Novi vredan posao vojne industrije

Beograd -- Srpska odbrambena industrija započeće Novu 2012. godinu ugovorom vrednim više desetina miliona evra.

Izvor: Press
Pošaljite komentar
 1. Imam upit kupca iz inostranstva za kupovinu 200 tenka koji su van upotrebe (za secenje )u gvozdje.ako neko ima informaciju da vojska ima nameru da iste rashoduje i proda molim ga da mi da informaciju o tome.Iz ovog bi svi imali inters(samo evropski fondovi daju drzavi 5.000 eura po kom za njhovo rashodovanje ) kao i cena koju placa kupac za gvozdje, hvala .
  (goran filipovic, 3. januar 2012 09:55)

  # Link komentara

 2. Mozda je Sutanovac malo pokrenuo namensku industriju ali je zato unistio vojsku i sveo odbrambenu moc zemlje na nulu. Nikada od 1945. Srbija nije bila tako bespomocna i svima je jasno da su u godini kada je ukinuto redovno sluzenje ponovo poceli problemi na Kosovu. Navalio covek da kupi polovne americke avione iako svi znaju da nama treba mocna PVO, ali sve se radi kako 'Ujka Sem' kaze.
  (Ujka Sem okom, Sutanovac skokom., 31. decembar 2011 19:40)

  # Link komentara

 3. Kupili bi oni i borbene avione, ali nás mrzi da ih proizvodimo. Mi smo neizmereni ludaci zato što ne umemo da iskoristimo luđe od nas.
   (Ševarice, 31. decembar 2011 18:37)

  # Link komentara

 4. Iz zaključka članka se može zaključiti da bez gospodina ministra ničeg od toga ne bi bilo. Da li je baš tako?
  (gulag, 31. decembar 2011 16:41)

  # Link komentara

 5. Inače, od dolaska Dragana Šutanovca na čelo Ministarstva odbrane naša odbrambena industrija je inkasirala više od milijardu dolara.

  Neko hoce da mu da "zaslugu" koju nezasluzuje.. Treba zahvaliti konstruktorima, proizvodjacima, prodavcima(SDPR)naoruzanaja a ne ministru koga Vojna industrija mora da moli da bi izvezla i koga moraju da mole za kredite i novac za nove masine i opremu, da mole za dobre plate vrhunskim inzinjerima i dokrtorima nauka i vrhunskim radnicima u proizvodnji da mole za nouruzanej i gume aviona u Vojsci srbije...

  Da se DS pitao i da je mogao namenska industrija Srbije i vojska Srbije nebi postojala jos od kada je Tadic bio ministar odbrane(setite se samo sta je radio kao ministar) svi njihovi potezi su bili na stetu tom kompleksu i vojske generalno...Nego sad kada su sve fabrike unistili i kada nemaju vise gde da se slikaju setili se pred izbore zadnjih par meseci da postoji namenska koju nije bilo tako lako unistiti a da nedodje do pobune(setite se samo koliko su strajkovali oruzari Zastave i da su ih u tome podrzali svi metalci srbije)...
  (DPolitika, 31. decembar 2011 16:25)

  # Link komentara

 6. Ugovor bi trebalo da bude veći od 50 miliona evra, a dok se ne realizuje Ministarstvo odbrane Bangladeša je zahtevalo da se ne govori o kojim proizvodima je reč i koliki je konkretan iznos te investicije.

  Taman zoliko novca treba ovoj "mojoj" Vladi da zameni lične karte, memorandume, pasoše, tablice, natpise na ustanovama i da na njih postavi otroisanog debelovratog ćosavog papagaja!
  Ko će sutra da glasa za vas? Građani Burkine Faso?
  (DS no more!!!, 31. decembar 2011 15:52)

  # Link komentara