Utorak, 09.10.2018.

11:50

Zavirili smo u Lidl 2 dana pre otvaranja - ovo su cene

Sajt B92 zavirio je u jednu od Lidlovih prodavnica i kroz fotografije vam prenosimo kako će izgledati i kakve su cene.

Izvor: B92

Zavirili smo u Lidl 2 dana pre otvaranja - ovo su cene IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

130 Komentari

Sortiraj po:

Sole

pre 5 godina

@ sima

Nije Zlatiborac u pitanju , nego Zlatibor Čajetina (mislim na slučaj Argentinskih krava). Inače , ja sam do pre jedno desetak godina krkao sve i svašta i nabio trigliceride tri puta veće od dozvoljenih. Poizbacivao sam mesne prerađevine i viršle i prešao na proizvode firme Zlatiborac , koje sam nekako u to vreme otkrio. Od tada su mi trigliceridi u normali , a jedem i njihove kobasice , između ostalog.

Nemacka medicina😁

pre 5 godina

Naravno da ce biti jeftinije ne samo "banana", vec i sve ostalo, iz prostog razloga sto trenutno, veletrgovine koje posluju u Srbiji imaju daleko manji broj trgovinskih objekata od Lidl-a, koji posluje u citavoj evropi i ima preko 5000 takvih objekata po citavoj evropi, za koje se roba nabavlja istovremeno za sve a kasnije distribuira po njihovim radnjama. Veca kolicina, veci rabat, niza nabavna cena za njih, samim tim, niza cena i za kupce.

Rajko Chetnik

pre 5 godina

@

Cene u Lidl-u u Grckoj su vise nego u Lokalnim (Grckim) mega marketima... videcemo ovde.
Da li ce doneti kvalitet i veci izbor... to bi hilo dobro
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (da vidimo, 9. oktobar 2018 18:16)

Gospodine blago receno lazes upravo je obrnuto cene u Lidlu su20% nize od okolnig marketa bili ciji da su u Grckoj.

C i n i k

pre 5 godina

Dobar je kvalitet u Lidl,ja samo tamo kupujem kad sam u De i GR,vidim da su ove cene sa sajta iste kao u DE,sto znaci jos jeftinije nego u okolini u Sloveniji recimo gde sam svracao.
Bice to super stvar,oni sada iduceg meseca cujem otvaraju jos 20 ak marketa tako da ce biti pokriven dobar deo Srbije a uveliko se prica da dolazi i Spar, koji je ipak skuplji..

srbin iz HR

pre 5 godina

bogami ne razumem,cene su iste kao u HR a tamo vise nego duplo plate...i ponedeljkom sam u zg zbog posla i cetvrtkom,vise zivim tamo nego ovde

Sima

pre 5 godina

Ovi sto tupe o kvalitetu - milka je cist pregoreni secer i arome, zlatiborac cajna je ostaci argentinske gmo krave (sve sem mesa) itd. Nista industrijski proizvedeno u ovoj drzavi nije kvalitetno. Nista.

Super je sto vas je sistem naucio da ako placate skupo mislite da je kvalitetno. I onda dodje neko sa 70% nizom cen za isto to sto mislite da je kvalitetni, vi se blokirate, resetujete i tupite o "nekvalitetnom".

A nista industrijski proizvedeno nije kvalitetno, ponavljam.

star

pre 5 godina

@rr
Nije tako. Lidl prospekt vazi od ponedeljka do subote,akcije pocinju svakog ponedeljka(traju celu nedelju) i od cetvrtka.
Obicno cim pocne jedna nedelja u radnji se pojavi prospekt za sledecu. Barem je tako u Nemackoj

српски језик најјефтинији

pre 5 godina

Размишљам понекад колико би цене бројних производа могле да буду ниже да не плаћају рекламу толико колико је плаћају: огласи, маркетиншке агенције, штампарије, фотографи, манекени, брошуре, плаћене рекламе и чланци у медијима ... Кажу да је удео трошкова за рекламу у цени неких производа и до 90 посто! Пошто Лидл очигледно доста новца даје за рекламу, значи да би и код њих могло јефтиније.
Иначе, питам се куд се дедоше наше речи попуст и снижење. У неколико година све се преметну у акције.
И, да, можда је боље због цена, али ове њихове бараке с паркинзима без иједног дрвета нагрђују град.

deki4

pre 5 godina

Ovaj sto pise o cokoladama i gojenju i slicnom ili troluje ili je pogubljen maksimalno... Te cokolade od tih poznatih nemackij proizvodjaca su istog kvaliteta kao ove iz Lidla. A ti ako hoces bas kvalitetno, sedi uzmi lepo kupi neku belgijsku sto 80g kosta 300-400din pa cuvaj svoje zdravlje i nemon da se gojis. I povedi sve te ljude koji hoce da plate za kvalitetno pa mozda vama otvore specijalan market za kvalitetne prozivode

Alex

pre 5 godina

super cene za prepordaju sad kad navale ovi sto drze male radnje od toga necemo videti nista samo policu :) eto mene da banane nestaju za sad vremena .
(hi, 9. oktobar 2018 15:52)

Mogu oni da navale ali ne mogu da kupe velike količine. Naime, dozvoljena je kupovina samo za kućne potrebe.

da vidimo

pre 5 godina

Cene u Lidl-u u Grckoj su vise nego u Lokalnim (Grckim) mega marketima... videcemo ovde.
Da li ce doneti kvalitet i veci izbor... to bi hilo dobro

samo da kazem...

pre 5 godina

Sve sve... ali razmišljam i pitam se - zašto su im rafovi sa hlebom i svežim pecivom puni kad otvaraju tek za dva dana? Nemci su to, ne rade oni ništa bez razloga? Jedino što mi pada na pamet je da verovatno imaju generalnu probu?!

Rade

pre 5 godina

Ako ostali veliki marketi po zapadu nisu spustili cene zbog Lidla i Aldija, a i dalje normalno posluju, to znači da će se isto desiti i u Srbiji. Redovne cene u Lidlu neće biti kao na ovoj akciji, nego nešto niže nego u drugim marketima, ali za većinu našeg naroda je i 10% popusta premija.

nikola

pre 5 godina

najtuzniji su mi ovi sto mrze ako bude jeftinije.oni mrze I ako se neko usudi da zivi bolje.Pa da ,kako bi oni vozili dzipove I slali decu da studiraju preko.

rr

pre 5 godina

Ako me secanje ne vara, "Lidl" ima 2 redovne akcije - cetvrtkom (traje 4 dana) i ponedeljkom (traje 2 dana), sto ce reci da objavljena akcija cetvrtkom koju ovde komentarisete nije samo za otvaranje.

hajho

pre 5 godina

ko prezivi 7 dana posle jedenja cajne kobasice po ceni od 300 din po kg, dobije dva stapa kobasice gratis. 
(goki, 09. oktobar 2018 12:32) 

Ako bude upola kvalitet kao u Nemackoj, bice kvalitetnija cajna deset puta od nekih nasih...
(ona stvar, 09. oktobar 2018 13:23)

To je akcijska cena I nije po kilogramu, nego pakovanje od 600 grama.
Tu cajnu ce za Lidl proizvoditi Juhor, kao sto vec proizvodi I za neke druge trgovinske lance za njihove brendove

LidlDeutschland

pre 5 godina

Banane sto su poredjali na slici su samo 60 din jer ce za dva dana do otvaranja poceti da trule. Cilj im je naravno da sve ove kutije prodaju do subote jer u ponedeljak mogu samo da ih bace. Proizvodi na akciji u Lidlu se menjaju svake nedelje, tako da ni banane nece uvek biti 60 din.

Srki

pre 5 godina

Ne može Lidl imati mnogo jeftinije cene domaćih proizvoda od drugih lanaca, pre svega od Maxija ili Ideje, koji imaju nekoliko stotina manjih-većih objekata u državi, nije moguće da oni mogu da dobiju bolje komercijalne uslove za svoj broj objekata, jedino može da bude jeftinije njihov program, pod njihovom licencom, voće i povrće ili ono gde su oni direktni uvoznici, ne znam zašto bi neko kupovao čokoladu od 50 din no name ili tu kafu koja je jeftinijia 40 din od Granda, ili taj eurokrem sa 13% , pa takvih već i ima na tržištu koliko hoćeš, jogurt no name, ja hoću Imlek da popijem bez obzira na cenu, kao da ću na mesečnom nivou nešto puno uštedeti, i uglavnom samo kad je akcija izgleda je nešto jeftinije...

pogled iz svemira

pre 5 godina

(zaradiš pa ti uzmu, 9. oktobar 2018 11:55)
Decko nesiri dezinformacije jer u Francuskoj-Strasburg u svim radnjama su banane od 0.89 do 1.15 eura za kg a u Lidl-u je 0.99 centi kg a cokolade su od 45-69 centi 100gr i mnogo bolje nego te sto jedes u SRB nadji kackavalj i to jos u listicima EDAMER 400 gr za 1.49 eura i jos puno dobrih stvari krem sir 750 gr za 0.69 eura....Konkurencija je cudo nadam se da ce i tamo pomoci da se bar malo upristoje i krenu razumnije da rade i budu humaniji za sve ljude i za svaciji dzep a ako jos krenu sa reciklazom odnosno vracanjem para za ambalazu bice to pravi ekoloski bum i jos veci stimulans za ljude, u Nemackoj vam vracaju za ambalazu 0.25 centi limenka ili plastika. Energetsko pice KONG 0.25 centi +0.25centi za ambalazu,novac za ambalazu cete dobiti pri povratku ambalaze.Pivo 0.5 lit. 0.49 centi...Da vidis kad krenu sada proizvodjaci i prodavci da spustaju cene u granice normale ono sto je trebalo odavno da se desi u SRB.

trt

pre 5 godina

Mora da je kvalitetno kada toliko kosta. Koliko para, toliko muzike. Uvek bilo i ostace. Ali za nekoga kome je jedino bitno da bude sit, bice dobro.

vaše ime

pre 5 godina

@Potrošač Naravno da neće biti takve jer je otvaranje i stavili su neke cene ispod nabavne da privuku kupce. Biće možda niže, ali ne spektakularno kao sada na početku.

Miloš Ilić

pre 5 godina

Cene su pa bar 40% niže, koliko vidim. A posebno me raduje što ima puno proizvoda koje sam viđao u Lidlu u drugim zemljama.
I sve to zalaganjem predsednika, koji je i doveo Lidl u Srbiju.
(postovalac, 9. oktobar 2018 13:54)

Lidl se registrovao u Srbiji krajem 2010. god.

hi

pre 5 godina

super cene za prepordaju sad kad navale ovi sto drze male radnje od toga necemo videti nista samo policu :) eto mene da banane nestaju za sad vremena .

ASOT

pre 5 godina

Ovi sto pitaju da li su to stalne cene ii samo na akcijama. Odgovor je samo na akcijama. Imate na sajtu njihovom cenu na akciji i redovnu cenu. Sto nije uopste lose jer ce sledece nedelje neki drugi proizvodi biti snizeni. Svi tako rade da privuku kupce,samo je bitno kakve su ostale cene,ako su nize od konkurencije to je super.

Srki

pre 5 godina

@Svetski Mega Car
Maksi skup? Pa jeftiniji je od Rode, Merkatora, Disa, Arome i Amana sigurno. Uvek imaju brdo stvari na popustu i reeetko kad je neka stvar skuplja od konkurencije, tako da ne znam kako si ustanovio da je bezobrazno skup al ajde. Ja se radujem da zavirim u Lidl ali tek kad prodje ona prva navala po otvaranju radnje, pozdrav.

Јабучило

pre 5 godina

Постоје две опције: да због конкуренције свуда помало падну цене или да Лидл временом поскупи. Видећемо.

