Prodajom državne imovine do razvoja

Beograd -- Strani investitori ozbiljno zainteresovani za državnu imovinu bi mogli da obezbede najmanje 25 milijardi evra neophodnih za pokretanje srpske privrede.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. "Ono što zabrinjava jeste da se pominje prodaja Elektroprivrede (Srbije) i Telekoma (Srbija) i tu treba biti jako pažljiv. Ukoliko i to prodamo, onda smo sve prodali što vredi, i to jednokratno", upozorio je Kovačević.

  Prvo treba postaviti pitanje, zasto se drzava (skupo) zaduzivala da bi (skupo) otkupila deo Telekoma, kada ce ga sutra, znajuci nase politicare, prodavati ispod svake cene? Da bi neko maznuo masnu proviziju? Ukoliko se to desi, sve odgovorne momentalno treba pohapsiti i osuditi na dugogodisnje robije!

  Drugo, tema prodaje EPS-a je vec dugo prisutna u medijima, teren se priprema, tako da im ostaje jos samo da podignu cenu struje i zavrse stvar prodajom strancima.

  A onda na red dolaze sume, putevi, rudnici, i sve preostalo sto nesto vredi, a spominje se u tekstu. Vec ima zainteresovanih. I kad se sve rasproda, ima da budemo robovi stranaca u svojoj zemlji, jer nas je "nasa" vlast prodala u roblje. Zivela Srbija i njeni politicari!
  (m, 23. jul 2012 11:06)

  # Link komentara

 2. Koliko plaćaju za domaću marvu?
  (Choban, 23. jul 2012 11:04)

  # Link komentara

 3. Nemojte prodavati najveće i najlikvidnije kompanije. One se lako i same prodaju..
   (Bugi, 23. jul 2012 10:47)

  # Link komentara

 4. kad se sve rasproda ne treba nam ni vlada ni drzava djaba su ginuli junaci za srbuju.....
   (prorok, 23. jul 2012 10:35)

  # Link komentara

 5. Najgore je prodat telekom dok nesto vrijedi bolje cekat otvaranje trzista i da ga konkurencija pojede, valjda ne misli itko da drzava zna vodit poduzece bolje od stranog privatnika?
  (amelia, 23. jul 2012 10:12)

  # Link komentara

 6. Jadna li si državo Srbijo kada se razmišlja samo o prodaji.Šta će biti kada se sve izprodaje,a kredite već sada nema ko da vraća.Da li neko razmišlja u ovoj državi "ISKRENO" o kakvoj proizvodnji?
  (Kraljevčanin, 23. jul 2012 10:12)

  # Link komentara

 7. samo neobrazovan 'čovek' može prodati Telekom Srbija i EPS.
  (gorki, 23. jul 2012 09:41)

  # Link komentara