Vukašinović v.d. direktora Jata

Vlada Srbije je na predložila odboru direktora Akcionarskog društva zaJat Airway da imenuje Velibora Vukašinovića za vršioca dužnosti generalnog direktora.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Izgleda da je razum preovladao. Puno uspeha u radu novopostavljenom prvom coveku nacionalne kompanije. Cini se da ce ipak prolrecno spremanje da se dogovdi na vreme. Nadajnmo se najboljem i tome da ce novo rukovodstvo pazljivo razmotriti koji trenutni zahtevi trzista i cime trenutno raspolaze. Nadajmo se da ce se redefinisani odnosi sa onima koji zavise od krila Jat Airways-ovih aviona sa posebnim osvrtom na Su Port povojlno odraziti na dalji sveobuhvatni napredak - sta vi mislite !?
  (Molim Vas, 30. april 2013 21:29)

  # Link komentara

 2. Dobro dosao!
  (Pilot, 30. april 2013 20:53)

  # Link komentara

 3. Novom direktoru zelim puno srece na teskom poslu organizacije saobracaja u punoj sezoni sa manjkom aviona koji je ostavilo prethodno rukovodstvo.

  Takodje se nadam da ce uspeti da razjasni mnoge nepravilnosti kojih je bilo u poslednjih 10 godina,a da oni koji su to zasluzili dobiju pravedno sudjenje.

  Pravda jeste spora,ali je dostizna.
  (Pravednik, 30. april 2013 18:37)

  # Link komentara

 4. Cestitke novom direktoru, a starom direktoru i njegovim vernim saradnicima, za njihovo dobro, zelim fer istragu i prijatan boravak u nekoj od institucija kazneno-popravne prirode.
  S obzirom da je Jat, zaslugom gore pomenutih, na ivici bankrota, a u cilju sprecavanja istog, prve mere bi morale biti: (1) raskidanje svih megalomanskih najmova Airbus aviona (uz prigodne istrage), (2) hitno dizanje postojecih Jat-ovih aviona u vazduh, (3) smene poltronsko-zuto-sarlatanskih kadrova u svim sektorima i postavljanje strucnih ljudi.
  Nema se puno vremena, i zato je brzina imperativ. U suprotnom, Jat ce proci kao Ratno Vazduhoplovstvo: postojace samo na papiru (i u uspomenama).
  (Dan Armije, 30. april 2013 17:41)

  # Link komentara

 5. O gospodinu Vukasinovicu sve najlepse. Radnici JAT-a su ovo dugo cekali!
  (Cestitamo, 30. april 2013 17:09)

  # Link komentara