Partizan 1917

pre 5 godina

Lidl je veoma dobar trgovinski lanac. To sto forsiraju sopstvene brendove ne znaci da je kvalitet losiji. Naprotiv, mnogi proizvodi su kvalitetniji od slicnih proizvoda poznatijih proizvodjaca. Cene su posebna prica. Osetno su nize nego kod konkurencije sto mnogo znaci obicnim gradjanima. Mnogi kukaju da ce Lidl zatvoriti domace trgovinske lance i proizvodnju. Nece. Proizvodjaci neka se cenovno i kvalitativno prilagode a lanci i trgovine neka malo razmisle o marzama. Oprostite ali sumnja da ce iko normalan platiti npr. isti ili slican sir 1000din umesto 700din samo zato sto se prodaje u nekoj domacoj trgovini. 
P.S. koje su to domace trgovine odim DISa i Univera?
(Nikola, 09. oktobar 2018 12:52)

Domaće su još Kvatro,Aroma i Aman

Diznilend, odmah

pre 5 godina

Redovne cene ce biti zaista nize kad se podeli 500 000 otkaza budzetlijama.
Posto se od visokih cena delom i finansiraju blejacke javnosektorske plate.
Srbija je za mnoge jos zemlja samoupravljackog blejanja koje neko drugi mora da finansira.
Rob u marketu radi za jednog budzetliju i 2 penzionera, i zato ima malu platu, i zato ce cene biti visoke jer se od realnog rada moraju finansirati privilegovane kaste drustva (kojen ajcesce i kukaju kako im je i to privilegija malo).
Ali, Srbi su politicki narod na nivou deteta, i ukljuicivanje mozga je zabranjena operacija.

Max

pre 5 godina

Dragi susjedi. Nije mi jasno zbog cega ne pogledate Lidlov on-line letak ( lidl.rs). Ako znate poslati komentar na b92 znate i kako posjetiti Lidlovu stranicu. Fino vam pisu cijene proizvoda koji ce biti na akciji i za koji postotak su neke cijene snizene. Kod nas u HR Lidl ima akcije gotovo svaki dan. Imate: super ponedjeljak i super subotu i plus vikend akciju od cetvrtka do nedjelje.Samo utorak i srijeda su bez akcija. Neki od vas pisu o cijenama i kvaliteti proizvoda. Ja sam vise nego zadovoljan odnosom cijene i kvaliteta.Cokolada Fin Carre je Lidlova robna marka i bolja je od Krasovih. Alati(Parkside) tipa busilica,fleksa i slicno me sluze vec godinama u privatne svrhe. Radna odjeca i obuca,djecja odjeca( Lupilu) je kvalitetnija od mnogih razvikanijih imena.Da ne nabrajam dalje mogu reci samo to da je dolazak Lidla u HR omogucio ljudima slabije platezne moci( odnosno onima koji cijene svoj dinar) da se obuku,pojedu i popiju za manje novca nego sto im je trebalo pre dolaska stranih trg. lanaca.Ja sam nedavno na grckom tjednu u Lidlu kupio maslinovo ulje sa Krete,uzo,fetu sir i kalamata masline. Sve to bi me kod domacih derikoza kostalo skoro duplo jer npr. Komzum(Idea) prodaje grcko maslinovo ulje po cca.9€ litru pod brendom Zvijezda dok Lidl maslinovo ulje sa krete prodaje za 5,5€ po litri.

HM

pre 5 godina

Pročitao sam dosta komentara, nisam video nijedan koji objašnjava kako Lidl uspeva da ide sa nižim cenama. Jednostavno je, ima manji asortiman proizvoda i prisutan je na puno lokacija, širom Evrope. Npr., umesto 30 vrsta sira, oni prodaju 3. Zamislite kakvu cenu proizvođač sira može dati Lidlu koji povuče sir za celu Evropu? Takvu cenu ne može dobiti ni Tempo, ni Roda, niti bilo ko drugi ko ode i kupi kod Mlekoprodukta, Dukata itd., jer tada povlači manje količine koje prodaje samo u Srbiji, eventualno u okruženju. Inače, većina se čudi istaknutim cenama u Lidlu, treba smiriti strasti, većina su akcijske cene.

stoper4

pre 5 godina

Čini mi se da sam video reklamu Lidla za maslinovo ulje exstra devičansko 499 din/l, i piletina 119 din/kg, pa se pitam kakvog li su kvaliteta?

A kakvog li je kvaliteta Matijević piletina koja je 2,5 puta skuplja?
Ove cene sigurno nisu redovne nego akcijske, nisu u Lidlu palisa marsa pa da rade za džabe. Ali je sigurno da su im cene niže a kvalitet sigurno bolji od 90 namirnica koje prodaju domaći lanci.
Ono što mene nervira u vezi sa Lidlom je što je veliki gazda posla botove da i ovde zagađuju kao da je njegov lično.

LJUKOVCAN

pre 5 godina

PRVI PUT U ZIVOTU CU PROBATI SVEZ ANANAS! DO SAD MI JE UVEK BIO PRESKUP. MOZDA IMAJU I JEFTINE PISTACE? ZENO, DECO IDEMO U RED, DA SE BIJETE!

VanjaLFC

pre 5 godina

Iskustvo sa Lidlovim produktima u Engleskim prodavnicama.
Avocado...top klasa.
Greek style yogurt...savršen.
Forest ham...kao dedina dimljena.
85% dark chocolate...kolači nikad lepši.
Puno proizvoda izuzetnog kvaliteta uz relativno nisku cenu.
Naravno da će se u Srbiji (kao i u Hrvatskoj) pojaviti blam da ti roditelji kupuju u Lidlu (deca Lidlići, kako su ih nazvali) ali to je problem savremenog drustva da se mora kupovati samo ono najskuplje. A Srbija je poznata po tome.
Lidl će uneti novitet na tržištu ali ipak nekome kome nije u kraju neće se isplatiti da prelazi kilometre samo da bi tamo uštedeo.
Ostali lanci su svesni toga. Imaće ponkakvo sniženje i držati cene kakve jesu i danas.

Sava

pre 5 godina

Sta ste se uhvatili za tu cajnu, proizvodjac je Yuhor, cena sad na akciji 500 din/kg, kad prodje akcija 750 din/kg. Ali nema da se kupi 100 grama ko sto je sirotinja navikla, samo pakovanje od 600 grama.

ceca

pre 5 godina

ne mogu oni da zatvore druge prodavnice kad je iz centra najbliza radnja na 5 km!!! i nece biti blize nika jer sve sto se otvara je na periferiji. nemam kola i autobusom sigurno ne mogu tegliti stvari. tako da su mi nazalost maxi i univer stvar izbora. vidim da zagreb ima u centru lidl samo kod nas nisu nasli racunicu.
osim toga najavili su do kraja godine samo prodavnicu na adi. valjda da bi zatvorili tempo, sta li

John

pre 5 godina

Ovo su cene sa akcije. Eno, stoji katalog na njihovom sajtu.
Regularna cena ove kobasice koja se pominje je 450 dinara za par(600g), a ne 300.
A cenu onog Gauda sira su skroz promašili - u tekstu piše da košta 500din. E, pa ne košta - na akciji je 350, a redovno 550din )mada, mora se priznati da je i redovna cena niža nego u ostalima)
Čokolada je takođe na akciji - redovno je 75din. Samo se nadam da neće početi da podvaljuju sa pakovanjima od 80g...

ona stvar

pre 5 godina

ko prezivi 7 dana posle jedenja cajne kobasice po ceni od 300 din po kg, dobije dva stapa kobasice gratis.
(goki, 09. oktobar 2018 12:32)

Ako bude upola kvalitet kao u Nemackoj, bice kvalitetnija cajna deset puta od nekih nasih...

Svetski Mega Car

pre 5 godina

Imate sve cene na sajtu Lidla, u njihovom katalogu. Ono sto B92 nije naveo su cene mesa. Kilo svinskog mlevenog mesa 300 dinara, 500 gr cevapa 150 dinara, kilo piletine 130 dinara. Onda kafa 200 gr 120 dinara, kilo zamrznutog nemackog pomfrita 100 dinara... Sve je jeftino, cak duplo jeftinije od ostalih supermarketa. Ima tu dosta nepoznatih marki, ali ne znaci da su ti proizvodi losiji od ovih koji su se do sada prodavali kod nas. Moje misljenje je da ce ove cene biti mozda prvih mesec dana, pa ce Lidl da poveca cene. Ako ostanu te cene, onda ce Dis, Maksi, Idea, Roda, Aman, Gomeks itd. ili morati da spuste cene bar za 50 posto, ili da pozatvaraju markete, jer niko normalan nece kupovati kod njih. Pogotovo u Maksiju koji je bezobrazno skup. Videcemo sta ce biti. U svakom slucaju je dobra stvar sto je dosao Lidl, cak i da im cene budu iste ko u ostalim supermarketima, tamo ce da radi 1500 ljudi za plate koje su znatno bolje i sa uslovima rada koji su znatno bolji nego u ostalim supermarketima.Ljudi sa srednjom skolom u Lidlu imaju pocetnu platu 45000 din. Uvek cu pre takvom poslodavcu da ostavim pare nego nekom ko placa radnike 25000-30000 din.

davidimo

pre 5 godina

ljudi polako, nek se najpre otvori , pa neka prodje jedno odredjeno vreme, pa onda treba videti hoce biti sve jeftinije nego kod onih drugih. ziveci jedno vreme u srbiji, sam sumjicav na sve, pa i na ovo sa jeftinijim cenama!

fenomen

pre 5 godina

Evo ja cu vam reci cene. Zivim u Austriji i ponekad kupujem u Lidlu. Uglavnom zena pazari u Penny-ju ili u Hoferu. To su isto jeftine prodavnice. Lidl se u poslednjih par godina malo poboljsao sto se tice kvaliteta tj prosirio je asortiman. Do skoro original Coca-Cola nije bila u rafovima. Sad je ima i kosta 2,29€ i nigde nije skuplja. Imaju svoje neke jeftine sokove sumnjivog kvaliteta ali extra jeftino. U lidlu uvek bude nesto na akciji i generalno hemija je uvek prilicno jeftina. Bice i puno rafova sa garderobom jeftinom ali sve je to no name marka. Poz.

realno

pre 5 godina

@zvezda

Ta mlecna cokolada o kojoj pricas je bolja od svih domacih koje si probao, verujem da je uvozna, nemacki proizvodjac, redovno su mi donosili iz hrvatske i kupovao na pijaci bas tu njihovu finn care marku. Akcijska cena je 50, redovna 75 za cokoladu od 100g, sto je ponovo mnogooo jeftinije od domaceg krsa od po 80,90g...Ja najvise ocekujem od cokolada, sladoleda, i da cemo konacno jesti kvalitetne slatkise, a ne ovaj domaci uzas...

Radovan

pre 5 godina

U Lidlu kupujem redovno.Ovo jesu akcijske cene,ali će redovne cene sigurno biti bar 10% niže od Tempa ,Metroa ,Dis-a.A roba jeste nepoznatih brendova,ali je OK.

postovalac

pre 5 godina

Cene su pa bar 40% niže, koliko vidim. A posebno me raduje što ima puno proizvoda koje sam viđao u Lidlu u drugim zemljama.
I sve to zalaganjem predsednika, koji je i doveo Lidl u Srbiju.

radica

pre 5 godina

Mnogo pitanja u vezi daljih cena. Pa kada ukucate na Giglu "Lidl, akcija" izaćiće će proizvodi koji su na akciji. Pišu cene na akciji i stvarne cene, kao i procenat sniženja.

Nikola

pre 5 godina

Otvorite lepo katalog Lidla i videcete dokle traje akcija a i kolika je inace redovna cena tih proizvoda. "Fin Carre" cokolade su proizvedene u Nemackoj i odlicne su a pored njih imaju i cokolade proizvedene u Poljskoj -takodje Lidlova robna marka ali se ne cesam imena. Te cokolade su jos jeftinije od nemackih. Pitanje je samo sta ce sve biti kod nas u ponudi. Pustimo vise nagadjanja, videcemo sve u cetvrtak.

