Ponedeljak, 24.09.2018.

18:27

Vučić: Bićemo u svemu najbolji

Srbija će od 1. januara imati niži javni dug i od Makedonije. Biće to 47-48 odsto, a njima oko 52 odsto BDP, rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

Izvor: B92

Vuèiæ: Biæemo u svemu najbolji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

181 Komentari

Sortiraj po:

dusko

pre 5 godina

kako najbolji a pio poljoprivrede isto placa doprinose i onaj sa pola i onaj sa 1000hektara a to je 100.ooodin godisnje a dugovi za pio su nam preko 5 milijardi evra a ministar obecao resenje pre dve godine pa nista i gospodo iz b92 molim vas pitajte predsednika kako to da onaj ko je bio osiguran preko pio poljoprivrede a odjavio je pio dug mu ostao zasto mu drzava neoprosti taj dug kao gubitaskim firmama vec taj dug se mnozi sa kamatom i kad ode u penziju poreska uprava mu uzima trecinu od penzije a placao neko 15 ,20 ili 40 godina preko poljoprivrede penzija je 11.ooodin.zasto cutite o tome velikom problemu a duznikaza pio poljoprivrede je preko 100.ooo

V Nikolic

pre 5 godina

Sedim juce sa prijateljicom iz Zagreba koja drzi privatne casove engleskog i nemackog deci i odraslima. Radi sa grupama od po troje, cetvoro, a sat rada naplacuje oko 16 evra po osobi. Kod nas profesori koji rade privatno ne mogu da uzmu vise od 10 evra za sat i po u to kad rade sa pojedinacnim ucenicima.
Sokirala se kad je saznala da se ovde epidural placa, bas kao i prisustvo oca na porodjaju (tamo otac prodje kroz kurs od 4 sata po ceni od 10-ak evra).
Na autobusima nam stoji reklama "nemacki za lekare i medicinske sestre". Mislite da ga uce da bi u originalu citali Getea???
Toliko o liderstvu

jovanka

pre 5 godina

"Danas je, međutim, najbolja i u svemu ispred drugih u regionu, najbolja je po pitanju rasta, javnog duga, stanja u budžetu..."
Tako je!! I da nije najbolja, na čelu sa Vučićem, postaće najbolja! Naša Srbija!!!

s.

pre 5 godina

Situacija se u zadnjih par godina drasticno promenila !
(Dobrosavljev, 25. septembar 2018 07:49)

Aha, sve je gore i gore, propadamo na svim frontovima a on se svađa sam sa sobom i svađa i svađa...

s.

pre 5 godina

Завршен правни факултет, положени правосудни испит. Послодавац ми данас на разговору за посао нуди месечну плату од 35 хиљада. Иначе то радно место је специфично и може само правник да ради на њему. Нисам прихватио. Ето, то је Вучићева Србија и напредак који сваког дана све више осећамо.
(Леонардо, 24. septembar 2018 22:05)

Preporučujem (+509) Ne preporučujem (-1007)

Pazite botine, čovek je izneo činjenicu i broj vaših minusa je ne mogu izmeniti, možete slobodno dodati još par hiljada ali to će ostati tako kako je napisao.
Da li shvatate uzaludnost svoga bednog posla?
Nisam ni očekivao da shvatate.

beli tigar

pre 5 godina

Ljudi su navikli da im bude uvek lose, mislim da bi trebalo da prestanu tako da misle i podrze predsednika do kraja i da zajednickim snagama pokazemo svima sta Srbija moze.

milica

pre 5 godina

Lepsa buducnos bi trebala da bude cilj svakog coveka Srbije i malo vise sloge i razumevanja. Predsdnik se svaki dan bori, pa mogli bi i mi da probamo i podrzimo ga.

Milos

pre 5 godina

Ostvaruje se evidentan napredak na mnogim poljima, otvaraju se radna mesta, stižu investicije, vidi se da je nekako Srbija oživela. Sada stvari više ne deluju onako sivo kao pre nekoliko godina

Dekac

pre 5 godina

Bili smo blizu ambisa a sada smo medju najvecim zemljama po rastu. Ocigledno, ma koliko bile bolne, reforme su doprinele da se propast zaustavi i krene uzlaznom putanjom.

MyMoon

pre 5 godina

Koliko bolesnika ima ovde koji ga podrzavaju pa to je strasno! A to moze samo neko da govori ko nije otiso dalje od bosne pa do crne gore!!!

Гаго

pre 5 godina

Реформе су у Србији пружиле велике резултате и опоравили смо буџет. Већ три године за редом имамо суфицит у буџетуРеформе су у Србији пружиле велике резултате и опоравили смо буџет. Већ три године за редом имамо суфицит у буџету

selektor

pre 5 godina

Napredak Srbije je već vidljiv na svim poljima, ali ovaj trenutni napredak treba da predstavlja samo zamajac u napredku Srbije i svaki pojedinac treba svim silama da se bori.

Mučenik

pre 5 godina

"СРБИЈА У СВЕМУ ИСПРЕД ДРУГИХ У РЕГИОНУ"- изјавио ΛV?

Да ли овде ΛV мисли : да се највише новца отима од пензионера , Са просечном платом од 417 и пензијом од 211 eра, само су Македонија и Албанија испод, Србија иза Пољске има највећи пораст БДП са 4,8%, а Луксембург 3,4%. С друге стране износ БДП је у Србији 6534, а у Луксембургу 110.000 евра по становнику, па ко је бољи? Да ли наши политичари разумеју шта причају? Број становника се смањује за више од 150.000 душа годишње и ту смо у врху Европе. По коришћељу контејнера као извор хране и ту смо у врху Европе. То су неки елементи где смо по добром на дну, по лошем на врху Европе. Очекујем да ΛV изјави како код нас тече мед и млеко, а код других нема ни воде.

veselnik

pre 5 godina

"Vučić je rekao da je drastično smanjenja nezaposlenost"
Pogledao sam ZVANICNE statisticke podatke i - gle cuda: nezaposlenost je 30%, a ne 13%, sto znaci da su predsedniku poturili pogresne podatke!
Da ne bude zabune:
Stanovnika 7,020,858
Od 19-65 godina 4,354,441
Studenata 220,000 (priblizno, NIKO ne zna tacan broj)
Znaci mogu/treba da rade 4,134,441
Zaposleno 2,896,800 (uzeo sam NAJVECI objavljen broj, po PIO za 2017 je 2,583,557, znaci preko 313,000 "NOVIH" radnih mesta)
Nezaposleno je znaci 1,237,641, odnosno 30% od radno sposobnih, a ne 579,070, koliko se reklamira!
To je realnost, kao i velicanje 3-4% (najavljenog) rasta MIZERNOG GDP-a od 6,000 USD po stanovniku, sa kojim samo zaostajemo jos vise za razvijenim drzavama.

Kibo

pre 5 godina

GDB Srbija 15.000 $ , Bugarska 21.000$, Rumunija 23.000$, Hrvatska 22.000 $ , Albanija 13.500$ , BiH 14.500$ , Makedonija 14700$, Madjarska 27000 $ .Izračunajte i da imamo 5 % rast svake godine koliko nam treba da stižemo okolne zemlje s tim da oni stoje u mestu.Naš najgori način za prekrivanje problema je zabluda.
(Marko, 24. septembar 2018 21:12)

To nema smisla što piše. Javni dug Srbijeje oko 24 milijarde dolara, osnosno oko 70% BDPa. Po tvojoj računici Srbiia bi bila i javnom dugu 130% i to bi bio bankrot lagani. Proveri izvore. E da,Vučić je opet odvalio podatke. Guglajte na Zavodu za statistiku. Pitam se gde je opozicija da iskoristi ove budalaštine što predsednik govori...

