1. Gospodja je znala u sta se upusta kad se odlucila za krsenje ugovora koji je njena drzava potpisala sa SAD...sve dalje je posledica gornjeg?
  (pprvi dan skole u Svedskoj, 9. decembar 2018 10:37)

  # Link komentara

 2. Većina ne razume o čemu se ovde radi. Amerika ne može da zabrani kineskoj, ili bilo kojoj drugoj stranoj kompaniji, da posluje sa Iranom. Međutim, može da zabrani kompanijama koije posluju sa Iranom da posluju sa Amerikom. Huavej je američkim organima izjavila da komapnija ne posluje sa Iranom i na osnovu toga joj je dozvoljeno da posluje u Americi. Amerikanci je terete da ih je prevarila, jer je preko ćerke kompanije nastavila da posluje sa Iranom. Za takvu laž se u Americi ide u zatvor, kao što se ide ako se laže pri dobijanju vize. Kanada ima ugovor o ekstradiciji sa Amerikom i to je obično veoma rutinski proces. I Amerikanci izručuju Kanađanima. Izvršna vlast u Kanadi ne može da se meša u sudski postupak. Tek kada se on završi, pre samog izručenja, ministar ima šansu da ga zaustavi. Sam sudski postupak može da se razvlači godinama. Prognoziram da će se ovo u Kanadi razvlačiti dok se Kina i Amerika ne dogovore. Za nju je bitno da izađe sa kaucijom, kako bi nastavila da radi, a može da radi i iz Kanade.
  (Zoki, 9. decembar 2018 07:46)

  # Link komentara

 3. Da li ste primetili da se ambasadorom Kanade u Kini sastao zamenik ministra spoljnih poslova? Tako radi ozbiljna država, a ne kao u Srbiji gde se stranim ambasadorima sastaju predsednik države, premijer, ministri, itd.
   (Razotkrivanje, 9. decembar 2018 03:52)

  # Link komentara

 4. Ne brinite, oslobodice je. Cisto femkanje i dokazivanje ko je gazda, a narod ce ubetidi kako je grozno spijunirati nekoga.
  (vec vidjeno, 9. decembar 2018 02:48)

  # Link komentara

 5. ..e, sad je bas ne treba osloboditi nikako..s kojim pravom ONI nesto zahtevaju?..
  (zox, 9. decembar 2018 01:30)

  # Link komentara

 6. Mozda je puste kad kinezi puste direktora interpola.
   (lala, 8. decembar 2018 19:52)

  # Link komentara

 7. zamisli da navataju u kini bogu fala kanadskog drzavljana i napakuju mu dve godine robije.kukali bi i ameru i kanadjani kao da.im.je kamen za kupus pao na nogu. kinezi ce isterati svoje pa posto poto.
   (nebitan srbin, 8. decembar 2018 19:42)

  # Link komentara

 8. Tako je braćo Kinezi samo oštro Srbija je uz Vas!
  (Admiral, 8. decembar 2018 17:52)

  # Link komentara

 9. Kanada je americka kolonija.
   (Tale'S, 8. decembar 2018 17:49)

  # Link komentara

 10. Zbog ovakvih stvari mrzim Ameriku. Oni uveli sankcije Iranu. Zena koja je stranog drzavljanstva i radi za potpuno levu firmu je saradjivala sa Iranom, u skladu sa politikom svoje i drzava pola sveta, je uhapsena i preti joj 30 godina zatvora zbog toga. Znaci ako ja kazem ne moze ima ceo svet da me slusa iako to nije odluka sveta (UN-a)??? Neverovatno...
   (marko, 8. decembar 2018 17:42)

  # Link komentara

 11. Kina bi mogla da reaguje, ovo je vrlo niska provokacija. Igra se amerika opasnom vatrom.
   (biće bolje, 8. decembar 2018 17:26)

  # Link komentara