Posmatrac

pre 5 godina

Posto neki vec kritikuju mlecnu cokoladu jer je na snizenju poprilicno jeftina a da je nisu ni probali moram da ih razocaram. Cokolada je nemacka i odlicna je a ako nekog intersuje ima veci procenat kakaa od svih nasih mlecnih cokolada. Sto se tice cene samo da vam kazem da sam pre mesec dana ovu istu cokoladu u Sloveniji platio 25 centi (super vikend i nenormalni popusti) .

da da

pre 5 godina

Ali ljudi, vama što se lidl ne svidja, niko vas ne bije o ušima da kupujete tu, ako vam nije kvalitetno izvolite u maxi, ideu, itd.kao da vas neko primorava da pazarite u lidl pa zaboga ništa ne valja i kvalitet je nikakav. Tako sam čitao i o ikei a sada kad god idem prepuno je i svima je kolica puna. Oladite malo.

Ja cu da pevam

pre 5 godina

Drago mi je da se nartod raduje. I ne zaboravite sve ove pogodnosti omogucio vam je nas i vas Presednik Vucic, Ana Brnabic i SNS. Setite se toga kad izadjete na glasanje. A uskoro cete do svoje omiljene nove prodavnice moci da stignete lektro autobusima by Ikarbus-Yilong ili Yilong-Ikarbus jos nemamo dovoljno podataka. Ali vama to sigurno nije ni vazno bice vam lakse kad ne brunda kao dizeli.

zvezda

pre 5 godina

A kvalitet, kakav je? cokolada mlecna 50 din ,a ko je proizvodi, ne verujem da je neka od onih poznatih nemackih da ne navodim nazive sad? sigurno je ta njihova robna marka a to nije isto zar ne? ali ako su takve cene za vec poznate i proverene brendove onda svaka cast u protivnom ne verujem da cu je kupiti pa taman bila i 30 din. Mislim da ljudi iz lidla ne bi trebalo toliko da "hvataju" na cene, ima dosta ljudi koji su spremni da plate za kvalitet pogotovo po gradovima, bolje pojesti jednu kvalitetnu cokoladu nedeljno nego svaki dan ovu od 50din i biti sve deblji, nadam se da su spremili i neki asortiman kvalitetnijih stvari kakve isporucuju na zapadna trzista, u protivnom ne verujem da ce biti prvi na trzistu, sve vise ljudi zeli kvalitet a ne kvantitet btw. zato postoje kineske radnje..

Stefan

pre 5 godina

Ali da supermarketi imaju svoje botove, e to nikad ne bih verovato da nisam video. Svaki lanac ima ekipu koja online ostavlja komentare i hvali svoje a kudi konkurenciju.

clemens

pre 5 godina

Jedino cajna baaaas jeftijija... drasticno...
Ostalo je povoljno, ali pitanje glasi da li je to cena samo za otvaranje, ili trajno...?
(recimo banane 60 din je povoljno - ali vidim na slikama veliki natpis AKCIJA iznad banana, sto znaci da sa istekom akcije, vise nece biti ta cena)

mozaks

pre 5 godina

ove cene samo pokazuji,kolike su do sad bili ovce gradjani srbije ,jer su ih prodavci,nakupci,prekupci i jos njih x preprodavaca derali do gole koze,pa i sa akcijskim cenama

Nikola

pre 5 godina

Lidl je veoma dobar trgovinski lanac. To sto forsiraju sopstvene brendove ne znaci da je kvalitet losiji. Naprotiv, mnogi proizvodi su kvalitetniji od slicnih proizvoda poznatijih proizvodjaca. Cene su posebna prica. Osetno su nize nego kod konkurencije sto mnogo znaci obicnim gradjanima. Mnogi kukaju da ce Lidl zatvoriti domace trgovinske lance i proizvodnju. Nece. Proizvodjaci neka se cenovno i kvalitativno prilagode a lanci i trgovine neka malo razmisle o marzama. Oprostite ali sumnjam da ce iko normalan platiti npr. isti ili slican sir 1000din umesto 700din samo zato sto se prodaje u nekoj domacoj trgovini.
P.S. koje su to domace trgovine odim DISa i Univera?

kraja

pre 5 godina

...sjajno, ako nije samo akcija za otvaranje...
...vristace konkurencija...
...vristace i "kvantas"...
...kod mene u radnji u ulici, banane 169 din...!!!
...ko je rekao da su kod nas marze samo 20-60%...???

Kupac xy

pre 5 godina

Konacno normalne cene. Uzdrzite se od kritikovanja jer nema mesta tome dok se neko trudi. Ako se pokvare onda cemo ih kritikovati i zaobilaziti.

Sabre

pre 5 godina

Wow. Nadam se da ovo nije samo dok traje promocija.. sa ovakvim cenama unistice sve ove Arome i slicne, i konacno cemo imati pristojne cene u BG-u. Ali nesto sam sumnjicav, iskreno...

Toma

pre 5 godina

Bravo. Konačno konkurencija ovim našim domaćim monopolistima. Srbija ima veoma skupu hranu u odnosu na standard.. Lidl sa svojim brendiranim proizvodima, niskim cenama i visokim kvalitetom, nateraće domaće trgovinske markete da spuste cene.. Sve ovo je dobro za gradjane i treba pozdraviti.

Pedja J7

pre 5 godina

Ovo je samo za euforiju na startu.
Nakon toga, krece se sa izjednacavnjem, i mozda do 10% jeftinijim cenama.
U suprotnom, Idea, Roda, Maksi, Dis, mogu da se zatvore samo, ili da i sami snize cene po 30%...
Znate li koliko ce glavonja, tu biti osteceno???
S obzirom da je ovo Srbija i znamo kako idu stvari, eto nama realnih cena (tj. kao i kod ostalih) kroz 1-2 meseca...

ZLOBEX

pre 5 godina

Čini mi se da sam video reklamu Lidla za maslinovo ulje exstra devičansko 499 din/l, i piletina 119 din/kg, pa se pitam kakvog li su kvaliteta?

istina

pre 5 godina

Kad ovi u Lidlu mogu da stave ove cene i da pritom pristojno zarade,zamislite koliko su nam ,,drali kožu,,ovi ostali dosada sa cenama..Pa gde god sam bio u Evropi je skoro pola stvari jeftinije nego kod nas,u Madjarskoj naprimer sve hrana je jeftinija i kvalitetnija nego kod nas...
Zamislite ove,, gulikože,, koje su nam dosad drale kožu,pa ne treba niko više da im udje u radnje..NIKO...

mandrak

pre 5 godina

ako je kg gaude 500 din onda lidlu skidam kapu,supruga mi je iz Subotice,skoknem u tazbinu cesto pa mali do Tompe,prvi put sam bio u soku...cekaj bre,koje su ovo cene,pa ko koga ovde...,elem kilo gaude na Su pijaci je 400/450 din,500 u lidlu je sasvim korektno ako znamo da gaude,trapista i sl. nema ispod 800 i to na akciji!

zaradiš pa ti uzmu

pre 5 godina

Prvih dana su puni akcija. Ali i kasnije će da budu verovatno najjeftiniji i imaće mnogo kupaca. Konkurencija zbog Lidla propada, to nek se zna. Svi u krugu 1km od Lidla propadnu, a i mnogi dalji jer ljudi idu u veću kupnju kolima. U Hrvatskoj su neke od stvari koje ste naveli skuplje tri puta a plata nije veća tri puta. Znači i Lidl ce sa vremenom da digne cene. Trgovci uzimaju koliko mogu. Ne znam zašto su banane u Nemačkoj 3€, u Sloveniji 2€, u Hrvatskoj 1,5 € a u Srbiji 0,5 €? Koji ekonomista to može da objasni? Troskovi, porezi, transport, velićina tržišta??? Da li to znači da zarada postoji i na ceni od 0,5€? Da li to znači da je zarada u Nemačkoj bar duplo veća, jer trošak radne snage i trosak prostora i gradnje su veći u Nemačkoj, ali sam proizvod je iste nabavne cene.

Monopolisti

pre 5 godina

Hvala Bogu da dolazi meko ko će podprašiti Maxi (Tempo), Rodu, DIS i ostale kvazi velike firme koje savaki dan, gore dole, menjaju visoke ceme kao daju popuste

Nikolica

pre 5 godina

Ako ćemo realno, te cene o kojima pričate su dobre, ali su akcijske i spuštene su za otvaranje, kao što svi rade. Videćemo ih za mesec dana kada prođe haos oko njih, tek kada ih vidim na sajtu Cenoteka u ravni sa drugim moći ću da procenim da li su bolji. Ovo je dobar korak, lično volim njihove proizvode, ali ovo ništa ne znači još.

Svetski Mega Car

pre 5 godina

Imate sve cene na sajtu Lidla, u njihovom katalogu. Ono sto B92 nije naveo su cene mesa. Kilo svinskog mlevenog mesa 300 dinara, 500 gr cevapa 150 dinara, kilo piletine 130 dinara. Onda kafa 200 gr 120 dinara, kilo zamrznutog nemackog pomfrita 100 dinara... Sve je jeftino, cak duplo jeftinije od ostalih supermarketa. Ima tu dosta nepoznatih marki, ali ne znaci da su ti proizvodi losiji od ovih koji su se do sada prodavali kod nas. Moje misljenje je da ce ove cene biti mozda prvih mesec dana, pa ce Lidl da poveca cene. Ako ostanu te cene, onda ce Dis, Maksi, Idea, Roda, Aman, Gomeks itd. ili morati da spuste cene bar za 50 posto, ili da pozatvaraju markete, jer niko normalan nece kupovati kod njih. Pogotovo u Maksiju koji je bezobrazno skup. Videcemo sta ce biti. U svakom slucaju je dobra stvar sto je dosao Lidl, cak i da im cene budu iste ko u ostalim supermarketima, tamo ce da radi 1500 ljudi za plate koje su znatno bolje i sa uslovima rada koji su znatno bolji nego u ostalim supermarketima.Ljudi sa srednjom skolom u Lidlu imaju pocetnu platu 45000 din. Uvek cu pre takvom poslodavcu da ostavim pare nego nekom ko placa radnike 25000-30000 din.

mozaks

pre 5 godina

ove cene samo pokazuji,kolike su do sad bili ovce gradjani srbije ,jer su ih prodavci,nakupci,prekupci i jos njih x preprodavaca derali do gole koze,pa i sa akcijskim cenama

Miloš Ilić

pre 5 godina

Cene su pa bar 40% niže, koliko vidim. A posebno me raduje što ima puno proizvoda koje sam viđao u Lidlu u drugim zemljama.
I sve to zalaganjem predsednika, koji je i doveo Lidl u Srbiju.
(postovalac, 9. oktobar 2018 13:54)

Lidl se registrovao u Srbiji krajem 2010. god.

ona stvar

pre 5 godina

ko prezivi 7 dana posle jedenja cajne kobasice po ceni od 300 din po kg, dobije dva stapa kobasice gratis.
(goki, 09. oktobar 2018 12:32)

Ako bude upola kvalitet kao u Nemackoj, bice kvalitetnija cajna deset puta od nekih nasih...

kraja

pre 5 godina

...sjajno, ako nije samo akcija za otvaranje...
...vristace konkurencija...
...vristace i "kvantas"...
...kod mene u radnji u ulici, banane 169 din...!!!
...ko je rekao da su kod nas marze samo 20-60%...???

Јабучило

pre 5 godina

Постоје две опције: да због конкуренције свуда помало падну цене или да Лидл временом поскупи. Видећемо.

realno

pre 5 godina

@zvezda

Ta mlecna cokolada o kojoj pricas je bolja od svih domacih koje si probao, verujem da je uvozna, nemacki proizvodjac, redovno su mi donosili iz hrvatske i kupovao na pijaci bas tu njihovu finn care marku. Akcijska cena je 50, redovna 75 za cokoladu od 100g, sto je ponovo mnogooo jeftinije od domaceg krsa od po 80,90g...Ja najvise ocekujem od cokolada, sladoleda, i da cemo konacno jesti kvalitetne slatkise, a ne ovaj domaci uzas...

davidimo

pre 5 godina

ljudi polako, nek se najpre otvori , pa neka prodje jedno odredjeno vreme, pa onda treba videti hoce biti sve jeftinije nego kod onih drugih. ziveci jedno vreme u srbiji, sam sumjicav na sve, pa i na ovo sa jeftinijim cenama!

