MMF nam traži budžetske uštede

Beograd -- Čini se da je deset dana razgovora i uvida u stanje srpske ekonomije za delegaciju MMF-a bilo dovoljno da obeća da će doći u Beograd odmah kada se formira Vlada

Izvor: RTS
Pošaljite komentar
  1. Slazem se. A mozda je gospodin zaboravio i plate istog tog Fiskalnog saveta, Zaštitnika gradjana, gđe Tabaković i sl. Ne samo udarati na penzionere i državnu upravu. I tamo se itekako radi.
    (Bole Melakat, 14. mart 2014 08:18)

    # Link komentara

  2. Gospodine Nikola A., nije MMF mislio na "reforme" penzionog sistema. Evo, prevescu Vam poruku MMF: smanjite drzavnu administraciju, smanjite luksuz u skupstini, ministarstvima i javnim preduzecima, smanjite sluzbena putovanja, smanjite beneficije, smanjite provizije, smanjite prihode odn. broj ukupnih primanja povlascenih politicara... smanjite broj besnih sluzbenih vozila. Vise puta je bilo prilike da cujem komentar nemackih ali i delegacija iz EU na ovu temu. Verujte Nikola, nije MMF ni u ludilu mislio na penzionere. Znate Nikola, nisu danasnji penzioneri, vecinom iz Titove Jugoslavije, nakrali sebi rezerve a da bi sad mogli da zive od 150 - 200 e mesecno. Sram vas bilo!
    (sova, 13. mart 2014 23:12)

    # Link komentara