1. ...pa naravno da nisu preispitivali, pa nije njima do poštenja i pravde. Niti je uključenje u EU u interesu naroda Srbije, jer će nam samo doneti još veće ekonomsko porobljavanje ionako već (p)orobljenog naroda.
  (Zvrk, 1. jul 2011 00:53)

  # Link komentara

 2. Hoce li da padne vlada ako se ispostavi da je tacno ovo sto je luka napisala??
  (Toza, 30. jun 2011 23:09)

  # Link komentara

 3. Pa kako ovde da dokazu nesto,kad ovde kadija i tuzi i sudi!!neverovatno mi je da nemaju dokaze a da traze evropsku arbitrazu!
  (Sima, 30. jun 2011 23:05)

  # Link komentara

 4. Naravno da ne traze proveru privatizacija...nisu oni ludi ko mi pa da sami sebi skacu u stomak...
  (Jovan, 30. jun 2011 21:25)

  # Link komentara

 5. Svaki normalan covek zna da je sve sto je u Srbiji privatizovano u zadnjih 20 godina odradjeno preko veza i kriminalnim putevima.Zasto se to ne proveri kada je to u interesu drustva i onih koji tvrde da je sve ispravno,ko koga obmanjuje i zasto?Ako je sve uradjeno po zakonu,a to moze da se dokaze,treba to da se odradi i da svi budu nacisto,gde je problem?Ja znam gde je problem i zasto to mnogima nije u interesu da izadje na videlo i siguran sam da bi mnogi cak i iz aktuelne vlade zaglavili u zatvor ,eto zato se sve odugovlaci i nema volje da se istraze sve te privatizacije.Ostaje samo nada da ce EU ipak istrajati na tome i zahtevati da se sve sumnjive privatizacije istraze.Gospodjo Barac vi znate mnogo i molim vas da ne odustanete jer je to u interesu drustva i pravde,ako je ima?Pokazace EU dali je toliko pravedna koliko se predstavlja.
  (pit, 30. jun 2011 19:23)

  # Link komentara

 6. pa za Evropu su to sitnice,oni od Srbije traze mnogo krupnije stvari samo sto to nasi politicari vesto prikrivaju!
  (karamelica, 30. jun 2011 19:19)

  # Link komentara