Predlog

pre 5 godina

Завршен правни факултет, положени правосудни испит. Послодавац ми данас на разговору за посао нуди месечну плату од 35 хиљада. Иначе то радно место је специфично и може само правник да ради на њему. Нисам прихватио. Ето, то је Вучићева Србија и напредак који сваког дана све више осећамо.
(Леонардо, 24. septembar 2018 22:05)
Otvorite advokatsku kancelatriju i zarađujte koliko želite...

made in Balkan

pre 5 godina

Vise za nas narod nema prepreka,koracamo ka boljoj buducnosti.Bravo za Presednika !!!
(Natasa, 24. septembar 2018 22:19)

Od botovanja sigurno necemo u bolju buducnost. U bolju buducnost mozemo samo ako realno sagledamo gde smo, gde gresimo, pustimo strucnjake, ljude koji znaju da rade svoj posao, manemo se partokratije, isteramo kojekave zmajeve od Sipova sa medija i ustupimo taj prostor necemu sto ce podici obrazovanje, kulturu i svest ovog naroda na visi nivo. A to se nece desiti, vi botovi toga niste svesni, zivite od danas do sutra, a to se gaji decenijama koje smo mi izgubili sa istim ovim koji su i dalje na vlasti i odrzavaju takvo stanje jer im to omogucava da svoj zivotni vek prozive na funkcijama. Nisu oni nikakvi patrioti, vec mafija koja gleda svoje interese. A tebe i takve treba da je sramota sto ste svesno pristali da budete lignje u ovom jedinom zivotu ste pristali svesno da budete beskicenjaci.

ima da budemo najbolji

pre 5 godina

Zbor radni ljudi!
Radnici, mi smo u teškoj buli!
Proizvodite samo škarta,
zajebavate se tu na poslu, niko ništa ne radi.
Zašto? Zato što se nakrkate!
Japan, mala zemlja, mali ljudi, male mašine, a najbolji su.
Zašto?
Zato što u Japanu jedan čovek na dan pojede šaku riže,
i sit je!
A vi, dva kila mesa s' buta,
kilo ipo' kobasica, čvaraka i švargle,
nakrkate se, trpate u taj stomak ko u vreću,
i ne možete da radite.
Normalno da ne možete da radite kad ste se nakrkali!
Ali, budućnost svetska, svetski trendovi, tehnologije, 
to više nije u trulim fabrikama, propalim preduzećima.
Jebeš fabrike, u fudbalu je posao, u fudbalu je kapital!
Sad ćemo oformiti fudbalski klub! 
Evo ja ću biti direktor, ti ćeš biti član uprave,
ovaj mali što radi na strugu on će biti bek,
ovaj komšija iz kantine-golman.
Trojica na krilo, jedan half, nema dva centarhalfa-kak'i dva!
Ima da budemo najbolji!
Bajern - nula, 
Minhen - nula,
Papen - kakav, ništa!
Ko, Talijani!? Nemaju oni pojma, mi smo uvek bili najbolji!
Kad nam skinu sankcije poka'šćemo svima!
Jel' tako?
Tako je!
Kraj zbora radnih ljudi.
Je*eš fabrike! 
Svi na polje, svi na fudbal, da trenirate!
Ajd' zdravo!

Dragole

pre 5 godina

“mnogi misle da je Srbija remetilački faktor u regionu, jer mnogi misle da je Srbija podesna da bude nečiji prijatelj u regionu smao kad je ponižena, slaba."
Ne treba Srbija da radi nešto zbog drugih već zbog sebe i svog naroda. Drugi se ne opterecuju problemima Srbije već se bore da reše svoje probleme. Nije Srbija drugima važna ako je na granicama mir. Da li je neko ponižen i slab zavisi o njemu samom. Svako sam sebe ili uzdiže ili ponižava. Srbija je ratovima ‘90 -ih sama sebe ponizila jer je vodila promašenu politiku, ućinila mnogo nesrece i zla i sebi i drugima. Srbija je sebe ponizila što je izgubila 30 godina i što je nazadovala u svakom pogledu u tom periodu, tek se sad polako oporavlja ali daleko je to još od prosperiteta i pristojnog standarda. Treba raditi na ubrzanju razvoja.

Realan

pre 5 godina

I najgora po pitanju kriminala, korupcije, ljudskih prava, sudstva i ko zna cega jos ! Drugim recima, obicnom coveku je lose, kao i do sada. A svetla ni na vidiku ...

Леонардо

pre 5 godina

Завршен правни факултет, положени правосудни испит. Послодавац ми данас на разговору за посао нуди месечну плату од 35 хиљада. Иначе то радно место је специфично и може само правник да ради на њему. Нисам прихватио. Ето, то је Вучићева Србија и напредак који сваког дана све више осећамо.

JI LONG nije kupio Ikarbus laze ko Cuko

pre 5 godina

Ljudi svih generacija napustaju Srbiju a on ubedjen da uspeva da ih zadrzi lazima.
1. Mubadala
2. Ikarbus-Mercedes
3 Utva-Boing
4. Tenis
5 Ikarbus-Ji Long
Za svaku godinu na vlasti po jedna krupna laz.

Hvala kolezi Pantiću

pre 5 godina

Pozdrav za predsjednika od prosvjetara iz Sarajeva. Trenutna placa srednjoskolskog profesora (bez dodataka) je 550 eura, sa toplim obrokom je oko 650 eura za profesora bez minulog rada i strucnog zvanja. Nasa nakaradna vlada nudi povecanje na 40 eura, a sindikati traze duplo vise.
I pored povecanja nije lako zivjeti s obzirom na poskupljenja zivotnih namirnica, goriva i ostalog. Podsjecam da je u BiH gorivo osjetno jeftinije nego u Srbiji.
Kolike li su place prosvetnih radnika u Srbiji kad predsjednik na sva usta prica o tim "dramaticnim uspjesima" na ekonomskom planu!? Sve ispod 1000 eura je malo.
Zivjeli normalni ljudi svih nam raspadnutih drzavica!

Samo da ti ja kažem

pre 5 godina

Mnogo si vremena posvetio Srbiji, a premalo stranci. Bojim se da će biti visoka cena tvoje slepe ljubavi za neke stranačke "face".Ne gledaj više stranačke pojedince širom zatvorenih očiju.

Marko

pre 5 godina

GDB Srbija 15.000 $ , Bugarska 21.000$, Rumunija 23.000$, Hrvatska 22.000 $ , Albanija 13.500$ , BiH 14.500$ , Makedonija 14700$, Madjarska 27000 $ .Izračunajte i da imamo 5 % rast svake godine koliko nam treba da stižemo okolne zemlje s tim da oni stoje u mestu.Naš najgori način za prekrivanje problema je zabluda.

supernaut

pre 5 godina

Ako ovo nije dokaz da on zivi u svom svetu koji nema nikakvih dodirnih tacaka sa zbiljom i stvarnoscu, secite me gde sam najtanji. Ako gresim, molim vas, neka se nadje neko da me ispravi, hvala.

P.S. - Zaboravio je dodati, za dve do pet godina.

sin lovca na medvede

pre 5 godina

Srbija je svetski prvak po broju fabrika koje gradi i otvara predsednik.
Samo ne znam po kom Zakonu je to nadleznost predsednika?
Kad dovede Arapskog biznismena u Srbiju sledi pljesak, a kad bi se dogovorio sa domacim biznismenom rekli bi korupcija. U cemu je razlika?

s..nikolić /austrija

pre 5 godina

DOKLE bre više sa njim !
U ovom slučaju je u funkciji predsednika stranke a ne predsednika države i zabole me zbog njegovog stava kao vođa stranke , odnosno SEKTE zvane SNS !!
Što se samog napredka i ekonomske situacije srbije tiče kao i liderstva na ovim prostorima je ništa drugo nego vruć vazduh !
Sa nekih 6 do sedam hiljada evra BND po glavi stanovnika postaćemo ekonomski tigar kada na vrbi rodi grožđe!
Penzije i plate u visini cene jednog mobilnog telefona srednje klase ne govore da je u srbiji nastalo ZLATNO doba !
Bar ne u srbiji u kojoj mi živimo!

Milan

pre 5 godina

Pa zar već nismo !? Pa i prošle smo bili !? Koja Makedonija, sad se već uporedjujemo sa Švajcarskom !? Što li nas napuštaju ? Izgleda da nisu navikli na ovo novo stanje, super nam je !?

Sinisa

pre 5 godina

Trenutna politika u Srbiji je veoma pozitivna i dobra i to je ono sto je najvaznije i da Srbija ide napred a to da mnogi zele da Srbija bude kriva za kozna sta sve to je Vucic totalno upravu,nadam se da ce predsednik takve stvari mudro resavati kao sto je i do sada radio.

C i n i k

pre 5 godina

Sev.Mk ako prodje referendum, a nadam se da hoce,ulazi odmah u Nato,sto ce podici njihovu ekonomiju za cca 5 % u startu kao sto je i CG, a potom ulaze mozda i pre Srbije u EU.
Tako da se bojim da ta uporedjivanja nadalje mogu da se prave od strane EPP masinerine rezima, samo u odnosu na Kosovo..

borivoje surdilovic

pre 5 godina

ja mislim da ovde jos ima ovaca za sisanje....ovaj narod hipnotisan pinkom i dalje veruje ovim bajkama....a isto je bilo i sa ds....samo bajke samo su sada plate iste a sve skuplhe 10 puta....

Netko

pre 5 godina

U ljudskoj gluposti, bezobrazluku, bacanju smeca, tucama smo vec pri vrhu.

Usput mnogo smo jaki kad nam bolnice izgledaju ko iz horor filma, putevi ispod nivoa proslog veka, narod sa prosekom od 50 god jer mladi pobegose, prosecni iq manji od temperature napolju a tek industrija ciji je max sa motanjem kablova, nudlama i tako nekim glupostima je tek bez premca.

