Najveći dužnici 4 banke u stečaju

Beograd -- Poreska uprava Srbije objavila je na svom sajtu (www. poreskauprava.gov.rs) novi spisak 1.000 najvećih poreskih dužnika, po 500 preduzeća i preduzetnika.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. oduzimaj, zapleni kucu ili stan pa da se namiri porez
   (komsija, 1. maj 2013 06:22)

  # Link komentara

 2. @(kad ekonomiju vode eksperti, 30. april 2013 18:09)
  Pravo u centar!
  Balkanska pljačka veka.
  Jedina joj je konkurencija priznavanje DUPLIRANOG duga prema Londonskom i Pariskom klubu (total oko 6 milijardi evra) uz kamatu od gotovo 7% godišnje.
  Labus, Đelić i Dinkić - grobari srpske ekonomije.
  Sankcije i ratovi u "kojima nismo bili" su nam naneli manju štetu od njih trojice...
  A ovaj je opet u sedlu...
  (genije, 30. april 2013 19:19)

  # Link komentara

 3. "„Sartid“ je Beobanci, Jugobanci i Invest banci dugovao oko 70 odsto od ukupnog duga koji je bio od 1,4 do 1,7 milijardi dolara!?

  - Kada su domaće banke likvidirane, evidentno, dug „Sartida“ nije ušao u njihovu aktivu, odnosno - stečajnu masu!? Da li bi uopšte bilo zakonskog osnova da budu likvidirane da je u dug uračunata imovina „Sartida“


  "– Beogradska banka je na kraju 2008. potraživala oko 1,14 milijardi evra, a dugovala 1,06 milijardi"
  [link]
  Znaci drzavi duguje drzava,tj. drzavne banke.Za porez duguju banke koje je drzava likvidirala, a onda likvidirala i njihovog duznika Sartid,prodajuci ga za 23 miliona dolara(sta su uradili sa tim parama),a onda dug Sartida koji duguje bankama koje duguju drzavi,preuzela da ona plati. Pa je li platila bankama, da bi onda banke platile njoj?
  Ili nije platila, vec je poslala svoje stecajne upravnike u te banke da ne rade nista, a da se na dug tih banka za porez gomila kamata.
  (kad ekonomiju vode eksperti, 30. april 2013 18:09)

  # Link komentara