna stvar, Etihadov ugovor je uslovljen na 5 godina, sa mogucnosti produzenja ako im se to cini rentabilno i ako drzava ispuni sve preuzete garancije. Ovakve price su potpuna farsa.

xl

pre 9 godina

Bože dragi,kakve jeftine pamflete pišu ovi botovi,život mi ogadi,idite bre na kurir,informer,to je,bre,vaše,ja hoću ovde smislene komentare,da pojačaju,dopune,razjasne,analiziraju vest,a ne vaše ulizičke gluposti,uostalom,šta uopšte i ja nešto hoću kad vi ništa ne razumete,ali ,mnogo smetate...

Aleksandar Maraš

pre 9 godina

Napomenuo je da je ove godine Velika Britanija imala najveći privredni rast u Evropi od 3,4 odsto, i dodao da, ako Srbija iskoristi sve potencijale i bude li sve po planu velike su šanse da nam, kako je rekao, Velika Britanija neće "mnogo pobeći" 2016. godine.

Nemam komentar...

svetla buducnost

pre 9 godina

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je plan da se naredne godine radi na pronalasku koncesionog partnera za aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu.

Jel' se sali, pa samo pre par nedelja su na sva usta trubili da aerodrom posluje k'o nikad pre i pravi velike profite???

Kakav sad partner??

Nosferato

pre 9 godina

Veliki majstore, da li MUP može nekoga da uhapsi, sud da procesuira i da se pokradeni novac vrati. Npr. prethodni direktori aerodroma koji su u partiju ušli rukama u džepovima a izašli teški, mnoooogo teški. Ti nisi iskren čovek. Ne možeš da obrišeš sve što je bilo u našim životima, pa i u tvojem. Šta si sve obećavao i govorio? Ako nemaš tim, a nemaš ga to toliko očigledno, skloni se sa scene. Ali pre toga učini nešto za ovaj narod, nešto što nam je sada najpotrebnije. Donesite pravi zakon o lustraciji. Zakon koji bi zabranio bavljenje politikom svim političarima koji su na sceni od opština do državnog vrha od 1990 do danas, i njihovim rođacima do trećeg kolena. I onda idite svi bez traga! Ovo je jedini spas za Srbiju.

monte-video

pre 9 godina

Hoće li iko ovom nadmenom čoveku reći da su aerodrom i airserbia (bivši jat) dve različite kompanije i da je airserbia-i oprošteno dugovanje prema aerodromu??? Obavestite ga jer se ponaša ko mačkar...

glasac

pre 9 godina

Gospodin Vucic na zalost ovog naroda ne radi nama u korist.Svi poslovi koje sklapa su obavijeni velom tajne.Nas dug je sada preko 7 milijardi i ne pise nam se dobro.Kosovo vise ne pominje kao da nije ni postojalo!Mislim da za skoro 3 godine nije uradio ni jednu pametnu stvar!

aleksa

pre 9 godina

Kako ovo shvatiti? Ja to mogu samo na jedan nacin. Mozda prost, ali sta da se radi. Imam zenu, izrodila mi sjajnu decu, obozava me, sve u kuci funkcionise odlicno. Kada bih dodao na njeno ulepsavanje malo onoga sto potrosim u kafani mogao bih da je poseljem i na izbor za miss srednjeg doba. Ali NE, JA JOJ TRAZIM STRATESKOG PARTNERA.
Budimo realni, sve sto nam se desava nije nista novo.
samo cekam da i nove demonstracije sudenata izrode novog lidera, pardon, bogatasa. Ali, Srbijo samo napred

lako je pendreku da se sokoli

pre 9 godina

More ti kad bi podneo ostavku pa da nam svane! Ne mogu više da gledam ni da slušam tebe i tvoje odvratne, patetične govorancije tipa "najpovoljniji mogući kredit sa najminimalnijom mogućom kamatom"...

Andrija

pre 9 godina

Zna se da jedan čovek teško može da promeni ceo sistem sam, ali treba ovom čoveku pružiti maksimalnu podršku i veru pre svega. Diktatore, uz tebe sam!

Stella

pre 9 godina

Mi imamo pogresnu strategiju privlacenja SDI. Umesto angazovanja vrha vlasti i davanja suludih povlastica investitorima, trebalo je odavno uspostaviti vladavinu prava, efikasne trzisne mehanizme, podsticaje za samozaposljavanje i preduzetnistvo. Ovako na sitno, tu i tamo po koja stotina novih radnih mesta, nikad se necemo resiti problema, vec cemo postati samo jeftina radna snaga. Ovaj los trend je uspostavljen odavno, i svaka vlast ga nastavlja.

svetla propast naprednjackog razuma

pre 9 godina

Strucnjak, pokusaj i tvoju porodicu da prodas.
Vidis da niko nece kod vas da priviri sa investicijama.
Samo obecavate i obecanjima zaludjujete i zatupljujete sivu masu srpskog primitivnog naroda koji je glasao za vas i skolovanih primitivaca koji cekaju da im neko drugi izglasa postene politicare ok sede kuci ili ubacuju bele listice u kutije.
A onda kada vise nema sta, prodaj srebreninu, ukini utisak nedelje i organizuj vojnu paradu... To vi i krezuba masa zelite. Ali necete tako dugo...