Ala opravise ove prostore politicari od 90ih naovamo, svaka im cast, od svetski postovane drzave postadosmo zombilend.

A narod glasa li glasa za svoju propast (+za kilo brasna i olovku).

Libertas

pre 5 godina

Koja sloboda medija, par excellence, zadovoljava najviše EU standarde.
Sjednica SNS-a tek počela i evo već tri članka, da su se sastali ovi iz bloka Savez za Srbiju bilo bi sigurno nula(0) članaka, eventualno jedan ali bi nestao za pet minuta i imao nula komentara!

Jedan iz srbije

pre 5 godina

Nakon obilaska nekoliko zemalja iz okruzenja utvrdio sam da mi u srbiji najgore zivimo

A te tvohe izmisljenje price da smo najbolji... pa to moze da prodje samo kod onog ko nije mrdnu nigde

Istina je potpuno suprotna

да да

pre 5 godina

Хајде за почетак сруште бесправно саграђене објекте на обали Саве и на Копаонику. Чик завршите ишта од нога што сте започели па се онда хвалите. Баталите нас са празним бећањима и потпуно непотребним кружним токовима, док нам се путна мрежа распада а ваши лопови све више богате !!!

Legionarska bolest

pre 5 godina

Evo već jesi u svemu najbolji, u 5 dana si se zadužio 4 milijarde, 3 kod Kineza i 1 milijardu kod Turaka, a da pritom nema nikakve koristi na vidiku, u bližoj ili daljoj budućnosti, to mora da je rekord u (novijoj) istoriji!

Maja

pre 5 godina

Predsednik sposoban stvarno za sve! Počev od ekonomije, pitanja Kosova, zaštite našeg naroda u bivšim Jugoslovenskim Republikama...pa do zaštite žena...Na tome mu posebno hvala...

Ana

pre 5 godina

Da se preberu stranački kadrovi. Nema više da se pojedinci kriju iza Vučićevih leđa a da ništa ne rade ili još gore, da rade pogrešno i za stranku i za Srbiju.

Henry Chinasky

pre 5 godina

Srbija će biti najbolji prijatelj stanim korporacijama i državama dok plate budu mizerne, dok bude davala subvencije bogatim korporacijama da još više pljačkaju državu i ponižavaju radni narod, dok bude poslušna po pitanju KiM i eksploataciji prirodnog bogatstva Srbije raznih ruda, zlata, bakra, litijuma... Za to vreme neko će se busati u grudi i sticati bogatstvo sve govoreći da radi za dobrobit Srbije i građana. Tih ljigavaca ima dosta, ali narod nekim čudom ne može da ih prepozna i odbaci.

hipokrat

pre 5 godina

Ajd budi covek pa uporedi prosecne plate, medijanu, BDP (ne rast, mada i tu nismo najbolji), izvoz, uvoz. Stavi tabele, brojke...ajde nek neka novina to uradi.
Nista? Pa naravno.

mrkobgd

pre 5 godina

Posto volimo da se takmicimo sa zemljama u regionu, a to su na prvom mestu Hrvatska, pa onda Makedonija, Crna Gora, Albanija, Rumunija, Bugarska... Sile!!! E a ti prvo pomenuti Hrvati se ne takmice, nego pokusavaju da stignu zemlje iz njihovog regiona, Slovenija, Austrija, Italija, Madjarska... i na poslednjem mestu Srbija, i to vise zato sto se vekovima ne volimo... Prestanite vise da zaludjujete narod nego uradite nesto konkretno za nas, moze i za pocetak na granicnom prelazu poseban salter za gradjane Srbije, kao sto oni imaju eu citizen only, pa da se busamo mi Srbi kad se vracamo kuci a svi drugi cekaju po par sati, a onda presvucite auto put, neka bude kao u Hrvata, NE MORA BOLJI !

Millennium

pre 5 godina

Tebi kompletna Vlada na čelu sa premijerkom i ministrima napada kolegu zato što je rekao nešto protiv vlasnika privatne televizije. To dovoljno pokazuje vaš odnos prema državnim funkcijama, kulturi, i daje pravu slike vaše vlasti.

deki

pre 5 godina

A gluho bilo
Nebeski vodja,nebeskog naroda.
Ovako je bilo i za vrijeme ratova u ex-yu,samo sto se tad,za razliku od sad,svako ko je mislio drugačije i bio drugačiji ,surovo kažnjavao .

South Park

pre 5 godina

Javni dug kazite koliko je milijardi bio 2012 a koliki je 2018.Taj procenat od nabudzenog bdp-a koji nije tacan mozete da prodate svojim botovima.Evo ja kazem da je 2012 bio 14 a sad 25 milijardi a neka me neko demantuje i objasni kakav je to napredak.Naduva bdp i misli da niko ne zna tablicu mnozenja a tek sto je glupo porediti te procente sa drugima jer to nije relevantno ni za sta.

bbb

pre 5 godina

Samo smo u platama narocito kod privatnka medju poslednjim drzavama u Evropi tj za poslednje mesto se borimo sa polu okupiranom Ukrajinom , polu okupiranom Moldavijom, Kosovom, Makedonijom. Ostali su nas presisali cak i ratom razdrusena BIH, Albanija...

znalac

pre 5 godina

hajde Aleksandre poradi na stvarima zbog kojih kuka obican svet, poradi na smanjenju korupcije i kriminala, pohapsi barabe po ulici, odslepaj sva kola bahatih vozaca po ulicama pocevsi od onih nedodirljivih a koje svaka opstina ima i za njih se zna ko su. Poslusaj kritike ljudi koji odlaze, i videces da to nije samo zbog para. Slusaj obicne, normalne, i trenutno ponizene ljude. Ako to uradis, garantujem ti da ces dobiti neuporedivu podrsku

MilanSpanac

pre 5 godina

Koji prodavac magle.. verni podanici samo tapsu.. a iza kulisa.. krcka se corbuljak.. najgore je sto sam apolitican, ali ne mogu vise da slusam jedno a gledam drugo.. vredja inteligenciju i to mnogo, a nemam je puno..

Sinisa

pre 5 godina

Trenutna politika u Srbiji je veoma pozitivna i dobra i to je ono sto je najvaznije i da Srbija ide napred a to da mnogi zele da Srbija bude kriva za kozna sta sve to je Vucic totalno upravu,nadam se da ce predsednik takve stvari mudro resavati kao sto je i do sada radio.

Maja

pre 5 godina

Predsednik sposoban stvarno za sve! Počev od ekonomije, pitanja Kosova, zaštite našeg naroda u bivšim Jugoslovenskim Republikama...pa do zaštite žena...Na tome mu posebno hvala...

JI LONG nije kupio Ikarbus laze ko Cuko

pre 5 godina

Ljudi svih generacija napustaju Srbiju a on ubedjen da uspeva da ih zadrzi lazima.
1. Mubadala
2. Ikarbus-Mercedes
3 Utva-Boing
4. Tenis
5 Ikarbus-Ji Long
Za svaku godinu na vlasti po jedna krupna laz.

Milan

pre 5 godina

Pa zar već nismo !? Pa i prošle smo bili !? Koja Makedonija, sad se već uporedjujemo sa Švajcarskom !? Što li nas napuštaju ? Izgleda da nisu navikli na ovo novo stanje, super nam je !?

Леонардо

pre 5 godina

Завршен правни факултет, положени правосудни испит. Послодавац ми данас на разговору за посао нуди месечну плату од 35 хиљада. Иначе то радно место је специфично и може само правник да ради на њему. Нисам прихватио. Ето, то је Вучићева Србија и напредак који сваког дана све више осећамо.

Legionarska bolest

pre 5 godina

Evo već jesi u svemu najbolji, u 5 dana si se zadužio 4 milijarde, 3 kod Kineza i 1 milijardu kod Turaka, a da pritom nema nikakve koristi na vidiku, u bližoj ili daljoj budućnosti, to mora da je rekord u (novijoj) istoriji!

Realan

pre 5 godina

I najgora po pitanju kriminala, korupcije, ljudskih prava, sudstva i ko zna cega jos ! Drugim recima, obicnom coveku je lose, kao i do sada. A svetla ni na vidiku ...

Milos

pre 5 godina

Ostvaruje se evidentan napredak na mnogim poljima, otvaraju se radna mesta, stižu investicije, vidi se da je nekako Srbija oživela. Sada stvari više ne deluju onako sivo kao pre nekoliko godina

milica

pre 5 godina

Lepsa buducnos bi trebala da bude cilj svakog coveka Srbije i malo vise sloge i razumevanja. Predsdnik se svaki dan bori, pa mogli bi i mi da probamo i podrzimo ga.

