2012: Ekonomija Srbije, šta je to?

Beograd -- U bogatoj ponudi raznih događaja iz godine koja odlazi, verovatno su nas najviše pogađale ekonomske teme.

Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. Nesposobni i pohlepni za lakim bogacenjem politicari obesmislili su i sam zivot u ovoj i ovakvoj drzavi,a da ne upropaste ekonomiju i sve sto je iole vredelo.A svi kao vole Srbiju i pogotovu narod,i samo zbog toga su u politici inace nebi.Kakav cinizam kave besstidne lazi,a narod ko narod a narocito onih 1.300.000 nepismenih i dalje gleda u Dacica i njemu slicne kao njihove spasioce,a neznaju da ce oni svima nama doci glave za sva vremena,bivsa i buduca.Njima su iskljucivo primarne privilegije koje vlast donosi,bahatost do neverovatnih granica,nepostovanje nikakvih zakona jer zakoni za njih i ne vaze,i kada se sve to uzme u obzir,kakva crna ekonomija ovi bi i prebogatu Svajcarsku u rekordnom roku doveli do propasti.Samo potpuno nove garniture politicara mozda bi mogli nesto da naprave od ove nadri drzave,a ovi ni slucajno.
  (aleksandar grozni, 1. januar 2013 06:16)

  # Link komentara

 2. I platu od 300 eura za one koji rade u Srbiji obezbedjuje EU I svet milostinjom i donacijama.
  (Dragan Pavlovic, 31. decembar 2012 18:01)

  # Link komentara

 3. Bolju ekonomiju i ekonomske pokazatelje ima bilo koji malo veci grad u Evropi. Aziju ne treba pominjati, svako vece kinesko selo verovatno proizvodi vise nego citava Srbija. Gastarbajtere zaboraviste (???), da vam nije njih zavesa bi vam odavno pala...
  (Dragan O, 31. decembar 2012 14:34)

  # Link komentara

 4. Ekonomiju Srbije su udesili srpski ekpertizam, a gde prodje srpski ekspert, tu trava ne raste ali on obavezno obezbedi svojih buducih 10 kolena i naravno svog multinacionalnog partnera-nalogodavca.
  Mi se ne bunimo i glasamo za to, tako da je sve po zakonu i planu i programu.
  (Ekonomski genocid, 31. decembar 2012 14:16)

  # Link komentara

 5. Dok god na fotografijama vezanim za ekonomiju budemo viđali dotičnu osobu ne ginu nam ovakvi naslovi!
  (exorcist, 31. decembar 2012 13:20)

  # Link komentara

 6. Meni ekonomija i njeni izrazi nisu bas najjasniji, ali znam da je 2012. bila veoma losa godina...
  (dajte plate, 31. decembar 2012 12:36)

  # Link komentara

 7. Odličan članak.

  Jedinu zamerku imam na sledeće:
  "Inflacija u Srbiji u 2012. biće najveća u Evropi i iznosiće 13 odsto, iako je Narodna banka Srbije predvidela maksimalni rast potrošačkih cena od 5,5 odsto. Na rast inflacije najviše je uticala loša poljoprivredna sezona, izazvana velikom sušom."

  Svi u Evropi su imali iste poljoprivredne uslove, a poznato je da ima zemalja čije su ekonomske politike više okrenute ka poljoprivredi od naše pa su opet imale znatno manju inflaciju. Jednostavno, vaditi se na sušu je pogrešno - prave razloge treba tražiti u nedostatku kontrole u sistemu, prevelikom broju državnih agencija, korupciji itd.
  (wrt, 31. decembar 2012 12:04)

  # Link komentara

 8. kako lepa prva slika, ministar velja u napadu a od ekonomije nista
  (nenad, 31. decembar 2012 12:03)

  # Link komentara