Subotičko AD Bratstvo prodato po početnoj ceni

Subotica -- Dobanovački "Direkt stil" za 15,5 miliona dinara kupio je subotičko AD Bratstvo u stečaju, objavljeno je na sajtu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Koliko mi je poznato firma koja posluje na toj lokaciji je Tatravagonka Bratstvo i solidno radi (Slovaci su vlasnici). Ovo su verovatno prodali maglu i restoran na Palicu
   (Jedan, 13. jul 2019 00:01)

  # Link komentara

 2. "Kad biste samo znali kakav je gigant bilo to "Bratstvo" pre xx godina... Jedna od mnogobrojnih fabrika u Subotici s istom ili slicnom, ali ne boljom, sudbinom."
  Dragon, 12. jul 2019 22:03

  Ja, sticajem okolnosti, znam. Poznajem čoveka koji je radio u Bratstvu do privatizacije. Imali sve sertifikate i ateste da su ispoštovani najstrožiji standardi u proizvodnji. Izvozili u zemlje EU i za vreme sankcija i za vreme bombardovanja. Radili kao što rade firme u razvijenim zemljama: uzmeš veliki posao, angažuješ podizvođače i kooperante koji nemaju sertifikate, kontrolišeš i garantuješ za njihov rad i delite zaradu. Dobro jednima, dobro drugima, dobro kupcu, dobro državi. Ali izgleda da je bilo i onih kojima nije bilo dobro...
  (Pera Kojot Stariji, 12. jul 2019 22:45)

  # Link komentara

 3. Kad biste samo znali kakav je gigant bilo to "Bratstvo" pre xx godina... Jedna od mnogobrojnih fabrika u Subotici s istom ili slicnom, ali ne boljom, sudbinom.
   (Dragon, 12. jul 2019 22:03)

  # Link komentara

 4. A nije mi najjasnije, Vučić je na temu zatvaranja firmi za vrijeme "žutih" dobrim dijelom dobio izbore, a sad rade to isto, ne prođe dan da se neka posrnula firma ne proda za neku siću, i to pretpostavljam samo zbog (atraktivnih) nekretnina!
  (S one strane Dunava, 12. jul 2019 19:25)

  # Link komentara