Hvala kolezi Pantiću

pre 5 godina

Pozdrav za predsjednika od prosvjetara iz Sarajeva. Trenutna placa srednjoskolskog profesora (bez dodataka) je 550 eura, sa toplim obrokom je oko 650 eura za profesora bez minulog rada i strucnog zvanja. Nasa nakaradna vlada nudi povecanje na 40 eura, a sindikati traze duplo vise.
I pored povecanja nije lako zivjeti s obzirom na poskupljenja zivotnih namirnica, goriva i ostalog. Podsjecam da je u BiH gorivo osjetno jeftinije nego u Srbiji.
Kolike li su place prosvetnih radnika u Srbiji kad predsjednik na sva usta prica o tim "dramaticnim uspjesima" na ekonomskom planu!? Sve ispod 1000 eura je malo.
Zivjeli normalni ljudi svih nam raspadnutih drzavica!

s..nikolić /austrija

pre 5 godina

DOKLE bre više sa njim !
U ovom slučaju je u funkciji predsednika stranke a ne predsednika države i zabole me zbog njegovog stava kao vođa stranke , odnosno SEKTE zvane SNS !!
Što se samog napredka i ekonomske situacije srbije tiče kao i liderstva na ovim prostorima je ništa drugo nego vruć vazduh !
Sa nekih 6 do sedam hiljada evra BND po glavi stanovnika postaćemo ekonomski tigar kada na vrbi rodi grožđe!
Penzije i plate u visini cene jednog mobilnog telefona srednje klase ne govore da je u srbiji nastalo ZLATNO doba !
Bar ne u srbiji u kojoj mi živimo!

made in Balkan

pre 5 godina

Vise za nas narod nema prepreka,koracamo ka boljoj buducnosti.Bravo za Presednika !!!
(Natasa, 24. septembar 2018 22:19)

Od botovanja sigurno necemo u bolju buducnost. U bolju buducnost mozemo samo ako realno sagledamo gde smo, gde gresimo, pustimo strucnjake, ljude koji znaju da rade svoj posao, manemo se partokratije, isteramo kojekave zmajeve od Sipova sa medija i ustupimo taj prostor necemu sto ce podici obrazovanje, kulturu i svest ovog naroda na visi nivo. A to se nece desiti, vi botovi toga niste svesni, zivite od danas do sutra, a to se gaji decenijama koje smo mi izgubili sa istim ovim koji su i dalje na vlasti i odrzavaju takvo stanje jer im to omogucava da svoj zivotni vek prozive na funkcijama. Nisu oni nikakvi patrioti, vec mafija koja gleda svoje interese. A tebe i takve treba da je sramota sto ste svesno pristali da budete lignje u ovom jedinom zivotu ste pristali svesno da budete beskicenjaci.

Гаго

pre 5 godina

Реформе су у Србији пружиле велике резултате и опоравили смо буџет. Већ три године за редом имамо суфицит у буџетуРеформе су у Србији пружиле велике резултате и опоравили смо буџет. Већ три године за редом имамо суфицит у буџету

selektor

pre 5 godina

Napredak Srbije je već vidljiv na svim poljima, ali ovaj trenutni napredak treba da predstavlja samo zamajac u napredku Srbije i svaki pojedinac treba svim silama da se bori.

Netko

pre 5 godina

U ljudskoj gluposti, bezobrazluku, bacanju smeca, tucama smo vec pri vrhu.

Usput mnogo smo jaki kad nam bolnice izgledaju ko iz horor filma, putevi ispod nivoa proslog veka, narod sa prosekom od 50 god jer mladi pobegose, prosecni iq manji od temperature napolju a tek industrija ciji je max sa motanjem kablova, nudlama i tako nekim glupostima je tek bez premca.

Ala opravise ove prostore politicari od 90ih naovamo, svaka im cast, od svetski postovane drzave postadosmo zombilend.

A narod glasa li glasa za svoju propast (+za kilo brasna i olovku).

beli tigar

pre 5 godina

Ljudi su navikli da im bude uvek lose, mislim da bi trebalo da prestanu tako da misle i podrze predsednika do kraja i da zajednickim snagama pokazemo svima sta Srbija moze.

Ana

pre 5 godina

Da se preberu stranački kadrovi. Nema više da se pojedinci kriju iza Vučićevih leđa a da ništa ne rade ili još gore, da rade pogrešno i za stranku i za Srbiju.

sin lovca na medvede

pre 5 godina

Srbija je svetski prvak po broju fabrika koje gradi i otvara predsednik.
Samo ne znam po kom Zakonu je to nadleznost predsednika?
Kad dovede Arapskog biznismena u Srbiju sledi pljesak, a kad bi se dogovorio sa domacim biznismenom rekli bi korupcija. U cemu je razlika?

MilanSpanac

pre 5 godina

Koji prodavac magle.. verni podanici samo tapsu.. a iza kulisa.. krcka se corbuljak.. najgore je sto sam apolitican, ali ne mogu vise da slusam jedno a gledam drugo.. vredja inteligenciju i to mnogo, a nemam je puno..

Millennium

pre 5 godina

Tebi kompletna Vlada na čelu sa premijerkom i ministrima napada kolegu zato što je rekao nešto protiv vlasnika privatne televizije. To dovoljno pokazuje vaš odnos prema državnim funkcijama, kulturi, i daje pravu slike vaše vlasti.

hipokrat

pre 5 godina

Ajd budi covek pa uporedi prosecne plate, medijanu, BDP (ne rast, mada i tu nismo najbolji), izvoz, uvoz. Stavi tabele, brojke...ajde nek neka novina to uradi.
Nista? Pa naravno.

borivoje surdilovic

pre 5 godina

ja mislim da ovde jos ima ovaca za sisanje....ovaj narod hipnotisan pinkom i dalje veruje ovim bajkama....a isto je bilo i sa ds....samo bajke samo su sada plate iste a sve skuplhe 10 puta....

South Park

pre 5 godina

Javni dug kazite koliko je milijardi bio 2012 a koliki je 2018.Taj procenat od nabudzenog bdp-a koji nije tacan mozete da prodate svojim botovima.Evo ja kazem da je 2012 bio 14 a sad 25 milijardi a neka me neko demantuje i objasni kakav je to napredak.Naduva bdp i misli da niko ne zna tablicu mnozenja a tek sto je glupo porediti te procente sa drugima jer to nije relevantno ni za sta.

supernaut

pre 5 godina

Ako ovo nije dokaz da on zivi u svom svetu koji nema nikakvih dodirnih tacaka sa zbiljom i stvarnoscu, secite me gde sam najtanji. Ako gresim, molim vas, neka se nadje neko da me ispravi, hvala.

P.S. - Zaboravio je dodati, za dve do pet godina.

Jedan iz srbije

pre 5 godina

Nakon obilaska nekoliko zemalja iz okruzenja utvrdio sam da mi u srbiji najgore zivimo

A te tvohe izmisljenje price da smo najbolji... pa to moze da prodje samo kod onog ko nije mrdnu nigde

Istina je potpuno suprotna

Marko

pre 5 godina

GDB Srbija 15.000 $ , Bugarska 21.000$, Rumunija 23.000$, Hrvatska 22.000 $ , Albanija 13.500$ , BiH 14.500$ , Makedonija 14700$, Madjarska 27000 $ .Izračunajte i da imamo 5 % rast svake godine koliko nam treba da stižemo okolne zemlje s tim da oni stoje u mestu.Naš najgori način za prekrivanje problema je zabluda.

mrkobgd

pre 5 godina

Posto volimo da se takmicimo sa zemljama u regionu, a to su na prvom mestu Hrvatska, pa onda Makedonija, Crna Gora, Albanija, Rumunija, Bugarska... Sile!!! E a ti prvo pomenuti Hrvati se ne takmice, nego pokusavaju da stignu zemlje iz njihovog regiona, Slovenija, Austrija, Italija, Madjarska... i na poslednjem mestu Srbija, i to vise zato sto se vekovima ne volimo... Prestanite vise da zaludjujete narod nego uradite nesto konkretno za nas, moze i za pocetak na granicnom prelazu poseban salter za gradjane Srbije, kao sto oni imaju eu citizen only, pa da se busamo mi Srbi kad se vracamo kuci a svi drugi cekaju po par sati, a onda presvucite auto put, neka bude kao u Hrvata, NE MORA BOLJI !