Nikola

pre 5 godina

Lidl je veoma dobar trgovinski lanac. To sto forsiraju sopstvene brendove ne znaci da je kvalitet losiji. Naprotiv, mnogi proizvodi su kvalitetniji od slicnih proizvoda poznatijih proizvodjaca. Cene su posebna prica. Osetno su nize nego kod konkurencije sto mnogo znaci obicnim gradjanima. Mnogi kukaju da ce Lidl zatvoriti domace trgovinske lance i proizvodnju. Nece. Proizvodjaci neka se cenovno i kvalitativno prilagode a lanci i trgovine neka malo razmisle o marzama. Oprostite ali sumnjam da ce iko normalan platiti npr. isti ili slican sir 1000din umesto 700din samo zato sto se prodaje u nekoj domacoj trgovini.
P.S. koje su to domace trgovine odim DISa i Univera?

nikola

pre 5 godina

najtuzniji su mi ovi sto mrze ako bude jeftinije.oni mrze I ako se neko usudi da zivi bolje.Pa da ,kako bi oni vozili dzipove I slali decu da studiraju preko.

Max

pre 5 godina

Dragi susjedi. Nije mi jasno zbog cega ne pogledate Lidlov on-line letak ( lidl.rs). Ako znate poslati komentar na b92 znate i kako posjetiti Lidlovu stranicu. Fino vam pisu cijene proizvoda koji ce biti na akciji i za koji postotak su neke cijene snizene. Kod nas u HR Lidl ima akcije gotovo svaki dan. Imate: super ponedjeljak i super subotu i plus vikend akciju od cetvrtka do nedjelje.Samo utorak i srijeda su bez akcija. Neki od vas pisu o cijenama i kvaliteti proizvoda. Ja sam vise nego zadovoljan odnosom cijene i kvaliteta.Cokolada Fin Carre je Lidlova robna marka i bolja je od Krasovih. Alati(Parkside) tipa busilica,fleksa i slicno me sluze vec godinama u privatne svrhe. Radna odjeca i obuca,djecja odjeca( Lupilu) je kvalitetnija od mnogih razvikanijih imena.Da ne nabrajam dalje mogu reci samo to da je dolazak Lidla u HR omogucio ljudima slabije platezne moci( odnosno onima koji cijene svoj dinar) da se obuku,pojedu i popiju za manje novca nego sto im je trebalo pre dolaska stranih trg. lanaca.Ja sam nedavno na grckom tjednu u Lidlu kupio maslinovo ulje sa Krete,uzo,fetu sir i kalamata masline. Sve to bi me kod domacih derikoza kostalo skoro duplo jer npr. Komzum(Idea) prodaje grcko maslinovo ulje po cca.9€ litru pod brendom Zvijezda dok Lidl maslinovo ulje sa krete prodaje za 5,5€ po litri.

Stefan

pre 5 godina

Ali da supermarketi imaju svoje botove, e to nikad ne bih verovato da nisam video. Svaki lanac ima ekipu koja online ostavlja komentare i hvali svoje a kudi konkurenciju.

mandrak

pre 5 godina

ako je kg gaude 500 din onda lidlu skidam kapu,supruga mi je iz Subotice,skoknem u tazbinu cesto pa mali do Tompe,prvi put sam bio u soku...cekaj bre,koje su ovo cene,pa ko koga ovde...,elem kilo gaude na Su pijaci je 400/450 din,500 u lidlu je sasvim korektno ako znamo da gaude,trapista i sl. nema ispod 800 i to na akciji!

pogled iz svemira

pre 5 godina

(zaradiš pa ti uzmu, 9. oktobar 2018 11:55)
Decko nesiri dezinformacije jer u Francuskoj-Strasburg u svim radnjama su banane od 0.89 do 1.15 eura za kg a u Lidl-u je 0.99 centi kg a cokolade su od 45-69 centi 100gr i mnogo bolje nego te sto jedes u SRB nadji kackavalj i to jos u listicima EDAMER 400 gr za 1.49 eura i jos puno dobrih stvari krem sir 750 gr za 0.69 eura....Konkurencija je cudo nadam se da ce i tamo pomoci da se bar malo upristoje i krenu razumnije da rade i budu humaniji za sve ljude i za svaciji dzep a ako jos krenu sa reciklazom odnosno vracanjem para za ambalazu bice to pravi ekoloski bum i jos veci stimulans za ljude, u Nemackoj vam vracaju za ambalazu 0.25 centi limenka ili plastika. Energetsko pice KONG 0.25 centi +0.25centi za ambalazu,novac za ambalazu cete dobiti pri povratku ambalaze.Pivo 0.5 lit. 0.49 centi...Da vidis kad krenu sada proizvodjaci i prodavci da spustaju cene u granice normale ono sto je trebalo odavno da se desi u SRB.

hajho

pre 5 godina

ko prezivi 7 dana posle jedenja cajne kobasice po ceni od 300 din po kg, dobije dva stapa kobasice gratis. 
(goki, 09. oktobar 2018 12:32) 

Ako bude upola kvalitet kao u Nemackoj, bice kvalitetnija cajna deset puta od nekih nasih...
(ona stvar, 09. oktobar 2018 13:23)

To je akcijska cena I nije po kilogramu, nego pakovanje od 600 grama.
Tu cajnu ce za Lidl proizvoditi Juhor, kao sto vec proizvodi I za neke druge trgovinske lance za njihove brendove

istina

pre 5 godina

Kad ovi u Lidlu mogu da stave ove cene i da pritom pristojno zarade,zamislite koliko su nam ,,drali kožu,,ovi ostali dosada sa cenama..Pa gde god sam bio u Evropi je skoro pola stvari jeftinije nego kod nas,u Madjarskoj naprimer sve hrana je jeftinija i kvalitetnija nego kod nas...
Zamislite ove,, gulikože,, koje su nam dosad drale kožu,pa ne treba niko više da im udje u radnje..NIKO...

Toma

pre 5 godina

Bravo. Konačno konkurencija ovim našim domaćim monopolistima. Srbija ima veoma skupu hranu u odnosu na standard.. Lidl sa svojim brendiranim proizvodima, niskim cenama i visokim kvalitetom, nateraće domaće trgovinske markete da spuste cene.. Sve ovo je dobro za gradjane i treba pozdraviti.

LJUKOVCAN

pre 5 godina

PRVI PUT U ZIVOTU CU PROBATI SVEZ ANANAS! DO SAD MI JE UVEK BIO PRESKUP. MOZDA IMAJU I JEFTINE PISTACE? ZENO, DECO IDEMO U RED, DA SE BIJETE!

VanjaLFC

pre 5 godina

Iskustvo sa Lidlovim produktima u Engleskim prodavnicama.
Avocado...top klasa.
Greek style yogurt...savršen.
Forest ham...kao dedina dimljena.
85% dark chocolate...kolači nikad lepši.
Puno proizvoda izuzetnog kvaliteta uz relativno nisku cenu.
Naravno da će se u Srbiji (kao i u Hrvatskoj) pojaviti blam da ti roditelji kupuju u Lidlu (deca Lidlići, kako su ih nazvali) ali to je problem savremenog drustva da se mora kupovati samo ono najskuplje. A Srbija je poznata po tome.
Lidl će uneti novitet na tržištu ali ipak nekome kome nije u kraju neće se isplatiti da prelazi kilometre samo da bi tamo uštedeo.
Ostali lanci su svesni toga. Imaće ponkakvo sniženje i držati cene kakve jesu i danas.

stoper4

pre 5 godina

Čini mi se da sam video reklamu Lidla za maslinovo ulje exstra devičansko 499 din/l, i piletina 119 din/kg, pa se pitam kakvog li su kvaliteta?

A kakvog li je kvaliteta Matijević piletina koja je 2,5 puta skuplja?
Ove cene sigurno nisu redovne nego akcijske, nisu u Lidlu palisa marsa pa da rade za džabe. Ali je sigurno da su im cene niže a kvalitet sigurno bolji od 90 namirnica koje prodaju domaći lanci.
Ono što mene nervira u vezi sa Lidlom je što je veliki gazda posla botove da i ovde zagađuju kao da je njegov lično.

fenomen

pre 5 godina

Evo ja cu vam reci cene. Zivim u Austriji i ponekad kupujem u Lidlu. Uglavnom zena pazari u Penny-ju ili u Hoferu. To su isto jeftine prodavnice. Lidl se u poslednjih par godina malo poboljsao sto se tice kvaliteta tj prosirio je asortiman. Do skoro original Coca-Cola nije bila u rafovima. Sad je ima i kosta 2,29€ i nigde nije skuplja. Imaju svoje neke jeftine sokove sumnjivog kvaliteta ali extra jeftino. U lidlu uvek bude nesto na akciji i generalno hemija je uvek prilicno jeftina. Bice i puno rafova sa garderobom jeftinom ali sve je to no name marka. Poz.

ASOT

pre 5 godina

Ovi sto pitaju da li su to stalne cene ii samo na akcijama. Odgovor je samo na akcijama. Imate na sajtu njihovom cenu na akciji i redovnu cenu. Sto nije uopste lose jer ce sledece nedelje neki drugi proizvodi biti snizeni. Svi tako rade da privuku kupce,samo je bitno kakve su ostale cene,ako su nize od konkurencije to je super.

Pedja J7

pre 5 godina

Ovo je samo za euforiju na startu.
Nakon toga, krece se sa izjednacavnjem, i mozda do 10% jeftinijim cenama.
U suprotnom, Idea, Roda, Maksi, Dis, mogu da se zatvore samo, ili da i sami snize cene po 30%...
Znate li koliko ce glavonja, tu biti osteceno???
S obzirom da je ovo Srbija i znamo kako idu stvari, eto nama realnih cena (tj. kao i kod ostalih) kroz 1-2 meseca...

HM

pre 5 godina

Pročitao sam dosta komentara, nisam video nijedan koji objašnjava kako Lidl uspeva da ide sa nižim cenama. Jednostavno je, ima manji asortiman proizvoda i prisutan je na puno lokacija, širom Evrope. Npr., umesto 30 vrsta sira, oni prodaju 3. Zamislite kakvu cenu proizvođač sira može dati Lidlu koji povuče sir za celu Evropu? Takvu cenu ne može dobiti ni Tempo, ni Roda, niti bilo ko drugi ko ode i kupi kod Mlekoprodukta, Dukata itd., jer tada povlači manje količine koje prodaje samo u Srbiji, eventualno u okruženju. Inače, većina se čudi istaknutim cenama u Lidlu, treba smiriti strasti, većina su akcijske cene.

Diznilend, odmah

pre 5 godina

Redovne cene ce biti zaista nize kad se podeli 500 000 otkaza budzetlijama.
Posto se od visokih cena delom i finansiraju blejacke javnosektorske plate.
Srbija je za mnoge jos zemlja samoupravljackog blejanja koje neko drugi mora da finansira.
Rob u marketu radi za jednog budzetliju i 2 penzionera, i zato ima malu platu, i zato ce cene biti visoke jer se od realnog rada moraju finansirati privilegovane kaste drustva (kojen ajcesce i kukaju kako im je i to privilegija malo).
Ali, Srbi su politicki narod na nivou deteta, i ukljuicivanje mozga je zabranjena operacija.

Sima

pre 5 godina

Ovi sto tupe o kvalitetu - milka je cist pregoreni secer i arome, zlatiborac cajna je ostaci argentinske gmo krave (sve sem mesa) itd. Nista industrijski proizvedeno u ovoj drzavi nije kvalitetno. Nista.

Super je sto vas je sistem naucio da ako placate skupo mislite da je kvalitetno. I onda dodje neko sa 70% nizom cen za isto to sto mislite da je kvalitetni, vi se blokirate, resetujete i tupite o "nekvalitetnom".

A nista industrijski proizvedeno nije kvalitetno, ponavljam.

