Sreda, 12.09.2018.

14:15

Ne samo istog dana, Lidl u Srbiji počinje u isti minut

Kompanija Lidl najavila je da će do kraja godine otvoriti prve prodavnice u Srbiji i da je do sada zaposlila 1.500 ljudi.

Izvor: B92

Ne samo istog dana, Lidl u Srbiji poèinje u isti minut IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

voodoo

pre 5 godina

Paaa, logicno zar ne, imaju radno vreme ako je ono od 08:00 recimo onda ce naravno sve prodavnice koje se otvore tog dana da se otvore u toliko sati.

e

pre 5 godina

Naš dežurni otvarač lako će otvoriti odjednom uživo sve lidl prodavnice. Pred ulaz u svaku prodavnicu postaviće video bin, A on zavaljen u fotelji na Andrićevom vencu pod klima uređajem obradovaće brojne botove koji će već tu na proslavi dobiti zasluzene sendviće. I treba, pošteno su odradili zadato.

www

pre 5 godina

Sremac@ A ko nama uvaljuje meso iz Brazila? Možda Slovenci? A što se tiče Lidl-a, pre nego što ga pljujete, sačekajte da sw otvori, pa onda komentarišite.

Flis

pre 5 godina

"...A nutella,i milka dolaze iz Njemacke"

(Clay

Koliko ja znam Lidl prodaje Nutelu iz Poljske.

U Hrvatskoj jedino njemački lanac Muller prodaje pravu njemačku Nutelu i ostale njihove proizvode.

Međutim, takav lanac u Srbiji ne postoji.

Ima ga samo 8 zemalja u Europi (Švicarska, Njemačka, Austrija, Španjolska, Hrvatska, Slovenija, Poljska i Mađarska).

el professor

pre 5 godina

Haj'te, objavite, da može preCednik da nam isplanira govor. Ima još štošta da se otvori tih dana, pekare, raskrsnice, zanatske radionice, jel hoćete da nam preCednik ne spava dva dana?

Pera tastatura

pre 5 godina

Interesantno. Kada sam u julu prolazio kroz HR u lidlu sam kupio grickalice (cips) na kojima na ambalazi vec pise RS i ostala deklaracija na srpskom. Izgleda da im se to otvaranje malo produzilo.
(hm, 12. septembar 2018 14:38) # Link komentara

Pa ne bih rekao. Pre bih rekao da je dogovor da se ista deklaracija koristi za obe zemlje. A otkud znas u magacinu koliko vec imaju te robe sa bas takvom kesicom? :)

hmmm

pre 5 godina

Povrce i voce se u lidlu obilazi svakog sata, vide li mrlju odma ide u otpis, nisu kao ostali lanci koji prepravljaju rok kada istekne. Tek cemo videti koliko je ovo dobra stvar za Srbiju i konkurenciju koja dize cene u nebesa a radnicima daje bedni minimalac!!!

baracika

pre 5 godina

Kazete da prodaju los kvalitet, a vi ste mi svi neki kvalitetni pa samo takvu robu ste do sada kupovali. Ko nas se kaze:"Za koga je, dobro je".

Sremac

pre 5 godina

@Slovenac
Ne lupetaj, života ti.. Mi imamo odličnu hranu –mleko, jogurt, bele i žute sireve, suhomesnato, sokove..a vi što ste navikli da kupujete madj.viršle i smatrate to vrhom kvaliteta, to je neka druga priča o kompleksima..

Ravangrad

pre 5 godina

'hm'
Zasto" rogobatna"? Nije li rukovodilac nasa rec za "menadzer"?U vremenu kada pocinjemo zaboravljati spstveni jezik ,ovo je malo osvezilo clanak.

majstor

pre 5 godina

Nikako , kako ce nas dezurni otvarac da stigne ispred svih prodavnica u isto vreme istog dana istog minuta? Tome mora da se stane na put, i kako autobuse organizovati, strasno. Uzas jedan. Kuda ide ova zemlja. Prodavnicu po prodavnicu, sve sto je brzo, to je i kuso.

Ljiljana

pre 5 godina

Koje ljakse. Ko li im je sastavio ovaj luzerski marketinski nastup? A na desetine kompletno vec zavrsenih objekata zvrji prazno ko zna koliko meseci. Bravo!
(Srrrrrrrrrdjan, 12. septembar 2018 18:44); Da, sigurno su ljakse. Zapošljavaju 260 000 ljudi u desetinama zemalja. Ti bi to sigurno znao bolje i lepše. Nego te nešto mrzi.

pravnik

pre 5 godina

Pancevac kakve veze ima drzava sa time sto privatna firma kupila zemljiste i hoce da otvori prodavnicu, njihiv rizik, njihov problem

Љубиша

pre 5 godina

Velika stvar, "otvaranje u istom danu"? Bice kica, ' naroda u akciji'. Znam sto znam. Morace se potruditi da svratim, a tek da kupim? Ovo je poslednji put da se osvrcem na na "vesti" o "Lidlu".

