1. Ovi ocigledno nisi culi za vic o carinicima . Ono kad je cariniku bio rodjendan. Pa sta ce kolege da mu kupe . Predlagali , kola, stan , gliser kad on sve to ima vec. Predlozi jedan :" aj da mu damo jos jednu trecu smenu dodanto" . Kad kolege ce :" e mnogo je to i previse " .
  Pa ako im je tesko neka odu malo u rudnike da rade , verujem da rudari ne kupuju toalet papir sami , vec poslodavci . A mozda su i plate u rudnicima vece . Secam se davnih 70-tih proslog veka . Ja radim kao inzenjer u velikoj firmi , ucio nauke , satirao se od proracunavanja , svega i svacega . Na papiru jesam imao nesto vecu platu ( zvanicno) od nekih komsija , koji su radili po lokalnim trgovinama i stovaristima materijala . Ali moj skromni stancic ( jos ga tata dobio davno ) je bio smesan naspram njihovih vila ( to se nije moglo navazati kucama , jer kuce su do 150-200 kvadrata , ove neke su bilo i preko 500 kvadrata . I sve to sa malim platama napravljeno . Ili mozda niklo samo od sebe , hoce to nekima da se desi . Nalazilo se i tada i danas nekim politicarima tako iz cista mira po neki milion maraka , tadasnjih nemackih cuvenih na bankovnim racunima i nikom nije jasno kako ?
  Volsebna magija , woodoo magija . Ali nesto ta magija nece nas postene ljude i radnike . Slaba vajda .
  (Nenad, 3. decembar 2019 10:22)

  # Link komentara

 2. Vi ne kupujete nista od svoje plate, platu bi ste poklonili u humanitarne svrhe samo da ostanete carinici! Plata mala, al primanja velika!
  (svetolik popadić-baćko, 2. decembar 2019 19:12)

  # Link komentara

 3. E pa znaš šta kad radiš na carini mislim da možeš da nadjes taj tolet papir ili sapun tako da nemoj da se igramo teško je raditi u rudniku brale moj ...
  (super, 2. decembar 2019 19:09)

  # Link komentara