Biz - B92.net

Ruske isporuke na istorijskom minimumu

Isporuke ruskog gasa u Evropu u avgustu bi mogle da padnu na istorijski minimum, navodi se u izveštaju ruskog Centra za razvoj energetike.

Izvor: Capital.ba
Pošaljite komentar
 1. Kolika potražnja, tolika i isporuka a cenu određuje tržište
  (čiča Gliša, 18. avgust 2022 13:33)

  # Link komentara

 2. Izvoz na minimumu, a prihodi veći za 98 milijardi evra. Ima li kraja servilnosti i gluposti marioneta postavljenih na vlasti po Evropi? I kažu, to je demokratija, kad "demokratski" izabrani predstavnici vlasti rade sve suprotno interesima svojih "glasača".
  (Милош, 18. avgust 2022 13:08)

  # Link komentara

 3. Moram da komentarisem ovo. Onaj ko podrzava tu stednju i stezanje kaiseva, jos nekolino godina pa cemo lako, nije priseban i sav svoj. Necu da podrzim glupost, izvinte. Zarad koga i cega? Dajte, narode, ljudi, insani, braco, dodjite k sebi, tako vam svega!!! A bre, ljudskoj gluposti nigde kraja!!! Nikak i nikad necu podrzati nesto sto smatram totalno nerazumnim. Nabili su cene, izem im sankcije, ratove i to. Razuma, bre.
  (Duki, 18. avgust 2022 11:50)

  # Link komentara

 4. Skoro u svakom krimiću se pojavljuje ova rečenica:

  "Pratite trag novca."

  Pratite trag novca i ovdje i biće vam jasno ko je sve zakuvao i ko profitira od ove situacije.
  (Miloš, 18. avgust 2022 10:13)

  # Link komentara

 5. Odlicno, nema vracanja na staro, Evropa trazi svaki dan nove nacine da se oslobodi Ruskih energenata i poprilicno je napredovala u tome za samo pola godine. bice teska zima i skupi energenti jos par godina, posle svako na svoju stranu. Nek se Rusija okrene istoku, zapad nek se snalazi kako zna.
  (vuk, 18. avgust 2022 09:51)

  # Link komentara

 6. Ruske isporuke na istorijskom minimumu, zapadne sankcije Rusiji na istorijskom maksimumu.
  (MiniMax, 18. avgust 2022 09:44)

  # Link komentara

 7. nema više ni kompenzacija, ni korekcija cena koje će zaustaviti ovo što narod ume da kaže "kola koja su krenula nizbrdo.
  Ovoliki niz samodestruktivnih poteza koliki je povučen u Evropi u poslednjih 7-8 meseci će ostaviti dugoročne posledice po ceo stari kontinent, kako ekonomski i energetski, tako i socijalno i društveno. Jedno je osuditi ili podržati agresiju iz nekih svojih ubeđenja, ali svako razuman zna da se nikada ne seče grana na kojoj se sedi... A Evropa je u tome postala ekspert. posledice takvih odluka ćemo tek osećati u budućnosti.
  (znlac, 18. avgust 2022 09:37)

  # Link komentara

 8. Smanjene isporuke, ali povećani prihodi, pametnom dosta.
  (kultur, 18. avgust 2022 09:16)

  # Link komentara