Sima

pre 5 godina

Sta se primate, izgledace ko i svi ostali - 80% nasih proizvoda po istoj ceni ko i svuda i 20% njihovih. Tih 20% mene interesuju kolko ce da isprate snabdevace i cene kao na zapadu. Posto ima tu ok stvari.

E321

pre 5 godina

Povrće iz Lidla uopšte ne treba stavljati u frižider. Može da stoji mesecima na polici i uopšte se neće promeniti. Ne znam kako im to uspeva. Ostalu njihovu "hranu" se nisam usudio da probam posle čitanja deklaracije. Ne razumem se u hemiju pa nisam hteo da rizikujem. Ko voli nek izvoli, a ja ću na pijacu k'o i do sada.

innbecilo

pre 5 godina

E moj bate, neemačka jee tooo. Što ti je Švabo, ma kakav minut. Loše ste to čitali. Radi se o SEKUNDI. Kažem ti ja, Švabo je too.

Nikola

pre 5 godina

Biće akcije, treba da se stane u red u pola 4 noću. Dobro se pripremite kako fizički tako i psihički. Iskoristite besplatne zdravstvene preglede preko stranke...

sladoledsmesom

pre 5 godina

Znači počinje i kod vas propast domaćih prodavnica.
(Janez, 12. septembar 2018 18:30)

Propale odavno, da si ti meni živ i zdrav.

Clay

pre 5 godina

Ako bude kao u Hr(a ne vidim zasto ne bi bilo) bit ce super. Samo treba malo isprobati koji proizvod valja, za svaki brend se moze naci jednako kvalitetan supstitut, npr;
Manner napolitanke 27kn
Lidlove(meni super) 14kn

Lavazza Rossa-36kn
Bellarom Rossa-16kn(okus identican)

A nutella,i milka dolaze iz Njemacke

Srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Koje ljakse.
Ko li im je sastavio ovaj luzerski marketinski nastup? A na desetine kompletno vec zavrsenih objekata zvrji prazno ko zna koliko meseci. Bravo!

App

pre 5 godina

Zaposlice 1500 ljudi. Medjutim, zbog njihovih standarda o broju zaposlenih, na drugim mestima, male radnje, drugi marketi i sl. bez posla ce ostati cca 2000 ljudi. Sve je to jedno trziste, nema prostora za nove dok se drugom ne smrkne.

Mister V

pre 5 godina

Kako će onda voljeni predsednik da otvori sve te objekte? Da je Vulin u pitanju, pa i da razumem, ali ovako...
(Zoran, 12. septembar 2018 14:50)

Genijalan komentar!

Ivan

pre 5 godina

Svratio sam u Lidl u Grčkoj. Ništa posebno u odnosu na Grčke markete. Cene slične ili neke ispod,a neke skuplje od Grčkih marketa i većinski je bila roba poreklom iz Grčke. Videćemo,ali sam veoma rezervisan

markoni

pre 5 godina

Mene samo raduje vezano za Lidl,što će sledeće godine biti manje turista iz Srbije u Grčkoj.Prosto neće više imati potrebe da putuju 900km zbog Lidla kada će ga imati na kućnom pragu.

nenad

pre 5 godina

otvaraju u minut da ne bi konkurencija reagovala na strateske proizvode odnosno cene istih ... sto je logicno posto ce u prvom udaru uzeti ozbiljnu kolicinu musterija ....po inerciji ( novo , jeftinije , drugacije itd ) to je psihologija i taktika prvog udara !!!!

pope

pre 5 godina

(hm, 12. septembar 2018 14:38)

To je samo dokaz koliko se sve planira. Dodatna stampa deklaracija za SRB znaci i nove troskove. Mada se u SRB zahtevi svaki cas menjaju kako se kom Ministarstvu prohte pa nije nemoguce da ce u odredjenom momentu morati i tu dodatnu za SRB da nalepe.

Slovenac

pre 5 godina

Jedva cekam, da udje LIDL u Srbiju. JEr ovo sto se prodaje pod nazivom hrana po bukvalno svim marketima, je sramota. Jedini nacin da se u SRB normalno hranis je da imas snabedevace sa sela za povrce, mlecno i meso, a ostalo bukvalno sve iz inostranstva donosim. Tako da ne bojte se za Z kvalitet LIDLa. Sve je 5x bolje od toga sto vam prodaju domaci proizvodjaci. A ono sto imate uvozno, ce biti pola cene od sad dalje. Za isti kvalitet.

asdf

pre 5 godina

Koji hajp, kontam da nece nista biti bolje ( cena ) u odnosu na ostale markete.
(Mile CZV, 12. septembar 2018 15:10)

A ko je rekao da ce cene biti bolje? Bice dosta novih i kvalitetnijih proizvoda, to sigurno.. ali niko nikada nije rekao da ce biti jeftinije. Svi koji su nekada kupovali u Lidlu znaju sta se otvara, nemojte da se lozite previse na bajke.

nenad

pre 5 godina

bice jeftinija hemija .... provereno kao i kozmetika to je ono sto ce djonom po ostalima ali u svakom slucaju deleze nek se trese ... osilili su se !!