Namigusa

pre 9 godina

Bilo sta da se resi sa serodromom da se uradi , uspece. Bitno je da se radi. Sto se Tesle tice, samo po sebi to je firma koja uz ovakvo rukovodstvo i vlast ne moze da propadne , nikako!

Dragan M.

pre 9 godina

Kako do sada niko nije ništa uradio po pitanju aerodroma , nego su samo bile smene direktora korupcija štrajkovi i zloupotreba službenog položaja.Koliko nas je predhodna vlast samo uvlacila u teške probleme i zaduživanja.

Mici

pre 9 godina

Za aerodrom se ne brinem jer je vec u dobroj koncesjiji, treba staviti akcenat na Zelezaru koja je veliki potencijal i nazalost usled loseg rukovodstva je na rubu propasti.

dil

pre 9 godina

I poenta je razviti aerodrom da bi se kasnije nasao adekvatn strateski partener, u tom smislu je ovo dobar potez, jedino sto mi se ne svidja je mali broj low cost kompanija u Beogardu i pored svog razvijanja Er Srbije, na tome bi se trebalo raditi.

Tajfun

pre 9 godina

Jedino tako, Joint Venture je u ovom trenutku najbolje resenje za velike drzavne sisteme, iako ih je najlakse gurnuti na dobos, kao sto su radili prethodnici, treba voditi racuna o ljudima koji tamo hleb zaradjuju i potencijalu svih tih firmi koje bi mogle biti profitabilne na duzi rok ako drzava zadrzi svoj udeo u tome.

Don

pre 9 godina

Isti broj putnika, isti (ili cak manji) prihod kao i prethodne godine a vredi 3 puta vise. Plus milijarda ulaganja to mu onda dodje 6 puta vise. Savrsena matematika. Samo napred, hrabro u nove radne pobede!

madonna

pre 9 godina

Sviđa mi se kako je Vučić rekao da je ove godine Velika Britanija imala najveći privredni rast u Evropi od 3,4 odsto, i da ako Srbija iskoristi sve potencijale i bude li sve po planu ,velike su šanse da nam Velika Britanija neće "mnogo pobeći" 2016. godine.

ninna

pre 9 godina

Moram da priznam da je veoma ohrabrujuće pročitati o novim radnim
mestima ,o planovima i ciljevima koje sprovodi ova Vlada.
Nama jedino preostaje da budemo strpljivi i da pružimo punu podršku naporima koji polako ali sigurno daju rezultate!

melanija

pre 9 godina

PKC se smatra velikom i važnom kompanijom u Finskoj , koja poslednjih godina beleži izuzetno veliki rast na globalnom nivou . Ova investicija će biti dobar primer i drugim kompanijama koje sada Smederevo i Srbiju mogu da posmatraju kao sigurnu i efikasnu destinaciju za investiranje.

VladimirLebane

pre 9 godina

Наћи стратешког партнера за компаније од националног значаја није уопште једноставно. Премијер мора на још већи ниво да подигне интересовање страних корпорација за наша предузећа, тј. у овом случају за аеродром Никола Тесла.Тиме би српски авио саобраћај постао много конкурентнији у овом делу Европе, а Србија би добила репспектабилан аеродром за све видове саобраћаја. Ово за сада по питању ПКЦ је велика ствар, јер би тиме 2000 породица било финансијски обезбеђено на дужи временски период.

Marijana M

pre 9 godina

Na Vladi je da odluci i izabere najpovoljniju, za nas, opciju ili kroz partnerstvo ili joint venture..imajuci u vidu situaciju u kojoj se nalazimo

mimi

pre 9 godina

U ovom periodu Premijeru je potrebna velika podrška. Jeste da nam predstoji težak period, ali samo uz njegovu pomoć možemo da se iščupamo iz krize i da nam bude bolje.

Urban

pre 9 godina

Drago mi je što se intenzivno radi na razvijanju naših preduzeća. Ovakvo partnerstvo će sigurno uticati na napredak i razvoj našeg aerodroma, u to nema sumnje. Ovakva ulaganja u našu zemlju će sigurno uticati na naš celokupni napredak i razvoj. Sigurno će doći do smanjenja stope nezaposlenosti, a to nam je trenutno prioritet.

aleksej

pre 9 godina

Dolaskom velike Finske kompanije vraćena je nada i optimizam u grad Smederevo. Ovo je jedna od moćnih, velikih, ozbiljnih kompanija koja posluje u 10 država na 4 kontinenta u svetu. Dobro nam došli!

prilikex

pre 9 godina

Kad se samo setim kakve smo sve prilike u vremenu iza nas propustili i da od beogradskog aerodroma napravimo reginalni centar, i putnički i kargo...plus skrkani milioni na nepotrebne stvari i razne VIP salone sa mermerom sa dna okeana. Ovoj vladi samo želim da iskoristi pozitivan trend i pokuša da napravi od BG aerodrama modernu zračnu luku.

dobar_plan

pre 9 godina

Povećani obim saobraćaja i razvoj Er-Srbije sigurno će uticati i na atraktivnost i prihod Aerodroma Beograd. Taj trend se mora iskoristiti i samo treba nastaviti u tom pravcu i ponuditi ozbiljnom partneru mogućnost da se uključi i načini beogradski aerodrom kapacitetom i kvalitetom bolji. Plan vlade u tom smislu jeste dobar.