Ponedeljak, 14.03.2011.

11:55

Nova Vlada, bolja Vlada, biće hleba

Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da rekonstruisana Vlada Srbije "neće žaliti truda" da smanji nezaposlenost i obezbedi veći standard građanima.

Izvor: B92

Nova Vlada, bolja Vlada, biæe hleba IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

224 Komentari

Sortiraj po:

Darko P.

pre 13 godina

Šta reče?
Biće bolje?
Ili nas laže, jer bolje neće biti i on to dobro zna,
ili nas je lagao i stvarno će biti bolje a on zna kako to da izvede, samo je eto malčice sačekao da prvo svi otegnemo papke pa da nas posthumno obraduje lepim vestima.

era

pre 13 godina

Ovako vise neide, besparica je velika mislim da treba da se uzme jos jedan kredit od barem 20,30 milijardi evrova i da se namire svi nasi ministri ....

VEVERICA

pre 13 godina

Najbolje bi bilo da raspisete tender i zavalite ovaj narod,valjda cemo nekom valjati.Sta ce vam narod koji trazi da jede hleba.Bas smo se razmazili.

Jovan

pre 13 godina

E, ako ste se samo zbog hleba rekonstruisali, niste trebali. Hvala vam, idite kuci, gledajte Insajder, mozda cete nesto i shvatiti. Zbogom!

Radnikzacrkavicu

pre 13 godina

Znaci bice hleba... ovde zivot postaje privilegija. Posle ovakvih izjava placanje racuna s moje strane ce da se malo proredi. Necu ja da dajem mukom stecenu crkavicu da bi oni punili svoje stomake. Kada je doslo do toga da premijer obecava hleb kao luksuz sve vam to govori... prvo o niskom nivou pameti doticnog jer ko normalan u situaciji u kojoj zeli da se odrzi na vlasti lupa ovako nesto. Samo su sebe duplje zakopali. Drugo ovo je gore no igde u svetu. Samo neka neko dode da mi uruci tuzbu za bilo sta...moja porodica je vaznija od davanja lezilebovicima...Vec vidim da ce mi dete zaplakati kada budem mesom napunim frizider.

cvele

pre 13 godina

bice hleba ali po ceni od 70dinara.a kako ja i milion nezaposlenih kojima su primanja nula dinara da kupe taj hleb?i neznam zasto se uopste trude kad ce da izgube vlast za mesec dana.a ukoliko toma ne odrzi miting izacice ljudi sami na ulice neko ce vec da napravi poziv gradjanima na face buku pa ce biti kao u hrvatskoj.nisam voleo slobu ali ove nemogu ocima da gledam.ovaj rezim krade vise od slobinog sigurno. a ukoliko niko ne napravi grupu na face-u, ja cu.veliki pozdrav redakciji b92.

maki

pre 13 godina

Bice Dvora, Farmi, Velikoga Brata, Parova... A bice i hleba!!!!!
Tacno tako, HLEBA I IGARA....
A AKO NE BUDEMO IMALI HLEBA, JESCEMO KOLACE!!!

Milisav

pre 13 godina

"Cvetković istakao da su prve tri mere ekonomske politike snabdevenost osnovnim životnim namirnicama po prihvatljivim cenama za sve građane,..."
???
Da li je ova floskula u stilu "ulje po 8 dinara" iz vremena Miloševića? Da li smo mi najbednji narod u evropi da se zadovoljavamo mrvicama hleba. Sram vas bilo. Sram vas do neba bilo.
Kad će više ovaj narod prestati da se zadovoljava sa jednim prasetom, 10 kila pasulja i 20 litara nafte mesečno. Kad če prestati da bude srećan kad nadje i kupi litru ulja ili mleka u prodavnici? Kad će da digne glavu i kaže svima koji ga vode tim putem - dosta!??
Meni ne treba vaš hleb i osnovne životne namirnice po subvencionisanoj ceni, ni ništa iz tog "opusa" za potkupljivanje iscrpljenih i besvesnih.
Sram vas bilo.

maki

pre 13 godina

Ova rekonstrukcija je klasicna kupovina vremena, dok ne razmisle sta ce dalje. Zar nije pametnije raspisati izbore, da se spasavaju. Ovako samo prolongiraju probleme, za koje nemaju nikakva resenja. Nemaju cak ni ideju.
Sta je to sa ovim DS-ovcima, sto tako poludeli!? Pa oni ne vide da je gotovo.

sandra

pre 13 godina

STA RADITE, BRE!!! Ovaj covek kaze "Bice hleba".
Pa ja ne mogu da verujem. Ja zivim u paralelnom svetu. Ja sam Hari Poter!
Sta je ovo ljudi! Pa oni tri godine nisu uradili nista, ali zato sada kazu: "BICE HLEBA"!!!
Da'l veruje neko u ovu rekonstrukciju, u ove budalastine?
Pobogu vise, dokle?
Pa narod vam se smeje, jer ne moze da veruje koje poteze povlacite.

alex

pre 13 godina

10 godina posle svih ekspertskih timova,akcionih planova,strucnih savetnika,evropskih integracija,nacionalnih saveta,strucnih odbora i ostalih popushaja da nam pomognu,eto,odmah ce nam biti bolje...

Milan

pre 13 godina

Ja se neću složiti sa velikom većinom komentara,iako nisam pristalica DS-a.
Meni po prvi put,u malim tragovima,počinje da se sviđa vlada g.Cvetkovića,i voleo bih da sa ovakvom programom istraje do kraja.Pitanje je samo da li je u toj nameri ozbiljna,ili je ovo samo još jedno obećanje ludom radovanje.
Suština problema je u tome što se sa ovakvom politikom nije krenulo odmah nakon 5.oktobra 2000. nego se čekalo 10 godina,tokom kojih je zbog pogrešne ekonomske politike forsiranja javne potrošnje država prezadužena i finansijski iscrpljena,privreda uništena,a narod izmrcvaren.
Komunističkog raja nema više ni u Beogradu,nećemo živeti kao u reklami za deterdžent,i komunizma se moramo odreći,ne zbog toga da li ga volimo ili ne,već zato što je 2+2=4.
Imaćemo da trošimo onoliko koliko budemo zaradjivali,tj. koliko nam naša privreda to bude realno omogućavala.
Tako mora biti ko god bude bio na vlasti,i sada i u buduće.

veka84

pre 13 godina

Ako do sada nisu ništa rešili ne vidim kako bi mogli u roku od par meseci da poboljšaju situaciju u zemlji. Sramotno je ovo što im dozvoljavate... Srbijo,probudi se i progledaj! Samo pokušavaju da te obmanu! Nismo mi toliko glupi... Hoćemo promene!

Darko

pre 13 godina

Prvo da čestitam novoj Vladi na izboru i zakletvi.A odmah i drugo,koliko već sutra premijer treba da izadje sa konkretnim predlozima za prevazilaženje ove katastrofalne ekonomske krize,jer narod više nema strpljenja i očekuje nešto konkretno odmah. Naravno ove promene vam daju i konkretne nove mogućnosti,neke od mojih ozbiljnih ideja su:
- Zaustaviti odmah porast cena osnovnih životnih namirnica i usluga (hleb,struja,mleko,gorivo,secer,ulje)
- Ukljucite ponovo sva poljoprivredna gaydinstva u subvencije kao što je bilo do pre dve godine,ne limitirajte kolicinu mleka za premiju ,sad neko treba da preda mesecno 3000l da bi imao premiju,nije dobro dugorocno
- Donesite konacno novu uredbu za povezivanje staža zaposlenih kod poslodavaca koji su stekli pravo,ali cekaju novu uredbu radi uplate Trezora PIO fondu;
- Smanjite PDV ili ukinite na beby opremu,dajte svoj deci deciji dodatak smanjite kriterijume za ostavrivanje prava na isti,svim porodiljama a ne samo u Beogradu koje su nezaposlene uvedite isplatu solidarne ili neke druge pomoci;
- Pod hitno sredite stanje u Javnim komunalnim preduzećima;
- Omogucite i ove godine subvencionisane kredite i kupovine;
- Zajedno sa lokalnim samoupravama donesite program mera koje će doneti boljitak svakom njenom mestaninu a ne samo pojedincima;
- Ne dozvolite više da se pravi cirkus od Skupstine RS jer narod gleda sta se radi (skoro ništa)svaka čast pojedincima,a platu primaju daleko iznad proseka običnog stanovnika Srbije,jesu poslanici naroda,ali neka se tako i ponašaju;
- Promenite Zakon o Javnim nabavkama kakav je sad veoma se teško sprovodi ili se pogresno sprovodi u vecini slučajeva;
Mislim da je od mene dosta,hvala ako pustite komentar.Hajde da vidimo šta će sutra biti bolje!

Attila

pre 13 godina

Prosle godine za dzabe ste kupili psenicu ove godine trostruko ili vise zaradite na to
bice hleba neke iduce nedelje samo cena je u pitanju.

Pex

pre 13 godina

Samo lazete i obecavate..a medju narod ne smete..projurio si danas, Cvetkovicu uz Prizrensku ulicu..sirene su se cule jos na Brankovom mostu..projuri 4 Audija uz pratnju policijskog auta iz kog je 'drug policajac' mahao da se svi zaustave i sklone da bi TI prosao..koji si mi, bre ti covek iz naroda..prosetaj pijacama, pogledaj sta jedemo i koliko to placamo..udji medju ljude i u oci im reci gluposti izrecene u ekspozeu..zavrsili ste vi svoje, upropastili i pokrali..nemate vise sta da nam ponudite..osim da se pojavljujete iz misje rupe sa novim porezima na oporezovane poreze i da se vozikate u kolima od kojih, ako se prodaju moze da se izgradi ko zna koliko kvadrata Sigurne kuce...ajde, nestanite, majke vam,a??????

kama dhi

pre 13 godina

Ma sta ce vam hleb kada imate Kosovo?
Ukinite budzet Vuku i eto vam love. Kolko vam taj kosta setajuci gore dole, pa paralelne strukture koje melju obe strane?
Eto vam formula za hleb.

gilepfc

pre 13 godina

nije sto nas lazete,nego sto mislite da vam verujemo... ni moja pokojna baba ti ne veruje bre!!! ako nam ti ne pomognes niko nece...

Tatjana

pre 13 godina

Pa postao je i duhovit. Ko bi rekao? Treba da se ugledamo na starije a ovaj nas sedi covek gleda u oci i laze. Na kraju je za seba dobro procenio,kriza je , od jedne plate ne moze da se zivi sad ce on primati DVE,tako je to kad smo mi OVCE a one slize da se sisaju.

Glumac

pre 13 godina

Da li bilo ko moze da veruje u ovo??? Toliko godina na vlasti, a i dalje obecavaju. Od obecanja se ne zivi. Rezultata ima, naravno. Sve smo gladniji, siromasniji i potlaceniji. Gde cemo bolje od toga?!

Samo pljacka

pre 13 godina

Bice i hleba..po 70 din. do leta, a onda....dolazi susa, ili mozda suvise kise pa ce rod psenice da bude slab. Kao i u 2010. Za to vreme on ce da reketira kafedzije i frizerke, a mi cemo ovde da mekecemo i blejimo.

zuki

pre 13 godina

Ovaj prosedi bradonja...to je onaj cikica sto je u nedelju uvece na tvb92, kod Olje B. na njeno pitanje: "Dobro vece premijeru, sta ima novo?", odgovorio recima: ""Novi Sad, Novi Pazar" ??? O cemu vise diskutovati...

Dule BG

pre 13 godina

Ma ljudi, hajde lepo raspišite izbore. Počeli smo da pamtimo za godinu dana ćete još gore da prođete. Ja u 21. veku za DS nikad više neću glasati, a nadam se i niko moj.

Jovan

pre 13 godina

Vaaau, iskreno pocinjem da razmisljam da li opozicija placa Mirku neku debelu sumu da izlazi pred narod sa ovakvim izjavama, i onom blago zabezeknutom facom. Mislim, jel moguce da se normalan covek tako blamira za dzabe? Only in Serbia, folks!

Stvarno mi se zivot zgadio danas pri gledanju prenosa skupstine, kada sam cuo primedbe Tomislava Nikolica na premijera, i naprasno shvatio da se sa njim slazem. Shvatam ja koji je Toma vuk u jagnjecoj kozi, i da se ustvari nije promenio uopste, i da bi on bio i gori od ovih sada, ali su mu jednostavno primedbe bile na mestu. To je lik za koga ja ne bih glasao ni da mi zivot od toga zavisi, a sad sam doveden u situaciju da se sa njime slazem.

Hvala ti Mirko, bar si na putu da nas sve ujedinis...

...protiv tebe.

Milojko M

pre 13 godina

Gospodine Cvetkovicu, kome ce biti bolje i cime da ja kupim taj hleb, ako se samo od hleba zivi? Tri godine namecete nepodnosljive namete i harace a u cetvrtoj nudite socijalu za ,,bolji zivot". Ako potrajete, taj ,,bolji zivot" ce malo ko docekati.

magellan

pre 13 godina

Ovakve u svojoj stranci gaje Tadic, Cvetkovic i ostali "velikani" naseg cuvenog naroda, pa vi sada vidite da li ce nam i kada biti bolje.

http://www.youtube.com/watch?v=iIhdecs4QME&feature=player_embedded

marija

pre 13 godina

Premijer rekonstruisane vlade obećava narodu bolji život i hleba. Zašto mu neko ne objasni da je hleb osnovna životna namirnica čije imanje ne sme da se dovodi u pitanje. Šta će biti sa onim što ide uz hleb? Kada ćemo to dobiti?

marija

pre 13 godina

Premijer rekonstruisane vlade obećava narodu bolji život i hleba. Zašto mu neko ne objasni da je hleb osnovna životna namirnica čije imanje ne sme da se dovodi u pitanje. Šta će biti sa onim što ide uz hleb? Kada ćemo to dobiti?

Sremac

pre 13 godina

"Gole su lutke s naslovnih strana,
još jedna pobeda partizana,
moju zaradu drugi troše,
vreme bez promene, uglavnom loše.

Biće bolje, neko viče,
na papiru mrtvo slovo,
na istoku stare priče,
na zapadu ništa novo..."

Narod će vam reći kad će biti bolje, a ne kad vi to kažete!

Konan

pre 13 godina

Kalanovicka je rekla da nevidi sebe u novoj Vladi, u startu je slagala, zar narod treba da veruje novoj Vladi, ne! Nismo vam verovali za obecanih 1000 eura, necemo ni sada!

MaxMagnus

pre 13 godina

Ko bi rekao da će prvi ministar jedne evropske zemlje u 21. veku da obećava hleb kao luksuz? Da li je ovo samo ružan san ili i vi proživljavate ovu srpsku javu?!?

Vikiliks,Vrbas

pre 13 godina

Da li je ovaj čovek normalan?Ili nas svesno sve ****** u zdrav mozak?Nova Vlada neće žaliti truda-znači prošla nije radila.Nova Vlada neće trpeti neodgovornost-znači prošla se sprdala sa nama.Nova Vlada će raditi na oporavku ekonomije i povećanju standarda-znači stara nije radila ono što je trebala...Bio si Ti premijeru i u staroj Vladi koju sad omalovažavaš.Gde ti je onda odgovornost,o obrazu i da ne pričamo?Ima li kraja ovom besčašću i ponižavanju?

lili

pre 13 godina

Premijer je konačno rešio da počne da radi. Kaže neće "žaliti truda" da vlada da dobre rezultate.Ako sve ovo vreme nije radio ne mora ni sada da počinje.

bezimena

pre 13 godina

"...SNABDEVENOST OSNOVNIM ŽIVOTNIM NAMIRNICAMA PO PRIHVATLJIVIM CENAMA ZA SVE GRADJANE..."!

Posle ovakvog "obećanja" osećam se kao u DEVEDESTIM! STRAŠNO!!!

Moj glas NIKADA VIŠE ZA DS!!!

mlekadzija

pre 13 godina

Jos jedna bedna izjava Mirka Cvetkovica. Obacavati hleb u 21 veku????
A 2020 cemo imati i mleka...
Ovi su uskoro pluskvanperfekat

kinoa

pre 13 godina

da se svakom poslaniku i ministru da po jedna PUSTA livada na godinu dana pa ko najvise ubere letinu prolazi u drugi mandat!Jel ovi ljudi zive u istoj drzavu?O cemu oni to nama pricaju?Aman dosta vise price rekonstrukcije Zasucite rukave ministri moji nemozemo vise da vas dzabe hranimo!

Ivan

pre 13 godina

A tri godine su se kao "zagrevali" za kolosalni posao koji treba da se zavrsi za 6 meseci. Da li oni racunaju da ce ponovo da formiraju vladu sa novim mandatom?! Daleko su odlutali od stvarnosti. Preveliki luksuz su sebi dozvolili.

Sasa Mladenovic

pre 13 godina

Ovaj bre covek stvarno nema pojma sta prica, do juce nas je ubedjivao kako zivimo super kako standard raste iz "minuta u minut" a sada odjednom, gle cuda nije dobro ali ...

GoranCHE

pre 13 godina

Premijer Cvetković: "Građani Srbije treba da žive bolje danas, odmah, i mi ćemo sve učiniti da tako bude".
Ko Boga Vas molimo, nemojte ništa više da činite! Samo platite račun i idite kući!