Глас разума

pre 5 godina

U Pancevu se na razdaljini od 500m nalaze LIDL,DIS i IDEA ! Gradska vlast treba da napravi studiju o opravdanosti i potrebi poslovanja ta tri objekta na tako malom prostoru uz AVIV park. ...
(Pancevac, 12. septembar 2018 15:32)

Ни ЛИДЛ, ни ИДЕА, ни ДИС, ни АВИВ нису у власништву града Панчева па према томе Панчево нема ни право ни потребу ни обавезу да наручи и финансира било какву студију оправданости зан ова улагања. Град може да наручи и финансира студију оправданости само за пројекте који се финансирају из градског буџета. Ако се нека приватна инвестиција евентуално покаже неоправданом, граду ни из џепа ни у џеп. Сви ови објекти су у приватном домаћем или страном власништву и буди сигуран да су власници пре купшовања локације и градње наручили и добили не једну него три студије оправданости и то од много озбиљнијих специјализованих агенција него што их ангажују општине и градови у Србији за своје пројекте. У супротном не би им падало на памет да улазе у било какав ризик и да инвестирају у нешто што неће бити оправдано одговарајућим прометом и зарадом. Ово нарочито важи за немачке инвеститоре. Они увек играју на сигурно. Због тога Немци имају пун и успешан Фолксваген, Сименс, Бош, ... а Србија има аветињски празан ИМР, ЕИ, Змај, итд.

Jbo firmu koja krije iznos plata...

pre 5 godina

Hoce to more biti ko I za Evo je stize konacno dosla ura Ikea stigla,a posle cene vece nego u Nemackoj u toj Ikei .
I drugo koliki je raspon primanja,a da to je tajnaaa ,mislim e tajnaaa...

Sanja

pre 5 godina

Pa da imamo voše vremenskih zona pa da se zapanjim što će ih otvoriti u istom minutu, ovako, jaka stvar, svi će da prorade u osam ujutru.

Morski lav

pre 5 godina

Čemu tolika dramatična najava. Ako prodavnice počinju da rade istog dana onda je normalno da budu otvorene u ono radno vreme koje je navedeno na ulazu.

Milanche

pre 5 godina

Ako već kreću istog dana da rade, ne vidim ništa fascinantno u tome da će to da bude u istom satu i minutu. Zapravo ako je prvi uslov ispunjen, ovo drugo je potpuno logično.

Pancevac

pre 5 godina

U Pancevu se na razdaljini od 500m nalaze LIDL,DIS i IDEA ! Gradska vlast treba da napravi studiju o opravdanosti i potrebi poslovanja ta tri objekta na tako malom prostoru uz AVIV park.Studijom su proterali Beovoz iz grada i ostavili grad bez zeleznicke veze sa Beogradom a sad hoce tri trgovacka lanca na petoparcu a kupci ,posetioci i turisti,..stajaliste ex voza na 200m,ali NEMA !

ххх

pre 5 godina

Што би они били будале и давали ниже цене... Све је то иста банда... Сви маркети код нас имају своје робне марке које су јефтиније, исто је и са Лидлом... они ЈЕСУ своја робна марка.

hm

pre 5 godina

Interesantno. Kada sam u julu prolazio kroz HR u lidlu sam kupio grickalice (cips) na kojima na ambalazi vec pise RS i ostala deklaracija na srpskom. Izgleda da im se to otvaranje malo produzilo.

Morski lav

pre 5 godina

Čemu tolika dramatična najava. Ako prodavnice počinju da rade istog dana onda je normalno da budu otvorene u ono radno vreme koje je navedeno na ulazu.

hm

pre 5 godina

Interesantno. Kada sam u julu prolazio kroz HR u lidlu sam kupio grickalice (cips) na kojima na ambalazi vec pise RS i ostala deklaracija na srpskom. Izgleda da im se to otvaranje malo produzilo.

Milanche

pre 5 godina

Ako već kreću istog dana da rade, ne vidim ništa fascinantno u tome da će to da bude u istom satu i minutu. Zapravo ako je prvi uslov ispunjen, ovo drugo je potpuno logično.

Mister V

pre 5 godina

Kako će onda voljeni predsednik da otvori sve te objekte? Da je Vulin u pitanju, pa i da razumem, ali ovako...
(Zoran, 12. septembar 2018 14:50)

Genijalan komentar!

