1. Ameri hapse potprecednicu hyawai zato sto prodaje telefone u Iranu ..kojima UN ukinuo sankcije i samo im jos ameri i Izrael drže..ovo je neviđeni skandal i bahacenje amerike .
  (EU)
  Niko nju ne hapsi sto prodaje telefone Iranu...hapse je zato sto prodaje americku tehnologiju Iranu...ona se je obavezala(kina) da ih nece prodavati zemljama pod sankcijama?
  (pprvi dan skole u Svedskoj, 7. decembar 2018 08:24)

  # Link komentara

 2. Šta uradi jedan Mate 20 pro...
   (Bogdan S., 7. decembar 2018 06:36)

  # Link komentara

 3. Huawei je potpisnik pravnih ugovora o koriscenju americkih patenata u svojoj opremi i telefonima. U tim ugovorima postoji stavka o zabrani isporuka tehnologije zasnovane na tim patentima u zemlje pod embargom. Ovi ugovori su vazeci pred americkim zakonima koji predvidjaju novcane i zatvorske kazne za prekrsioce.
  (Neunistivlija, 6. decembar 2018 19:36)

  # Link komentara

 4. Ipak je USA još uvijek ,,The Boss"!
   (Arch Enemy, 6. decembar 2018 19:02)

  # Link komentara

 5. @јапаја
  Onda im je pamćenje jako,jako dugo, jer se to -uvek- još nije desilo. Britanske topvnjače spalile dvadesetak lučkih gradova i prevrnule zemlju da ništa osim par vaza i žada koji ih nije zanimao nije ostalo od više milenijumske civilizacije, pa medjunarodna policijska akcija to po drugi put oko bokserskog ustanka, pa imamo 2 miliona Kineza koja su nestala na teritoriji SAD kao radnici u rudnicima i na prugama, tu su i Japanci sa čak upotrebom biološkog oružja... odnos prema Kinezima je uvek bio genocidan, ali odmazde nikada nije bilo. To bi bila novost. Kineski narod čak i ceni harmoniju medju ljudima više nego interes koji bi trebao da brani, do te mere da se Kinezima u ugovorima o angažovanju čak stavlja da nikako nije doyvoljeno da primaju poklone i druže bez odobrenja kompanije za koju rade i da ovo obavezno prijave (što je svojevrsno vredjanje, ali tako rade). E sad, ako se ovo promeni, ali teško, ni maoistima nije bilo lako da ih pokrenu prema spolja (zamalo im Britanci ne udjoše preko Tibeta i drugi put pedesetih), kolko je tu bola trebalo da se napravi vojnik. Tako da to uvek, ne da ne drži vodu, nego bi pre bilo obrnuto, NIKADA PA NI TAD.
  (brzo prelistavnje istorije NACIJE KOJA SE "OSVETILA" PODIGAVŠI ZID, 6. decembar 2018 18:36)

  # Link komentara

 6. Kupujem srebro.
   (nema na cemu., 6. decembar 2018 18:19)

  # Link komentara

 7. Pa ovi ameri su totalno skrenuli s puta pravde i zakona.
   (BOSS, 6. decembar 2018 17:03)

  # Link komentara

 8. Ameri hapse potprecednicu hyawai zato sto prodaje telefone u Iranu ..kojima UN ukinuo sankcije i samo im jos ameri i Izrael drže..ovo je neviđeni skandal i bahacenje amerike .
   (EU, 6. decembar 2018 16:58)

  # Link komentara

 9. i sad vi meni kazite da ovo nije dovoljan razlog da kod nas poskupi gorivo
   (maxy, 6. decembar 2018 16:38)

  # Link komentara

 10. Што ће неко ово да плати. Кинези никада не заборављају и увек враћају са каматом.
  (јапаја, 6. decembar 2018 15:16)

  # Link komentara

 11. Vest je da je i Apple imao pad akcija 4.4
  % u toku dana. Ali oporaviće se...
   (makijaveli, 6. decembar 2018 14:33)

  # Link komentara