Miloš

pre 13 godina

Evo grupe na facebook-u pa da vidimo koliko ima nezadovojnih u Srbiji.
http://www.facebook.com/pages/Ho%C4%87u-normalan-%C5%BEivot-u-Srbiji/132361470171094

Rekonstruisani građanin

pre 13 godina

Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da rekonstruisana Vlada Srbije "neće žaliti truda" da smanji nezaposlenost i obezbedi veći standard građanima.
Jel vidite moji dragi sunarodnici, Vlada se trudila, a narod zatrudneo!! Šta li se desilo, pitam se ja?

bkramer

pre 13 godina

Svratim ponekad ja na ovaj vas projevropski sajt, a evo sad ne mogu ocima da verujem: vi imate gore komentare na ovog Tadicevog potrcka nego sto bih ja, kao postovalac Kostunice dr Voje, ikada mogao da smislim. Vi poverovali u Tadicev 'hleb za 3 dinara' (ili, 200.000 radnih mesta = 400.000 otpustenih), a?

Maja Stojanovic

pre 13 godina

Tuzno je ili bolje receno porazaajuce, da je premijer zarad medjustranackog mira ukinuo, tj pripojio ministarstvo nauke miistarstvu prosvete (na cijem je celu covek koji ne uspeva da pronadje resenje za strajk prosevetara vec dva meseca)! Da li neko uopste moze da pomisli da ce ista ta osoba imati sluha za nauku????

Maja Stojanovic

pre 13 godina

Tuzno je ili bolje receno porazaajuce, da je premijer zarad medjustranackog mira ukinuo, tj pripojio ministarstvo nauke miistarstvu prosvete (na cijem je celu covek koji ne uspeva da pronadje resenje za strajk prosevetara vec dva meseca)! Da li neko uopste moze da pomisli da ce ista ta osoba imati sluha za nauku????

Jelesije zemljoradnik

pre 13 godina

G-dine Cvetkovicu ,nemogu Vas osloviti sa G-dine predsednice zato sto nemate nimalo ozbiljnosti u Vasim izjavama.Vidim da se drzite izbornog slogana Vase stranke"Odmah bolje"retko ko je od gradjana to osetio izuzev povlascenih u pomenutoj stranci.Da nebih duzio predlazem da slogan promenite u "Odmah gore" i izadjite malo medju narod da vidite kako zivi od tolikih silnih obecanja,malo Vam je Beograda nego malo da prosetate po Kopaoniku nemogu da se donesu odluke baz"visinskih priprema"da se jos malo igrate sa narodom -sramota.

Come leaders, come you men of great, throw us a bone but save the plate...

pre 13 godina

Bice bolji standard, jer bice i hleba :)) Ja sam pukla od smeha. E hvala ti predsednice za ovo, bas se odavno nisam ovako nasmejala, jer ako ti funkcija sluzi da nam obecavas hleb, onda je bolje da se smejem, nego da placem, zar ne? A tek sto si mi optimizam ulio, nemam reci.

Milos

pre 13 godina

Bravo svima koji su ovde ostavili komentar , ako i onima koji su ocenjivali sa + i -. Po prvi put na ovom sajtu se desava da su ljudi ujedinjeni i da osudjuju lopove na vlasti!
Ako pogledate negativne ocene videcete da ih ima uglavnom po jedan, eventualno po dva minusa. SVI NA ULICE

milenko

pre 13 godina

Kao sto bi rekao Srecko Sojoc,
citat.Ako radimo punin kapacitetom ima da se obogatimo za tri meseca.
A ovi rade tri godine i sada mogu da se rekonsruisu,dobojaju otkaze,daju otkaze....

Nezadovoljni

pre 13 godina

Srbija nema izlaz na more ali cunami moze da se desi i na kopnu - to sigurno ne znaju eksperti u Cvetkovicevoj vladi - ali mogu da iskuse, vrlo brzo i lako! Dan D je 25.narta........

Dusan Simin

pre 13 godina

Lepo ovo "zvuci", sto Premijer Cvetkovic iznosi,ali, ja neznam koji politicar, funkcioner......, ili sta treba da se desi da bi ovaj nas narod stvarno nekome verovao u bolje dane. Ako je obecanje za bolje dane, tek za pedeset godina, ONDA JE U REDU !!!

Vojvodjanin

pre 13 godina

Jos dve-tri slicne izjave, pa da jos Tadic i Dulic to da zabiberi slicnim biserima i da Dacic potvrdi da Kostunica definitivno nece biti poslusan - eto ljudi ce polako da uzimaju motike, vile, pale buldozere i bagere i krecu na trg isped skupstine da sprovode u delo 6 oktobar - bez kojeg, eto i 5 oktobar se polako istopia, a i ostali smo i bez Zorana!

Srbija nema izlaz na more ali cunami moze da se desi i na kopnu - to sigurno ne znaju eksperti u Cvetkovicevoj vladi - ali mogu da iskuse, vrlo brzo i lako!

Umorni šljaker - šraf u mašineriji velike kapitalističke zavere

pre 13 godina

Ovo je samo još jedan izbiflani manifest predizborne kampanje serviran iz marketinškog sedišta Demokratske stranke. Sve smo to čuli davno i znamo da će u našoj sivoj stvarnosti sve biti drugačije od onog što poručuju političari. Vreme je da ova vlada ode i ljudi koji sede u njoj su toga svesni - ali igraju na sve ili ništa. Kakvi god drugi da dođu, neće nam biti bolje ali bar ćemo gledajući druga lica kako izgovaraju ovakva prazna naklapanja jedno vreme imati iluziju da se nešto promenilo.

joca

pre 13 godina

a sta su gospoda iz vlade radili protekle 3 godine osim sto su jos vise unazadili ovu jadnu drzavu? ovakve rekonstrukcije su samo prodaja magle, treba preci na konkretne promene

Vojvodjanin

pre 13 godina

Jos dve-tri slicne izjave, pa da jos Tadic i Dulic to da zabiberi slicnim biserima i da Dacic potvrdi da Kostunica definitivno nece biti poslusan - eto ljudi ce polako da uzimaju motike, vile, pale buldozere i bagere i krecu na trg isped skupstine da sprovode u delo 6 oktobar - bez kojeg, eto i 5 oktobar se polako istopia, a i ostali smo i bez Zorana!

Srbija nema izlaz na more ali cunami moze da se desi i na kopnu - to sigurno ne znaju eksperti u Cvetkovicevoj vladi - ali mogu da iskuse, vrlo brzo i lako!

DzoniKg

pre 13 godina

"vlada, suočena sa izazovima najveće ekonomske krize u istoriji sveta,"morao sam ovo da napisem HAHAHAHAHA ..rast svetske privrede u 2010 je bio 4.6% a Srbija se u 2010 strmoglavila na svetskoj listi bruto nacionalnog dohotka po coveku iliti GDP per Capita za cak 19 mesta.Ne smem da pisem koje nas sve zemlje pretekle u 2010 ..SRAMOTA ME.

Branko

pre 13 godina

Vidi se da premijer Cvetković tačno zna šta trba narodu. Doduše on je to znao i pre tri godine ali nije imao vremena da ispunjava narodne želje jer je bio preopterećen poslovima koji su punili džepove njemu njegovoj rodbini i stranačkim miljenicima. Ja mislim da će on do zadnjeg trzaja i dalje sažaljevati narod ali će nastaviti sa istom politikom jer "para i dece nikad nije dosta" kako kaže stara poslovica.

radnik

pre 13 godina

"što je i predviđeno novim modelom ekonomskog rasta u okviru koncepta razvoja "Srbija 2020", plana koji su pripremili vodeći srpskih ekonomisti..."

koji ekonomisti, imenom i prezimenom? nemaju ime i prezime, pa nemaju odgovornost pred narodom ?

"fokusirati na resurse kojima Srbija raspolaže a nedovoljno racionalno koristi, a to su poljoprivreda, prehrambena industrija, rudarstvo, energetika, i znanje i inovativni duh građana. "

šta vas je sprečavalo do sada da to radite?

najpoštenije bi bilo da se sklonite. ja vam više ne verujem. mnogo toga ste lošeg uradili. ili nečinjenjem niste sprečili. pa samo u mojoj široh familiji petoro je ostalo bez posla. znate li koji to udar na egzistenciju? ili ste se tek sad setili da ljudi nemaju posao?
ova vaša ideja je trebalo da se pokrene još pre 6, 7 godina, ali ste očajnom (nameštenom) privatizacijom uništili privredu, pa se sad setili da bi nešto moralo da se razvija. naša zemlja je došla do faze da bez donacija sa strane ne može da funkcioniše. znate li ko stalno juri da dobije nešto sa strane? ovisnici o opijate.
imate jako malo vremena do izbora, svaki dan će vam biti jako kratak ako mislite da iole šta pokrenete. vreme više ne radi za vas.

pera zdera

pre 13 godina

Ostavljanje komentara mozda ima neki terapeutski znacaj (oslobadjanje od frustracija i sl.), ali osim toga nema nikakvog drugog uticaja! Ove ovakve na vlast ne dovode vi, pismeni, vec drugi, nepismeni, kojima je daljinac od TV-a neresiva zagonetka, a obecanja ovakvih - svetla buducnost. Dok se narod ne prosveti i osvesti, dzaba krecimo....

Slep kod ociju, kao i Vi

pre 13 godina

S'obzirom da ja pouzdano znam da je glavni uzrok siromastva i nezaposlenostu u Srbiji bila ta "glomazna i neefikasna Vlada" u kojoj je Premijer Cvetkovic prilikom svog rada celo vreme imao samo jednu slobodnu ruku dok je u drugoj po ceo dan u "narucju" nosao Skundrica pa ga je to logicno i "ometalo" da radi "punom parom", cvrsto verujem da ce tek sada kada se izborio za to da "spusti" Skundrica iz "narucja" i malo "rastereti", Premijer Cvetkovic pokazati svu svoju "dvorucnu" efikasnost
Svima koji sumnjaju u to da ce sad ova "novoizabrana" i "rasterecena" Vlada biti efikasnija preporucio bih da sami probaju raditi svoj posao "noseci u narucju" nekog svog kolegu/nicu pa da se i same uvere da to nije nimalo lako i da ce i njihova efikasnost biti znatno umanjena 1

Goran

pre 13 godina

To sto on veruje u te svoje price, ne zameram mu, neka ga, ali do li posle svega sto ljudi misle i pisu (Cvetkovicu, obratite paznju, ljudi su besni, kivni, procitajte bilo koji komentar, bilo gde, u vezi bilo cega sto su clanovi TVOJE (vaspitanje mi je na muci kad moram nekome kao ti, ko je stariji da se obracam sa TI, to nije moj stil ali ni ti nemas ni ,,S" od stila ,pa smo jednaki!)vlade priredjuju ovim jadnim, dobrim i ljudskog zivota grdjanima Srbije)ima obraz da im prica bajke. I jos polaze cvece Djindjicu, zamislite dokle ide njihovo samoljublje... Sve sto je i licilo na dobro upropastio je i upropastili su.Bilo bi me sramota da se bilo gde pojavim sa osmehom da sam na njegovom i na njihovom mestu. Ali HVALA BOGU, bolji sam covek od svih njih izuzev Rasima, i bolji sam Srbin jer volim ovu moju Srbiju ovako ususkanu izmedju Hrvatske, Makedonije,Bosne, ususkanu u Evropu.Treba da ga je sram.I da li on stvarno misli da mu ljudi veruju i da u njegovim potezima vide spas?

Slep kod ociju, kao i Vi

pre 13 godina

S'obzirom da ja pouzdano znam da je glavni uzrok siromastva i nezaposlenostu u Srbiji bila ta "glomazna i neefikasna Vlada" u kojoj je Premijer Cvetkovic prilikom svog rada celo vreme imao samo jednu slobodnu ruku dok je u drugoj po ceo dan u "narucju" nosao Skundrica pa ga je to logicno i "ometalo" da radi "punom parom", cvrsto verujem da ce tek sada kada se izborio za to da "spusti" Skundrica iz "narucja" i malo "rastereti", Premijer Cvetkovic pokazati svu svoju "dvorucnu" efikasnost
Svima koji sumnjaju u to da ce sad ova "novoizabrana" i "rasterecena" Vlada biti efikasnija preporucio bih da sami probaju raditi svoj posao "noseci u narucju" nekog svog kolegu/nicu pa da se i same uvere da to nije nimalo lako i da ce i njihova efikasnost biti znatno umanjena 1

bob a marley

pre 13 godina

e, ovi se tolko dobro zezaju... izgleda da propagiraju i narkomaniju i silovanje (naroda). to mu dodje ko neki program vlade. ili ovome ko velikom caletu stampaju novine sa hvalospevima da ima covek sta da cita ujutru...

cist diznilend..

Ja

pre 13 godina

Ne verujem premijeru koji je trošio de luxe apartmane na Kopaoniku do pre par nedelja sa celom Vladom. Svi su iz Beograda, a šatro moraju da idu na Kopaonik da bi se tamo savetovali kako da uštede novce? Ma ajde..

Prljavi Mali Zli

pre 13 godina

Da li je neki psihijatar proverio ovog čoveka pre nego što su ga namestili u tu nesrećnu fotelju premijera? A Bolji Život, evo odmah posle GNEVNIKA Raspale Truleži Srbija (RTS), sad će Stevica Kurčubić da digne zemlju na noge.
Bežite žuti dok narodu ne prekipi ekspres lonac, posle će vam biti kasno

mali covek

pre 13 godina

Gospodin predsednik Vlade prica gluposti i neznam ko bi mu jos mogao poverovati.
Evo primera o boljem zivotu :
iznenada dinar je toliko ojacao u odnosu na evro da nasa industrija prosto kipti od proizvodnje i izvoza.
Drzava podize na svakom koraku inpute (cene komunalnih usluga, namirnica, goriva i svih mogucih troskova) a dinar odjednom strahovito ojacava. Sta se dalje desava gospoda u vladi su procenili da u sirotinji postoji jos neka kolicina deviza i to fino pocinju da isisavaju od raje. Raja sada mora vise deviza da proda da bi namirila povecane dinarske racune. Isto me nebi iznenadilo da su procenili koliko ima gastarbajtera koji finansiraju svoje porodice koje zive ovde, pa se i od njih isisavaju devize.
A nista me nebi iznenadilo da se to sve smisljeno radi i zbog nekih tajkuna koji su podigli kredite u evrima pa im se na ovaj nacin omogucuje vracanje tih kredita po znatno nizoj ceni.
Sve u svemu svi zivimo toliko bedno i jadno da ce zuti na sledecim izborima puci toliko da nece ni biti svesni.
To neznaci da sledeci koji dodju ce resiti sve probleme, ne ali narodu je vise dosta ovih haraclija. Gori su nego Turci u srednjem veku.
Sve mi se toliko gadi da prosto vise nemogu da ih ni gledam ni slusam.
Pricaju samo bajke za raju ali za njih itekako efikasno trose novac i uopste im nije lose

Darko

pre 13 godina

Srozali su nas duplo za tri godine,a sada će da nam vrate 5 posto,Jao raduj se narode.
PS:Kakvu novu namet i deranje po ovom jadnom narodu sutra da očekujemo,Sve vreme razmišljam šta će još da nameću i izmišljaju.Kao do juče mi nismo ništa znali, sve što je bilo godinama ne valja.Sada će biti skupo ali to je moderno

Miloš

pre 13 godina

Пре неколико недеља замолио сам Б92 да о мојем трошку хитно психијатар прегледа премијера,па како то нисте учинили молим вас да се истог премијера прегледа будући лекар који је пошао у медицинску школу.Унапред хвала јер се надам да ће дијагноза бити добра,а нам све лошије.

Zare

pre 13 godina

,,Bolji zivot", sta to bese? Ako je premijer mislio na reprizu reprizirane reprize serije RTS-a, trebalo bi da ga neko obavesti da mi vec uveliko gledamo dramaturgiju Domanovicevog ,,Vodje".

Komsija

pre 13 godina

Vas treba da bude sramota. Krompir je poskupeo sa 25 dinara na 120 kao i sve ostale namirnice. Moja plata ovog meseca vredi odprilike 40% manje nego proslog. Kako je onda moguce da je inflacija samo 12.6% ? A navodno ce visina inflacije da bude jos gora do kraja aprila.

DA DRAGA!

pre 13 godina

...... nas u zdrav mozak i mazete oci. Kakva rekonstrukcija, kakvo poboljsanje. Nista vam ne verujem, jer lazete i lazete i lazete. A ko laze taj i krade, a vi kradete i kradete i kradete.

krle

pre 13 godina

Dok je premijer govorio u sali je vladao zagor a predsednica skupstine je opominjala poslanike da se smire.Nisu ga slusali cak ni poslanici DS-a. Tuzan covek kome su tutnuli neki papir da procita. Kad bolje razmislim, zbog ovakvih smo tuzni svi mi.

profa

pre 13 godina

Pa kad je tako daj nam vecu platu sto trazimo i eto nama boljeg zivota , a i da deca i roditelji prestanu da brinu o njihovom skolstvu.
Naravno i ostalima povecaj .. svima kojima treba ...
Ja podrzavam strajk svih ljudi koji imaju bedne plate ...