Posmatrac

pre 5 godina

Posto neki vec kritikuju mlecnu cokoladu jer je na snizenju poprilicno jeftina a da je nisu ni probali moram da ih razocaram. Cokolada je nemacka i odlicna je a ako nekog intersuje ima veci procenat kakaa od svih nasih mlecnih cokolada. Sto se tice cene samo da vam kazem da sam pre mesec dana ovu istu cokoladu u Sloveniji platio 25 centi (super vikend i nenormalni popusti) .

hi

pre 5 godina

super cene za prepordaju sad kad navale ovi sto drze male radnje od toga necemo videti nista samo policu :) eto mene da banane nestaju za sad vremena .

da da

pre 5 godina

Ali ljudi, vama što se lidl ne svidja, niko vas ne bije o ušima da kupujete tu, ako vam nije kvalitetno izvolite u maxi, ideu, itd.kao da vas neko primorava da pazarite u lidl pa zaboga ništa ne valja i kvalitet je nikakav. Tako sam čitao i o ikei a sada kad god idem prepuno je i svima je kolica puna. Oladite malo.

zaradiš pa ti uzmu

pre 5 godina

Prvih dana su puni akcija. Ali i kasnije će da budu verovatno najjeftiniji i imaće mnogo kupaca. Konkurencija zbog Lidla propada, to nek se zna. Svi u krugu 1km od Lidla propadnu, a i mnogi dalji jer ljudi idu u veću kupnju kolima. U Hrvatskoj su neke od stvari koje ste naveli skuplje tri puta a plata nije veća tri puta. Znači i Lidl ce sa vremenom da digne cene. Trgovci uzimaju koliko mogu. Ne znam zašto su banane u Nemačkoj 3€, u Sloveniji 2€, u Hrvatskoj 1,5 € a u Srbiji 0,5 €? Koji ekonomista to može da objasni? Troskovi, porezi, transport, velićina tržišta??? Da li to znači da zarada postoji i na ceni od 0,5€? Da li to znači da je zarada u Nemačkoj bar duplo veća, jer trošak radne snage i trosak prostora i gradnje su veći u Nemačkoj, ali sam proizvod je iste nabavne cene.

radica

pre 5 godina

Mnogo pitanja u vezi daljih cena. Pa kada ukucate na Giglu "Lidl, akcija" izaćiće će proizvodi koji su na akciji. Pišu cene na akciji i stvarne cene, kao i procenat sniženja.

John

pre 5 godina

Ovo su cene sa akcije. Eno, stoji katalog na njihovom sajtu.
Regularna cena ove kobasice koja se pominje je 450 dinara za par(600g), a ne 300.
A cenu onog Gauda sira su skroz promašili - u tekstu piše da košta 500din. E, pa ne košta - na akciji je 350, a redovno 550din )mada, mora se priznati da je i redovna cena niža nego u ostalima)
Čokolada je takođe na akciji - redovno je 75din. Samo se nadam da neće početi da podvaljuju sa pakovanjima od 80g...

clemens

pre 5 godina

Jedino cajna baaaas jeftijija... drasticno...
Ostalo je povoljno, ali pitanje glasi da li je to cena samo za otvaranje, ili trajno...?
(recimo banane 60 din je povoljno - ali vidim na slikama veliki natpis AKCIJA iznad banana, sto znaci da sa istekom akcije, vise nece biti ta cena)

Sabre

pre 5 godina

Wow. Nadam se da ovo nije samo dok traje promocija.. sa ovakvim cenama unistice sve ove Arome i slicne, i konacno cemo imati pristojne cene u BG-u. Ali nesto sam sumnjicav, iskreno...

Srki

pre 5 godina

@Svetski Mega Car
Maksi skup? Pa jeftiniji je od Rode, Merkatora, Disa, Arome i Amana sigurno. Uvek imaju brdo stvari na popustu i reeetko kad je neka stvar skuplja od konkurencije, tako da ne znam kako si ustanovio da je bezobrazno skup al ajde. Ja se radujem da zavirim u Lidl ali tek kad prodje ona prva navala po otvaranju radnje, pozdrav.

Kupac xy

pre 5 godina

Konacno normalne cene. Uzdrzite se od kritikovanja jer nema mesta tome dok se neko trudi. Ako se pokvare onda cemo ih kritikovati i zaobilaziti.

Nikolica

pre 5 godina

Ako ćemo realno, te cene o kojima pričate su dobre, ali su akcijske i spuštene su za otvaranje, kao što svi rade. Videćemo ih za mesec dana kada prođe haos oko njih, tek kada ih vidim na sajtu Cenoteka u ravni sa drugim moći ću da procenim da li su bolji. Ovo je dobar korak, lično volim njihove proizvode, ali ovo ništa ne znači još.

Monopolisti

pre 5 godina

Hvala Bogu da dolazi meko ko će podprašiti Maxi (Tempo), Rodu, DIS i ostale kvazi velike firme koje savaki dan, gore dole, menjaju visoke ceme kao daju popuste

Rajko Chetnik

pre 5 godina

@

Cene u Lidl-u u Grckoj su vise nego u Lokalnim (Grckim) mega marketima... videcemo ovde.
Da li ce doneti kvalitet i veci izbor... to bi hilo dobro
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (da vidimo, 9. oktobar 2018 18:16)

Gospodine blago receno lazes upravo je obrnuto cene u Lidlu su20% nize od okolnig marketa bili ciji da su u Grckoj.

rr

pre 5 godina

Ako me secanje ne vara, "Lidl" ima 2 redovne akcije - cetvrtkom (traje 4 dana) i ponedeljkom (traje 2 dana), sto ce reci da objavljena akcija cetvrtkom koju ovde komentarisete nije samo za otvaranje.

LidlDeutschland

pre 5 godina

Banane sto su poredjali na slici su samo 60 din jer ce za dva dana do otvaranja poceti da trule. Cilj im je naravno da sve ove kutije prodaju do subote jer u ponedeljak mogu samo da ih bace. Proizvodi na akciji u Lidlu se menjaju svake nedelje, tako da ni banane nece uvek biti 60 din.

Sava

pre 5 godina

Sta ste se uhvatili za tu cajnu, proizvodjac je Yuhor, cena sad na akciji 500 din/kg, kad prodje akcija 750 din/kg. Ali nema da se kupi 100 grama ko sto je sirotinja navikla, samo pakovanje od 600 grama.

vaše ime

pre 5 godina

@Potrošač Naravno da neće biti takve jer je otvaranje i stavili su neke cene ispod nabavne da privuku kupce. Biće možda niže, ali ne spektakularno kao sada na početku.

ZLOBEX

pre 5 godina

Čini mi se da sam video reklamu Lidla za maslinovo ulje exstra devičansko 499 din/l, i piletina 119 din/kg, pa se pitam kakvog li su kvaliteta?

deki4

pre 5 godina

Ovaj sto pise o cokoladama i gojenju i slicnom ili troluje ili je pogubljen maksimalno... Te cokolade od tih poznatih nemackij proizvodjaca su istog kvaliteta kao ove iz Lidla. A ti ako hoces bas kvalitetno, sedi uzmi lepo kupi neku belgijsku sto 80g kosta 300-400din pa cuvaj svoje zdravlje i nemon da se gojis. I povedi sve te ljude koji hoce da plate za kvalitetno pa mozda vama otvore specijalan market za kvalitetne prozivode

Radovan

pre 5 godina

U Lidlu kupujem redovno.Ovo jesu akcijske cene,ali će redovne cene sigurno biti bar 10% niže od Tempa ,Metroa ,Dis-a.A roba jeste nepoznatih brendova,ali je OK.

Nemacka medicina😁

pre 5 godina

Naravno da ce biti jeftinije ne samo "banana", vec i sve ostalo, iz prostog razloga sto trenutno, veletrgovine koje posluju u Srbiji imaju daleko manji broj trgovinskih objekata od Lidl-a, koji posluje u citavoj evropi i ima preko 5000 takvih objekata po citavoj evropi, za koje se roba nabavlja istovremeno za sve a kasnije distribuira po njihovim radnjama. Veca kolicina, veci rabat, niza nabavna cena za njih, samim tim, niza cena i za kupce.

Ja cu da pevam

pre 5 godina

Drago mi je da se nartod raduje. I ne zaboravite sve ove pogodnosti omogucio vam je nas i vas Presednik Vucic, Ana Brnabic i SNS. Setite se toga kad izadjete na glasanje. A uskoro cete do svoje omiljene nove prodavnice moci da stignete lektro autobusima by Ikarbus-Yilong ili Yilong-Ikarbus jos nemamo dovoljno podataka. Ali vama to sigurno nije ni vazno bice vam lakse kad ne brunda kao dizeli.

trt

pre 5 godina

Mora da je kvalitetno kada toliko kosta. Koliko para, toliko muzike. Uvek bilo i ostace. Ali za nekoga kome je jedino bitno da bude sit, bice dobro.

Srki

pre 5 godina

Ne može Lidl imati mnogo jeftinije cene domaćih proizvoda od drugih lanaca, pre svega od Maxija ili Ideje, koji imaju nekoliko stotina manjih-većih objekata u državi, nije moguće da oni mogu da dobiju bolje komercijalne uslove za svoj broj objekata, jedino može da bude jeftinije njihov program, pod njihovom licencom, voće i povrće ili ono gde su oni direktni uvoznici, ne znam zašto bi neko kupovao čokoladu od 50 din no name ili tu kafu koja je jeftinijia 40 din od Granda, ili taj eurokrem sa 13% , pa takvih već i ima na tržištu koliko hoćeš, jogurt no name, ja hoću Imlek da popijem bez obzira na cenu, kao da ću na mesečnom nivou nešto puno uštedeti, i uglavnom samo kad je akcija izgleda je nešto jeftinije...

Alex

pre 5 godina

super cene za prepordaju sad kad navale ovi sto drze male radnje od toga necemo videti nista samo policu :) eto mene da banane nestaju za sad vremena .
(hi, 9. oktobar 2018 15:52)

Mogu oni da navale ali ne mogu da kupe velike količine. Naime, dozvoljena je kupovina samo za kućne potrebe.

српски језик најјефтинији

pre 5 godina

Размишљам понекад колико би цене бројних производа могле да буду ниже да не плаћају рекламу толико колико је плаћају: огласи, маркетиншке агенције, штампарије, фотографи, манекени, брошуре, плаћене рекламе и чланци у медијима ... Кажу да је удео трошкова за рекламу у цени неких производа и до 90 посто! Пошто Лидл очигледно доста новца даје за рекламу, значи да би и код њих могло јефтиније.
Иначе, питам се куд се дедоше наше речи попуст и снижење. У неколико година све се преметну у акције.
И, да, можда је боље због цена, али ове њихове бараке с паркинзима без иједног дрвета нагрђују град.

zvezda

pre 5 godina

A kvalitet, kakav je? cokolada mlecna 50 din ,a ko je proizvodi, ne verujem da je neka od onih poznatih nemackih da ne navodim nazive sad? sigurno je ta njihova robna marka a to nije isto zar ne? ali ako su takve cene za vec poznate i proverene brendove onda svaka cast u protivnom ne verujem da cu je kupiti pa taman bila i 30 din. Mislim da ljudi iz lidla ne bi trebalo toliko da "hvataju" na cene, ima dosta ljudi koji su spremni da plate za kvalitet pogotovo po gradovima, bolje pojesti jednu kvalitetnu cokoladu nedeljno nego svaki dan ovu od 50din i biti sve deblji, nadam se da su spremili i neki asortiman kvalitetnijih stvari kakve isporucuju na zapadna trzista, u protivnom ne verujem da ce biti prvi na trzistu, sve vise ljudi zeli kvalitet a ne kvantitet btw. zato postoje kineske radnje..

srbin iz HR

pre 5 godina

bogami ne razumem,cene su iste kao u HR a tamo vise nego duplo plate...i ponedeljkom sam u zg zbog posla i cetvrtkom,vise zivim tamo nego ovde

Nikola

pre 5 godina

Otvorite lepo katalog Lidla i videcete dokle traje akcija a i kolika je inace redovna cena tih proizvoda. "Fin Carre" cokolade su proizvedene u Nemackoj i odlicne su a pored njih imaju i cokolade proizvedene u Poljskoj -takodje Lidlova robna marka ali se ne cesam imena. Te cokolade su jos jeftinije od nemackih. Pitanje je samo sta ce sve biti kod nas u ponudi. Pustimo vise nagadjanja, videcemo sve u cetvrtak.

ceca

pre 5 godina

ne mogu oni da zatvore druge prodavnice kad je iz centra najbliza radnja na 5 km!!! i nece biti blize nika jer sve sto se otvara je na periferiji. nemam kola i autobusom sigurno ne mogu tegliti stvari. tako da su mi nazalost maxi i univer stvar izbora. vidim da zagreb ima u centru lidl samo kod nas nisu nasli racunicu.
osim toga najavili su do kraja godine samo prodavnicu na adi. valjda da bi zatvorili tempo, sta li

Rade

pre 5 godina

Ako ostali veliki marketi po zapadu nisu spustili cene zbog Lidla i Aldija, a i dalje normalno posluju, to znači da će se isto desiti i u Srbiji. Redovne cene u Lidlu neće biti kao na ovoj akciji, nego nešto niže nego u drugim marketima, ali za većinu našeg naroda je i 10% popusta premija.

samo da kazem...

pre 5 godina

Sve sve... ali razmišljam i pitam se - zašto su im rafovi sa hlebom i svežim pecivom puni kad otvaraju tek za dva dana? Nemci su to, ne rade oni ništa bez razloga? Jedino što mi pada na pamet je da verovatno imaju generalnu probu?!