Dragole

pre 5 godina

“mnogi misle da je Srbija remetilački faktor u regionu, jer mnogi misle da je Srbija podesna da bude nečiji prijatelj u regionu smao kad je ponižena, slaba."
Ne treba Srbija da radi nešto zbog drugih već zbog sebe i svog naroda. Drugi se ne opterecuju problemima Srbije već se bore da reše svoje probleme. Nije Srbija drugima važna ako je na granicama mir. Da li je neko ponižen i slab zavisi o njemu samom. Svako sam sebe ili uzdiže ili ponižava. Srbija je ratovima ‘90 -ih sama sebe ponizila jer je vodila promašenu politiku, ućinila mnogo nesrece i zla i sebi i drugima. Srbija je sebe ponizila što je izgubila 30 godina i što je nazadovala u svakom pogledu u tom periodu, tek se sad polako oporavlja ali daleko je to još od prosperiteta i pristojnog standarda. Treba raditi na ubrzanju razvoja.

ima da budemo najbolji

pre 5 godina

Zbor radni ljudi!
Radnici, mi smo u teškoj buli!
Proizvodite samo škarta,
zajebavate se tu na poslu, niko ništa ne radi.
Zašto? Zato što se nakrkate!
Japan, mala zemlja, mali ljudi, male mašine, a najbolji su.
Zašto?
Zato što u Japanu jedan čovek na dan pojede šaku riže,
i sit je!
A vi, dva kila mesa s' buta,
kilo ipo' kobasica, čvaraka i švargle,
nakrkate se, trpate u taj stomak ko u vreću,
i ne možete da radite.
Normalno da ne možete da radite kad ste se nakrkali!
Ali, budućnost svetska, svetski trendovi, tehnologije, 
to više nije u trulim fabrikama, propalim preduzećima.
Jebeš fabrike, u fudbalu je posao, u fudbalu je kapital!
Sad ćemo oformiti fudbalski klub! 
Evo ja ću biti direktor, ti ćeš biti član uprave,
ovaj mali što radi na strugu on će biti bek,
ovaj komšija iz kantine-golman.
Trojica na krilo, jedan half, nema dva centarhalfa-kak'i dva!
Ima da budemo najbolji!
Bajern - nula, 
Minhen - nula,
Papen - kakav, ništa!
Ko, Talijani!? Nemaju oni pojma, mi smo uvek bili najbolji!
Kad nam skinu sankcije poka'šćemo svima!
Jel' tako?
Tako je!
Kraj zbora radnih ljudi.
Je*eš fabrike! 
Svi na polje, svi na fudbal, da trenirate!
Ajd' zdravo!

bbb

pre 5 godina

Samo smo u platama narocito kod privatnka medju poslednjim drzavama u Evropi tj za poslednje mesto se borimo sa polu okupiranom Ukrajinom , polu okupiranom Moldavijom, Kosovom, Makedonijom. Ostali su nas presisali cak i ratom razdrusena BIH, Albanija...

Dekac

pre 5 godina

Bili smo blizu ambisa a sada smo medju najvecim zemljama po rastu. Ocigledno, ma koliko bile bolne, reforme su doprinele da se propast zaustavi i krene uzlaznom putanjom.

да да

pre 5 godina

Хајде за почетак сруште бесправно саграђене објекте на обали Саве и на Копаонику. Чик завршите ишта од нога што сте започели па се онда хвалите. Баталите нас са празним бећањима и потпуно непотребним кружним токовима, док нам се путна мрежа распада а ваши лопови све више богате !!!

Libertas

pre 5 godina

Koja sloboda medija, par excellence, zadovoljava najviše EU standarde.
Sjednica SNS-a tek počela i evo već tri članka, da su se sastali ovi iz bloka Savez za Srbiju bilo bi sigurno nula(0) članaka, eventualno jedan ali bi nestao za pet minuta i imao nula komentara!

Samo da ti ja kažem

pre 5 godina

Mnogo si vremena posvetio Srbiji, a premalo stranci. Bojim se da će biti visoka cena tvoje slepe ljubavi za neke stranačke "face".Ne gledaj više stranačke pojedince širom zatvorenih očiju.

C i n i k

pre 5 godina

Sev.Mk ako prodje referendum, a nadam se da hoce,ulazi odmah u Nato,sto ce podici njihovu ekonomiju za cca 5 % u startu kao sto je i CG, a potom ulaze mozda i pre Srbije u EU.
Tako da se bojim da ta uporedjivanja nadalje mogu da se prave od strane EPP masinerine rezima, samo u odnosu na Kosovo..

Henry Chinasky

pre 5 godina

Srbija će biti najbolji prijatelj stanim korporacijama i državama dok plate budu mizerne, dok bude davala subvencije bogatim korporacijama da još više pljačkaju državu i ponižavaju radni narod, dok bude poslušna po pitanju KiM i eksploataciji prirodnog bogatstva Srbije raznih ruda, zlata, bakra, litijuma... Za to vreme neko će se busati u grudi i sticati bogatstvo sve govoreći da radi za dobrobit Srbije i građana. Tih ljigavaca ima dosta, ali narod nekim čudom ne može da ih prepozna i odbaci.

znalac

pre 5 godina

hajde Aleksandre poradi na stvarima zbog kojih kuka obican svet, poradi na smanjenju korupcije i kriminala, pohapsi barabe po ulici, odslepaj sva kola bahatih vozaca po ulicama pocevsi od onih nedodirljivih a koje svaka opstina ima i za njih se zna ko su. Poslusaj kritike ljudi koji odlaze, i videces da to nije samo zbog para. Slusaj obicne, normalne, i trenutno ponizene ljude. Ako to uradis, garantujem ti da ces dobiti neuporedivu podrsku

deki

pre 5 godina

A gluho bilo
Nebeski vodja,nebeskog naroda.
Ovako je bilo i za vrijeme ratova u ex-yu,samo sto se tad,za razliku od sad,svako ko je mislio drugačije i bio drugačiji ,surovo kažnjavao .

jovanka

pre 5 godina

"Danas je, međutim, najbolja i u svemu ispred drugih u regionu, najbolja je po pitanju rasta, javnog duga, stanja u budžetu..."
Tako je!! I da nije najbolja, na čelu sa Vučićem, postaće najbolja! Naša Srbija!!!

s.

pre 5 godina

Завршен правни факултет, положени правосудни испит. Послодавац ми данас на разговору за посао нуди месечну плату од 35 хиљада. Иначе то радно место је специфично и може само правник да ради на њему. Нисам прихватио. Ето, то је Вучићева Србија и напредак који сваког дана све више осећамо.
(Леонардо, 24. septembar 2018 22:05)

Preporučujem (+509) Ne preporučujem (-1007)

Pazite botine, čovek je izneo činjenicu i broj vaših minusa je ne mogu izmeniti, možete slobodno dodati još par hiljada ali to će ostati tako kako je napisao.
Da li shvatate uzaludnost svoga bednog posla?
Nisam ni očekivao da shvatate.

MyMoon

pre 5 godina

Koliko bolesnika ima ovde koji ga podrzavaju pa to je strasno! A to moze samo neko da govori ko nije otiso dalje od bosne pa do crne gore!!!

s.

pre 5 godina

Situacija se u zadnjih par godina drasticno promenila !
(Dobrosavljev, 25. septembar 2018 07:49)

Aha, sve je gore i gore, propadamo na svim frontovima a on se svađa sam sa sobom i svađa i svađa...

Mučenik

pre 5 godina

"СРБИЈА У СВЕМУ ИСПРЕД ДРУГИХ У РЕГИОНУ"- изјавио ΛV?

Да ли овде ΛV мисли : да се највише новца отима од пензионера , Са просечном платом од 417 и пензијом од 211 eра, само су Македонија и Албанија испод, Србија иза Пољске има највећи пораст БДП са 4,8%, а Луксембург 3,4%. С друге стране износ БДП је у Србији 6534, а у Луксембургу 110.000 евра по становнику, па ко је бољи? Да ли наши политичари разумеју шта причају? Број становника се смањује за више од 150.000 душа годишње и ту смо у врху Европе. По коришћељу контејнера као извор хране и ту смо у врху Европе. То су неки елементи где смо по добром на дну, по лошем на врху Европе. Очекујем да ΛV изјави како код нас тече мед и млеко, а код других нема ни воде.

veselnik

pre 5 godina

"Vučić je rekao da je drastično smanjenja nezaposlenost"
Pogledao sam ZVANICNE statisticke podatke i - gle cuda: nezaposlenost je 30%, a ne 13%, sto znaci da su predsedniku poturili pogresne podatke!
Da ne bude zabune:
Stanovnika 7,020,858
Od 19-65 godina 4,354,441
Studenata 220,000 (priblizno, NIKO ne zna tacan broj)
Znaci mogu/treba da rade 4,134,441
Zaposleno 2,896,800 (uzeo sam NAJVECI objavljen broj, po PIO za 2017 je 2,583,557, znaci preko 313,000 "NOVIH" radnih mesta)
Nezaposleno je znaci 1,237,641, odnosno 30% od radno sposobnih, a ne 579,070, koliko se reklamira!
To je realnost, kao i velicanje 3-4% (najavljenog) rasta MIZERNOG GDP-a od 6,000 USD po stanovniku, sa kojim samo zaostajemo jos vise za razvijenim drzavama.