Smile

pre 13 godina

Imam utisak da su ovome tek sad rekli da je premijer, on izgleda nije imao pojma o tome. Al ako odradi kao što je rekao, pa nama neće imati ko da radi u javnom sektoru da ne pominjem poslanike (ne daj bože)!!!STRAŠNO...

Darko

pre 13 godina

Deco moja draga,danas nemamo šta da jedemo, ali neka ne opterećujmo se oko toga.Mi zaslužujemo bolje već sutra.Zato sutra ćemo misliti o boljem 5 minuta

bane monarhista

pre 13 godina

Мене овај човек на слици неодољиво подсећа на капетана брода Титаник.Фали му само поморска шапка.

s.nikolic

pre 13 godina

ovaj gore , a ispod njega kovacevic , i dve izjave koje oslikuju stanje onih koji bi trebali da nas vode ! polako mislim da je steta za vreme koje ovde gubimo ostavljajuci komentare ! jedna laz stize drugu i tako u beskraj ! a da ce nama odmah biti bolje vec smo se uverili i osetili ! sirotinjska hrana KROMPI doastigla je takodje vec LIDERSKU CENU od okruglo JEDAN EVRO ! polako osecam cak i preko interneta smrad koja se siri iz njegovih ustiju ! DOSTA VISE BRE , DOKLE MISLIS ILI MISLITE DA NAS SMATRATE i PRAVITE MAJMUNIMA ??!! a mozda i jesmo !

bandere cekaju

pre 13 godina

Naravno, bolji zivot, ali vama. Samo mi nesto nije jasno, sta su vam japanci skrivili? Gde god se vi pojavite tu trava ne raste. Svima donosite baksuz.

Zika-LUSTRACIJA

pre 13 godina

Horor, bar da promene ove sto im pisu ove demagoske, iritirajuce, glupave,za inteligenciju uvredljive, govore. Promenite plocu, kao da smo u koncentracionom logoru, a vi nam ispirate mozak i hipnotisete nas , za nase dobro!!! LUSTRACIJA , ako boga znate, vec vise!!, amannnnnnnnn.

Gobiha

pre 13 godina

Sta se desilo sa ovim covekom? Tri godine urcem ne mrda i sada je odjednom resio da donese blagostanje gradjanima Srbije?! Oni i dalje gradjane Srbije tretiraju kao morone ali s obzirom sta sve cutke trpimo bolji tretman nismo ni zasluzili.

Mashinovodja

pre 13 godina

"Građani Srbije treba da žive bolje danas, odmah, i mi ćemo sve učiniti da tako bude", rekao je Cvetković u Skupštini Srbije.

Uuuu, al' smo energični! Bla, bla, bla, truć, truć, truć.
A ja vas pitam, šta vas je dosad sprečavalo da "učinite sve" da građanima bude bolje?
Evo, predlažem konkretnu meru: da barem neko iz DS-a gukne koju povodom Kolubare. (Ne računam one izanđale fazone "nećemo ništa govoriti da ne utičemo na istragu" i "svako je nevin dok sud ne dokaže suprotno").
Mnogo ste mi se nešto ućutali, a inače Tadić je imao mišljenje o svemu i nije se skidao s malih ekrana naših TV prijemnika. Otkud sad ova neobična tišina? Možda zato što je vaš dragi koalicioni partner zaglibljen u to čak i preko svoje ćelave glave. A možda je ponešto preteklo i za vas, a?

Tatjana Liščević

pre 13 godina

SA REČI NA DELA ...NA PRIMER U AKCIJU PROGRESA KRENITE OD ZAMENIKA GRADSKOG SEKRETARA ZA ZDRAVLJE I DOMOVA ZDRAVLJA NA PRIMER ZVEZDARE, ODMAH ĆE NASTATI SISTEMSKE POZITIVNE PROMENE ...

life of brian

pre 13 godina

Kakav je ovo šarlatan!
Ispriča čovek bajku a da trepnuo nije. Čudi me da pored njega nisu bili njegovi pomoćnici Duško Dugouško i Pero Kojot. Verovatno su mu pisali plan rada vlade za ovu godinu prekretnicu u ekonomskom razvoju napaćene nam zemlje Srbije.
Treba čovek da dobije svoju emisiju u večernjim satima posle vesti na rts-u, mislim da bi to bio pravi pogodak. Taman kad se baba očešlja i selo izgori mogli bi da počnu sa emitovanjem nove emisije rekordne gledanosti ''Ranjeni Mirko češlja Srbiju a Srbija jauče'' (otvoren sam i za nove predloge ako neko ima bolju ideju).

Goran

pre 13 godina

Gospodine Cvetkovicu, svoj komentar cu dati prilikom glasanja na sledecim izborima!
Srdacan pozdrav od prevarenog gradjanina zemlje Srbije.

Otisao

pre 13 godina

Juce sam otisao iz Srbije i poceo vec da radim u jednoj velikoj firmi. Moram da citiram premijere: "Bolji zivot odmah!" Stvarno mi je odmah bolje. Da sam znao, otisao bih ranije.

misko

pre 13 godina

************************* Kako moze ovakve stvari trezan ili normalan covek da kaze! Mi ne da necemo imati bolji standard nego cemo imati jos gori! E nesrece nas vode u nasu licnu nesrecu !

dusan

pre 13 godina

Ako bih išta želeo, to je da premijer bude u pravu tj da mu se ostvare puste želje. Svakako bi me u to uverio da je naveo bar jednu fabriku gde će zaposliti bar deo onih koji svakog dana ostaju bez posla.

Laki Bg

pre 13 godina

Gledamo Gigu Moravca u reprizama vec neko vreme.Covek ocigledno nije obavesten da se daje Bolji zivot.Pretpostavljam da je mislio na to

vladimir

pre 13 godina

Opet ista pesma,laža i paralaža se nastavlja.Ništa novo,već 11 godina slušamo istu pesmu.Ništa novo!Ajde lažite nas nešto novoovo smo već apsolvirali sa svakom vašom vladom,od Đinđićeve,Živkovićeve,Koštuničine,Cvetkovićeve 1,pa evo i Cvetkovićeve 2.Dok stignemo u tu Evropu u koju se kunete neće imati ni pas zašta da nas ujede.Dota više politikanskih govora,ima li neko ko zna da radi.Dok nam stranačka politika vodi ekonomiju crno nam se piše.Pustite već jednom stručnjake da rade svoj posao a vi se igrajte politike.

Александар Илић

pre 13 godina

Овај ко покварена плоча - врти једну те исту причу данима, месецима па и 3 године.....а ми га и даље слушамо, чујемо, осећамо....
Најдалекосежнију промену коју би могао направити је да се обрија и ошиша - а богами и пресвуче !

Milutin Mladjenović

pre 13 godina

Pažljivo sam slušao expoze premijera Mirka Cvetkovića u parlamentu Srbije.
Ljudi, ja više bez lavora za povračanje pored sebe neću više slušati ovakve verbalne tirade.
Samo uvodno slovo bilo je puno neistina, najbrutalnijih laži i izmišljotina.
Da nije teme o šupljim fatamorganskim bajkama o EU-a, naši političari ne bi o ničemu mogli ni da beknu.
Slušajući Mirka šta priča, a da ne živite u Srbiji, pomislili bi ste da mi imamo najefikasniju, najbolju, najubojitiju vladu na planeti zemlji. Eto, sa kakvom vladom/premijerom, čovekom, mi gradjani imamo posla ?
Vidim da čak ni poslanici nisu mogli da se uzdrže od žagora, smeha zbog tvrdnji i obećanja koju je premijer obećavao u expozeu.
Njegov govor je pun teških floskula, školskih primera demagogije, tipa: mi smo učinili i činićemo odlučne korake u pravcu ovoga, onoga?
Odlučnost u jedinstvu naše vlade biće još veći, i ova vlada je pokazala veliku hrabrost da vuče teške poteze, reče Mirko na kraju a ne trepnuvši.
Neverovatno, čovek nema obraza ni skrupula, i ponaša se kao da se do malo pre obraćao lično teletabisima u državi, a ne gradjanima. Strašno

peric

pre 13 godina

Nemoguce je popraviti standard i smanjiti deficit i subvencionisati razvoj u isto vreme. Umesto ove demagogije demokratama bi bolje bilo da kazu ljudima istinu u oci. Para nema, radimo malo i neproduktivno, moramo da smanjimo potrosnju i pojacamo razvoj. Razumni ljudi bi bili srecniji da oni pocnu ozbiljno da transformisu privredu (narocito javna preduzeca) i rezu korupciju, nego da pricaju sarenu lazu o boljem zivotu odmah. Jos je gora cinjenica da umesto kakvih takvih strucnjaka u vladi koji su radili deo posla nesinhronizovano sada imamo politicarcie koji ce da jednoglasno rade pogresnu stvar tj cuvaju socijalni mir i pozicije radi politickog opstanka.

vrana

pre 13 godina

....pricati i obecavati moze do sutra,
...moramo mi to sve uskoro "pocistiti", ko sto "oni" ciste Srbiju, vrlo uskoro...a Bogami ciste i budzet vrlo dobro...

Hugo

pre 13 godina

Lično, mene bi bila sramota da sam na njihovom mestu. U principu isti ljudi, a obećavaju preokret. U ovo samo budaletina najveća može da poveruje.
Vidim da prave plan "Srbija 2020". Gospodo, ovo je 2011. godina, a s obzirom koliko ste spori, letargični, mrtvi, smotani i nesposobni napravite plan "Srbija 2100" jer vama da donesete jedan zakon treba po par godina pa i prilagodite vreme i datum svojim sposobnostima.

Kao što reče onaj seljak u video klipu na Jutjubu:"Kad na vlast dođu umobolni onda ću da glasam jer od ovih obrazovnih i pametnih nema ništa".

Bgd

pre 13 godina

Nemojte više da se trudite, molim vas! Posle svakog vašeg obećanja o boljem standardu jedino što porastu su porezi i ostale dažbine po leđima običnog čoveka.

voja

pre 13 godina

Lepe priče, ALI, NAŽALOST, SVE SU TO ŠARENE LAŽE!!!
Za 3 godine ste sve upropastili, a sada ćete, navodno, za godinu dana da nas izvučete iz krize...KO VAM JE BRANIO DA POBOLJŠATE EKONOMIJU I STANDARD?
HITNO SMANJITI CENE...BRAŠNA, KROMPIRA, ŠEĆERA ....

Toster

pre 13 godina

Kako ih bre nije sramota, i kako ovaj čovek može da pogleda svoju decu i ženu u oči. Ja bi bre u zemlju propao od srama da lažem ovako!

Deco, ko god može nek beži odavde na vreme. Nemojte da glumite patriotu ko ja, pa da vam posle bude krivo...

vladimir

pre 13 godina

Opet ista pesma,laža i paralaža se nastavlja.Ništa novo,već 11 godina slušamo istu pesmu.Ništa novo!Ajde lažite nas nešto novoovo smo već apsolvirali sa svakom vašom vladom,od Đinđićeve,Živkovićeve,Koštuničine,Cvetkovićeve 1,pa evo i Cvetkovićeve 2.Dok stignemo u tu Evropu u koju se kunete neće imati ni pas zašta da nas ujede.Dota više politikanskih govora,ima li neko ko zna da radi.Dok nam stranačka politika vodi ekonomiju crno nam se piše.Pustite već jednom stručnjake da rade svoj posao a vi se igrajte politike.

Student

pre 13 godina

Ja sam za to da uvedemo zakon koji zabranjuje politicarima da koriste rec "treba" i fraze tipa "ono sto zelim da kazem je...". Smatram da bi efekat toliko bio drastican da bi narod usled sve redjih 'politickih' vesti prakticno zaboravio da ima politicare. Ko je za?

voja

pre 13 godina

Lepe priče, ALI, NAŽALOST, SVE SU TO ŠARENE LAŽE!!!
Za 3 godine ste sve upropastili, a sada ćete, navodno, za godinu dana da nas izvučete iz krize...KO VAM JE BRANIO DA POBOLJŠATE EKONOMIJU I STANDARD?
HITNO SMANJITI CENE...BRAŠNA, KROMPIRA, ŠEĆERA ....

Milutin Mladjenović

pre 13 godina

Pažljivo sam slušao expoze premijera Mirka Cvetkovića u parlamentu Srbije.
Ljudi, ja više bez lavora za povračanje pored sebe neću više slušati ovakve verbalne tirade.
Samo uvodno slovo bilo je puno neistina, najbrutalnijih laži i izmišljotina.
Da nije teme o šupljim fatamorganskim bajkama o EU-a, naši političari ne bi o ničemu mogli ni da beknu.
Slušajući Mirka šta priča, a da ne živite u Srbiji, pomislili bi ste da mi imamo najefikasniju, najbolju, najubojitiju vladu na planeti zemlji. Eto, sa kakvom vladom/premijerom, čovekom, mi gradjani imamo posla ?
Vidim da čak ni poslanici nisu mogli da se uzdrže od žagora, smeha zbog tvrdnji i obećanja koju je premijer obećavao u expozeu.
Njegov govor je pun teških floskula, školskih primera demagogije, tipa: mi smo učinili i činićemo odlučne korake u pravcu ovoga, onoga?
Odlučnost u jedinstvu naše vlade biće još veći, i ova vlada je pokazala veliku hrabrost da vuče teške poteze, reče Mirko na kraju a ne trepnuvši.
Neverovatno, čovek nema obraza ni skrupula, i ponaša se kao da se do malo pre obraćao lično teletabisima u državi, a ne gradjanima. Strašno

Bgd

pre 13 godina

Nemojte više da se trudite, molim vas! Posle svakog vašeg obećanja o boljem standardu jedino što porastu su porezi i ostale dažbine po leđima običnog čoveka.

Gobiha

pre 13 godina

Sta se desilo sa ovim covekom? Tri godine urcem ne mrda i sada je odjednom resio da donese blagostanje gradjanima Srbije?! Oni i dalje gradjane Srbije tretiraju kao morone ali s obzirom sta sve cutke trpimo bolji tretman nismo ni zasluzili.

Otisao

pre 13 godina

Juce sam otisao iz Srbije i poceo vec da radim u jednoj velikoj firmi. Moram da citiram premijere: "Bolji zivot odmah!" Stvarno mi je odmah bolje. Da sam znao, otisao bih ranije.

Toster

pre 13 godina

Kako ih bre nije sramota, i kako ovaj čovek može da pogleda svoju decu i ženu u oči. Ja bi bre u zemlju propao od srama da lažem ovako!

Deco, ko god može nek beži odavde na vreme. Nemojte da glumite patriotu ko ja, pa da vam posle bude krivo...

MaxMagnus

pre 13 godina

Ko bi rekao da će prvi ministar jedne evropske zemlje u 21. veku da obećava hleb kao luksuz? Da li je ovo samo ružan san ili i vi proživljavate ovu srpsku javu?!?

DA DRAGA!

pre 13 godina

...... nas u zdrav mozak i mazete oci. Kakva rekonstrukcija, kakvo poboljsanje. Nista vam ne verujem, jer lazete i lazete i lazete. A ko laze taj i krade, a vi kradete i kradete i kradete.

bezimena

pre 13 godina

"...SNABDEVENOST OSNOVNIM ŽIVOTNIM NAMIRNICAMA PO PRIHVATLJIVIM CENAMA ZA SVE GRADJANE..."!

Posle ovakvog "obećanja" osećam se kao u DEVEDESTIM! STRAŠNO!!!

Moj glas NIKADA VIŠE ZA DS!!!

Laki Bg

pre 13 godina

Gledamo Gigu Moravca u reprizama vec neko vreme.Covek ocigledno nije obavesten da se daje Bolji zivot.Pretpostavljam da je mislio na to

Александар Илић

pre 13 godina

Овај ко покварена плоча - врти једну те исту причу данима, месецима па и 3 године.....а ми га и даље слушамо, чујемо, осећамо....
Најдалекосежнију промену коју би могао направити је да се обрија и ошиша - а богами и пресвуче !

misko

pre 13 godina

************************* Kako moze ovakve stvari trezan ili normalan covek da kaze! Mi ne da necemo imati bolji standard nego cemo imati jos gori! E nesrece nas vode u nasu licnu nesrecu !

Hugo

pre 13 godina

Lično, mene bi bila sramota da sam na njihovom mestu. U principu isti ljudi, a obećavaju preokret. U ovo samo budaletina najveća može da poveruje.
Vidim da prave plan "Srbija 2020". Gospodo, ovo je 2011. godina, a s obzirom koliko ste spori, letargični, mrtvi, smotani i nesposobni napravite plan "Srbija 2100" jer vama da donesete jedan zakon treba po par godina pa i prilagodite vreme i datum svojim sposobnostima.

Kao što reče onaj seljak u video klipu na Jutjubu:"Kad na vlast dođu umobolni onda ću da glasam jer od ovih obrazovnih i pametnih nema ništa".

