Ceo budžet prosvete ide na plate

Beograd -- Državnog novca nema za studente jer 97 odsto budžeta Ministarstva prosvete odlazi na plate, dok fakulteti sa druge strane, imaju materijalnih teškoća.

Izvor: Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Znaci rasipnistvo i kradja u npr. gradj. sektoru uticu i na prosvetu. Kada menadzer-megatrendovac u nekoj opstini proneveri 1000e, on je to ukrao od bolnica, skola, narodnih kuhinja... To je sistem spojenih sudova. Ne moze drugacije nego da se ova parazitska bulumenta najuri i da krenemo ispocetka. Samo, posle dvadeset godina terorisanja gradjana, sve sto vredi, ume i zeli, a jos je i posteno, je pobeglo u beli svet. Oni izuzetci sto su ostali su suvise slabi i brojcano i politicki.
     (M, 1. decembar 2010 16:41)

    # Link komentara

  2. A ti volontiras sedeci u toj ministarskoj fotelji..ajd bre .... sa tom demagogijom,populizmom za kojom posezes kad treba da radis i dela pokazez.To si tako petljo stalno,i kad smo pomislili da se takvima konacno okrecu ledja,ti se vrati jer onima kojima su bila puna usta promena zafalilo da namontiraju vladu,posle 8 godina lagarija,rasprodaja ..Stigli ste baco,do duvara,mozete upredati kolko vam volja jer kraj se nazire ,i pocinju prvo polako,pa sve jace i jace u Srbiji bune!
    (MUKNAVI, 1. decembar 2010 14:19)

    # Link komentara