Paprene letnje aktivnosti za decu

Beograd -- Hiljade mališana će tokom leta boraviti u obrazovnim i sportskim školama, a za te aktivnosti roditelji će izdvajati od 100 do 500 evra nedeljno.

Izvor: Novosti
Pošaljite komentar
 1. Деца су наша будућност, а ми све чиномо да им отежамо детињство. Цене свих активности коштају папрено, па огромна већина родитеља ни једну рекрацију свом детету не може да приушти. И очекујемо неку нормалну будућност наше деце, а не дозвољавамо им нормално одрастање.
  (Ики, 11. jul 2011 13:09)

  # Link komentara

 2. I dodjosmo do najvaznije teme! Vlast tj Ministarstvo prosvete vec godinama zatvara oci na nelegalno uzimanje novca od djaka od strane nastavnog kadra. Pare idu nelegalnim putem, na ruke, bez priznanica i PDV. Od skola na otvorenom pa do sportskih aktivnosti u toku oba raspusta..Niko od MPS ne zeli da stavi tacku na sve ovo. Deca se ucenjuju da idu, ukoliko ne pustite dete nece imati zeljeni i zasluzeni uspeh, ostala deca ga ismevaju da nema novca, roditelji se zaduzuju... A ovi iz MPS samo kazu da to nije njihova obaveza. I kad ce se to promeniti? Samo ukoliko ih smenimo. Na zalost, rekose da od prosvete niko nije video vajde pa je uvek dobiju najgori i nepimeni - obradovic (malo "o"). A "prostitucija" sa djacima se nastavlja.
  (prosvetar, 11. jul 2011 12:23)

  # Link komentara

 3. Prvo pitanje,da li ovakve organizacije placaju porez?
  Drugo pitanje,da li je moguce da ministrastvo prosvete ne zanimaju najmladji stanovnici ove drzave?
  Sjajna politiku vodite... Kako radite,tako cete i proci na izborima...
  (zabrinuti roditelj, 11. jul 2011 11:45)

  # Link komentara

 4. Ne zaboravite ovo je Srbija!
  (karamelica, 11. jul 2011 11:42)

  # Link komentara

 5. Ne zaboravite ovo je Srbija!
  (karamelica, 11. jul 2011 11:42)

  # Link komentara