V Nikolic

pre 5 godina

Sedim juce sa prijateljicom iz Zagreba koja drzi privatne casove engleskog i nemackog deci i odraslima. Radi sa grupama od po troje, cetvoro, a sat rada naplacuje oko 16 evra po osobi. Kod nas profesori koji rade privatno ne mogu da uzmu vise od 10 evra za sat i po u to kad rade sa pojedinacnim ucenicima.
Sokirala se kad je saznala da se ovde epidural placa, bas kao i prisustvo oca na porodjaju (tamo otac prodje kroz kurs od 4 sata po ceni od 10-ak evra).
Na autobusima nam stoji reklama "nemacki za lekare i medicinske sestre". Mislite da ga uce da bi u originalu citali Getea???
Toliko o liderstvu

Kibo

pre 5 godina

GDB Srbija 15.000 $ , Bugarska 21.000$, Rumunija 23.000$, Hrvatska 22.000 $ , Albanija 13.500$ , BiH 14.500$ , Makedonija 14700$, Madjarska 27000 $ .Izračunajte i da imamo 5 % rast svake godine koliko nam treba da stižemo okolne zemlje s tim da oni stoje u mestu.Naš najgori način za prekrivanje problema je zabluda.
(Marko, 24. septembar 2018 21:12)

To nema smisla što piše. Javni dug Srbijeje oko 24 milijarde dolara, osnosno oko 70% BDPa. Po tvojoj računici Srbiia bi bila i javnom dugu 130% i to bi bio bankrot lagani. Proveri izvore. E da,Vučić je opet odvalio podatke. Guglajte na Zavodu za statistiku. Pitam se gde je opozicija da iskoristi ove budalaštine što predsednik govori...

Predlog

pre 5 godina

Завршен правни факултет, положени правосудни испит. Послодавац ми данас на разговору за посао нуди месечну плату од 35 хиљада. Иначе то радно место је специфично и може само правник да ради на њему. Нисам прихватио. Ето, то је Вучићева Србија и напредак који сваког дана све више осећамо.
(Леонардо, 24. septembar 2018 22:05)
Otvorite advokatsku kancelatriju i zarađujte koliko želite...

dusko

pre 5 godina

kako najbolji a pio poljoprivrede isto placa doprinose i onaj sa pola i onaj sa 1000hektara a to je 100.ooodin godisnje a dugovi za pio su nam preko 5 milijardi evra a ministar obecao resenje pre dve godine pa nista i gospodo iz b92 molim vas pitajte predsednika kako to da onaj ko je bio osiguran preko pio poljoprivrede a odjavio je pio dug mu ostao zasto mu drzava neoprosti taj dug kao gubitaskim firmama vec taj dug se mnozi sa kamatom i kad ode u penziju poreska uprava mu uzima trecinu od penzije a placao neko 15 ,20 ili 40 godina preko poljoprivrede penzija je 11.ooodin.zasto cutite o tome velikom problemu a duznikaza pio poljoprivrede je preko 100.ooo

Milan

pre 5 godina

Pa zar već nismo !? Pa i prošle smo bili !? Koja Makedonija, sad se već uporedjujemo sa Švajcarskom !? Što li nas napuštaju ? Izgleda da nisu navikli na ovo novo stanje, super nam je !?

Legionarska bolest

pre 5 godina

Evo već jesi u svemu najbolji, u 5 dana si se zadužio 4 milijarde, 3 kod Kineza i 1 milijardu kod Turaka, a da pritom nema nikakve koristi na vidiku, u bližoj ili daljoj budućnosti, to mora da je rekord u (novijoj) istoriji!

Realan

pre 5 godina

I najgora po pitanju kriminala, korupcije, ljudskih prava, sudstva i ko zna cega jos ! Drugim recima, obicnom coveku je lose, kao i do sada. A svetla ni na vidiku ...

JI LONG nije kupio Ikarbus laze ko Cuko

pre 5 godina

Ljudi svih generacija napustaju Srbiju a on ubedjen da uspeva da ih zadrzi lazima.
1. Mubadala
2. Ikarbus-Mercedes
3 Utva-Boing
4. Tenis
5 Ikarbus-Ji Long
Za svaku godinu na vlasti po jedna krupna laz.

Hvala kolezi Pantiću

pre 5 godina

Pozdrav za predsjednika od prosvjetara iz Sarajeva. Trenutna placa srednjoskolskog profesora (bez dodataka) je 550 eura, sa toplim obrokom je oko 650 eura za profesora bez minulog rada i strucnog zvanja. Nasa nakaradna vlada nudi povecanje na 40 eura, a sindikati traze duplo vise.
I pored povecanja nije lako zivjeti s obzirom na poskupljenja zivotnih namirnica, goriva i ostalog. Podsjecam da je u BiH gorivo osjetno jeftinije nego u Srbiji.
Kolike li su place prosvetnih radnika u Srbiji kad predsjednik na sva usta prica o tim "dramaticnim uspjesima" na ekonomskom planu!? Sve ispod 1000 eura je malo.
Zivjeli normalni ljudi svih nam raspadnutih drzavica!

Леонардо

pre 5 godina

Завршен правни факултет, положени правосудни испит. Послодавац ми данас на разговору за посао нуди месечну плату од 35 хиљада. Иначе то радно место је специфично и може само правник да ради на њему. Нисам прихватио. Ето, то је Вучићева Србија и напредак који сваког дана све више осећамо.

s..nikolić /austrija

pre 5 godina

DOKLE bre više sa njim !
U ovom slučaju je u funkciji predsednika stranke a ne predsednika države i zabole me zbog njegovog stava kao vođa stranke , odnosno SEKTE zvane SNS !!
Što se samog napredka i ekonomske situacije srbije tiče kao i liderstva na ovim prostorima je ništa drugo nego vruć vazduh !
Sa nekih 6 do sedam hiljada evra BND po glavi stanovnika postaćemo ekonomski tigar kada na vrbi rodi grožđe!
Penzije i plate u visini cene jednog mobilnog telefona srednje klase ne govore da je u srbiji nastalo ZLATNO doba !
Bar ne u srbiji u kojoj mi živimo!

borivoje surdilovic

pre 5 godina

ja mislim da ovde jos ima ovaca za sisanje....ovaj narod hipnotisan pinkom i dalje veruje ovim bajkama....a isto je bilo i sa ds....samo bajke samo su sada plate iste a sve skuplhe 10 puta....

supernaut

pre 5 godina

Ako ovo nije dokaz da on zivi u svom svetu koji nema nikakvih dodirnih tacaka sa zbiljom i stvarnoscu, secite me gde sam najtanji. Ako gresim, molim vas, neka se nadje neko da me ispravi, hvala.

P.S. - Zaboravio je dodati, za dve do pet godina.

Netko

pre 5 godina

U ljudskoj gluposti, bezobrazluku, bacanju smeca, tucama smo vec pri vrhu.

Usput mnogo smo jaki kad nam bolnice izgledaju ko iz horor filma, putevi ispod nivoa proslog veka, narod sa prosekom od 50 god jer mladi pobegose, prosecni iq manji od temperature napolju a tek industrija ciji je max sa motanjem kablova, nudlama i tako nekim glupostima je tek bez premca.

Ala opravise ove prostore politicari od 90ih naovamo, svaka im cast, od svetski postovane drzave postadosmo zombilend.

A narod glasa li glasa za svoju propast (+za kilo brasna i olovku).

Libertas

pre 5 godina

Koja sloboda medija, par excellence, zadovoljava najviše EU standarde.
Sjednica SNS-a tek počela i evo već tri članka, da su se sastali ovi iz bloka Savez za Srbiju bilo bi sigurno nula(0) članaka, eventualno jedan ali bi nestao za pet minuta i imao nula komentara!