Ja

pre 13 godina

Ne verujem premijeru koji je trošio de luxe apartmane na Kopaoniku do pre par nedelja sa celom Vladom. Svi su iz Beograda, a šatro moraju da idu na Kopaonik da bi se tamo savetovali kako da uštede novce? Ma ajde..

dusan

pre 13 godina

Ako bih išta želeo, to je da premijer bude u pravu tj da mu se ostvare puste želje. Svakako bi me u to uverio da je naveo bar jednu fabriku gde će zaposliti bar deo onih koji svakog dana ostaju bez posla.

vladimir

pre 13 godina

Opet ista pesma,laža i paralaža se nastavlja.Ništa novo,već 11 godina slušamo istu pesmu.Ništa novo!Ajde lažite nas nešto novoovo smo već apsolvirali sa svakom vašom vladom,od Đinđićeve,Živkovićeve,Koštuničine,Cvetkovićeve 1,pa evo i Cvetkovićeve 2.Dok stignemo u tu Evropu u koju se kunete neće imati ni pas zašta da nas ujede.Dota više politikanskih govora,ima li neko ko zna da radi.Dok nam stranačka politika vodi ekonomiju crno nam se piše.Pustite već jednom stručnjake da rade svoj posao a vi se igrajte politike.

Milos

pre 13 godina

Bravo svima koji su ovde ostavili komentar , ako i onima koji su ocenjivali sa + i -. Po prvi put na ovom sajtu se desava da su ljudi ujedinjeni i da osudjuju lopove na vlasti!
Ako pogledate negativne ocene videcete da ih ima uglavnom po jedan, eventualno po dva minusa. SVI NA ULICE

Goran

pre 13 godina

Gospodine Cvetkovicu, svoj komentar cu dati prilikom glasanja na sledecim izborima!
Srdacan pozdrav od prevarenog gradjanina zemlje Srbije.

Vojvodjanin

pre 13 godina

Jos dve-tri slicne izjave, pa da jos Tadic i Dulic to da zabiberi slicnim biserima i da Dacic potvrdi da Kostunica definitivno nece biti poslusan - eto ljudi ce polako da uzimaju motike, vile, pale buldozere i bagere i krecu na trg isped skupstine da sprovode u delo 6 oktobar - bez kojeg, eto i 5 oktobar se polako istopia, a i ostali smo i bez Zorana!

Srbija nema izlaz na more ali cunami moze da se desi i na kopnu - to sigurno ne znaju eksperti u Cvetkovicevoj vladi - ali mogu da iskuse, vrlo brzo i lako!

peric

pre 13 godina

Nemoguce je popraviti standard i smanjiti deficit i subvencionisati razvoj u isto vreme. Umesto ove demagogije demokratama bi bolje bilo da kazu ljudima istinu u oci. Para nema, radimo malo i neproduktivno, moramo da smanjimo potrosnju i pojacamo razvoj. Razumni ljudi bi bili srecniji da oni pocnu ozbiljno da transformisu privredu (narocito javna preduzeca) i rezu korupciju, nego da pricaju sarenu lazu o boljem zivotu odmah. Jos je gora cinjenica da umesto kakvih takvih strucnjaka u vladi koji su radili deo posla nesinhronizovano sada imamo politicarcie koji ce da jednoglasno rade pogresnu stvar tj cuvaju socijalni mir i pozicije radi politickog opstanka.

vrana

pre 13 godina

....pricati i obecavati moze do sutra,
...moramo mi to sve uskoro "pocistiti", ko sto "oni" ciste Srbiju, vrlo uskoro...a Bogami ciste i budzet vrlo dobro...

Mashinovodja

pre 13 godina

"Građani Srbije treba da žive bolje danas, odmah, i mi ćemo sve učiniti da tako bude", rekao je Cvetković u Skupštini Srbije.

Uuuu, al' smo energični! Bla, bla, bla, truć, truć, truć.
A ja vas pitam, šta vas je dosad sprečavalo da "učinite sve" da građanima bude bolje?
Evo, predlažem konkretnu meru: da barem neko iz DS-a gukne koju povodom Kolubare. (Ne računam one izanđale fazone "nećemo ništa govoriti da ne utičemo na istragu" i "svako je nevin dok sud ne dokaže suprotno").
Mnogo ste mi se nešto ućutali, a inače Tadić je imao mišljenje o svemu i nije se skidao s malih ekrana naših TV prijemnika. Otkud sad ova neobična tišina? Možda zato što je vaš dragi koalicioni partner zaglibljen u to čak i preko svoje ćelave glave. A možda je ponešto preteklo i za vas, a?

mali covek

pre 13 godina

Gospodin predsednik Vlade prica gluposti i neznam ko bi mu jos mogao poverovati.
Evo primera o boljem zivotu :
iznenada dinar je toliko ojacao u odnosu na evro da nasa industrija prosto kipti od proizvodnje i izvoza.
Drzava podize na svakom koraku inpute (cene komunalnih usluga, namirnica, goriva i svih mogucih troskova) a dinar odjednom strahovito ojacava. Sta se dalje desava gospoda u vladi su procenili da u sirotinji postoji jos neka kolicina deviza i to fino pocinju da isisavaju od raje. Raja sada mora vise deviza da proda da bi namirila povecane dinarske racune. Isto me nebi iznenadilo da su procenili koliko ima gastarbajtera koji finansiraju svoje porodice koje zive ovde, pa se i od njih isisavaju devize.
A nista me nebi iznenadilo da se to sve smisljeno radi i zbog nekih tajkuna koji su podigli kredite u evrima pa im se na ovaj nacin omogucuje vracanje tih kredita po znatno nizoj ceni.
Sve u svemu svi zivimo toliko bedno i jadno da ce zuti na sledecim izborima puci toliko da nece ni biti svesni.
To neznaci da sledeci koji dodju ce resiti sve probleme, ne ali narodu je vise dosta ovih haraclija. Gori su nego Turci u srednjem veku.
Sve mi se toliko gadi da prosto vise nemogu da ih ni gledam ni slusam.
Pricaju samo bajke za raju ali za njih itekako efikasno trose novac i uopste im nije lose

Umorni šljaker - šraf u mašineriji velike kapitalističke zavere

pre 13 godina

Ovo je samo još jedan izbiflani manifest predizborne kampanje serviran iz marketinškog sedišta Demokratske stranke. Sve smo to čuli davno i znamo da će u našoj sivoj stvarnosti sve biti drugačije od onog što poručuju političari. Vreme je da ova vlada ode i ljudi koji sede u njoj su toga svesni - ali igraju na sve ili ništa. Kakvi god drugi da dođu, neće nam biti bolje ali bar ćemo gledajući druga lica kako izgovaraju ovakva prazna naklapanja jedno vreme imati iluziju da se nešto promenilo.

krle

pre 13 godina

Dok je premijer govorio u sali je vladao zagor a predsednica skupstine je opominjala poslanike da se smire.Nisu ga slusali cak ni poslanici DS-a. Tuzan covek kome su tutnuli neki papir da procita. Kad bolje razmislim, zbog ovakvih smo tuzni svi mi.

bane monarhista

pre 13 godina

Мене овај човек на слици неодољиво подсећа на капетана брода Титаник.Фали му само поморска шапка.

GoranCHE

pre 13 godina

Premijer Cvetković: "Građani Srbije treba da žive bolje danas, odmah, i mi ćemo sve učiniti da tako bude".
Ko Boga Vas molimo, nemojte ništa više da činite! Samo platite račun i idite kući!

Konan

pre 13 godina

Kalanovicka je rekla da nevidi sebe u novoj Vladi, u startu je slagala, zar narod treba da veruje novoj Vladi, ne! Nismo vam verovali za obecanih 1000 eura, necemo ni sada!

bandere cekaju

pre 13 godina

Naravno, bolji zivot, ali vama. Samo mi nesto nije jasno, sta su vam japanci skrivili? Gde god se vi pojavite tu trava ne raste. Svima donosite baksuz.

Prljavi Mali Zli

pre 13 godina

Da li je neki psihijatar proverio ovog čoveka pre nego što su ga namestili u tu nesrećnu fotelju premijera? A Bolji Život, evo odmah posle GNEVNIKA Raspale Truleži Srbija (RTS), sad će Stevica Kurčubić da digne zemlju na noge.
Bežite žuti dok narodu ne prekipi ekspres lonac, posle će vam biti kasno

vladimir

pre 13 godina

Opet ista pesma,laža i paralaža se nastavlja.Ništa novo,već 11 godina slušamo istu pesmu.Ništa novo!Ajde lažite nas nešto novoovo smo već apsolvirali sa svakom vašom vladom,od Đinđićeve,Živkovićeve,Koštuničine,Cvetkovićeve 1,pa evo i Cvetkovićeve 2.Dok stignemo u tu Evropu u koju se kunete neće imati ni pas zašta da nas ujede.Dota više politikanskih govora,ima li neko ko zna da radi.Dok nam stranačka politika vodi ekonomiju crno nam se piše.Pustite već jednom stručnjake da rade svoj posao a vi se igrajte politike.

Student

pre 13 godina

Ja sam za to da uvedemo zakon koji zabranjuje politicarima da koriste rec "treba" i fraze tipa "ono sto zelim da kazem je...". Smatram da bi efekat toliko bio drastican da bi narod usled sve redjih 'politickih' vesti prakticno zaboravio da ima politicare. Ko je za?

Komsija

pre 13 godina

Vas treba da bude sramota. Krompir je poskupeo sa 25 dinara na 120 kao i sve ostale namirnice. Moja plata ovog meseca vredi odprilike 40% manje nego proslog. Kako je onda moguce da je inflacija samo 12.6% ? A navodno ce visina inflacije da bude jos gora do kraja aprila.

Zika-LUSTRACIJA

pre 13 godina

Horor, bar da promene ove sto im pisu ove demagoske, iritirajuce, glupave,za inteligenciju uvredljive, govore. Promenite plocu, kao da smo u koncentracionom logoru, a vi nam ispirate mozak i hipnotisete nas , za nase dobro!!! LUSTRACIJA , ako boga znate, vec vise!!, amannnnnnnnn.

Sremac

pre 13 godina

"Gole su lutke s naslovnih strana,
još jedna pobeda partizana,
moju zaradu drugi troše,
vreme bez promene, uglavnom loše.

Biće bolje, neko viče,
na papiru mrtvo slovo,
na istoku stare priče,
na zapadu ništa novo..."

Narod će vam reći kad će biti bolje, a ne kad vi to kažete!

life of brian

pre 13 godina

Kakav je ovo šarlatan!
Ispriča čovek bajku a da trepnuo nije. Čudi me da pored njega nisu bili njegovi pomoćnici Duško Dugouško i Pero Kojot. Verovatno su mu pisali plan rada vlade za ovu godinu prekretnicu u ekonomskom razvoju napaćene nam zemlje Srbije.
Treba čovek da dobije svoju emisiju u večernjim satima posle vesti na rts-u, mislim da bi to bio pravi pogodak. Taman kad se baba očešlja i selo izgori mogli bi da počnu sa emitovanjem nove emisije rekordne gledanosti ''Ranjeni Mirko češlja Srbiju a Srbija jauče'' (otvoren sam i za nove predloge ako neko ima bolju ideju).

s.nikolic

pre 13 godina

ovaj gore , a ispod njega kovacevic , i dve izjave koje oslikuju stanje onih koji bi trebali da nas vode ! polako mislim da je steta za vreme koje ovde gubimo ostavljajuci komentare ! jedna laz stize drugu i tako u beskraj ! a da ce nama odmah biti bolje vec smo se uverili i osetili ! sirotinjska hrana KROMPI doastigla je takodje vec LIDERSKU CENU od okruglo JEDAN EVRO ! polako osecam cak i preko interneta smrad koja se siri iz njegovih ustiju ! DOSTA VISE BRE , DOKLE MISLIS ILI MISLITE DA NAS SMATRATE i PRAVITE MAJMUNIMA ??!! a mozda i jesmo !

mlekadzija

pre 13 godina

Jos jedna bedna izjava Mirka Cvetkovica. Obacavati hleb u 21 veku????
A 2020 cemo imati i mleka...
Ovi su uskoro pluskvanperfekat

Tatjana Liščević

pre 13 godina

SA REČI NA DELA ...NA PRIMER U AKCIJU PROGRESA KRENITE OD ZAMENIKA GRADSKOG SEKRETARA ZA ZDRAVLJE I DOMOVA ZDRAVLJA NA PRIMER ZVEZDARE, ODMAH ĆE NASTATI SISTEMSKE POZITIVNE PROMENE ...

Come leaders, come you men of great, throw us a bone but save the plate...

pre 13 godina

Bice bolji standard, jer bice i hleba :)) Ja sam pukla od smeha. E hvala ti predsednice za ovo, bas se odavno nisam ovako nasmejala, jer ako ti funkcija sluzi da nam obecavas hleb, onda je bolje da se smejem, nego da placem, zar ne? A tek sto si mi optimizam ulio, nemam reci.

pera zdera

pre 13 godina

Ostavljanje komentara mozda ima neki terapeutski znacaj (oslobadjanje od frustracija i sl.), ali osim toga nema nikakvog drugog uticaja! Ove ovakve na vlast ne dovode vi, pismeni, vec drugi, nepismeni, kojima je daljinac od TV-a neresiva zagonetka, a obecanja ovakvih - svetla buducnost. Dok se narod ne prosveti i osvesti, dzaba krecimo....

magellan

pre 13 godina

Ovakve u svojoj stranci gaje Tadic, Cvetkovic i ostali "velikani" naseg cuvenog naroda, pa vi sada vidite da li ce nam i kada biti bolje.

http://www.youtube.com/watch?v=iIhdecs4QME&feature=player_embedded

Darko

pre 13 godina

Deco moja draga,danas nemamo šta da jedemo, ali neka ne opterećujmo se oko toga.Mi zaslužujemo bolje već sutra.Zato sutra ćemo misliti o boljem 5 minuta

Miloš

pre 13 godina

Пре неколико недеља замолио сам Б92 да о мојем трошку хитно психијатар прегледа премијера,па како то нисте учинили молим вас да се истог премијера прегледа будући лекар који је пошао у медицинску школу.Унапред хвала јер се надам да ће дијагноза бити добра,а нам све лошије.

bkramer

pre 13 godina

Svratim ponekad ja na ovaj vas projevropski sajt, a evo sad ne mogu ocima da verujem: vi imate gore komentare na ovog Tadicevog potrcka nego sto bih ja, kao postovalac Kostunice dr Voje, ikada mogao da smislim. Vi poverovali u Tadicev 'hleb za 3 dinara' (ili, 200.000 radnih mesta = 400.000 otpustenih), a?

lili

pre 13 godina

Premijer je konačno rešio da počne da radi. Kaže neće "žaliti truda" da vlada da dobre rezultate.Ako sve ovo vreme nije radio ne mora ni sada da počinje.

Nezadovoljni

pre 13 godina

Srbija nema izlaz na more ali cunami moze da se desi i na kopnu - to sigurno ne znaju eksperti u Cvetkovicevoj vladi - ali mogu da iskuse, vrlo brzo i lako! Dan D je 25.narta........

marija

pre 13 godina

Premijer rekonstruisane vlade obećava narodu bolji život i hleba. Zašto mu neko ne objasni da je hleb osnovna životna namirnica čije imanje ne sme da se dovodi u pitanje. Šta će biti sa onim što ide uz hleb? Kada ćemo to dobiti?

profa

pre 13 godina

Pa kad je tako daj nam vecu platu sto trazimo i eto nama boljeg zivota , a i da deca i roditelji prestanu da brinu o njihovom skolstvu.
Naravno i ostalima povecaj .. svima kojima treba ...
Ja podrzavam strajk svih ljudi koji imaju bedne plate ...

Darko

pre 13 godina

Srozali su nas duplo za tri godine,a sada će da nam vrate 5 posto,Jao raduj se narode.
PS:Kakvu novu namet i deranje po ovom jadnom narodu sutra da očekujemo,Sve vreme razmišljam šta će još da nameću i izmišljaju.Kao do juče mi nismo ništa znali, sve što je bilo godinama ne valja.Sada će biti skupo ali to je moderno

bob a marley

pre 13 godina

e, ovi se tolko dobro zezaju... izgleda da propagiraju i narkomaniju i silovanje (naroda). to mu dodje ko neki program vlade. ili ovome ko velikom caletu stampaju novine sa hvalospevima da ima covek sta da cita ujutru...

cist diznilend..

Vojvodjanin

pre 13 godina

Jos dve-tri slicne izjave, pa da jos Tadic i Dulic to da zabiberi slicnim biserima i da Dacic potvrdi da Kostunica definitivno nece biti poslusan - eto ljudi ce polako da uzimaju motike, vile, pale buldozere i bagere i krecu na trg isped skupstine da sprovode u delo 6 oktobar - bez kojeg, eto i 5 oktobar se polako istopia, a i ostali smo i bez Zorana!

Srbija nema izlaz na more ali cunami moze da se desi i na kopnu - to sigurno ne znaju eksperti u Cvetkovicevoj vladi - ali mogu da iskuse, vrlo brzo i lako!

DzoniKg

pre 13 godina

"vlada, suočena sa izazovima najveće ekonomske krize u istoriji sveta,"morao sam ovo da napisem HAHAHAHAHA ..rast svetske privrede u 2010 je bio 4.6% a Srbija se u 2010 strmoglavila na svetskoj listi bruto nacionalnog dohotka po coveku iliti GDP per Capita za cak 19 mesta.Ne smem da pisem koje nas sve zemlje pretekle u 2010 ..SRAMOTA ME.

