Dinkić i Knežević sutra Al dahrom

Beograd -- Ministar poljoprivrede Goran Knežević i ministar finansija Mlađan Dinkić sastaće se sutra u Beogradu sa rukovodstvom kompanije "Al dahra" iz UAE.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. @pera detlic, 1. februar 2013 01:07

  Dinkić šarlatan? E pa ti si onda stvarno Pera Detlic. [link]/
  (Sinisa, 1. februar 2013 19:55)

  # Link komentara

 2. Strancima, pa i Arapima, treba prodavati proizvode koji su rezultat rada domaceg stanovnistva (proizvode bilo koje vrste) - a NE PRODAVATI NEOBNOVLJIVE RESURSE SRBIJE I GRADJANA SRBIJE (koji se nazivaju "resursi"). Dinkic, sarlatan u ekonomiji, nema osecaj odgovornosti drzavnog sluzbenika pred gradjanima cije interese treba da zastupa, nema osecaj MORALA I SAVESTI. Bezbroj dokaza je za to od 2001. do danas. On polozaj drzavnog sluzbenika dozivljava kao kao OSVAJANJE "izbornog plena" ;ime postaje VLASNIK imovine koja pripada svim gradjanima Srbije (a zove se "drzavna imovina"). Ovima koji mu "alaudiraju" za "investicije", zelim da docekaju dan da on i njih PRODA, kao vlasnik njihovih zivota i sudbina. Za sve sto je ucinio Srbiji, destruktivno od 5. oktobra 2000. do danas, mesto mu je na robiji (koju treba "pravno dopuniti" sa "prinudnim radom", da bi bar nesto minorno, a svrsishodno ucinio za Srbiju).
  (pera detlic, 1. februar 2013 01:07)

  # Link komentara

 3. Treba potpisati ugovore sa Al Dahrom!Takav postupak moze nam doneti boljitak i nasu poljoprivredu osavremeniti tj. modernizovati i uciniti je konkurentnijom!
  (Primus inter partes, 31. januar 2013 23:52)

  # Link komentara

 4. Majko moja ko nas zastupa. Strasno i porazavajuce.
   (Predrag, 31. januar 2013 23:49)

  # Link komentara

 5. Hajde potpisujte to što treba i da krenu investicije, to je ono što je važno. Puna podrška za ministre Kneževića i Dinkića, mislim da rade pravu stvar.
  (Natalija, 31. januar 2013 23:36)

  # Link komentara

 6. Prethodna vlast je opustosila Srbiju na svim poljima.Pomoc je preko potrebna...tako da mogu samo da pohvalim ovaj potez vlade !!!
  (pomoc, 31. januar 2013 23:18)

  # Link komentara