South Park

pre 5 godina

Javni dug kazite koliko je milijardi bio 2012 a koliki je 2018.Taj procenat od nabudzenog bdp-a koji nije tacan mozete da prodate svojim botovima.Evo ja kazem da je 2012 bio 14 a sad 25 milijardi a neka me neko demantuje i objasni kakav je to napredak.Naduva bdp i misli da niko ne zna tablicu mnozenja a tek sto je glupo porediti te procente sa drugima jer to nije relevantno ni za sta.

made in Balkan

pre 5 godina

Vise za nas narod nema prepreka,koracamo ka boljoj buducnosti.Bravo za Presednika !!!
(Natasa, 24. septembar 2018 22:19)

Od botovanja sigurno necemo u bolju buducnost. U bolju buducnost mozemo samo ako realno sagledamo gde smo, gde gresimo, pustimo strucnjake, ljude koji znaju da rade svoj posao, manemo se partokratije, isteramo kojekave zmajeve od Sipova sa medija i ustupimo taj prostor necemu sto ce podici obrazovanje, kulturu i svest ovog naroda na visi nivo. A to se nece desiti, vi botovi toga niste svesni, zivite od danas do sutra, a to se gaji decenijama koje smo mi izgubili sa istim ovim koji su i dalje na vlasti i odrzavaju takvo stanje jer im to omogucava da svoj zivotni vek prozive na funkcijama. Nisu oni nikakvi patrioti, vec mafija koja gleda svoje interese. A tebe i takve treba da je sramota sto ste svesno pristali da budete lignje u ovom jedinom zivotu ste pristali svesno da budete beskicenjaci.

deki

pre 5 godina

A gluho bilo
Nebeski vodja,nebeskog naroda.
Ovako je bilo i za vrijeme ratova u ex-yu,samo sto se tad,za razliku od sad,svako ko je mislio drugačije i bio drugačiji ,surovo kažnjavao .

MilanSpanac

pre 5 godina

Koji prodavac magle.. verni podanici samo tapsu.. a iza kulisa.. krcka se corbuljak.. najgore je sto sam apolitican, ali ne mogu vise da slusam jedno a gledam drugo.. vredja inteligenciju i to mnogo, a nemam je puno..

bbb

pre 5 godina

Samo smo u platama narocito kod privatnka medju poslednjim drzavama u Evropi tj za poslednje mesto se borimo sa polu okupiranom Ukrajinom , polu okupiranom Moldavijom, Kosovom, Makedonijom. Ostali su nas presisali cak i ratom razdrusena BIH, Albanija...

mrkobgd

pre 5 godina

Posto volimo da se takmicimo sa zemljama u regionu, a to su na prvom mestu Hrvatska, pa onda Makedonija, Crna Gora, Albanija, Rumunija, Bugarska... Sile!!! E a ti prvo pomenuti Hrvati se ne takmice, nego pokusavaju da stignu zemlje iz njihovog regiona, Slovenija, Austrija, Italija, Madjarska... i na poslednjem mestu Srbija, i to vise zato sto se vekovima ne volimo... Prestanite vise da zaludjujete narod nego uradite nesto konkretno za nas, moze i za pocetak na granicnom prelazu poseban salter za gradjane Srbije, kao sto oni imaju eu citizen only, pa da se busamo mi Srbi kad se vracamo kuci a svi drugi cekaju po par sati, a onda presvucite auto put, neka bude kao u Hrvata, NE MORA BOLJI !

Millennium

pre 5 godina

Tebi kompletna Vlada na čelu sa premijerkom i ministrima napada kolegu zato što je rekao nešto protiv vlasnika privatne televizije. To dovoljno pokazuje vaš odnos prema državnim funkcijama, kulturi, i daje pravu slike vaše vlasti.

да да

pre 5 godina

Хајде за почетак сруште бесправно саграђене објекте на обали Саве и на Копаонику. Чик завршите ишта од нога што сте започели па се онда хвалите. Баталите нас са празним бећањима и потпуно непотребним кружним токовима, док нам се путна мрежа распада а ваши лопови све више богате !!!

hipokrat

pre 5 godina

Ajd budi covek pa uporedi prosecne plate, medijanu, BDP (ne rast, mada i tu nismo najbolji), izvoz, uvoz. Stavi tabele, brojke...ajde nek neka novina to uradi.
Nista? Pa naravno.

Jedan iz srbije

pre 5 godina

Nakon obilaska nekoliko zemalja iz okruzenja utvrdio sam da mi u srbiji najgore zivimo

A te tvohe izmisljenje price da smo najbolji... pa to moze da prodje samo kod onog ko nije mrdnu nigde

Istina je potpuno suprotna

sin lovca na medvede

pre 5 godina

Srbija je svetski prvak po broju fabrika koje gradi i otvara predsednik.
Samo ne znam po kom Zakonu je to nadleznost predsednika?
Kad dovede Arapskog biznismena u Srbiju sledi pljesak, a kad bi se dogovorio sa domacim biznismenom rekli bi korupcija. U cemu je razlika?

C i n i k

pre 5 godina

Sev.Mk ako prodje referendum, a nadam se da hoce,ulazi odmah u Nato,sto ce podici njihovu ekonomiju za cca 5 % u startu kao sto je i CG, a potom ulaze mozda i pre Srbije u EU.
Tako da se bojim da ta uporedjivanja nadalje mogu da se prave od strane EPP masinerine rezima, samo u odnosu na Kosovo..

Henry Chinasky

pre 5 godina

Srbija će biti najbolji prijatelj stanim korporacijama i državama dok plate budu mizerne, dok bude davala subvencije bogatim korporacijama da još više pljačkaju državu i ponižavaju radni narod, dok bude poslušna po pitanju KiM i eksploataciji prirodnog bogatstva Srbije raznih ruda, zlata, bakra, litijuma... Za to vreme neko će se busati u grudi i sticati bogatstvo sve govoreći da radi za dobrobit Srbije i građana. Tih ljigavaca ima dosta, ali narod nekim čudom ne može da ih prepozna i odbaci.

Marko

pre 5 godina

GDB Srbija 15.000 $ , Bugarska 21.000$, Rumunija 23.000$, Hrvatska 22.000 $ , Albanija 13.500$ , BiH 14.500$ , Makedonija 14700$, Madjarska 27000 $ .Izračunajte i da imamo 5 % rast svake godine koliko nam treba da stižemo okolne zemlje s tim da oni stoje u mestu.Naš najgori način za prekrivanje problema je zabluda.

ima da budemo najbolji

pre 5 godina

Zbor radni ljudi!
Radnici, mi smo u teškoj buli!
Proizvodite samo škarta,
zajebavate se tu na poslu, niko ništa ne radi.
Zašto? Zato što se nakrkate!
Japan, mala zemlja, mali ljudi, male mašine, a najbolji su.
Zašto?
Zato što u Japanu jedan čovek na dan pojede šaku riže,
i sit je!
A vi, dva kila mesa s' buta,
kilo ipo' kobasica, čvaraka i švargle,
nakrkate se, trpate u taj stomak ko u vreću,
i ne možete da radite.
Normalno da ne možete da radite kad ste se nakrkali!
Ali, budućnost svetska, svetski trendovi, tehnologije, 
to više nije u trulim fabrikama, propalim preduzećima.
Jebeš fabrike, u fudbalu je posao, u fudbalu je kapital!
Sad ćemo oformiti fudbalski klub! 
Evo ja ću biti direktor, ti ćeš biti član uprave,
ovaj mali što radi na strugu on će biti bek,
ovaj komšija iz kantine-golman.
Trojica na krilo, jedan half, nema dva centarhalfa-kak'i dva!
Ima da budemo najbolji!
Bajern - nula, 
Minhen - nula,
Papen - kakav, ništa!
Ko, Talijani!? Nemaju oni pojma, mi smo uvek bili najbolji!
Kad nam skinu sankcije poka'šćemo svima!
Jel' tako?
Tako je!
Kraj zbora radnih ljudi.
Je*eš fabrike! 
Svi na polje, svi na fudbal, da trenirate!
Ajd' zdravo!

znalac

pre 5 godina

hajde Aleksandre poradi na stvarima zbog kojih kuka obican svet, poradi na smanjenju korupcije i kriminala, pohapsi barabe po ulici, odslepaj sva kola bahatih vozaca po ulicama pocevsi od onih nedodirljivih a koje svaka opstina ima i za njih se zna ko su. Poslusaj kritike ljudi koji odlaze, i videces da to nije samo zbog para. Slusaj obicne, normalne, i trenutno ponizene ljude. Ako to uradis, garantujem ti da ces dobiti neuporedivu podrsku

s.

pre 5 godina

Situacija se u zadnjih par godina drasticno promenila !
(Dobrosavljev, 25. septembar 2018 07:49)

Aha, sve je gore i gore, propadamo na svim frontovima a on se svađa sam sa sobom i svađa i svađa...

s.

pre 5 godina

Завршен правни факултет, положени правосудни испит. Послодавац ми данас на разговору за посао нуди месечну плату од 35 хиљада. Иначе то радно место је специфично и може само правник да ради на њему. Нисам прихватио. Ето, то је Вучићева Србија и напредак који сваког дана све више осећамо.
(Леонардо, 24. septembar 2018 22:05)

Preporučujem (+509) Ne preporučujem (-1007)

Pazite botine, čovek je izneo činjenicu i broj vaših minusa je ne mogu izmeniti, možete slobodno dodati još par hiljada ali to će ostati tako kako je napisao.
Da li shvatate uzaludnost svoga bednog posla?
Nisam ni očekivao da shvatate.