C i n i k

pre 5 godina

Dobar je kvalitet u Lidl,ja samo tamo kupujem kad sam u De i GR,vidim da su ove cene sa sajta iste kao u DE,sto znaci jos jeftinije nego u okolini u Sloveniji recimo gde sam svracao.
Bice to super stvar,oni sada iduceg meseca cujem otvaraju jos 20 ak marketa tako da ce biti pokriven dobar deo Srbije a uveliko se prica da dolazi i Spar, koji je ipak skuplji..

star

pre 5 godina

@rr
Nije tako. Lidl prospekt vazi od ponedeljka do subote,akcije pocinju svakog ponedeljka(traju celu nedelju) i od cetvrtka.
Obicno cim pocne jedna nedelja u radnji se pojavi prospekt za sledecu. Barem je tako u Nemackoj

Partizan 1917

pre 5 godina

Lidl je veoma dobar trgovinski lanac. To sto forsiraju sopstvene brendove ne znaci da je kvalitet losiji. Naprotiv, mnogi proizvodi su kvalitetniji od slicnih proizvoda poznatijih proizvodjaca. Cene su posebna prica. Osetno su nize nego kod konkurencije sto mnogo znaci obicnim gradjanima. Mnogi kukaju da ce Lidl zatvoriti domace trgovinske lance i proizvodnju. Nece. Proizvodjaci neka se cenovno i kvalitativno prilagode a lanci i trgovine neka malo razmisle o marzama. Oprostite ali sumnja da ce iko normalan platiti npr. isti ili slican sir 1000din umesto 700din samo zato sto se prodaje u nekoj domacoj trgovini. 
P.S. koje su to domace trgovine odim DISa i Univera?
(Nikola, 09. oktobar 2018 12:52)

Domaće su još Kvatro,Aroma i Aman

postovalac

pre 5 godina

Cene su pa bar 40% niže, koliko vidim. A posebno me raduje što ima puno proizvoda koje sam viđao u Lidlu u drugim zemljama.
I sve to zalaganjem predsednika, koji je i doveo Lidl u Srbiju.

da vidimo

pre 5 godina

Cene u Lidl-u u Grckoj su vise nego u Lokalnim (Grckim) mega marketima... videcemo ovde.
Da li ce doneti kvalitet i veci izbor... to bi hilo dobro

Sole

pre 5 godina

@ sima

Nije Zlatiborac u pitanju , nego Zlatibor Čajetina (mislim na slučaj Argentinskih krava). Inače , ja sam do pre jedno desetak godina krkao sve i svašta i nabio trigliceride tri puta veće od dozvoljenih. Poizbacivao sam mesne prerađevine i viršle i prešao na proizvode firme Zlatiborac , koje sam nekako u to vreme otkrio. Od tada su mi trigliceridi u normali , a jedem i njihove kobasice , između ostalog.

Srki

pre 5 godina

Ne može Lidl imati mnogo jeftinije cene domaćih proizvoda od drugih lanaca, pre svega od Maxija ili Ideje, koji imaju nekoliko stotina manjih-većih objekata u državi, nije moguće da oni mogu da dobiju bolje komercijalne uslove za svoj broj objekata, jedino može da bude jeftinije njihov program, pod njihovom licencom, voće i povrće ili ono gde su oni direktni uvoznici, ne znam zašto bi neko kupovao čokoladu od 50 din no name ili tu kafu koja je jeftinijia 40 din od Granda, ili taj eurokrem sa 13% , pa takvih već i ima na tržištu koliko hoćeš, jogurt no name, ja hoću Imlek da popijem bez obzira na cenu, kao da ću na mesečnom nivou nešto puno uštedeti, i uglavnom samo kad je akcija izgleda je nešto jeftinije...

zvezda

pre 5 godina

A kvalitet, kakav je? cokolada mlecna 50 din ,a ko je proizvodi, ne verujem da je neka od onih poznatih nemackih da ne navodim nazive sad? sigurno je ta njihova robna marka a to nije isto zar ne? ali ako su takve cene za vec poznate i proverene brendove onda svaka cast u protivnom ne verujem da cu je kupiti pa taman bila i 30 din. Mislim da ljudi iz lidla ne bi trebalo toliko da "hvataju" na cene, ima dosta ljudi koji su spremni da plate za kvalitet pogotovo po gradovima, bolje pojesti jednu kvalitetnu cokoladu nedeljno nego svaki dan ovu od 50din i biti sve deblji, nadam se da su spremili i neki asortiman kvalitetnijih stvari kakve isporucuju na zapadna trzista, u protivnom ne verujem da ce biti prvi na trzistu, sve vise ljudi zeli kvalitet a ne kvantitet btw. zato postoje kineske radnje..

postovalac

pre 5 godina

Cene su pa bar 40% niže, koliko vidim. A posebno me raduje što ima puno proizvoda koje sam viđao u Lidlu u drugim zemljama.
I sve to zalaganjem predsednika, koji je i doveo Lidl u Srbiju.

LidlDeutschland

pre 5 godina

Banane sto su poredjali na slici su samo 60 din jer ce za dva dana do otvaranja poceti da trule. Cilj im je naravno da sve ove kutije prodaju do subote jer u ponedeljak mogu samo da ih bace. Proizvodi na akciji u Lidlu se menjaju svake nedelje, tako da ni banane nece uvek biti 60 din.

trt

pre 5 godina

Mora da je kvalitetno kada toliko kosta. Koliko para, toliko muzike. Uvek bilo i ostace. Ali za nekoga kome je jedino bitno da bude sit, bice dobro.

Ja cu da pevam

pre 5 godina

Drago mi je da se nartod raduje. I ne zaboravite sve ove pogodnosti omogucio vam je nas i vas Presednik Vucic, Ana Brnabic i SNS. Setite se toga kad izadjete na glasanje. A uskoro cete do svoje omiljene nove prodavnice moci da stignete lektro autobusima by Ikarbus-Yilong ili Yilong-Ikarbus jos nemamo dovoljno podataka. Ali vama to sigurno nije ni vazno bice vam lakse kad ne brunda kao dizeli.

Sole

pre 5 godina

@ sima

Nije Zlatiborac u pitanju , nego Zlatibor Čajetina (mislim na slučaj Argentinskih krava). Inače , ja sam do pre jedno desetak godina krkao sve i svašta i nabio trigliceride tri puta veće od dozvoljenih. Poizbacivao sam mesne prerađevine i viršle i prešao na proizvode firme Zlatiborac , koje sam nekako u to vreme otkrio. Od tada su mi trigliceridi u normali , a jedem i njihove kobasice , između ostalog.

realno

pre 5 godina

@zvezda

Ta mlecna cokolada o kojoj pricas je bolja od svih domacih koje si probao, verujem da je uvozna, nemacki proizvodjac, redovno su mi donosili iz hrvatske i kupovao na pijaci bas tu njihovu finn care marku. Akcijska cena je 50, redovna 75 za cokoladu od 100g, sto je ponovo mnogooo jeftinije od domaceg krsa od po 80,90g...Ja najvise ocekujem od cokolada, sladoleda, i da cemo konacno jesti kvalitetne slatkise, a ne ovaj domaci uzas...

da vidimo

pre 5 godina

Cene u Lidl-u u Grckoj su vise nego u Lokalnim (Grckim) mega marketima... videcemo ovde.
Da li ce doneti kvalitet i veci izbor... to bi hilo dobro

Miloš Ilić

pre 5 godina

Cene su pa bar 40% niže, koliko vidim. A posebno me raduje što ima puno proizvoda koje sam viđao u Lidlu u drugim zemljama.
I sve to zalaganjem predsednika, koji je i doveo Lidl u Srbiju.
(postovalac, 9. oktobar 2018 13:54)

Lidl se registrovao u Srbiji krajem 2010. god.

Srki

pre 5 godina

@Svetski Mega Car
Maksi skup? Pa jeftiniji je od Rode, Merkatora, Disa, Arome i Amana sigurno. Uvek imaju brdo stvari na popustu i reeetko kad je neka stvar skuplja od konkurencije, tako da ne znam kako si ustanovio da je bezobrazno skup al ajde. Ja se radujem da zavirim u Lidl ali tek kad prodje ona prva navala po otvaranju radnje, pozdrav.

Partizan 1917

pre 5 godina

Lidl je veoma dobar trgovinski lanac. To sto forsiraju sopstvene brendove ne znaci da je kvalitet losiji. Naprotiv, mnogi proizvodi su kvalitetniji od slicnih proizvoda poznatijih proizvodjaca. Cene su posebna prica. Osetno su nize nego kod konkurencije sto mnogo znaci obicnim gradjanima. Mnogi kukaju da ce Lidl zatvoriti domace trgovinske lance i proizvodnju. Nece. Proizvodjaci neka se cenovno i kvalitativno prilagode a lanci i trgovine neka malo razmisle o marzama. Oprostite ali sumnja da ce iko normalan platiti npr. isti ili slican sir 1000din umesto 700din samo zato sto se prodaje u nekoj domacoj trgovini. 
P.S. koje su to domace trgovine odim DISa i Univera?
(Nikola, 09. oktobar 2018 12:52)

Domaće su još Kvatro,Aroma i Aman

LJUKOVCAN

pre 5 godina

PRVI PUT U ZIVOTU CU PROBATI SVEZ ANANAS! DO SAD MI JE UVEK BIO PRESKUP. MOZDA IMAJU I JEFTINE PISTACE? ZENO, DECO IDEMO U RED, DA SE BIJETE!

ona stvar

pre 5 godina

ko prezivi 7 dana posle jedenja cajne kobasice po ceni od 300 din po kg, dobije dva stapa kobasice gratis.
(goki, 09. oktobar 2018 12:32)

Ako bude upola kvalitet kao u Nemackoj, bice kvalitetnija cajna deset puta od nekih nasih...

Stefan

pre 5 godina

Ali da supermarketi imaju svoje botove, e to nikad ne bih verovato da nisam video. Svaki lanac ima ekipu koja online ostavlja komentare i hvali svoje a kudi konkurenciju.

fenomen

pre 5 godina

Evo ja cu vam reci cene. Zivim u Austriji i ponekad kupujem u Lidlu. Uglavnom zena pazari u Penny-ju ili u Hoferu. To su isto jeftine prodavnice. Lidl se u poslednjih par godina malo poboljsao sto se tice kvaliteta tj prosirio je asortiman. Do skoro original Coca-Cola nije bila u rafovima. Sad je ima i kosta 2,29€ i nigde nije skuplja. Imaju svoje neke jeftine sokove sumnjivog kvaliteta ali extra jeftino. U lidlu uvek bude nesto na akciji i generalno hemija je uvek prilicno jeftina. Bice i puno rafova sa garderobom jeftinom ali sve je to no name marka. Poz.