Vikiliks,Vrbas

pre 13 godina

Da li je ovaj čovek normalan?Ili nas svesno sve ****** u zdrav mozak?Nova Vlada neće žaliti truda-znači prošla nije radila.Nova Vlada neće trpeti neodgovornost-znači prošla se sprdala sa nama.Nova Vlada će raditi na oporavku ekonomije i povećanju standarda-znači stara nije radila ono što je trebala...Bio si Ti premijeru i u staroj Vladi koju sad omalovažavaš.Gde ti je onda odgovornost,o obrazu i da ne pričamo?Ima li kraja ovom besčašću i ponižavanju?

Miloš

pre 13 godina

Evo grupe na facebook-u pa da vidimo koliko ima nezadovojnih u Srbiji.
http://www.facebook.com/pages/Ho%C4%87u-normalan-%C5%BEivot-u-Srbiji/132361470171094

Slep kod ociju, kao i Vi

pre 13 godina

S'obzirom da ja pouzdano znam da je glavni uzrok siromastva i nezaposlenostu u Srbiji bila ta "glomazna i neefikasna Vlada" u kojoj je Premijer Cvetkovic prilikom svog rada celo vreme imao samo jednu slobodnu ruku dok je u drugoj po ceo dan u "narucju" nosao Skundrica pa ga je to logicno i "ometalo" da radi "punom parom", cvrsto verujem da ce tek sada kada se izborio za to da "spusti" Skundrica iz "narucja" i malo "rastereti", Premijer Cvetkovic pokazati svu svoju "dvorucnu" efikasnost
Svima koji sumnjaju u to da ce sad ova "novoizabrana" i "rasterecena" Vlada biti efikasnija preporucio bih da sami probaju raditi svoj posao "noseci u narucju" nekog svog kolegu/nicu pa da se i same uvere da to nije nimalo lako i da ce i njihova efikasnost biti znatno umanjena 1

Rekonstruisani građanin

pre 13 godina

Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da rekonstruisana Vlada Srbije "neće žaliti truda" da smanji nezaposlenost i obezbedi veći standard građanima.
Jel vidite moji dragi sunarodnici, Vlada se trudila, a narod zatrudneo!! Šta li se desilo, pitam se ja?

Goran

pre 13 godina

To sto on veruje u te svoje price, ne zameram mu, neka ga, ali do li posle svega sto ljudi misle i pisu (Cvetkovicu, obratite paznju, ljudi su besni, kivni, procitajte bilo koji komentar, bilo gde, u vezi bilo cega sto su clanovi TVOJE (vaspitanje mi je na muci kad moram nekome kao ti, ko je stariji da se obracam sa TI, to nije moj stil ali ni ti nemas ni ,,S" od stila ,pa smo jednaki!)vlade priredjuju ovim jadnim, dobrim i ljudskog zivota grdjanima Srbije)ima obraz da im prica bajke. I jos polaze cvece Djindjicu, zamislite dokle ide njihovo samoljublje... Sve sto je i licilo na dobro upropastio je i upropastili su.Bilo bi me sramota da se bilo gde pojavim sa osmehom da sam na njegovom i na njihovom mestu. Ali HVALA BOGU, bolji sam covek od svih njih izuzev Rasima, i bolji sam Srbin jer volim ovu moju Srbiju ovako ususkanu izmedju Hrvatske, Makedonije,Bosne, ususkanu u Evropu.Treba da ga je sram.I da li on stvarno misli da mu ljudi veruju i da u njegovim potezima vide spas?

Sasa Mladenovic

pre 13 godina

Ovaj bre covek stvarno nema pojma sta prica, do juce nas je ubedjivao kako zivimo super kako standard raste iz "minuta u minut" a sada odjednom, gle cuda nije dobro ali ...

Maja Stojanovic

pre 13 godina

Tuzno je ili bolje receno porazaajuce, da je premijer zarad medjustranackog mira ukinuo, tj pripojio ministarstvo nauke miistarstvu prosvete (na cijem je celu covek koji ne uspeva da pronadje resenje za strajk prosevetara vec dva meseca)! Da li neko uopste moze da pomisli da ce ista ta osoba imati sluha za nauku????

milenko

pre 13 godina

Kao sto bi rekao Srecko Sojoc,
citat.Ako radimo punin kapacitetom ima da se obogatimo za tri meseca.
A ovi rade tri godine i sada mogu da se rekonsruisu,dobojaju otkaze,daju otkaze....

Zare

pre 13 godina

,,Bolji zivot", sta to bese? Ako je premijer mislio na reprizu reprizirane reprize serije RTS-a, trebalo bi da ga neko obavesti da mi vec uveliko gledamo dramaturgiju Domanovicevog ,,Vodje".

Jelesije zemljoradnik

pre 13 godina

G-dine Cvetkovicu ,nemogu Vas osloviti sa G-dine predsednice zato sto nemate nimalo ozbiljnosti u Vasim izjavama.Vidim da se drzite izbornog slogana Vase stranke"Odmah bolje"retko ko je od gradjana to osetio izuzev povlascenih u pomenutoj stranci.Da nebih duzio predlazem da slogan promenite u "Odmah gore" i izadjite malo medju narod da vidite kako zivi od tolikih silnih obecanja,malo Vam je Beograda nego malo da prosetate po Kopaoniku nemogu da se donesu odluke baz"visinskih priprema"da se jos malo igrate sa narodom -sramota.

Ivan

pre 13 godina

A tri godine su se kao "zagrevali" za kolosalni posao koji treba da se zavrsi za 6 meseci. Da li oni racunaju da ce ponovo da formiraju vladu sa novim mandatom?! Daleko su odlutali od stvarnosti. Preveliki luksuz su sebi dozvolili.

radnik

pre 13 godina

"što je i predviđeno novim modelom ekonomskog rasta u okviru koncepta razvoja "Srbija 2020", plana koji su pripremili vodeći srpskih ekonomisti..."

koji ekonomisti, imenom i prezimenom? nemaju ime i prezime, pa nemaju odgovornost pred narodom ?

"fokusirati na resurse kojima Srbija raspolaže a nedovoljno racionalno koristi, a to su poljoprivreda, prehrambena industrija, rudarstvo, energetika, i znanje i inovativni duh građana. "

šta vas je sprečavalo do sada da to radite?

najpoštenije bi bilo da se sklonite. ja vam više ne verujem. mnogo toga ste lošeg uradili. ili nečinjenjem niste sprečili. pa samo u mojoj široh familiji petoro je ostalo bez posla. znate li koji to udar na egzistenciju? ili ste se tek sad setili da ljudi nemaju posao?
ova vaša ideja je trebalo da se pokrene još pre 6, 7 godina, ali ste očajnom (nameštenom) privatizacijom uništili privredu, pa se sad setili da bi nešto moralo da se razvija. naša zemlja je došla do faze da bez donacija sa strane ne može da funkcioniše. znate li ko stalno juri da dobije nešto sa strane? ovisnici o opijate.
imate jako malo vremena do izbora, svaki dan će vam biti jako kratak ako mislite da iole šta pokrenete. vreme više ne radi za vas.

Branko

pre 13 godina

Vidi se da premijer Cvetković tačno zna šta trba narodu. Doduše on je to znao i pre tri godine ali nije imao vremena da ispunjava narodne želje jer je bio preopterećen poslovima koji su punili džepove njemu njegovoj rodbini i stranačkim miljenicima. Ja mislim da će on do zadnjeg trzaja i dalje sažaljevati narod ali će nastaviti sa istom politikom jer "para i dece nikad nije dosta" kako kaže stara poslovica.

joca

pre 13 godina

a sta su gospoda iz vlade radili protekle 3 godine osim sto su jos vise unazadili ovu jadnu drzavu? ovakve rekonstrukcije su samo prodaja magle, treba preci na konkretne promene

Milojko M

pre 13 godina

Gospodine Cvetkovicu, kome ce biti bolje i cime da ja kupim taj hleb, ako se samo od hleba zivi? Tri godine namecete nepodnosljive namete i harace a u cetvrtoj nudite socijalu za ,,bolji zivot". Ako potrajete, taj ,,bolji zivot" ce malo ko docekati.

Smile

pre 13 godina

Imam utisak da su ovome tek sad rekli da je premijer, on izgleda nije imao pojma o tome. Al ako odradi kao što je rekao, pa nama neće imati ko da radi u javnom sektoru da ne pominjem poslanike (ne daj bože)!!!STRAŠNO...

Dusan Simin

pre 13 godina

Lepo ovo "zvuci", sto Premijer Cvetkovic iznosi,ali, ja neznam koji politicar, funkcioner......, ili sta treba da se desi da bi ovaj nas narod stvarno nekome verovao u bolje dane. Ako je obecanje za bolje dane, tek za pedeset godina, ONDA JE U REDU !!!

marija

pre 13 godina

Premijer rekonstruisane vlade obećava narodu bolji život i hleba. Zašto mu neko ne objasni da je hleb osnovna životna namirnica čije imanje ne sme da se dovodi u pitanje. Šta će biti sa onim što ide uz hleb? Kada ćemo to dobiti?

Slep kod ociju, kao i Vi

pre 13 godina

S'obzirom da ja pouzdano znam da je glavni uzrok siromastva i nezaposlenostu u Srbiji bila ta "glomazna i neefikasna Vlada" u kojoj je Premijer Cvetkovic prilikom svog rada celo vreme imao samo jednu slobodnu ruku dok je u drugoj po ceo dan u "narucju" nosao Skundrica pa ga je to logicno i "ometalo" da radi "punom parom", cvrsto verujem da ce tek sada kada se izborio za to da "spusti" Skundrica iz "narucja" i malo "rastereti", Premijer Cvetkovic pokazati svu svoju "dvorucnu" efikasnost
Svima koji sumnjaju u to da ce sad ova "novoizabrana" i "rasterecena" Vlada biti efikasnija preporucio bih da sami probaju raditi svoj posao "noseci u narucju" nekog svog kolegu/nicu pa da se i same uvere da to nije nimalo lako i da ce i njihova efikasnost biti znatno umanjena 1

Maja Stojanovic

pre 13 godina

Tuzno je ili bolje receno porazaajuce, da je premijer zarad medjustranackog mira ukinuo, tj pripojio ministarstvo nauke miistarstvu prosvete (na cijem je celu covek koji ne uspeva da pronadje resenje za strajk prosevetara vec dva meseca)! Da li neko uopste moze da pomisli da ce ista ta osoba imati sluha za nauku????

kinoa

pre 13 godina

da se svakom poslaniku i ministru da po jedna PUSTA livada na godinu dana pa ko najvise ubere letinu prolazi u drugi mandat!Jel ovi ljudi zive u istoj drzavu?O cemu oni to nama pricaju?Aman dosta vise price rekonstrukcije Zasucite rukave ministri moji nemozemo vise da vas dzabe hranimo!

cvele

pre 13 godina

bice hleba ali po ceni od 70dinara.a kako ja i milion nezaposlenih kojima su primanja nula dinara da kupe taj hleb?i neznam zasto se uopste trude kad ce da izgube vlast za mesec dana.a ukoliko toma ne odrzi miting izacice ljudi sami na ulice neko ce vec da napravi poziv gradjanima na face buku pa ce biti kao u hrvatskoj.nisam voleo slobu ali ove nemogu ocima da gledam.ovaj rezim krade vise od slobinog sigurno. a ukoliko niko ne napravi grupu na face-u, ja cu.veliki pozdrav redakciji b92.

Radnikzacrkavicu

pre 13 godina

Znaci bice hleba... ovde zivot postaje privilegija. Posle ovakvih izjava placanje racuna s moje strane ce da se malo proredi. Necu ja da dajem mukom stecenu crkavicu da bi oni punili svoje stomake. Kada je doslo do toga da premijer obecava hleb kao luksuz sve vam to govori... prvo o niskom nivou pameti doticnog jer ko normalan u situaciji u kojoj zeli da se odrzi na vlasti lupa ovako nesto. Samo su sebe duplje zakopali. Drugo ovo je gore no igde u svetu. Samo neka neko dode da mi uruci tuzbu za bilo sta...moja porodica je vaznija od davanja lezilebovicima...Vec vidim da ce mi dete zaplakati kada budem mesom napunim frizider.

maki

pre 13 godina

Bice Dvora, Farmi, Velikoga Brata, Parova... A bice i hleba!!!!!
Tacno tako, HLEBA I IGARA....
A AKO NE BUDEMO IMALI HLEBA, JESCEMO KOLACE!!!

sandra

pre 13 godina

STA RADITE, BRE!!! Ovaj covek kaze "Bice hleba".
Pa ja ne mogu da verujem. Ja zivim u paralelnom svetu. Ja sam Hari Poter!
Sta je ovo ljudi! Pa oni tri godine nisu uradili nista, ali zato sada kazu: "BICE HLEBA"!!!
Da'l veruje neko u ovu rekonstrukciju, u ove budalastine?
Pobogu vise, dokle?
Pa narod vam se smeje, jer ne moze da veruje koje poteze povlacite.

Milisav

pre 13 godina

"Cvetković istakao da su prve tri mere ekonomske politike snabdevenost osnovnim životnim namirnicama po prihvatljivim cenama za sve građane,..."
???
Da li je ova floskula u stilu "ulje po 8 dinara" iz vremena Miloševića? Da li smo mi najbednji narod u evropi da se zadovoljavamo mrvicama hleba. Sram vas bilo. Sram vas do neba bilo.
Kad će više ovaj narod prestati da se zadovoljava sa jednim prasetom, 10 kila pasulja i 20 litara nafte mesečno. Kad če prestati da bude srećan kad nadje i kupi litru ulja ili mleka u prodavnici? Kad će da digne glavu i kaže svima koji ga vode tim putem - dosta!??
Meni ne treba vaš hleb i osnovne životne namirnice po subvencionisanoj ceni, ni ništa iz tog "opusa" za potkupljivanje iscrpljenih i besvesnih.
Sram vas bilo.

maki

pre 13 godina

Ova rekonstrukcija je klasicna kupovina vremena, dok ne razmisle sta ce dalje. Zar nije pametnije raspisati izbore, da se spasavaju. Ovako samo prolongiraju probleme, za koje nemaju nikakva resenja. Nemaju cak ni ideju.
Sta je to sa ovim DS-ovcima, sto tako poludeli!? Pa oni ne vide da je gotovo.

Pex

pre 13 godina

Samo lazete i obecavate..a medju narod ne smete..projurio si danas, Cvetkovicu uz Prizrensku ulicu..sirene su se cule jos na Brankovom mostu..projuri 4 Audija uz pratnju policijskog auta iz kog je 'drug policajac' mahao da se svi zaustave i sklone da bi TI prosao..koji si mi, bre ti covek iz naroda..prosetaj pijacama, pogledaj sta jedemo i koliko to placamo..udji medju ljude i u oci im reci gluposti izrecene u ekspozeu..zavrsili ste vi svoje, upropastili i pokrali..nemate vise sta da nam ponudite..osim da se pojavljujete iz misje rupe sa novim porezima na oporezovane poreze i da se vozikate u kolima od kojih, ako se prodaju moze da se izgradi ko zna koliko kvadrata Sigurne kuce...ajde, nestanite, majke vam,a??????

zuki

pre 13 godina

Ovaj prosedi bradonja...to je onaj cikica sto je u nedelju uvece na tvb92, kod Olje B. na njeno pitanje: "Dobro vece premijeru, sta ima novo?", odgovorio recima: ""Novi Sad, Novi Pazar" ??? O cemu vise diskutovati...

Jovan

pre 13 godina

E, ako ste se samo zbog hleba rekonstruisali, niste trebali. Hvala vam, idite kuci, gledajte Insajder, mozda cete nesto i shvatiti. Zbogom!

Jovan

pre 13 godina

Vaaau, iskreno pocinjem da razmisljam da li opozicija placa Mirku neku debelu sumu da izlazi pred narod sa ovakvim izjavama, i onom blago zabezeknutom facom. Mislim, jel moguce da se normalan covek tako blamira za dzabe? Only in Serbia, folks!

Stvarno mi se zivot zgadio danas pri gledanju prenosa skupstine, kada sam cuo primedbe Tomislava Nikolica na premijera, i naprasno shvatio da se sa njim slazem. Shvatam ja koji je Toma vuk u jagnjecoj kozi, i da se ustvari nije promenio uopste, i da bi on bio i gori od ovih sada, ali su mu jednostavno primedbe bile na mestu. To je lik za koga ja ne bih glasao ni da mi zivot od toga zavisi, a sad sam doveden u situaciju da se sa njime slazem.

Hvala ti Mirko, bar si na putu da nas sve ujedinis...

...protiv tebe.

alex

pre 13 godina

10 godina posle svih ekspertskih timova,akcionih planova,strucnih savetnika,evropskih integracija,nacionalnih saveta,strucnih odbora i ostalih popushaja da nam pomognu,eto,odmah ce nam biti bolje...

gilepfc

pre 13 godina

nije sto nas lazete,nego sto mislite da vam verujemo... ni moja pokojna baba ti ne veruje bre!!! ako nam ti ne pomognes niko nece...

