Srbijagas partner ruskom osiguranju

Beograd -- Javno preduzeće Srbijagas i ruska osiguravajuća kuća Sogaz, koja je u vlasništvu Gasprom grupe, osnovaće zajedničku kompaniju za osiguranje u Srbiji.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Lepo je objasnila ruska drzavna televizija da je naseg mafijaskog premijera stigao zasluzeni metak. Dok je on bio ziv, nisu Rusi po Srbiji mogli da mesetare. Ovako, otakako njega nema, kombinacijama nikad kraja....
  (upomoooc, 27. januar 2010 14:19)

  # Link komentara

 2. Tak nado Tovarisj Bajatovic.
  Tak ukrepljaetsja Rosija .
  Srazu nado vvesti Ruski jazik v skolu i v sluzebnoe upotrebljenie.Rosia eto imperia.
  (ekonomista Konuzin/jadna Srbija, 27. januar 2010 13:45)

  # Link komentara

 3. Svaka cast Srbijagasu. Tako se to radi. Bice frke u DDOR-u i u Delta-Generali ekipi. Nece vise moci da bezobrazno deru nase ljude!
  (Milenko, 27. januar 2010 13:36)

  # Link komentara

 4. S kojim udelom ucestvuje;da li sa gubicima?!
  Naravno da gas ne moze da pojeftini,kada Rumenko trosi kao da je alajbegova slama?!
  I koliki je udeonickog vlasnistva Baje
  i jos ko zna koga iz SPS-a?!
  A policija nista ne preduzima i pored tolikih sumnivih rabota,kada je tu Dacic!!!
  A nesto se zaboravilo;sta ono bi sa koferce?!?!?!!!!!....
  (devit, 27. januar 2010 13:16)

  # Link komentara

 5. Javno preduzece Srbijagas je drzava osnovala kako bi se ono bavilo aktivnoscu od javnog interesa - snabdevanjem i distribucijom gasa. A ne osiguranjem, ugostiteljstvom ili bilo cim drugim.
  (tax payer, 27. januar 2010 12:56)

  # Link komentara

 6. Postoji li iko u ovoj zemlji ko može da naredi Bajatoviću da Srbijagas ne leži na nepresušnim izvorištima gasa i da se ne ponaša kao pijani Rus ? Informatika, Srpska fabrika stakla, Kosing osiguranja u Republici Srpskoj...sad 49% sa Rusima ? Odakle lova i ko to plaća ? Ajde onda da Srbijagas preuzme i JAT, Kopaonik iz Kuršumlije, sve neprivatizovane firme i one sa kojima je Agencija za privatizaciju raskinula ugovor. Što bi rekao Kristijan:"Ovo je jedno veliko ludilo sastvaljeno od više malih ludila!"
  (Sale, 27. januar 2010 12:26)

  # Link komentara

 7. Da li su oni normarlni? Da li je moguće da zbog koalicionog dogovora Bajatoviću niko ne sme ništa da kaže? Javno preduzeće ulazi u konkurentsku trku sa iskusnim osiguravajućim društvima? Početak katastrofe a gas i poslove oko gasa bi u Srbiji trebalo da preuzme neko drugi, Srbijagas ima puno posla - Informatika, Azotara, Staklara, MSK, Osiguranje, gasifikacija Bosne...U svakom slučaju je nepravedno prema ostalim osiguravajućim kućama da državna firma ulazi u ovaj posao. Pitam se da li će sada sva javna preduzeća i kompanije gde je država većinski vlasnik morati da poslove oko osiguranja prepuste novoj kompaniji?
  (Long Play, 27. januar 2010 12:22)

  # Link komentara