ZLOBEX

pre 5 godina

Čini mi se da sam video reklamu Lidla za maslinovo ulje exstra devičansko 499 din/l, i piletina 119 din/kg, pa se pitam kakvog li su kvaliteta?

Diznilend, odmah

pre 5 godina

Redovne cene ce biti zaista nize kad se podeli 500 000 otkaza budzetlijama.
Posto se od visokih cena delom i finansiraju blejacke javnosektorske plate.
Srbija je za mnoge jos zemlja samoupravljackog blejanja koje neko drugi mora da finansira.
Rob u marketu radi za jednog budzetliju i 2 penzionera, i zato ima malu platu, i zato ce cene biti visoke jer se od realnog rada moraju finansirati privilegovane kaste drustva (kojen ajcesce i kukaju kako im je i to privilegija malo).
Ali, Srbi su politicki narod na nivou deteta, i ukljuicivanje mozga je zabranjena operacija.

Svetski Mega Car

pre 5 godina

Imate sve cene na sajtu Lidla, u njihovom katalogu. Ono sto B92 nije naveo su cene mesa. Kilo svinskog mlevenog mesa 300 dinara, 500 gr cevapa 150 dinara, kilo piletine 130 dinara. Onda kafa 200 gr 120 dinara, kilo zamrznutog nemackog pomfrita 100 dinara... Sve je jeftino, cak duplo jeftinije od ostalih supermarketa. Ima tu dosta nepoznatih marki, ali ne znaci da su ti proizvodi losiji od ovih koji su se do sada prodavali kod nas. Moje misljenje je da ce ove cene biti mozda prvih mesec dana, pa ce Lidl da poveca cene. Ako ostanu te cene, onda ce Dis, Maksi, Idea, Roda, Aman, Gomeks itd. ili morati da spuste cene bar za 50 posto, ili da pozatvaraju markete, jer niko normalan nece kupovati kod njih. Pogotovo u Maksiju koji je bezobrazno skup. Videcemo sta ce biti. U svakom slucaju je dobra stvar sto je dosao Lidl, cak i da im cene budu iste ko u ostalim supermarketima, tamo ce da radi 1500 ljudi za plate koje su znatno bolje i sa uslovima rada koji su znatno bolji nego u ostalim supermarketima.Ljudi sa srednjom skolom u Lidlu imaju pocetnu platu 45000 din. Uvek cu pre takvom poslodavcu da ostavim pare nego nekom ko placa radnike 25000-30000 din.

Sava

pre 5 godina

Sta ste se uhvatili za tu cajnu, proizvodjac je Yuhor, cena sad na akciji 500 din/kg, kad prodje akcija 750 din/kg. Ali nema da se kupi 100 grama ko sto je sirotinja navikla, samo pakovanje od 600 grama.

clemens

pre 5 godina

Jedino cajna baaaas jeftijija... drasticno...
Ostalo je povoljno, ali pitanje glasi da li je to cena samo za otvaranje, ili trajno...?
(recimo banane 60 din je povoljno - ali vidim na slikama veliki natpis AKCIJA iznad banana, sto znaci da sa istekom akcije, vise nece biti ta cena)

Pedja J7

pre 5 godina

Ovo je samo za euforiju na startu.
Nakon toga, krece se sa izjednacavnjem, i mozda do 10% jeftinijim cenama.
U suprotnom, Idea, Roda, Maksi, Dis, mogu da se zatvore samo, ili da i sami snize cene po 30%...
Znate li koliko ce glavonja, tu biti osteceno???
S obzirom da je ovo Srbija i znamo kako idu stvari, eto nama realnih cena (tj. kao i kod ostalih) kroz 1-2 meseca...

zaradiš pa ti uzmu

pre 5 godina

Prvih dana su puni akcija. Ali i kasnije će da budu verovatno najjeftiniji i imaće mnogo kupaca. Konkurencija zbog Lidla propada, to nek se zna. Svi u krugu 1km od Lidla propadnu, a i mnogi dalji jer ljudi idu u veću kupnju kolima. U Hrvatskoj su neke od stvari koje ste naveli skuplje tri puta a plata nije veća tri puta. Znači i Lidl ce sa vremenom da digne cene. Trgovci uzimaju koliko mogu. Ne znam zašto su banane u Nemačkoj 3€, u Sloveniji 2€, u Hrvatskoj 1,5 € a u Srbiji 0,5 €? Koji ekonomista to može da objasni? Troskovi, porezi, transport, velićina tržišta??? Da li to znači da zarada postoji i na ceni od 0,5€? Da li to znači da je zarada u Nemačkoj bar duplo veća, jer trošak radne snage i trosak prostora i gradnje su veći u Nemačkoj, ali sam proizvod je iste nabavne cene.

mozaks

pre 5 godina

ove cene samo pokazuji,kolike su do sad bili ovce gradjani srbije ,jer su ih prodavci,nakupci,prekupci i jos njih x preprodavaca derali do gole koze,pa i sa akcijskim cenama

vaše ime

pre 5 godina

@Potrošač Naravno da neće biti takve jer je otvaranje i stavili su neke cene ispod nabavne da privuku kupce. Biće možda niže, ali ne spektakularno kao sada na početku.

srbin iz HR

pre 5 godina

bogami ne razumem,cene su iste kao u HR a tamo vise nego duplo plate...i ponedeljkom sam u zg zbog posla i cetvrtkom,vise zivim tamo nego ovde

Nikolica

pre 5 godina

Ako ćemo realno, te cene o kojima pričate su dobre, ali su akcijske i spuštene su za otvaranje, kao što svi rade. Videćemo ih za mesec dana kada prođe haos oko njih, tek kada ih vidim na sajtu Cenoteka u ravni sa drugim moći ću da procenim da li su bolji. Ovo je dobar korak, lično volim njihove proizvode, ali ovo ništa ne znači još.

ceca

pre 5 godina

ne mogu oni da zatvore druge prodavnice kad je iz centra najbliza radnja na 5 km!!! i nece biti blize nika jer sve sto se otvara je na periferiji. nemam kola i autobusom sigurno ne mogu tegliti stvari. tako da su mi nazalost maxi i univer stvar izbora. vidim da zagreb ima u centru lidl samo kod nas nisu nasli racunicu.
osim toga najavili su do kraja godine samo prodavnicu na adi. valjda da bi zatvorili tempo, sta li

српски језик најјефтинији

pre 5 godina

Размишљам понекад колико би цене бројних производа могле да буду ниже да не плаћају рекламу толико колико је плаћају: огласи, маркетиншке агенције, штампарије, фотографи, манекени, брошуре, плаћене рекламе и чланци у медијима ... Кажу да је удео трошкова за рекламу у цени неких производа и до 90 посто! Пошто Лидл очигледно доста новца даје за рекламу, значи да би и код њих могло јефтиније.
Иначе, питам се куд се дедоше наше речи попуст и снижење. У неколико година све се преметну у акције.
И, да, можда је боље због цена, али ове њихове бараке с паркинзима без иједног дрвета нагрђују град.

HM

pre 5 godina

Pročitao sam dosta komentara, nisam video nijedan koji objašnjava kako Lidl uspeva da ide sa nižim cenama. Jednostavno je, ima manji asortiman proizvoda i prisutan je na puno lokacija, širom Evrope. Npr., umesto 30 vrsta sira, oni prodaju 3. Zamislite kakvu cenu proizvođač sira može dati Lidlu koji povuče sir za celu Evropu? Takvu cenu ne može dobiti ni Tempo, ni Roda, niti bilo ko drugi ko ode i kupi kod Mlekoprodukta, Dukata itd., jer tada povlači manje količine koje prodaje samo u Srbiji, eventualno u okruženju. Inače, većina se čudi istaknutim cenama u Lidlu, treba smiriti strasti, većina su akcijske cene.

Toma

pre 5 godina

Bravo. Konačno konkurencija ovim našim domaćim monopolistima. Srbija ima veoma skupu hranu u odnosu na standard.. Lidl sa svojim brendiranim proizvodima, niskim cenama i visokim kvalitetom, nateraće domaće trgovinske markete da spuste cene.. Sve ovo je dobro za gradjane i treba pozdraviti.

istina

pre 5 godina

Kad ovi u Lidlu mogu da stave ove cene i da pritom pristojno zarade,zamislite koliko su nam ,,drali kožu,,ovi ostali dosada sa cenama..Pa gde god sam bio u Evropi je skoro pola stvari jeftinije nego kod nas,u Madjarskoj naprimer sve hrana je jeftinija i kvalitetnija nego kod nas...
Zamislite ove,, gulikože,, koje su nam dosad drale kožu,pa ne treba niko više da im udje u radnje..NIKO...

hi

pre 5 godina

super cene za prepordaju sad kad navale ovi sto drze male radnje od toga necemo videti nista samo policu :) eto mene da banane nestaju za sad vremena .

nikola

pre 5 godina

najtuzniji su mi ovi sto mrze ako bude jeftinije.oni mrze I ako se neko usudi da zivi bolje.Pa da ,kako bi oni vozili dzipove I slali decu da studiraju preko.

Sima

pre 5 godina

Ovi sto tupe o kvalitetu - milka je cist pregoreni secer i arome, zlatiborac cajna je ostaci argentinske gmo krave (sve sem mesa) itd. Nista industrijski proizvedeno u ovoj drzavi nije kvalitetno. Nista.

Super je sto vas je sistem naucio da ako placate skupo mislite da je kvalitetno. I onda dodje neko sa 70% nizom cen za isto to sto mislite da je kvalitetni, vi se blokirate, resetujete i tupite o "nekvalitetnom".

A nista industrijski proizvedeno nije kvalitetno, ponavljam.

davidimo

pre 5 godina

ljudi polako, nek se najpre otvori , pa neka prodje jedno odredjeno vreme, pa onda treba videti hoce biti sve jeftinije nego kod onih drugih. ziveci jedno vreme u srbiji, sam sumjicav na sve, pa i na ovo sa jeftinijim cenama!

kraja

pre 5 godina

...sjajno, ako nije samo akcija za otvaranje...
...vristace konkurencija...
...vristace i "kvantas"...
...kod mene u radnji u ulici, banane 169 din...!!!
...ko je rekao da su kod nas marze samo 20-60%...???

pogled iz svemira

pre 5 godina

(zaradiš pa ti uzmu, 9. oktobar 2018 11:55)
Decko nesiri dezinformacije jer u Francuskoj-Strasburg u svim radnjama su banane od 0.89 do 1.15 eura za kg a u Lidl-u je 0.99 centi kg a cokolade su od 45-69 centi 100gr i mnogo bolje nego te sto jedes u SRB nadji kackavalj i to jos u listicima EDAMER 400 gr za 1.49 eura i jos puno dobrih stvari krem sir 750 gr za 0.69 eura....Konkurencija je cudo nadam se da ce i tamo pomoci da se bar malo upristoje i krenu razumnije da rade i budu humaniji za sve ljude i za svaciji dzep a ako jos krenu sa reciklazom odnosno vracanjem para za ambalazu bice to pravi ekoloski bum i jos veci stimulans za ljude, u Nemackoj vam vracaju za ambalazu 0.25 centi limenka ili plastika. Energetsko pice KONG 0.25 centi +0.25centi za ambalazu,novac za ambalazu cete dobiti pri povratku ambalaze.Pivo 0.5 lit. 0.49 centi...Da vidis kad krenu sada proizvodjaci i prodavci da spustaju cene u granice normale ono sto je trebalo odavno da se desi u SRB.

Rade

pre 5 godina

Ako ostali veliki marketi po zapadu nisu spustili cene zbog Lidla i Aldija, a i dalje normalno posluju, to znači da će se isto desiti i u Srbiji. Redovne cene u Lidlu neće biti kao na ovoj akciji, nego nešto niže nego u drugim marketima, ali za većinu našeg naroda je i 10% popusta premija.

