Potrošači, pažljivo kupujte

Beograd -- Ministarstvo poljoprivrede Srbije saopštilo je da je veterinarska inspekcija pojačala kontrolu pred 1. maj.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. i opet bez imena adresa kome ste uzeli .bla bla bla imena braco da se zna.ovako i ja mogu reci uradio sam ono ovo itd.Sretno
   (sasa, 30. april 2014 20:00)

  # Link komentara

 2. Proverena mesta... Dan pre Uskrsa (subota) kupio sam pola praseta u renomiranoj mesari pred kraj njihovog radnog vremena, čovek mi iznese, iz komore, kao "da bude sveže", odra` me sa 590,00 dinara po kilogramu, ja odnesem kući, otvorim kesu, a ono pozelenelo i smrdi na mrtvaka... Ja se vratim oni zatvorili, sutra ne rade, i ko će da mi od njih veruje da sam ga takvo kupio... Toliko o proverenim mestima... Radi se o mesari "Matijević" u Leskovcu.
  (Miloš Jović, 30. april 2014 18:34)

  # Link komentara

 3. Pa sada potrosaci nisu sigurni ni u velikim lancima marketa jer malo malo pa se neki proizvod povuce sa rafofa, setimo se mleka koje je imali vise alfatoksina u onon vreme haosa oko toga, pa smo nedavno imali haos oko strudli , pa onda aferu sa medom nekih proizvodjaca koji su povuceni iz prodaje. Ranije sam bar mislo da sam kupovinom u velikim lancima marketa donekle siguran ali posle strudli,meda...vise ni u to nisam siguran, niti sam siguran da li se roba uopste negde i kontrolose koja je na rafovima, da je tako onda ne bi bilo ni tih strudli a ni tog meda na rafovima prodavnica.
  (NN, 30. april 2014 18:26)

  # Link komentara