1. GPS uredjaji na podzemnim kontejnerima? Što, 'oće li ići negde?
  (Programerka, 6. februar 2019 12:17)

  # Link komentara

 2. U mojoj zgradi su veci problem oni koji djubre ostavljaju usput, njih zakljucan kontejner i ne tangira. Manite se katanaca nego gledajte da vam burazeri nabavljaju bolje kontejnere. Od ovih novijih i plasticna kesa je jaca.
  (Posteno!, 6. februar 2019 09:37)

  # Link komentara

 3. zar nije skoro pisalo da se uklanjaju podzemni kontejneri?
   (vlajko, 5. februar 2019 21:34)

  # Link komentara

 4. Hahaha sta bre ? Ja sam na Vracaru...treba mi kljuc da bacim djubre ? Jel se ovi šale ? Bolje popravite mehanizam za otvaranje jer se kvari non stop
   (majstor, 5. februar 2019 21:31)

  # Link komentara

 5. Ja ću da bacim na sred ulice.
   (goran, 5. februar 2019 21:30)

  # Link komentara

 6. Apsolutno podrzavam zakljucavanje kontejnera. Ovo sto se sada desava po gradovima je ruglo i haos. Naravno, proci ce jos mnogo vremena dok konacno u ovoj oblasti zavlada red. Ipak, korak po korak treba uvoditi dobre stvari koje na Zapadu postoje i funkcionisu. Ne idealno, jer nigde nije tako ali - nekako funkcionisu.
  (Makarije, 05. februar 2019 19:34)

  Sve to tvoje iskustvo si stekao u Napulju i Palermu, izgleda? Pa i u Njujorku, možda? Evo, i mi smo do sad "nekako funkcionisali", možda ne idealno, ali smo funkcionisali mnogo bolje od mnogih "civilizovanih" gradova uzvišene zapadne civilizacije.
   (ćika Muhamed, 5. februar 2019 21:30)

  # Link komentara

 7. Zato u kraju u ulicama u centru
  StrBana,Jovanovoj,Jevremovoj,Siminoj .....Nigde kante za pi####vo sitno smeće da se baci.Vetar raznosi đubre na veselje stranaca.O Dušanovoj da ne pričam.Dno štroke.Ne pamtim kada je oprana.
  Pored svega nije ih sramota da bulazne o novim trgovima,metrou,gondolama.
   (justin, 5. februar 2019 21:23)

  # Link komentara

 8. Koji idiotizam
  kod mene prešli da ulaz zgrade otvaramo na privezak.Mrzi ih da vade ključeve i gube ih.
  Što i ovde nisu prišli savremenom rešenju Da budemo prvi u svetu
  Čip u zadnjicu
  Token
  Otisak prsta
  Da se zna ko i koliko baca đubre pa mu tako i naplatiti.Zašto svi isto?
   (mislivoje, 5. februar 2019 21:16)

  # Link komentara

 9. ovde ljudi bacaju djubre kroz prozror a vii ocekujete da ce kljuc da nose,gospode
  (ququ, 5. februar 2019 21:08)

  # Link komentara

 10. Zbog rakuna i medveda?
  (Otkud to, 5. februar 2019 20:53)

  # Link komentara

 11. Besmisleno. Oni bi da, recimo, velikoj trgovinskoj firmi (maloprodajnoj) i dlaje naplaćuju iznošenje smeća po kvadratnom metru poslovnog prostora, ali bi radije da te firme same odnose svoje smeće gde god zanju, kako bi kontejneri bili prazniji. Osim toga, ako počnu da zaključavaju podzemne kontejnere, šta će se dešavati ako neko namerno ili slučajno pokvari bravicu, pa poklopac kontejnera ne bude mogao da se otvori, i to, na primer leti, kada su velike vrućine?
  (Kradska čestoća, 5. februar 2019 20:50)

  # Link komentara

 12. Fontana, zaključavanje kontejnera, prepločavanje Trga republike, nov način naplate parkinga, to su te velike reforme koje mi dobijamo od ove vlasti.
  (Rade, 5. februar 2019 20:30)