ASOT

pre 5 godina

Ovi sto pitaju da li su to stalne cene ii samo na akcijama. Odgovor je samo na akcijama. Imate na sajtu njihovom cenu na akciji i redovnu cenu. Sto nije uopste lose jer ce sledece nedelje neki drugi proizvodi biti snizeni. Svi tako rade da privuku kupce,samo je bitno kakve su ostale cene,ako su nize od konkurencije to je super.

samo da kazem...

pre 5 godina

Sve sve... ali razmišljam i pitam se - zašto su im rafovi sa hlebom i svežim pecivom puni kad otvaraju tek za dva dana? Nemci su to, ne rade oni ništa bez razloga? Jedino što mi pada na pamet je da verovatno imaju generalnu probu?!

Sabre

pre 5 godina

Wow. Nadam se da ovo nije samo dok traje promocija.. sa ovakvim cenama unistice sve ove Arome i slicne, i konacno cemo imati pristojne cene u BG-u. Ali nesto sam sumnjicav, iskreno...

Radovan

pre 5 godina

U Lidlu kupujem redovno.Ovo jesu akcijske cene,ali će redovne cene sigurno biti bar 10% niže od Tempa ,Metroa ,Dis-a.A roba jeste nepoznatih brendova,ali je OK.

Max

pre 5 godina

Dragi susjedi. Nije mi jasno zbog cega ne pogledate Lidlov on-line letak ( lidl.rs). Ako znate poslati komentar na b92 znate i kako posjetiti Lidlovu stranicu. Fino vam pisu cijene proizvoda koji ce biti na akciji i za koji postotak su neke cijene snizene. Kod nas u HR Lidl ima akcije gotovo svaki dan. Imate: super ponedjeljak i super subotu i plus vikend akciju od cetvrtka do nedjelje.Samo utorak i srijeda su bez akcija. Neki od vas pisu o cijenama i kvaliteti proizvoda. Ja sam vise nego zadovoljan odnosom cijene i kvaliteta.Cokolada Fin Carre je Lidlova robna marka i bolja je od Krasovih. Alati(Parkside) tipa busilica,fleksa i slicno me sluze vec godinama u privatne svrhe. Radna odjeca i obuca,djecja odjeca( Lupilu) je kvalitetnija od mnogih razvikanijih imena.Da ne nabrajam dalje mogu reci samo to da je dolazak Lidla u HR omogucio ljudima slabije platezne moci( odnosno onima koji cijene svoj dinar) da se obuku,pojedu i popiju za manje novca nego sto im je trebalo pre dolaska stranih trg. lanaca.Ja sam nedavno na grckom tjednu u Lidlu kupio maslinovo ulje sa Krete,uzo,fetu sir i kalamata masline. Sve to bi me kod domacih derikoza kostalo skoro duplo jer npr. Komzum(Idea) prodaje grcko maslinovo ulje po cca.9€ litru pod brendom Zvijezda dok Lidl maslinovo ulje sa krete prodaje za 5,5€ po litri.

John

pre 5 godina

Ovo su cene sa akcije. Eno, stoji katalog na njihovom sajtu.
Regularna cena ove kobasice koja se pominje je 450 dinara za par(600g), a ne 300.
A cenu onog Gauda sira su skroz promašili - u tekstu piše da košta 500din. E, pa ne košta - na akciji je 350, a redovno 550din )mada, mora se priznati da je i redovna cena niža nego u ostalima)
Čokolada je takođe na akciji - redovno je 75din. Samo se nadam da neće početi da podvaljuju sa pakovanjima od 80g...

rr

pre 5 godina

Ako me secanje ne vara, "Lidl" ima 2 redovne akcije - cetvrtkom (traje 4 dana) i ponedeljkom (traje 2 dana), sto ce reci da objavljena akcija cetvrtkom koju ovde komentarisete nije samo za otvaranje.

stoper4

pre 5 godina

Čini mi se da sam video reklamu Lidla za maslinovo ulje exstra devičansko 499 din/l, i piletina 119 din/kg, pa se pitam kakvog li su kvaliteta?

A kakvog li je kvaliteta Matijević piletina koja je 2,5 puta skuplja?
Ove cene sigurno nisu redovne nego akcijske, nisu u Lidlu palisa marsa pa da rade za džabe. Ali je sigurno da su im cene niže a kvalitet sigurno bolji od 90 namirnica koje prodaju domaći lanci.
Ono što mene nervira u vezi sa Lidlom je što je veliki gazda posla botove da i ovde zagađuju kao da je njegov lično.

hajho

pre 5 godina

ko prezivi 7 dana posle jedenja cajne kobasice po ceni od 300 din po kg, dobije dva stapa kobasice gratis. 
(goki, 09. oktobar 2018 12:32) 

Ako bude upola kvalitet kao u Nemackoj, bice kvalitetnija cajna deset puta od nekih nasih...
(ona stvar, 09. oktobar 2018 13:23)

To je akcijska cena I nije po kilogramu, nego pakovanje od 600 grama.
Tu cajnu ce za Lidl proizvoditi Juhor, kao sto vec proizvodi I za neke druge trgovinske lance za njihove brendove

C i n i k

pre 5 godina

Dobar je kvalitet u Lidl,ja samo tamo kupujem kad sam u De i GR,vidim da su ove cene sa sajta iste kao u DE,sto znaci jos jeftinije nego u okolini u Sloveniji recimo gde sam svracao.
Bice to super stvar,oni sada iduceg meseca cujem otvaraju jos 20 ak marketa tako da ce biti pokriven dobar deo Srbije a uveliko se prica da dolazi i Spar, koji je ipak skuplji..

Nikola

pre 5 godina

Lidl je veoma dobar trgovinski lanac. To sto forsiraju sopstvene brendove ne znaci da je kvalitet losiji. Naprotiv, mnogi proizvodi su kvalitetniji od slicnih proizvoda poznatijih proizvodjaca. Cene su posebna prica. Osetno su nize nego kod konkurencije sto mnogo znaci obicnim gradjanima. Mnogi kukaju da ce Lidl zatvoriti domace trgovinske lance i proizvodnju. Nece. Proizvodjaci neka se cenovno i kvalitativno prilagode a lanci i trgovine neka malo razmisle o marzama. Oprostite ali sumnjam da ce iko normalan platiti npr. isti ili slican sir 1000din umesto 700din samo zato sto se prodaje u nekoj domacoj trgovini.
P.S. koje su to domace trgovine odim DISa i Univera?

Јабучило

pre 5 godina

Постоје две опције: да због конкуренције свуда помало падну цене или да Лидл временом поскупи. Видећемо.

deki4

pre 5 godina

Ovaj sto pise o cokoladama i gojenju i slicnom ili troluje ili je pogubljen maksimalno... Te cokolade od tih poznatih nemackij proizvodjaca su istog kvaliteta kao ove iz Lidla. A ti ako hoces bas kvalitetno, sedi uzmi lepo kupi neku belgijsku sto 80g kosta 300-400din pa cuvaj svoje zdravlje i nemon da se gojis. I povedi sve te ljude koji hoce da plate za kvalitetno pa mozda vama otvore specijalan market za kvalitetne prozivode

Rajko Chetnik

pre 5 godina

@

Cene u Lidl-u u Grckoj su vise nego u Lokalnim (Grckim) mega marketima... videcemo ovde.
Da li ce doneti kvalitet i veci izbor... to bi hilo dobro
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (da vidimo, 9. oktobar 2018 18:16)

Gospodine blago receno lazes upravo je obrnuto cene u Lidlu su20% nize od okolnig marketa bili ciji da su u Grckoj.

da da

pre 5 godina

Ali ljudi, vama što se lidl ne svidja, niko vas ne bije o ušima da kupujete tu, ako vam nije kvalitetno izvolite u maxi, ideu, itd.kao da vas neko primorava da pazarite u lidl pa zaboga ništa ne valja i kvalitet je nikakav. Tako sam čitao i o ikei a sada kad god idem prepuno je i svima je kolica puna. Oladite malo.

VanjaLFC

pre 5 godina

Iskustvo sa Lidlovim produktima u Engleskim prodavnicama.
Avocado...top klasa.
Greek style yogurt...savršen.
Forest ham...kao dedina dimljena.
85% dark chocolate...kolači nikad lepši.
Puno proizvoda izuzetnog kvaliteta uz relativno nisku cenu.
Naravno da će se u Srbiji (kao i u Hrvatskoj) pojaviti blam da ti roditelji kupuju u Lidlu (deca Lidlići, kako su ih nazvali) ali to je problem savremenog drustva da se mora kupovati samo ono najskuplje. A Srbija je poznata po tome.
Lidl će uneti novitet na tržištu ali ipak nekome kome nije u kraju neće se isplatiti da prelazi kilometre samo da bi tamo uštedeo.
Ostali lanci su svesni toga. Imaće ponkakvo sniženje i držati cene kakve jesu i danas.

Alex

pre 5 godina

super cene za prepordaju sad kad navale ovi sto drze male radnje od toga necemo videti nista samo policu :) eto mene da banane nestaju za sad vremena .
(hi, 9. oktobar 2018 15:52)

Mogu oni da navale ali ne mogu da kupe velike količine. Naime, dozvoljena je kupovina samo za kućne potrebe.

Nemacka medicina😁

pre 5 godina

Naravno da ce biti jeftinije ne samo "banana", vec i sve ostalo, iz prostog razloga sto trenutno, veletrgovine koje posluju u Srbiji imaju daleko manji broj trgovinskih objekata od Lidl-a, koji posluje u citavoj evropi i ima preko 5000 takvih objekata po citavoj evropi, za koje se roba nabavlja istovremeno za sve a kasnije distribuira po njihovim radnjama. Veca kolicina, veci rabat, niza nabavna cena za njih, samim tim, niza cena i za kupce.

Kupac xy

pre 5 godina

Konacno normalne cene. Uzdrzite se od kritikovanja jer nema mesta tome dok se neko trudi. Ako se pokvare onda cemo ih kritikovati i zaobilaziti.

radica

pre 5 godina

Mnogo pitanja u vezi daljih cena. Pa kada ukucate na Giglu "Lidl, akcija" izaćiće će proizvodi koji su na akciji. Pišu cene na akciji i stvarne cene, kao i procenat sniženja.

Monopolisti

pre 5 godina

Hvala Bogu da dolazi meko ko će podprašiti Maxi (Tempo), Rodu, DIS i ostale kvazi velike firme koje savaki dan, gore dole, menjaju visoke ceme kao daju popuste

star

pre 5 godina

@rr
Nije tako. Lidl prospekt vazi od ponedeljka do subote,akcije pocinju svakog ponedeljka(traju celu nedelju) i od cetvrtka.
Obicno cim pocne jedna nedelja u radnji se pojavi prospekt za sledecu. Barem je tako u Nemackoj

mandrak

pre 5 godina

ako je kg gaude 500 din onda lidlu skidam kapu,supruga mi je iz Subotice,skoknem u tazbinu cesto pa mali do Tompe,prvi put sam bio u soku...cekaj bre,koje su ovo cene,pa ko koga ovde...,elem kilo gaude na Su pijaci je 400/450 din,500 u lidlu je sasvim korektno ako znamo da gaude,trapista i sl. nema ispod 800 i to na akciji!

Posmatrac

pre 5 godina

Posto neki vec kritikuju mlecnu cokoladu jer je na snizenju poprilicno jeftina a da je nisu ni probali moram da ih razocaram. Cokolada je nemacka i odlicna je a ako nekog intersuje ima veci procenat kakaa od svih nasih mlecnih cokolada. Sto se tice cene samo da vam kazem da sam pre mesec dana ovu istu cokoladu u Sloveniji platio 25 centi (super vikend i nenormalni popusti) .

Nikola

pre 5 godina

Otvorite lepo katalog Lidla i videcete dokle traje akcija a i kolika je inace redovna cena tih proizvoda. "Fin Carre" cokolade su proizvedene u Nemackoj i odlicne su a pored njih imaju i cokolade proizvedene u Poljskoj -takodje Lidlova robna marka ali se ne cesam imena. Te cokolade su jos jeftinije od nemackih. Pitanje je samo sta ce sve biti kod nas u ponudi. Pustimo vise nagadjanja, videcemo sve u cetvrtak.