Srećna nova, poreska, akcizna 2013.

Beograd -- Poštovani posetioci, Biz redakcija sajta B92 želi vam prijatne Novogodišnje i Božićne praznike i sve najbolje u predstojećoj 2013.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Jedan srpski razocarani DOS-ovac se svake noci molio Bogu da mu ispuni jednu zelju. Bog se konacno sazalio i obecao da ce mu ispuniti zelju za Novu godinu. Srbin je zamolio da mu napravi put do Havaja i da mu da jedan kabriolet, da se odveze tim putem sa spustenim krovom. Bog je predlozio da ga On licno odmah prebaci do Havaja, posto se ne isplati da pravi bezbroj velikih tunela i mostova do Havaja, ili da promeni zelju. Srbin se duboko zamislio i rekao da mu je rezervna zelja da Bog ubedi Djilasa da DS ne udje u koaliciju sa naprednjacima, SPS-ovcima i URS-om. Bog se malo namrstio i upitao Srbina, a sa koliko traka da napravi put do Havaja.
  Boza Bogdanovic, Bor
  (Boza Bogdanovic, 1. januar 2013 08:49)

  # Link komentara

 2. Osnovni uzrok sporog ekonomskog oporavka jeste i biće monstruozno velika administracija i javna uprava, i srpski kadar koji je uglavnom birokratskog, kancelarijskog tipa, dakle nesposoban za istinski rad, stvaranje, proizvodnju, produkciju novih ideja i novih roba, koje bi se izvozile ili bile konkurentne uvoznim.
  Ovo prvo, na sreću može da se reši, smanjivanjem administracije i pojednostavljenjem propisa, ovo drugo na žalost, ne emože se promeniti preko noći, ne može ni za deset godina, ali je potrebno krenuti u hitnu reformu školstva i uvodjenje novih tehnologija obrazovanja, uvezenih iz naprednih zemalja.
  Naravno, to zahteva ogromna novčana sredstva(strane programe i nastavne kadrove, koji bi obučavali naše fušere predavače i radili nove nastavne planove) i menadžing.
  (Aca faca, 1. januar 2013 02:13)

  # Link komentara

 3. Što se tiče ukidanja poreza na raznu robu iz EU, za to mi je veoma drago, ali se nadam da će se u skorije vreme ukinuti i porez na računare i računarsku opremu iz EU. Bez toga ćemo ostati nepismeni u danađnjem poslovnom/naučnom svetu.
  Srećna Nova godina B92 redakciji i svim čitaocima!
  (Miloš, 31. decembar 2012 23:56)

  # Link komentara

 4. Sve je već nedavno poskupelo, ulje koliko znam sa 120 na 170 din., jaja isto su poskupela, mleko, itd. Sve je već poskupelo, zašto bi ponovo.
  (Pametnjaković, 31. decembar 2012 22:34)

  # Link komentara

 5. 2013 je proglašena za godinom tolerancije za privredu i trgovinu i godinom makaza za administraciju.Dosta ste nas gušili, pritiskali i kažnjavali, što je i dovelo svet u ovakvu krizu.Privreda treba da je iznad administracije, jer ti nesposobni politički trutovi žive kao paraziti od isisanog dinara stvorenog u proizvodnji.
  (Privrednik, 31. decembar 2012 22:09)

  # Link komentara

 6. Postovana redakcijo,zelim vam srecnu i uspesnu Novu godinu.Hvala za redovne i aktualne vesti.Pozdrav iz Nemacke.
   (slavica iz Nemacke, 31. decembar 2012 21:48)

  # Link komentara

 7. Jeeeeeee!!! Jupiiiiiii...oh...cekaj, cemu se radujem? :)
   (Nasdaq, 31. decembar 2012 21:15)

  # Link komentara