Biz - B92.net
 1. Pišite ministarki, njena adresa je:

  Nedovršeni autoput bb
  16220 Grdelica
  (života, 4. decembar 2018 13:37)

  # Link komentara

 2. kad se pogleda video prilog,covek ga moze svakako tumaciti..
  realnost neka.druga koju malo.njih ce da prizna jeste ta,da sto je i sama rekla,da zeli da se uveri da je na terenu isto de fakto stanje kakvo je dato i na papiru.i to ne treba nikoga da cudi..s obzirom da smo poznati,da bi sve da se odradi fuserajski,da zavrnemo tamo gde nam se ukaze prilika,da slazemo,smutimo..nije ni cudo,sto proveravamo sve..pa i u ovom slucaju ona u ulozi ministra..
  a to sto se nekim recenicama ponavlja..
  a ko se od nas ne ponavlja..jer svako.ima neku uzrecicu,ili je savrsen?
  ne branim je,ali je to realnost,i ja bih isto licno,to uradio,ako se zna,da se kralo,krade,i pokusava ukrasti odnosno slagati..
   (mozaks, 4. decembar 2018 12:07)

  # Link komentara

 3. Gospođo ministarka, kad se već tako brzo gradi, valjda je taj jedan kilometar izasfaltiran dok ste vi izgovorili rečenicu.
   (Milena, 4. decembar 2018 11:34)

  # Link komentara

 4. Sednem u kola od Osla ka Svedskoj i prodjem dva tunela od po 4,5 kilometra svaki i dva manja. Krenem za Bergen ili Trondheim i prodjem tunele od po 25 kilometra, 8 kilometra sa sve kružnim tokom u jednom od njih. Predjem most koji spaja dve strane fjorda, a pristup mostu je kroz tunele. Most stoji na srednjoj visini strana fjorda. Odem na krajnji sever, a tamo sagradili most od 2,5 kilometra u kombinaciji sa tunelom kako bi spojili ostrvo sa svega 3000 ljudi i dali im pristup ostatku Norveske. Sve to u zemlji koja je kasnije počela da se razvija nego Srbija. Odem i do Danske iz Svedske preko 18 kilometra dugog mosta sa sve tunelom. Na sve to dođe ministarka da priča o najtežoj deonici?! Ovo su samo primeri na severu, a šta je sa Alpima, sa Švajcarskom, Austrijom, Francuskom, severnom Italijom? Mnogo velicamo sto je samo manja prepreka na putu i da je stručno radjena bez pljačke odavno bi bila gotova.
  (Norge, 4. decembar 2018 11:26)

  # Link komentara

 5. Stvarno je najteža deonica, stvarno je najlepši most, stvarno smo srušili brdo, stvarno ga otvaramo do Nove Godine..
  Stvarno?
  Mislim, ne stvarno. ..
   (ivan, 4. decembar 2018 11:01)

  # Link komentara

 6. Aman ženo ponavljaš tu rečenicu “najteže gradilište u evropi” kao rts seriju bolji život. Aj malo prošetaj do Mateševa i Gornjih Mrka u Crnu Goru pa pogledaj šta je gradilište.
  (pimbe, 4. decembar 2018 10:38)

  # Link komentara

 7. G dja ministarka, kad zavrsite i taj jedan km u Grdelici dodjite malo i na istocni krak koridora 10. Da zavrsimo i taj deo auto puta. Bancarevo, auto put Nis Pirot Dimitrovgrad. Dok Vi ne dodjete nece biti nista od zavrsetka. Pozz.
  (JOVAN, 4. decembar 2018 10:20)

  # Link komentara

 8. Кафић на Панчићевом врху је парадигма нашег правног система и рада министарстава, док год постоји нисмо правна држава...
  (Кики, 4. decembar 2018 10:11)

  # Link komentara

 9. "Najteža deonica u Evropi" bi izazvala opšti smeh kod ozbiljnih graditelja u toj Evropi.
  Porediti zemljano brdo od nekoliko desetina metara sa terenima na kojima su odrađeni tuneli, mostovi i vijadukti u Evropi potpuno je smešno i nije vredno komentara.

  Ali....

  Ima jedna druga stavka koja ovu izgradnju svakako stavlja u red najvećih mogućih podviga i izazova a sa kojima se sigurno nije sreo niko u Evropi.

  !. Ta nesrećna deonica je morala da istrpi 8 ( OSAM - ako se ne varam ) izmena projekta bez prisustva, učešća i saglasnosti stvarnih autora projekta.
  2. Morala je da preživi otkidanje i čerupanje svakog ko se našao u ptrilici da nešto otkine i očerupa.
  3. Morala je da otrpi svu nestručnost i diletantizam naprednjačkih nadobudnih i alavih domaćina.
  4. Morala je da bude ušminkana i nasmejana za slikanje sa istim tim lopovima kako bi oni pokazali da su bolji od onih pre....

  I kako da nesrećna ne pukne i prospe se na očigled svih nas ...?
  (Bojan Todorović, 4. decembar 2018 10:07)

  # Link komentara

 10. Ma ko placa za autoput koji se radi ponovo? Narod ili izvodjac radova???
   (torpedo, 4. decembar 2018 10:01)

  # Link komentara

 11. Ono kad si nekvalifikovan za posao kojim se baviš - dama nije inženjer, a kamoli da ima veze sa građevinarstvom i saobraćajem. A ocenjuje puteve i uvodi sudove časti za licencirane inženjere koji su 10 i više godina kroz praksu sticali to zvanje. Komedija od države. I umesto da ovakvi provode više vremena davajući izjave istražnim organima (u vezi sa "iscurelim" stotinama miliona iz javnih nabavki i srušenim potpornim zidovima), još drži lekcije i dobre inženjerske prakse.
  (zumb, 4. decembar 2018 09:52)

  # Link komentara

 12. Jbt, pre 50 godina dva novinara srušili Niksona za zilion puta bezvezniju stvar.
  A ova spinuje, jašta se priča o rušenju, javašluku i fušeraju koji košta mulione i milijarde više nego u startu već prenaduvanih troškova, otkud sve to, kuda idu te pare, zašto niko ne odgovara?!
   (Mozart van Beethoven, 4. decembar 2018 09:51)

  # Link komentara