Glumac

pre 13 godina

Da li bilo ko moze da veruje u ovo??? Toliko godina na vlasti, a i dalje obecavaju. Od obecanja se ne zivi. Rezultata ima, naravno. Sve smo gladniji, siromasniji i potlaceniji. Gde cemo bolje od toga?!

VEVERICA

pre 13 godina

Najbolje bi bilo da raspisete tender i zavalite ovaj narod,valjda cemo nekom valjati.Sta ce vam narod koji trazi da jede hleba.Bas smo se razmazili.

Tatjana

pre 13 godina

Pa postao je i duhovit. Ko bi rekao? Treba da se ugledamo na starije a ovaj nas sedi covek gleda u oci i laze. Na kraju je za seba dobro procenio,kriza je , od jedne plate ne moze da se zivi sad ce on primati DVE,tako je to kad smo mi OVCE a one slize da se sisaju.

kama dhi

pre 13 godina

Ma sta ce vam hleb kada imate Kosovo?
Ukinite budzet Vuku i eto vam love. Kolko vam taj kosta setajuci gore dole, pa paralelne strukture koje melju obe strane?
Eto vam formula za hleb.

Darko

pre 13 godina

Prvo da čestitam novoj Vladi na izboru i zakletvi.A odmah i drugo,koliko već sutra premijer treba da izadje sa konkretnim predlozima za prevazilaženje ove katastrofalne ekonomske krize,jer narod više nema strpljenja i očekuje nešto konkretno odmah. Naravno ove promene vam daju i konkretne nove mogućnosti,neke od mojih ozbiljnih ideja su:
- Zaustaviti odmah porast cena osnovnih životnih namirnica i usluga (hleb,struja,mleko,gorivo,secer,ulje)
- Ukljucite ponovo sva poljoprivredna gaydinstva u subvencije kao što je bilo do pre dve godine,ne limitirajte kolicinu mleka za premiju ,sad neko treba da preda mesecno 3000l da bi imao premiju,nije dobro dugorocno
- Donesite konacno novu uredbu za povezivanje staža zaposlenih kod poslodavaca koji su stekli pravo,ali cekaju novu uredbu radi uplate Trezora PIO fondu;
- Smanjite PDV ili ukinite na beby opremu,dajte svoj deci deciji dodatak smanjite kriterijume za ostavrivanje prava na isti,svim porodiljama a ne samo u Beogradu koje su nezaposlene uvedite isplatu solidarne ili neke druge pomoci;
- Pod hitno sredite stanje u Javnim komunalnim preduzećima;
- Omogucite i ove godine subvencionisane kredite i kupovine;
- Zajedno sa lokalnim samoupravama donesite program mera koje će doneti boljitak svakom njenom mestaninu a ne samo pojedincima;
- Ne dozvolite više da se pravi cirkus od Skupstine RS jer narod gleda sta se radi (skoro ništa)svaka čast pojedincima,a platu primaju daleko iznad proseka običnog stanovnika Srbije,jesu poslanici naroda,ali neka se tako i ponašaju;
- Promenite Zakon o Javnim nabavkama kakav je sad veoma se teško sprovodi ili se pogresno sprovodi u vecini slučajeva;
Mislim da je od mene dosta,hvala ako pustite komentar.Hajde da vidimo šta će sutra biti bolje!

Attila

pre 13 godina

Prosle godine za dzabe ste kupili psenicu ove godine trostruko ili vise zaradite na to
bice hleba neke iduce nedelje samo cena je u pitanju.

veka84

pre 13 godina

Ako do sada nisu ništa rešili ne vidim kako bi mogli u roku od par meseci da poboljšaju situaciju u zemlji. Sramotno je ovo što im dozvoljavate... Srbijo,probudi se i progledaj! Samo pokušavaju da te obmanu! Nismo mi toliko glupi... Hoćemo promene!

Samo pljacka

pre 13 godina

Bice i hleba..po 70 din. do leta, a onda....dolazi susa, ili mozda suvise kise pa ce rod psenice da bude slab. Kao i u 2010. Za to vreme on ce da reketira kafedzije i frizerke, a mi cemo ovde da mekecemo i blejimo.

Dule BG

pre 13 godina

Ma ljudi, hajde lepo raspišite izbore. Počeli smo da pamtimo za godinu dana ćete još gore da prođete. Ja u 21. veku za DS nikad više neću glasati, a nadam se i niko moj.

era

pre 13 godina

Ovako vise neide, besparica je velika mislim da treba da se uzme jos jedan kredit od barem 20,30 milijardi evrova i da se namire svi nasi ministri ....

Darko P.

pre 13 godina

Šta reče?
Biće bolje?
Ili nas laže, jer bolje neće biti i on to dobro zna,
ili nas je lagao i stvarno će biti bolje a on zna kako to da izvede, samo je eto malčice sačekao da prvo svi otegnemo papke pa da nas posthumno obraduje lepim vestima.

Milan

pre 13 godina

Ja se neću složiti sa velikom većinom komentara,iako nisam pristalica DS-a.
Meni po prvi put,u malim tragovima,počinje da se sviđa vlada g.Cvetkovića,i voleo bih da sa ovakvom programom istraje do kraja.Pitanje je samo da li je u toj nameri ozbiljna,ili je ovo samo još jedno obećanje ludom radovanje.
Suština problema je u tome što se sa ovakvom politikom nije krenulo odmah nakon 5.oktobra 2000. nego se čekalo 10 godina,tokom kojih je zbog pogrešne ekonomske politike forsiranja javne potrošnje država prezadužena i finansijski iscrpljena,privreda uništena,a narod izmrcvaren.
Komunističkog raja nema više ni u Beogradu,nećemo živeti kao u reklami za deterdžent,i komunizma se moramo odreći,ne zbog toga da li ga volimo ili ne,već zato što je 2+2=4.
Imaćemo da trošimo onoliko koliko budemo zaradjivali,tj. koliko nam naša privreda to bude realno omogućavala.
Tako mora biti ko god bude bio na vlasti,i sada i u buduće.

Milan

pre 13 godina

Ja se neću složiti sa velikom većinom komentara,iako nisam pristalica DS-a.
Meni po prvi put,u malim tragovima,počinje da se sviđa vlada g.Cvetkovića,i voleo bih da sa ovakvom programom istraje do kraja.Pitanje je samo da li je u toj nameri ozbiljna,ili je ovo samo još jedno obećanje ludom radovanje.
Suština problema je u tome što se sa ovakvom politikom nije krenulo odmah nakon 5.oktobra 2000. nego se čekalo 10 godina,tokom kojih je zbog pogrešne ekonomske politike forsiranja javne potrošnje država prezadužena i finansijski iscrpljena,privreda uništena,a narod izmrcvaren.
Komunističkog raja nema više ni u Beogradu,nećemo živeti kao u reklami za deterdžent,i komunizma se moramo odreći,ne zbog toga da li ga volimo ili ne,već zato što je 2+2=4.
Imaćemo da trošimo onoliko koliko budemo zaradjivali,tj. koliko nam naša privreda to bude realno omogućavala.
Tako mora biti ko god bude bio na vlasti,i sada i u buduće.

bkramer

pre 13 godina

Svratim ponekad ja na ovaj vas projevropski sajt, a evo sad ne mogu ocima da verujem: vi imate gore komentare na ovog Tadicevog potrcka nego sto bih ja, kao postovalac Kostunice dr Voje, ikada mogao da smislim. Vi poverovali u Tadicev 'hleb za 3 dinara' (ili, 200.000 radnih mesta = 400.000 otpustenih), a?

Vojvodjanin

pre 13 godina

Jos dve-tri slicne izjave, pa da jos Tadic i Dulic to da zabiberi slicnim biserima i da Dacic potvrdi da Kostunica definitivno nece biti poslusan - eto ljudi ce polako da uzimaju motike, vile, pale buldozere i bagere i krecu na trg isped skupstine da sprovode u delo 6 oktobar - bez kojeg, eto i 5 oktobar se polako istopia, a i ostali smo i bez Zorana!

Srbija nema izlaz na more ali cunami moze da se desi i na kopnu - to sigurno ne znaju eksperti u Cvetkovicevoj vladi - ali mogu da iskuse, vrlo brzo i lako!

Vojvodjanin

pre 13 godina

Jos dve-tri slicne izjave, pa da jos Tadic i Dulic to da zabiberi slicnim biserima i da Dacic potvrdi da Kostunica definitivno nece biti poslusan - eto ljudi ce polako da uzimaju motike, vile, pale buldozere i bagere i krecu na trg isped skupstine da sprovode u delo 6 oktobar - bez kojeg, eto i 5 oktobar se polako istopia, a i ostali smo i bez Zorana!

Srbija nema izlaz na more ali cunami moze da se desi i na kopnu - to sigurno ne znaju eksperti u Cvetkovicevoj vladi - ali mogu da iskuse, vrlo brzo i lako!

Umorni šljaker - šraf u mašineriji velike kapitalističke zavere

pre 13 godina

Ovo je samo još jedan izbiflani manifest predizborne kampanje serviran iz marketinškog sedišta Demokratske stranke. Sve smo to čuli davno i znamo da će u našoj sivoj stvarnosti sve biti drugačije od onog što poručuju političari. Vreme je da ova vlada ode i ljudi koji sede u njoj su toga svesni - ali igraju na sve ili ništa. Kakvi god drugi da dođu, neće nam biti bolje ali bar ćemo gledajući druga lica kako izgovaraju ovakva prazna naklapanja jedno vreme imati iluziju da se nešto promenilo.

Milutin Mladjenović

pre 13 godina

Pažljivo sam slušao expoze premijera Mirka Cvetkovića u parlamentu Srbije.
Ljudi, ja više bez lavora za povračanje pored sebe neću više slušati ovakve verbalne tirade.
Samo uvodno slovo bilo je puno neistina, najbrutalnijih laži i izmišljotina.
Da nije teme o šupljim fatamorganskim bajkama o EU-a, naši političari ne bi o ničemu mogli ni da beknu.
Slušajući Mirka šta priča, a da ne živite u Srbiji, pomislili bi ste da mi imamo najefikasniju, najbolju, najubojitiju vladu na planeti zemlji. Eto, sa kakvom vladom/premijerom, čovekom, mi gradjani imamo posla ?
Vidim da čak ni poslanici nisu mogli da se uzdrže od žagora, smeha zbog tvrdnji i obećanja koju je premijer obećavao u expozeu.
Njegov govor je pun teških floskula, školskih primera demagogije, tipa: mi smo učinili i činićemo odlučne korake u pravcu ovoga, onoga?
Odlučnost u jedinstvu naše vlade biće još veći, i ova vlada je pokazala veliku hrabrost da vuče teške poteze, reče Mirko na kraju a ne trepnuvši.
Neverovatno, čovek nema obraza ni skrupula, i ponaša se kao da se do malo pre obraćao lično teletabisima u državi, a ne gradjanima. Strašno

pera zdera

pre 13 godina

Ostavljanje komentara mozda ima neki terapeutski znacaj (oslobadjanje od frustracija i sl.), ali osim toga nema nikakvog drugog uticaja! Ove ovakve na vlast ne dovode vi, pismeni, vec drugi, nepismeni, kojima je daljinac od TV-a neresiva zagonetka, a obecanja ovakvih - svetla buducnost. Dok se narod ne prosveti i osvesti, dzaba krecimo....

Nezadovoljni

pre 13 godina

Srbija nema izlaz na more ali cunami moze da se desi i na kopnu - to sigurno ne znaju eksperti u Cvetkovicevoj vladi - ali mogu da iskuse, vrlo brzo i lako! Dan D je 25.narta........

voja

pre 13 godina

Lepe priče, ALI, NAŽALOST, SVE SU TO ŠARENE LAŽE!!!
Za 3 godine ste sve upropastili, a sada ćete, navodno, za godinu dana da nas izvučete iz krize...KO VAM JE BRANIO DA POBOLJŠATE EKONOMIJU I STANDARD?
HITNO SMANJITI CENE...BRAŠNA, KROMPIRA, ŠEĆERA ....

Milos

pre 13 godina

Bravo svima koji su ovde ostavili komentar , ako i onima koji su ocenjivali sa + i -. Po prvi put na ovom sajtu se desava da su ljudi ujedinjeni i da osudjuju lopove na vlasti!
Ako pogledate negativne ocene videcete da ih ima uglavnom po jedan, eventualno po dva minusa. SVI NA ULICE

Miloš

pre 13 godina

Evo grupe na facebook-u pa da vidimo koliko ima nezadovojnih u Srbiji.
http://www.facebook.com/pages/Ho%C4%87u-normalan-%C5%BEivot-u-Srbiji/132361470171094

misko

pre 13 godina

************************* Kako moze ovakve stvari trezan ili normalan covek da kaze! Mi ne da necemo imati bolji standard nego cemo imati jos gori! E nesrece nas vode u nasu licnu nesrecu !

Toster

pre 13 godina

Kako ih bre nije sramota, i kako ovaj čovek može da pogleda svoju decu i ženu u oči. Ja bi bre u zemlju propao od srama da lažem ovako!

Deco, ko god može nek beži odavde na vreme. Nemojte da glumite patriotu ko ja, pa da vam posle bude krivo...

Otisao

pre 13 godina

Juce sam otisao iz Srbije i poceo vec da radim u jednoj velikoj firmi. Moram da citiram premijere: "Bolji zivot odmah!" Stvarno mi je odmah bolje. Da sam znao, otisao bih ranije.

profa

pre 13 godina

Pa kad je tako daj nam vecu platu sto trazimo i eto nama boljeg zivota , a i da deca i roditelji prestanu da brinu o njihovom skolstvu.
Naravno i ostalima povecaj .. svima kojima treba ...
Ja podrzavam strajk svih ljudi koji imaju bedne plate ...

GoranCHE

pre 13 godina

Premijer Cvetković: "Građani Srbije treba da žive bolje danas, odmah, i mi ćemo sve učiniti da tako bude".
Ko Boga Vas molimo, nemojte ništa više da činite! Samo platite račun i idite kući!

Maja Stojanovic

pre 13 godina

Tuzno je ili bolje receno porazaajuce, da je premijer zarad medjustranackog mira ukinuo, tj pripojio ministarstvo nauke miistarstvu prosvete (na cijem je celu covek koji ne uspeva da pronadje resenje za strajk prosevetara vec dva meseca)! Da li neko uopste moze da pomisli da ce ista ta osoba imati sluha za nauku????

Maja Stojanovic

pre 13 godina

Tuzno je ili bolje receno porazaajuce, da je premijer zarad medjustranackog mira ukinuo, tj pripojio ministarstvo nauke miistarstvu prosvete (na cijem je celu covek koji ne uspeva da pronadje resenje za strajk prosevetara vec dva meseca)! Da li neko uopste moze da pomisli da ce ista ta osoba imati sluha za nauku????

Jelesije zemljoradnik

pre 13 godina

G-dine Cvetkovicu ,nemogu Vas osloviti sa G-dine predsednice zato sto nemate nimalo ozbiljnosti u Vasim izjavama.Vidim da se drzite izbornog slogana Vase stranke"Odmah bolje"retko ko je od gradjana to osetio izuzev povlascenih u pomenutoj stranci.Da nebih duzio predlazem da slogan promenite u "Odmah gore" i izadjite malo medju narod da vidite kako zivi od tolikih silnih obecanja,malo Vam je Beograda nego malo da prosetate po Kopaoniku nemogu da se donesu odluke baz"visinskih priprema"da se jos malo igrate sa narodom -sramota.

milenko

pre 13 godina

Kao sto bi rekao Srecko Sojoc,
citat.Ako radimo punin kapacitetom ima da se obogatimo za tri meseca.
A ovi rade tri godine i sada mogu da se rekonsruisu,dobojaju otkaze,daju otkaze....

Rekonstruisani građanin

pre 13 godina

Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da rekonstruisana Vlada Srbije "neće žaliti truda" da smanji nezaposlenost i obezbedi veći standard građanima.
Jel vidite moji dragi sunarodnici, Vlada se trudila, a narod zatrudneo!! Šta li se desilo, pitam se ja?

Dusan Simin

pre 13 godina

Lepo ovo "zvuci", sto Premijer Cvetkovic iznosi,ali, ja neznam koji politicar, funkcioner......, ili sta treba da se desi da bi ovaj nas narod stvarno nekome verovao u bolje dane. Ako je obecanje za bolje dane, tek za pedeset godina, ONDA JE U REDU !!!

Come leaders, come you men of great, throw us a bone but save the plate...

pre 13 godina

Bice bolji standard, jer bice i hleba :)) Ja sam pukla od smeha. E hvala ti predsednice za ovo, bas se odavno nisam ovako nasmejala, jer ako ti funkcija sluzi da nam obecavas hleb, onda je bolje da se smejem, nego da placem, zar ne? A tek sto si mi optimizam ulio, nemam reci.

Sremac

pre 13 godina

"Gole su lutke s naslovnih strana,
još jedna pobeda partizana,
moju zaradu drugi troše,
vreme bez promene, uglavnom loše.

Biće bolje, neko viče,
na papiru mrtvo slovo,
na istoku stare priče,
na zapadu ništa novo..."

Narod će vam reći kad će biti bolje, a ne kad vi to kažete!

