1. "Srbija ima najbolje inženjere u ovom delu evrope"

  Da, možda u delu Evrope koji se zove Srbija. Inače naši inženjeri su LOŠI, nastava zastarela, tehnologija prastara, privreda ne postoji, na fakultetima nepotizam, politika, raspad. JA sam jedan takav LOŠ inženjer, koji se otisnuo u Dojčland, pa sam na poslu morao da učim i radim kao konj (što kaže Dinkić) da bih dostigao mlađe kolege, koji su tek izašli iz učionice. Sramota me ljudi, mi nemamo pojma koliko smo loši.
   (Stolar, 31. januar 2019 22:43)

  # Link komentara

 2. Zemlja najboljih inženjera, koja ni šerpu ne ume da proizvede. A tek što pravimo potporne zidove! Inženjeri se stvaraju u industriji (koju mi nemamo), a ne na fakultetima.
  (Aleksa, 31. januar 2019 22:07)

  # Link komentara

 3. Ne znam odakle ovaj izvlači ovakve informacije. Rumunija je dosta jaka oduvel bila sa inženjeringom, velika zemlja, jaki temelji u inžinjeringu. Kod nas dva i po univerziteta od kojih ne znam kakav je novosadski. Hrvati takođe imaju jako inženjerstvo, Mađari isto. Možda misli među Crnom Gorom, Bosnom i Albanijom, onda može.
   (Rale, 31. januar 2019 21:08)

  # Link komentara

 4. Ko to kaze da imamo najbolje inzenjere? Sada su najbokji zato sto nam trebaju. Glupost.
  (Olivera sa iPhoneX, 31. januar 2019 20:29)

  # Link komentara

 5. Da su toliko dobri inzenjeri ne bi se protivili ulasku u NATO i priznavanju Kosova sudeci po ispitivanju javnog mnenja sto su glavne kocnice zasto nismo razvijenija, bogatija, "inzenjerskija" drzava. Inzenjering je prakticna nauka a ne filozofija. Djaba vam inzenjersko znanje kada ne znate da plivate u savremenom svetu. Toliko.
   (max, 31. januar 2019 19:59)

  # Link komentara

 6. Najveci problem Srbije je hronicni nedostatak inzenjera. Ne racunam ove koji se bave politikom pa nit su inzenjeri nit politicari. Mene bi bilo sramota da ovako nesto izjavim.
  (Marinko, 31. januar 2019 19:13)

  # Link komentara

 7. Srbija ima najbolje inženjere, al' u inostranstvu !!!!! Svi su pobegli iz "obećane zemlje" u propali kapitalizam, da bi tamo živeli i stvarali. U Srbistanu sa ovakvim "diplomama" i "stručnjacima" u parlamentu, osećali su se "inferiorni", pa su napustili zemlju !!!…!!
  (gari, 31. januar 2019 18:06)

  # Link komentara

 8. само су нам политичари најгори у европи,по свим показатељима
   (ријалити србија, 31. januar 2019 18:05)

  # Link komentara