Sinisa

pre 5 godina

Trenutna politika u Srbiji je veoma pozitivna i dobra i to je ono sto je najvaznije i da Srbija ide napred a to da mnogi zele da Srbija bude kriva za kozna sta sve to je Vucic totalno upravu,nadam se da ce predsednik takve stvari mudro resavati kao sto je i do sada radio.

veselnik

pre 5 godina

"Vučić je rekao da je drastično smanjenja nezaposlenost"
Pogledao sam ZVANICNE statisticke podatke i - gle cuda: nezaposlenost je 30%, a ne 13%, sto znaci da su predsedniku poturili pogresne podatke!
Da ne bude zabune:
Stanovnika 7,020,858
Od 19-65 godina 4,354,441
Studenata 220,000 (priblizno, NIKO ne zna tacan broj)
Znaci mogu/treba da rade 4,134,441
Zaposleno 2,896,800 (uzeo sam NAJVECI objavljen broj, po PIO za 2017 je 2,583,557, znaci preko 313,000 "NOVIH" radnih mesta)
Nezaposleno je znaci 1,237,641, odnosno 30% od radno sposobnih, a ne 579,070, koliko se reklamira!
To je realnost, kao i velicanje 3-4% (najavljenog) rasta MIZERNOG GDP-a od 6,000 USD po stanovniku, sa kojim samo zaostajemo jos vise za razvijenim drzavama.

Kibo

pre 5 godina

GDB Srbija 15.000 $ , Bugarska 21.000$, Rumunija 23.000$, Hrvatska 22.000 $ , Albanija 13.500$ , BiH 14.500$ , Makedonija 14700$, Madjarska 27000 $ .Izračunajte i da imamo 5 % rast svake godine koliko nam treba da stižemo okolne zemlje s tim da oni stoje u mestu.Naš najgori način za prekrivanje problema je zabluda.
(Marko, 24. septembar 2018 21:12)

To nema smisla što piše. Javni dug Srbijeje oko 24 milijarde dolara, osnosno oko 70% BDPa. Po tvojoj računici Srbiia bi bila i javnom dugu 130% i to bi bio bankrot lagani. Proveri izvore. E da,Vučić je opet odvalio podatke. Guglajte na Zavodu za statistiku. Pitam se gde je opozicija da iskoristi ove budalaštine što predsednik govori...

MyMoon

pre 5 godina

Koliko bolesnika ima ovde koji ga podrzavaju pa to je strasno! A to moze samo neko da govori ko nije otiso dalje od bosne pa do crne gore!!!

Predlog

pre 5 godina

Завршен правни факултет, положени правосудни испит. Послодавац ми данас на разговору за посао нуди месечну плату од 35 хиљада. Иначе то радно место је специфично и може само правник да ради на њему. Нисам прихватио. Ето, то је Вучићева Србија и напредак који сваког дана све више осећамо.
(Леонардо, 24. septembar 2018 22:05)
Otvorite advokatsku kancelatriju i zarađujte koliko želite...

dusko

pre 5 godina

kako najbolji a pio poljoprivrede isto placa doprinose i onaj sa pola i onaj sa 1000hektara a to je 100.ooodin godisnje a dugovi za pio su nam preko 5 milijardi evra a ministar obecao resenje pre dve godine pa nista i gospodo iz b92 molim vas pitajte predsednika kako to da onaj ko je bio osiguran preko pio poljoprivrede a odjavio je pio dug mu ostao zasto mu drzava neoprosti taj dug kao gubitaskim firmama vec taj dug se mnozi sa kamatom i kad ode u penziju poreska uprava mu uzima trecinu od penzije a placao neko 15 ,20 ili 40 godina preko poljoprivrede penzija je 11.ooodin.zasto cutite o tome velikom problemu a duznikaza pio poljoprivrede je preko 100.ooo

Maja

pre 5 godina

Predsednik sposoban stvarno za sve! Počev od ekonomije, pitanja Kosova, zaštite našeg naroda u bivšim Jugoslovenskim Republikama...pa do zaštite žena...Na tome mu posebno hvala...

V Nikolic

pre 5 godina

Sedim juce sa prijateljicom iz Zagreba koja drzi privatne casove engleskog i nemackog deci i odraslima. Radi sa grupama od po troje, cetvoro, a sat rada naplacuje oko 16 evra po osobi. Kod nas profesori koji rade privatno ne mogu da uzmu vise od 10 evra za sat i po u to kad rade sa pojedinacnim ucenicima.
Sokirala se kad je saznala da se ovde epidural placa, bas kao i prisustvo oca na porodjaju (tamo otac prodje kroz kurs od 4 sata po ceni od 10-ak evra).
Na autobusima nam stoji reklama "nemacki za lekare i medicinske sestre". Mislite da ga uce da bi u originalu citali Getea???
Toliko o liderstvu

Mučenik

pre 5 godina

"СРБИЈА У СВЕМУ ИСПРЕД ДРУГИХ У РЕГИОНУ"- изјавио ΛV?

Да ли овде ΛV мисли : да се највише новца отима од пензионера , Са просечном платом од 417 и пензијом од 211 eра, само су Македонија и Албанија испод, Србија иза Пољске има највећи пораст БДП са 4,8%, а Луксембург 3,4%. С друге стране износ БДП је у Србији 6534, а у Луксембургу 110.000 евра по становнику, па ко је бољи? Да ли наши политичари разумеју шта причају? Број становника се смањује за више од 150.000 душа годишње и ту смо у врху Европе. По коришћељу контејнера као извор хране и ту смо у врху Европе. То су неки елементи где смо по добром на дну, по лошем на врху Европе. Очекујем да ΛV изјави како код нас тече мед и млеко, а код других нема ни воде.

Ana

pre 5 godina

Da se preberu stranački kadrovi. Nema više da se pojedinci kriju iza Vučićevih leđa a da ništa ne rade ili još gore, da rade pogrešno i za stranku i za Srbiju.

Samo da ti ja kažem

pre 5 godina

Mnogo si vremena posvetio Srbiji, a premalo stranci. Bojim se da će biti visoka cena tvoje slepe ljubavi za neke stranačke "face".Ne gledaj više stranačke pojedince širom zatvorenih očiju.

Dragole

pre 5 godina

“mnogi misle da je Srbija remetilački faktor u regionu, jer mnogi misle da je Srbija podesna da bude nečiji prijatelj u regionu smao kad je ponižena, slaba."
Ne treba Srbija da radi nešto zbog drugih već zbog sebe i svog naroda. Drugi se ne opterecuju problemima Srbije već se bore da reše svoje probleme. Nije Srbija drugima važna ako je na granicama mir. Da li je neko ponižen i slab zavisi o njemu samom. Svako sam sebe ili uzdiže ili ponižava. Srbija je ratovima ‘90 -ih sama sebe ponizila jer je vodila promašenu politiku, ućinila mnogo nesrece i zla i sebi i drugima. Srbija je sebe ponizila što je izgubila 30 godina i što je nazadovala u svakom pogledu u tom periodu, tek se sad polako oporavlja ali daleko je to još od prosperiteta i pristojnog standarda. Treba raditi na ubrzanju razvoja.

Milos

pre 5 godina

Ostvaruje se evidentan napredak na mnogim poljima, otvaraju se radna mesta, stižu investicije, vidi se da je nekako Srbija oživela. Sada stvari više ne deluju onako sivo kao pre nekoliko godina

beli tigar

pre 5 godina

Ljudi su navikli da im bude uvek lose, mislim da bi trebalo da prestanu tako da misle i podrze predsednika do kraja i da zajednickim snagama pokazemo svima sta Srbija moze.

milica

pre 5 godina

Lepsa buducnos bi trebala da bude cilj svakog coveka Srbije i malo vise sloge i razumevanja. Predsdnik se svaki dan bori, pa mogli bi i mi da probamo i podrzimo ga.

jovanka

pre 5 godina

"Danas je, međutim, najbolja i u svemu ispred drugih u regionu, najbolja je po pitanju rasta, javnog duga, stanja u budžetu..."
Tako je!! I da nije najbolja, na čelu sa Vučićem, postaće najbolja! Naša Srbija!!!

selektor

pre 5 godina

Napredak Srbije je već vidljiv na svim poljima, ali ovaj trenutni napredak treba da predstavlja samo zamajac u napredku Srbije i svaki pojedinac treba svim silama da se bori.

Dekac

pre 5 godina

Bili smo blizu ambisa a sada smo medju najvecim zemljama po rastu. Ocigledno, ma koliko bile bolne, reforme su doprinele da se propast zaustavi i krene uzlaznom putanjom.

Гаго

pre 5 godina

Реформе су у Србији пружиле велике резултате и опоравили смо буџет. Већ три године за редом имамо суфицит у буџетуРеформе су у Србији пружиле велике резултате и опоравили смо буџет. Већ три године за редом имамо суфицит у буџету