Bgd

pre 13 godina

Nemojte više da se trudite, molim vas! Posle svakog vašeg obećanja o boljem standardu jedino što porastu su porezi i ostale dažbine po leđima običnog čoveka.

Laki Bg

pre 13 godina

Gledamo Gigu Moravca u reprizama vec neko vreme.Covek ocigledno nije obavesten da se daje Bolji zivot.Pretpostavljam da je mislio na to

peric

pre 13 godina

Nemoguce je popraviti standard i smanjiti deficit i subvencionisati razvoj u isto vreme. Umesto ove demagogije demokratama bi bolje bilo da kazu ljudima istinu u oci. Para nema, radimo malo i neproduktivno, moramo da smanjimo potrosnju i pojacamo razvoj. Razumni ljudi bi bili srecniji da oni pocnu ozbiljno da transformisu privredu (narocito javna preduzeca) i rezu korupciju, nego da pricaju sarenu lazu o boljem zivotu odmah. Jos je gora cinjenica da umesto kakvih takvih strucnjaka u vladi koji su radili deo posla nesinhronizovano sada imamo politicarcie koji ce da jednoglasno rade pogresnu stvar tj cuvaju socijalni mir i pozicije radi politickog opstanka.

vrana

pre 13 godina

....pricati i obecavati moze do sutra,
...moramo mi to sve uskoro "pocistiti", ko sto "oni" ciste Srbiju, vrlo uskoro...a Bogami ciste i budzet vrlo dobro...

Александар Илић

pre 13 godina

Овај ко покварена плоча - врти једну те исту причу данима, месецима па и 3 године.....а ми га и даље слушамо, чујемо, осећамо....
Најдалекосежнију промену коју би могао направити је да се обрија и ошиша - а богами и пресвуче !

vladimir

pre 13 godina

Opet ista pesma,laža i paralaža se nastavlja.Ništa novo,već 11 godina slušamo istu pesmu.Ništa novo!Ajde lažite nas nešto novoovo smo već apsolvirali sa svakom vašom vladom,od Đinđićeve,Živkovićeve,Koštuničine,Cvetkovićeve 1,pa evo i Cvetkovićeve 2.Dok stignemo u tu Evropu u koju se kunete neće imati ni pas zašta da nas ujede.Dota više politikanskih govora,ima li neko ko zna da radi.Dok nam stranačka politika vodi ekonomiju crno nam se piše.Pustite već jednom stručnjake da rade svoj posao a vi se igrajte politike.

vladimir

pre 13 godina

Opet ista pesma,laža i paralaža se nastavlja.Ništa novo,već 11 godina slušamo istu pesmu.Ništa novo!Ajde lažite nas nešto novoovo smo već apsolvirali sa svakom vašom vladom,od Đinđićeve,Živkovićeve,Koštuničine,Cvetkovićeve 1,pa evo i Cvetkovićeve 2.Dok stignemo u tu Evropu u koju se kunete neće imati ni pas zašta da nas ujede.Dota više politikanskih govora,ima li neko ko zna da radi.Dok nam stranačka politika vodi ekonomiju crno nam se piše.Pustite već jednom stručnjake da rade svoj posao a vi se igrajte politike.

Gobiha

pre 13 godina

Sta se desilo sa ovim covekom? Tri godine urcem ne mrda i sada je odjednom resio da donese blagostanje gradjanima Srbije?! Oni i dalje gradjane Srbije tretiraju kao morone ali s obzirom sta sve cutke trpimo bolji tretman nismo ni zasluzili.

Goran

pre 13 godina

To sto on veruje u te svoje price, ne zameram mu, neka ga, ali do li posle svega sto ljudi misle i pisu (Cvetkovicu, obratite paznju, ljudi su besni, kivni, procitajte bilo koji komentar, bilo gde, u vezi bilo cega sto su clanovi TVOJE (vaspitanje mi je na muci kad moram nekome kao ti, ko je stariji da se obracam sa TI, to nije moj stil ali ni ti nemas ni ,,S" od stila ,pa smo jednaki!)vlade priredjuju ovim jadnim, dobrim i ljudskog zivota grdjanima Srbije)ima obraz da im prica bajke. I jos polaze cvece Djindjicu, zamislite dokle ide njihovo samoljublje... Sve sto je i licilo na dobro upropastio je i upropastili su.Bilo bi me sramota da se bilo gde pojavim sa osmehom da sam na njegovom i na njihovom mestu. Ali HVALA BOGU, bolji sam covek od svih njih izuzev Rasima, i bolji sam Srbin jer volim ovu moju Srbiju ovako ususkanu izmedju Hrvatske, Makedonije,Bosne, ususkanu u Evropu.Treba da ga je sram.I da li on stvarno misli da mu ljudi veruju i da u njegovim potezima vide spas?

Slep kod ociju, kao i Vi

pre 13 godina

S'obzirom da ja pouzdano znam da je glavni uzrok siromastva i nezaposlenostu u Srbiji bila ta "glomazna i neefikasna Vlada" u kojoj je Premijer Cvetkovic prilikom svog rada celo vreme imao samo jednu slobodnu ruku dok je u drugoj po ceo dan u "narucju" nosao Skundrica pa ga je to logicno i "ometalo" da radi "punom parom", cvrsto verujem da ce tek sada kada se izborio za to da "spusti" Skundrica iz "narucja" i malo "rastereti", Premijer Cvetkovic pokazati svu svoju "dvorucnu" efikasnost
Svima koji sumnjaju u to da ce sad ova "novoizabrana" i "rasterecena" Vlada biti efikasnija preporucio bih da sami probaju raditi svoj posao "noseci u narucju" nekog svog kolegu/nicu pa da se i same uvere da to nije nimalo lako i da ce i njihova efikasnost biti znatno umanjena 1

Slep kod ociju, kao i Vi

pre 13 godina

S'obzirom da ja pouzdano znam da je glavni uzrok siromastva i nezaposlenostu u Srbiji bila ta "glomazna i neefikasna Vlada" u kojoj je Premijer Cvetkovic prilikom svog rada celo vreme imao samo jednu slobodnu ruku dok je u drugoj po ceo dan u "narucju" nosao Skundrica pa ga je to logicno i "ometalo" da radi "punom parom", cvrsto verujem da ce tek sada kada se izborio za to da "spusti" Skundrica iz "narucja" i malo "rastereti", Premijer Cvetkovic pokazati svu svoju "dvorucnu" efikasnost
Svima koji sumnjaju u to da ce sad ova "novoizabrana" i "rasterecena" Vlada biti efikasnija preporucio bih da sami probaju raditi svoj posao "noseci u narucju" nekog svog kolegu/nicu pa da se i same uvere da to nije nimalo lako i da ce i njihova efikasnost biti znatno umanjena 1

Ja

pre 13 godina

Ne verujem premijeru koji je trošio de luxe apartmane na Kopaoniku do pre par nedelja sa celom Vladom. Svi su iz Beograda, a šatro moraju da idu na Kopaonik da bi se tamo savetovali kako da uštede novce? Ma ajde..

joca

pre 13 godina

a sta su gospoda iz vlade radili protekle 3 godine osim sto su jos vise unazadili ovu jadnu drzavu? ovakve rekonstrukcije su samo prodaja magle, treba preci na konkretne promene

radnik

pre 13 godina

"što je i predviđeno novim modelom ekonomskog rasta u okviru koncepta razvoja "Srbija 2020", plana koji su pripremili vodeći srpskih ekonomisti..."

koji ekonomisti, imenom i prezimenom? nemaju ime i prezime, pa nemaju odgovornost pred narodom ?

"fokusirati na resurse kojima Srbija raspolaže a nedovoljno racionalno koristi, a to su poljoprivreda, prehrambena industrija, rudarstvo, energetika, i znanje i inovativni duh građana. "

šta vas je sprečavalo do sada da to radite?

najpoštenije bi bilo da se sklonite. ja vam više ne verujem. mnogo toga ste lošeg uradili. ili nečinjenjem niste sprečili. pa samo u mojoj široh familiji petoro je ostalo bez posla. znate li koji to udar na egzistenciju? ili ste se tek sad setili da ljudi nemaju posao?
ova vaša ideja je trebalo da se pokrene još pre 6, 7 godina, ali ste očajnom (nameštenom) privatizacijom uništili privredu, pa se sad setili da bi nešto moralo da se razvija. naša zemlja je došla do faze da bez donacija sa strane ne može da funkcioniše. znate li ko stalno juri da dobije nešto sa strane? ovisnici o opijate.
imate jako malo vremena do izbora, svaki dan će vam biti jako kratak ako mislite da iole šta pokrenete. vreme više ne radi za vas.

bezimena

pre 13 godina

"...SNABDEVENOST OSNOVNIM ŽIVOTNIM NAMIRNICAMA PO PRIHVATLJIVIM CENAMA ZA SVE GRADJANE..."!

Posle ovakvog "obećanja" osećam se kao u DEVEDESTIM! STRAŠNO!!!

Moj glas NIKADA VIŠE ZA DS!!!

Konan

pre 13 godina

Kalanovicka je rekla da nevidi sebe u novoj Vladi, u startu je slagala, zar narod treba da veruje novoj Vladi, ne! Nismo vam verovali za obecanih 1000 eura, necemo ni sada!

Darko

pre 13 godina

Prvo da čestitam novoj Vladi na izboru i zakletvi.A odmah i drugo,koliko već sutra premijer treba da izadje sa konkretnim predlozima za prevazilaženje ove katastrofalne ekonomske krize,jer narod više nema strpljenja i očekuje nešto konkretno odmah. Naravno ove promene vam daju i konkretne nove mogućnosti,neke od mojih ozbiljnih ideja su:
- Zaustaviti odmah porast cena osnovnih životnih namirnica i usluga (hleb,struja,mleko,gorivo,secer,ulje)
- Ukljucite ponovo sva poljoprivredna gaydinstva u subvencije kao što je bilo do pre dve godine,ne limitirajte kolicinu mleka za premiju ,sad neko treba da preda mesecno 3000l da bi imao premiju,nije dobro dugorocno
- Donesite konacno novu uredbu za povezivanje staža zaposlenih kod poslodavaca koji su stekli pravo,ali cekaju novu uredbu radi uplate Trezora PIO fondu;
- Smanjite PDV ili ukinite na beby opremu,dajte svoj deci deciji dodatak smanjite kriterijume za ostavrivanje prava na isti,svim porodiljama a ne samo u Beogradu koje su nezaposlene uvedite isplatu solidarne ili neke druge pomoci;
- Pod hitno sredite stanje u Javnim komunalnim preduzećima;
- Omogucite i ove godine subvencionisane kredite i kupovine;
- Zajedno sa lokalnim samoupravama donesite program mera koje će doneti boljitak svakom njenom mestaninu a ne samo pojedincima;
- Ne dozvolite više da se pravi cirkus od Skupstine RS jer narod gleda sta se radi (skoro ništa)svaka čast pojedincima,a platu primaju daleko iznad proseka običnog stanovnika Srbije,jesu poslanici naroda,ali neka se tako i ponašaju;
- Promenite Zakon o Javnim nabavkama kakav je sad veoma se teško sprovodi ili se pogresno sprovodi u vecini slučajeva;
Mislim da je od mene dosta,hvala ako pustite komentar.Hajde da vidimo šta će sutra biti bolje!

dusan

pre 13 godina

Ako bih išta želeo, to je da premijer bude u pravu tj da mu se ostvare puste želje. Svakako bi me u to uverio da je naveo bar jednu fabriku gde će zaposliti bar deo onih koji svakog dana ostaju bez posla.

Hugo

pre 13 godina

Lično, mene bi bila sramota da sam na njihovom mestu. U principu isti ljudi, a obećavaju preokret. U ovo samo budaletina najveća može da poveruje.
Vidim da prave plan "Srbija 2020". Gospodo, ovo je 2011. godina, a s obzirom koliko ste spori, letargični, mrtvi, smotani i nesposobni napravite plan "Srbija 2100" jer vama da donesete jedan zakon treba po par godina pa i prilagodite vreme i datum svojim sposobnostima.

Kao što reče onaj seljak u video klipu na Jutjubu:"Kad na vlast dođu umobolni onda ću da glasam jer od ovih obrazovnih i pametnih nema ništa".

Student

pre 13 godina

Ja sam za to da uvedemo zakon koji zabranjuje politicarima da koriste rec "treba" i fraze tipa "ono sto zelim da kazem je...". Smatram da bi efekat toliko bio drastican da bi narod usled sve redjih 'politickih' vesti prakticno zaboravio da ima politicare. Ko je za?

life of brian

pre 13 godina

Kakav je ovo šarlatan!
Ispriča čovek bajku a da trepnuo nije. Čudi me da pored njega nisu bili njegovi pomoćnici Duško Dugouško i Pero Kojot. Verovatno su mu pisali plan rada vlade za ovu godinu prekretnicu u ekonomskom razvoju napaćene nam zemlje Srbije.
Treba čovek da dobije svoju emisiju u večernjim satima posle vesti na rts-u, mislim da bi to bio pravi pogodak. Taman kad se baba očešlja i selo izgori mogli bi da počnu sa emitovanjem nove emisije rekordne gledanosti ''Ranjeni Mirko češlja Srbiju a Srbija jauče'' (otvoren sam i za nove predloge ako neko ima bolju ideju).

s.nikolic

pre 13 godina

ovaj gore , a ispod njega kovacevic , i dve izjave koje oslikuju stanje onih koji bi trebali da nas vode ! polako mislim da je steta za vreme koje ovde gubimo ostavljajuci komentare ! jedna laz stize drugu i tako u beskraj ! a da ce nama odmah biti bolje vec smo se uverili i osetili ! sirotinjska hrana KROMPI doastigla je takodje vec LIDERSKU CENU od okruglo JEDAN EVRO ! polako osecam cak i preko interneta smrad koja se siri iz njegovih ustiju ! DOSTA VISE BRE , DOKLE MISLIS ILI MISLITE DA NAS SMATRATE i PRAVITE MAJMUNIMA ??!! a mozda i jesmo !

Tatjana Liščević

pre 13 godina

SA REČI NA DELA ...NA PRIMER U AKCIJU PROGRESA KRENITE OD ZAMENIKA GRADSKOG SEKRETARA ZA ZDRAVLJE I DOMOVA ZDRAVLJA NA PRIMER ZVEZDARE, ODMAH ĆE NASTATI SISTEMSKE POZITIVNE PROMENE ...

Zika-LUSTRACIJA

pre 13 godina

Horor, bar da promene ove sto im pisu ove demagoske, iritirajuce, glupave,za inteligenciju uvredljive, govore. Promenite plocu, kao da smo u koncentracionom logoru, a vi nam ispirate mozak i hipnotisete nas , za nase dobro!!! LUSTRACIJA , ako boga znate, vec vise!!, amannnnnnnnn.

Mashinovodja

pre 13 godina

"Građani Srbije treba da žive bolje danas, odmah, i mi ćemo sve učiniti da tako bude", rekao je Cvetković u Skupštini Srbije.

Uuuu, al' smo energični! Bla, bla, bla, truć, truć, truć.
A ja vas pitam, šta vas je dosad sprečavalo da "učinite sve" da građanima bude bolje?
Evo, predlažem konkretnu meru: da barem neko iz DS-a gukne koju povodom Kolubare. (Ne računam one izanđale fazone "nećemo ništa govoriti da ne utičemo na istragu" i "svako je nevin dok sud ne dokaže suprotno").
Mnogo ste mi se nešto ućutali, a inače Tadić je imao mišljenje o svemu i nije se skidao s malih ekrana naših TV prijemnika. Otkud sad ova neobična tišina? Možda zato što je vaš dragi koalicioni partner zaglibljen u to čak i preko svoje ćelave glave. A možda je ponešto preteklo i za vas, a?

Goran

pre 13 godina

Gospodine Cvetkovicu, svoj komentar cu dati prilikom glasanja na sledecim izborima!
Srdacan pozdrav od prevarenog gradjanina zemlje Srbije.

bandere cekaju

pre 13 godina

Naravno, bolji zivot, ali vama. Samo mi nesto nije jasno, sta su vam japanci skrivili? Gde god se vi pojavite tu trava ne raste. Svima donosite baksuz.

Darko

pre 13 godina

Srozali su nas duplo za tri godine,a sada će da nam vrate 5 posto,Jao raduj se narode.
PS:Kakvu novu namet i deranje po ovom jadnom narodu sutra da očekujemo,Sve vreme razmišljam šta će još da nameću i izmišljaju.Kao do juče mi nismo ništa znali, sve što je bilo godinama ne valja.Sada će biti skupo ali to je moderno

krle

pre 13 godina

Dok je premijer govorio u sali je vladao zagor a predsednica skupstine je opominjala poslanike da se smire.Nisu ga slusali cak ni poslanici DS-a. Tuzan covek kome su tutnuli neki papir da procita. Kad bolje razmislim, zbog ovakvih smo tuzni svi mi.

Darko

pre 13 godina

Deco moja draga,danas nemamo šta da jedemo, ali neka ne opterećujmo se oko toga.Mi zaslužujemo bolje već sutra.Zato sutra ćemo misliti o boljem 5 minuta

Miloš

pre 13 godina

Пре неколико недеља замолио сам Б92 да о мојем трошку хитно психијатар прегледа премијера,па како то нисте учинили молим вас да се истог премијера прегледа будући лекар који је пошао у медицинску школу.Унапред хвала јер се надам да ће дијагноза бити добра,а нам све лошије.