  # Link komentara

 13. vrhunski idjotizam,a recicu vam i zasto i to kao stanovnik vracara koji je imao kljuc tj daljinski za otvaranje kapije iza koje je parking za mnogo vozila. svede se na to da ce napraviti duplikate kljuceva i dati ih okolo ili prodavati kao sto se i mom slucaju radilo sa parking mestima. Korumpirani mentalitet prosecnog srbina i volja za muljazom je sastavni deo njegove svesti a odatle zapravo i ova vest koja je u osnovi novi nivo muljanja tj namestanja poslova i kradje para, ali i novi layer represije i psiholoskog ukalupljivanja populacije, tj dresiranja. U definiciji fasizma stoji da je drzava i partija jaca od pojedinca i da se kao takva mesa u njegov zivot i menja ga. Naplata parkinga,uvodjenje kamera,prinudni upravnici,izbacivaci,zakljucavanje kontejnera, zardinjerci, i jos mnogo sitnih detalja kao sto su dresiranje oko plasticnih kesa i kojekakvi izmisljeni komunalni prekrasji svakom pametnom govore koliko mu je zivot gori iz godiine u godinu pogotovo po pitanju slobodnih izbora i ostalih zivotnih sloboda.Ukratko,nemate sanse da budete milrno i normalno drustvo.
  (pex, 5. februar 2019 20:13)

  # Link komentara

 14. Naravno da ce doci do gomilanja smeca oko kontejnera. Ocekivati ista drugo je potpuno suludo
  (b u s, 5. februar 2019 19:51)

  # Link komentara

 15. Biću sarkastičan. Možda bi trebalo da se uz svaki kontejner postavi fiskalni uređaj, pa ko hoće da baci đubre, mora da uplati gradsku ekološku taksu, koja će se slivati direktno u budžet. Time bi se postiglo nekoliko ciljeva: 1. Plaćalo bi se po količini đubreta 2. Onemogućili bi se sakupljači sekundarnih sirovina da rovare po đubretu 3. Identifikovali bi se bacači nenamenskog otpada 4. Čist novac bi se slivao tamo gde je najpotrebniji.
  (Stanojlo, 5. februar 2019 19:49)

  # Link komentara

 16. Vi kojima se zakljucavanje kontejnera ne dopada - na Zapadu svaka zgrada, kafic,objekat ima svoje kontejnere koji su zakljucani. Cena odnosenja smeca formira se po kilogramu odnesenog djubreta. Cena je veca ako je sortiranje smeca losije. Apsolutno podrzavam zakljucavanje kontejnera. Ovo sto se sada desava po gradovima je ruglo i haos. Naravno, proci ce jos mnogo vremena dok konacno u ovoj oblasti zavlada red. Ipak, korak po korak treba uvoditi dobre stvari koje na Zapadu postoje i funkcionisu. Ne idealno, jer nigde nije tako ali - nekako funkcionisu.
  (Makarije, 5. februar 2019 19:34)

  # Link komentara

 17. Ne znam odakle bih poceo: koliko je to glupo, neprakticno, neostvarljivo...
  A ne pada im na pamet da provere da li kafici imaju ugovor o odnosenju smeca?

  Ova vlast ne ume BAS NISTA da uradi logicno i ispravno. Glupi, neuki i bahati!
  (konfuzija, 5. februar 2019 19:09)

  # Link komentara

 18. Glupost... Nek se ugledaju malo na Austriju... Veliki ugostiteljski i trgovinski lanci imaju svoje kontejnere, gde su radnici obavezni da sortiraju smece... I tacno se zna kad se smece odnosi... Ako vec hocemo sami nesto da izmislimo daj nekako da se olaksa odlaganje otpada a ne da se otezava... Najveci problem ce nam u buducnosti biti plastika a na drugom mestu metali... Plastika mora da se reciklira ili unisti, nikako ne sme u prirodu, nikako... Od prvog razreda osnovne uvesti u obrazovanje zastitu zivotne sredine, uciti decu od malena kako se otpad tretira...
   (The Books Of Knjige, 5. februar 2019 19:05)

  # Link komentara

 19. Dobro smo mi i opstali ovoliko koliko nas svaka vlast pljačka
  (S, 5. februar 2019 18:59)

  # Link komentara