Komsija

pre 13 godina

Vas treba da bude sramota. Krompir je poskupeo sa 25 dinara na 120 kao i sve ostale namirnice. Moja plata ovog meseca vredi odprilike 40% manje nego proslog. Kako je onda moguce da je inflacija samo 12.6% ? A navodno ce visina inflacije da bude jos gora do kraja aprila.

Prljavi Mali Zli

pre 13 godina

Da li je neki psihijatar proverio ovog čoveka pre nego što su ga namestili u tu nesrećnu fotelju premijera? A Bolji Život, evo odmah posle GNEVNIKA Raspale Truleži Srbija (RTS), sad će Stevica Kurčubić da digne zemlju na noge.
Bežite žuti dok narodu ne prekipi ekspres lonac, posle će vam biti kasno

mali covek

pre 13 godina

Gospodin predsednik Vlade prica gluposti i neznam ko bi mu jos mogao poverovati.
Evo primera o boljem zivotu :
iznenada dinar je toliko ojacao u odnosu na evro da nasa industrija prosto kipti od proizvodnje i izvoza.
Drzava podize na svakom koraku inpute (cene komunalnih usluga, namirnica, goriva i svih mogucih troskova) a dinar odjednom strahovito ojacava. Sta se dalje desava gospoda u vladi su procenili da u sirotinji postoji jos neka kolicina deviza i to fino pocinju da isisavaju od raje. Raja sada mora vise deviza da proda da bi namirila povecane dinarske racune. Isto me nebi iznenadilo da su procenili koliko ima gastarbajtera koji finansiraju svoje porodice koje zive ovde, pa se i od njih isisavaju devize.
A nista me nebi iznenadilo da se to sve smisljeno radi i zbog nekih tajkuna koji su podigli kredite u evrima pa im se na ovaj nacin omogucuje vracanje tih kredita po znatno nizoj ceni.
Sve u svemu svi zivimo toliko bedno i jadno da ce zuti na sledecim izborima puci toliko da nece ni biti svesni.
To neznaci da sledeci koji dodju ce resiti sve probleme, ne ali narodu je vise dosta ovih haraclija. Gori su nego Turci u srednjem veku.
Sve mi se toliko gadi da prosto vise nemogu da ih ni gledam ni slusam.
Pricaju samo bajke za raju ali za njih itekako efikasno trose novac i uopste im nije lose

DA DRAGA!

pre 13 godina

...... nas u zdrav mozak i mazete oci. Kakva rekonstrukcija, kakvo poboljsanje. Nista vam ne verujem, jer lazete i lazete i lazete. A ko laze taj i krade, a vi kradete i kradete i kradete.

Smile

pre 13 godina

Imam utisak da su ovome tek sad rekli da je premijer, on izgleda nije imao pojma o tome. Al ako odradi kao što je rekao, pa nama neće imati ko da radi u javnom sektoru da ne pominjem poslanike (ne daj bože)!!!STRAŠNO...

bane monarhista

pre 13 godina

Мене овај човек на слици неодољиво подсећа на капетана брода Титаник.Фали му само поморска шапка.

Zare

pre 13 godina

,,Bolji zivot", sta to bese? Ako je premijer mislio na reprizu reprizirane reprize serije RTS-a, trebalo bi da ga neko obavesti da mi vec uveliko gledamo dramaturgiju Domanovicevog ,,Vodje".

bob a marley

pre 13 godina

e, ovi se tolko dobro zezaju... izgleda da propagiraju i narkomaniju i silovanje (naroda). to mu dodje ko neki program vlade. ili ovome ko velikom caletu stampaju novine sa hvalospevima da ima covek sta da cita ujutru...

cist diznilend..

DzoniKg

pre 13 godina

"vlada, suočena sa izazovima najveće ekonomske krize u istoriji sveta,"morao sam ovo da napisem HAHAHAHAHA ..rast svetske privrede u 2010 je bio 4.6% a Srbija se u 2010 strmoglavila na svetskoj listi bruto nacionalnog dohotka po coveku iliti GDP per Capita za cak 19 mesta.Ne smem da pisem koje nas sve zemlje pretekle u 2010 ..SRAMOTA ME.

Branko

pre 13 godina

Vidi se da premijer Cvetković tačno zna šta trba narodu. Doduše on je to znao i pre tri godine ali nije imao vremena da ispunjava narodne želje jer je bio preopterećen poslovima koji su punili džepove njemu njegovoj rodbini i stranačkim miljenicima. Ja mislim da će on do zadnjeg trzaja i dalje sažaljevati narod ali će nastaviti sa istom politikom jer "para i dece nikad nije dosta" kako kaže stara poslovica.

Ivan

pre 13 godina

A tri godine su se kao "zagrevali" za kolosalni posao koji treba da se zavrsi za 6 meseci. Da li oni racunaju da ce ponovo da formiraju vladu sa novim mandatom?! Daleko su odlutali od stvarnosti. Preveliki luksuz su sebi dozvolili.

mlekadzija

pre 13 godina

Jos jedna bedna izjava Mirka Cvetkovica. Obacavati hleb u 21 veku????
A 2020 cemo imati i mleka...
Ovi su uskoro pluskvanperfekat

Sasa Mladenovic

pre 13 godina

Ovaj bre covek stvarno nema pojma sta prica, do juce nas je ubedjivao kako zivimo super kako standard raste iz "minuta u minut" a sada odjednom, gle cuda nije dobro ali ...

kinoa

pre 13 godina

da se svakom poslaniku i ministru da po jedna PUSTA livada na godinu dana pa ko najvise ubere letinu prolazi u drugi mandat!Jel ovi ljudi zive u istoj drzavu?O cemu oni to nama pricaju?Aman dosta vise price rekonstrukcije Zasucite rukave ministri moji nemozemo vise da vas dzabe hranimo!

Vikiliks,Vrbas

pre 13 godina

Da li je ovaj čovek normalan?Ili nas svesno sve ****** u zdrav mozak?Nova Vlada neće žaliti truda-znači prošla nije radila.Nova Vlada neće trpeti neodgovornost-znači prošla se sprdala sa nama.Nova Vlada će raditi na oporavku ekonomije i povećanju standarda-znači stara nije radila ono što je trebala...Bio si Ti premijeru i u staroj Vladi koju sad omalovažavaš.Gde ti je onda odgovornost,o obrazu i da ne pričamo?Ima li kraja ovom besčašću i ponižavanju?

Milojko M

pre 13 godina

Gospodine Cvetkovicu, kome ce biti bolje i cime da ja kupim taj hleb, ako se samo od hleba zivi? Tri godine namecete nepodnosljive namete i harace a u cetvrtoj nudite socijalu za ,,bolji zivot". Ako potrajete, taj ,,bolji zivot" ce malo ko docekati.

marija

pre 13 godina

Premijer rekonstruisane vlade obećava narodu bolji život i hleba. Zašto mu neko ne objasni da je hleb osnovna životna namirnica čije imanje ne sme da se dovodi u pitanje. Šta će biti sa onim što ide uz hleb? Kada ćemo to dobiti?

marija

pre 13 godina

Premijer rekonstruisane vlade obećava narodu bolji život i hleba. Zašto mu neko ne objasni da je hleb osnovna životna namirnica čije imanje ne sme da se dovodi u pitanje. Šta će biti sa onim što ide uz hleb? Kada ćemo to dobiti?

lili

pre 13 godina

Premijer je konačno rešio da počne da radi. Kaže neće "žaliti truda" da vlada da dobre rezultate.Ako sve ovo vreme nije radio ne mora ni sada da počinje.

magellan

pre 13 godina

Ovakve u svojoj stranci gaje Tadic, Cvetkovic i ostali "velikani" naseg cuvenog naroda, pa vi sada vidite da li ce nam i kada biti bolje.

http://www.youtube.com/watch?v=iIhdecs4QME&feature=player_embedded

MaxMagnus

pre 13 godina

Ko bi rekao da će prvi ministar jedne evropske zemlje u 21. veku da obećava hleb kao luksuz? Da li je ovo samo ružan san ili i vi proživljavate ovu srpsku javu?!?

Samo pljacka

pre 13 godina

Bice i hleba..po 70 din. do leta, a onda....dolazi susa, ili mozda suvise kise pa ce rod psenice da bude slab. Kao i u 2010. Za to vreme on ce da reketira kafedzije i frizerke, a mi cemo ovde da mekecemo i blejimo.

zuki

pre 13 godina

Ovaj prosedi bradonja...to je onaj cikica sto je u nedelju uvece na tvb92, kod Olje B. na njeno pitanje: "Dobro vece premijeru, sta ima novo?", odgovorio recima: ""Novi Sad, Novi Pazar" ??? O cemu vise diskutovati...

Jovan

pre 13 godina

Vaaau, iskreno pocinjem da razmisljam da li opozicija placa Mirku neku debelu sumu da izlazi pred narod sa ovakvim izjavama, i onom blago zabezeknutom facom. Mislim, jel moguce da se normalan covek tako blamira za dzabe? Only in Serbia, folks!

Stvarno mi se zivot zgadio danas pri gledanju prenosa skupstine, kada sam cuo primedbe Tomislava Nikolica na premijera, i naprasno shvatio da se sa njim slazem. Shvatam ja koji je Toma vuk u jagnjecoj kozi, i da se ustvari nije promenio uopste, i da bi on bio i gori od ovih sada, ali su mu jednostavno primedbe bile na mestu. To je lik za koga ja ne bih glasao ni da mi zivot od toga zavisi, a sad sam doveden u situaciju da se sa njime slazem.

Hvala ti Mirko, bar si na putu da nas sve ujedinis...

...protiv tebe.

Dule BG

pre 13 godina

Ma ljudi, hajde lepo raspišite izbore. Počeli smo da pamtimo za godinu dana ćete još gore da prođete. Ja u 21. veku za DS nikad više neću glasati, a nadam se i niko moj.

gilepfc

pre 13 godina

nije sto nas lazete,nego sto mislite da vam verujemo... ni moja pokojna baba ti ne veruje bre!!! ako nam ti ne pomognes niko nece...

Pex

pre 13 godina

Samo lazete i obecavate..a medju narod ne smete..projurio si danas, Cvetkovicu uz Prizrensku ulicu..sirene su se cule jos na Brankovom mostu..projuri 4 Audija uz pratnju policijskog auta iz kog je 'drug policajac' mahao da se svi zaustave i sklone da bi TI prosao..koji si mi, bre ti covek iz naroda..prosetaj pijacama, pogledaj sta jedemo i koliko to placamo..udji medju ljude i u oci im reci gluposti izrecene u ekspozeu..zavrsili ste vi svoje, upropastili i pokrali..nemate vise sta da nam ponudite..osim da se pojavljujete iz misje rupe sa novim porezima na oporezovane poreze i da se vozikate u kolima od kojih, ako se prodaju moze da se izgradi ko zna koliko kvadrata Sigurne kuce...ajde, nestanite, majke vam,a??????

Glumac

pre 13 godina

Da li bilo ko moze da veruje u ovo??? Toliko godina na vlasti, a i dalje obecavaju. Od obecanja se ne zivi. Rezultata ima, naravno. Sve smo gladniji, siromasniji i potlaceniji. Gde cemo bolje od toga?!

Tatjana

pre 13 godina

Pa postao je i duhovit. Ko bi rekao? Treba da se ugledamo na starije a ovaj nas sedi covek gleda u oci i laze. Na kraju je za seba dobro procenio,kriza je , od jedne plate ne moze da se zivi sad ce on primati DVE,tako je to kad smo mi OVCE a one slize da se sisaju.

kama dhi

pre 13 godina

Ma sta ce vam hleb kada imate Kosovo?
Ukinite budzet Vuku i eto vam love. Kolko vam taj kosta setajuci gore dole, pa paralelne strukture koje melju obe strane?
Eto vam formula za hleb.

Attila

pre 13 godina

Prosle godine za dzabe ste kupili psenicu ove godine trostruko ili vise zaradite na to
bice hleba neke iduce nedelje samo cena je u pitanju.

alex

pre 13 godina

10 godina posle svih ekspertskih timova,akcionih planova,strucnih savetnika,evropskih integracija,nacionalnih saveta,strucnih odbora i ostalih popushaja da nam pomognu,eto,odmah ce nam biti bolje...

veka84

pre 13 godina

Ako do sada nisu ništa rešili ne vidim kako bi mogli u roku od par meseci da poboljšaju situaciju u zemlji. Sramotno je ovo što im dozvoljavate... Srbijo,probudi se i progledaj! Samo pokušavaju da te obmanu! Nismo mi toliko glupi... Hoćemo promene!

sandra

pre 13 godina

STA RADITE, BRE!!! Ovaj covek kaze "Bice hleba".
Pa ja ne mogu da verujem. Ja zivim u paralelnom svetu. Ja sam Hari Poter!
Sta je ovo ljudi! Pa oni tri godine nisu uradili nista, ali zato sada kazu: "BICE HLEBA"!!!
Da'l veruje neko u ovu rekonstrukciju, u ove budalastine?
Pobogu vise, dokle?
Pa narod vam se smeje, jer ne moze da veruje koje poteze povlacite.

maki

pre 13 godina

Ova rekonstrukcija je klasicna kupovina vremena, dok ne razmisle sta ce dalje. Zar nije pametnije raspisati izbore, da se spasavaju. Ovako samo prolongiraju probleme, za koje nemaju nikakva resenja. Nemaju cak ni ideju.
Sta je to sa ovim DS-ovcima, sto tako poludeli!? Pa oni ne vide da je gotovo.

Milisav

pre 13 godina

"Cvetković istakao da su prve tri mere ekonomske politike snabdevenost osnovnim životnim namirnicama po prihvatljivim cenama za sve građane,..."
???
Da li je ova floskula u stilu "ulje po 8 dinara" iz vremena Miloševića? Da li smo mi najbednji narod u evropi da se zadovoljavamo mrvicama hleba. Sram vas bilo. Sram vas do neba bilo.
Kad će više ovaj narod prestati da se zadovoljava sa jednim prasetom, 10 kila pasulja i 20 litara nafte mesečno. Kad če prestati da bude srećan kad nadje i kupi litru ulja ili mleka u prodavnici? Kad će da digne glavu i kaže svima koji ga vode tim putem - dosta!??
Meni ne treba vaš hleb i osnovne životne namirnice po subvencionisanoj ceni, ni ništa iz tog "opusa" za potkupljivanje iscrpljenih i besvesnih.
Sram vas bilo.

maki

pre 13 godina

Bice Dvora, Farmi, Velikoga Brata, Parova... A bice i hleba!!!!!
Tacno tako, HLEBA I IGARA....
A AKO NE BUDEMO IMALI HLEBA, JESCEMO KOLACE!!!

cvele

pre 13 godina

bice hleba ali po ceni od 70dinara.a kako ja i milion nezaposlenih kojima su primanja nula dinara da kupe taj hleb?i neznam zasto se uopste trude kad ce da izgube vlast za mesec dana.a ukoliko toma ne odrzi miting izacice ljudi sami na ulice neko ce vec da napravi poziv gradjanima na face buku pa ce biti kao u hrvatskoj.nisam voleo slobu ali ove nemogu ocima da gledam.ovaj rezim krade vise od slobinog sigurno. a ukoliko niko ne napravi grupu na face-u, ja cu.veliki pozdrav redakciji b92.

Radnikzacrkavicu

pre 13 godina

Znaci bice hleba... ovde zivot postaje privilegija. Posle ovakvih izjava placanje racuna s moje strane ce da se malo proredi. Necu ja da dajem mukom stecenu crkavicu da bi oni punili svoje stomake. Kada je doslo do toga da premijer obecava hleb kao luksuz sve vam to govori... prvo o niskom nivou pameti doticnog jer ko normalan u situaciji u kojoj zeli da se odrzi na vlasti lupa ovako nesto. Samo su sebe duplje zakopali. Drugo ovo je gore no igde u svetu. Samo neka neko dode da mi uruci tuzbu za bilo sta...moja porodica je vaznija od davanja lezilebovicima...Vec vidim da ce mi dete zaplakati kada budem mesom napunim frizider.

Jovan

pre 13 godina

E, ako ste se samo zbog hleba rekonstruisali, niste trebali. Hvala vam, idite kuci, gledajte Insajder, mozda cete nesto i shvatiti. Zbogom!

VEVERICA

pre 13 godina

Najbolje bi bilo da raspisete tender i zavalite ovaj narod,valjda cemo nekom valjati.Sta ce vam narod koji trazi da jede hleba.Bas smo se razmazili.

era

pre 13 godina

Ovako vise neide, besparica je velika mislim da treba da se uzme jos jedan kredit od barem 20,30 milijardi evrova i da se namire svi nasi ministri ....

Darko P.

pre 13 godina

Šta reče?
Biće bolje?
Ili nas laže, jer bolje neće biti i on to dobro zna,
ili nas je lagao i stvarno će biti bolje a on zna kako to da izvede, samo je eto malčice sačekao da prvo svi otegnemo papke pa da nas posthumno obraduje lepim vestima.