ххх

pre 5 godina

Што би они били будале и давали ниже цене... Све је то иста банда... Сви маркети код нас имају своје робне марке које су јефтиније, исто је и са Лидлом... они ЈЕСУ своја робна марка.

Глас разума

pre 5 godina

U Pancevu se na razdaljini od 500m nalaze LIDL,DIS i IDEA ! Gradska vlast treba da napravi studiju o opravdanosti i potrebi poslovanja ta tri objekta na tako malom prostoru uz AVIV park. ...
(Pancevac, 12. septembar 2018 15:32)

Ни ЛИДЛ, ни ИДЕА, ни ДИС, ни АВИВ нису у власништву града Панчева па према томе Панчево нема ни право ни потребу ни обавезу да наручи и финансира било какву студију оправданости зан ова улагања. Град може да наручи и финансира студију оправданости само за пројекте који се финансирају из градског буџета. Ако се нека приватна инвестиција евентуално покаже неоправданом, граду ни из џепа ни у џеп. Сви ови објекти су у приватном домаћем или страном власништву и буди сигуран да су власници пре купшовања локације и градње наручили и добили не једну него три студије оправданости и то од много озбиљнијих специјализованих агенција него што их ангажују општине и градови у Србији за своје пројекте. У супротном не би им падало на памет да улазе у било какав ризик и да инвестирају у нешто што неће бити оправдано одговарајућим прометом и зарадом. Ово нарочито важи за немачке инвеститоре. Они увек играју на сигурно. Због тога Немци имају пун и успешан Фолксваген, Сименс, Бош, ... а Србија има аветињски празан ИМР, ЕИ, Змај, итд.

Slovenac

pre 5 godina

Jedva cekam, da udje LIDL u Srbiju. JEr ovo sto se prodaje pod nazivom hrana po bukvalno svim marketima, je sramota. Jedini nacin da se u SRB normalno hranis je da imas snabedevace sa sela za povrce, mlecno i meso, a ostalo bukvalno sve iz inostranstva donosim. Tako da ne bojte se za Z kvalitet LIDLa. Sve je 5x bolje od toga sto vam prodaju domaci proizvodjaci. A ono sto imate uvozno, ce biti pola cene od sad dalje. Za isti kvalitet.

Pancevac

pre 5 godina

U Pancevu se na razdaljini od 500m nalaze LIDL,DIS i IDEA ! Gradska vlast treba da napravi studiju o opravdanosti i potrebi poslovanja ta tri objekta na tako malom prostoru uz AVIV park.Studijom su proterali Beovoz iz grada i ostavili grad bez zeleznicke veze sa Beogradom a sad hoce tri trgovacka lanca na petoparcu a kupci ,posetioci i turisti,..stajaliste ex voza na 200m,ali NEMA !

Sanja

pre 5 godina

Pa da imamo voše vremenskih zona pa da se zapanjim što će ih otvoriti u istom minutu, ovako, jaka stvar, svi će da prorade u osam ujutru.

nenad

pre 5 godina

otvaraju u minut da ne bi konkurencija reagovala na strateske proizvode odnosno cene istih ... sto je logicno posto ce u prvom udaru uzeti ozbiljnu kolicinu musterija ....po inerciji ( novo , jeftinije , drugacije itd ) to je psihologija i taktika prvog udara !!!!

markoni

pre 5 godina

Mene samo raduje vezano za Lidl,što će sledeće godine biti manje turista iz Srbije u Grčkoj.Prosto neće više imati potrebe da putuju 900km zbog Lidla kada će ga imati na kućnom pragu.

asdf

pre 5 godina

Koji hajp, kontam da nece nista biti bolje ( cena ) u odnosu na ostale markete.
(Mile CZV, 12. septembar 2018 15:10)

A ko je rekao da ce cene biti bolje? Bice dosta novih i kvalitetnijih proizvoda, to sigurno.. ali niko nikada nije rekao da ce biti jeftinije. Svi koji su nekada kupovali u Lidlu znaju sta se otvara, nemojte da se lozite previse na bajke.

App

pre 5 godina

Zaposlice 1500 ljudi. Medjutim, zbog njihovih standarda o broju zaposlenih, na drugim mestima, male radnje, drugi marketi i sl. bez posla ce ostati cca 2000 ljudi. Sve je to jedno trziste, nema prostora za nove dok se drugom ne smrkne.

nenad

pre 5 godina

bice jeftinija hemija .... provereno kao i kozmetika to je ono sto ce djonom po ostalima ali u svakom slucaju deleze nek se trese ... osilili su se !!

baracika

pre 5 godina

Kazete da prodaju los kvalitet, a vi ste mi svi neki kvalitetni pa samo takvu robu ste do sada kupovali. Ko nas se kaze:"Za koga je, dobro je".

Jbo firmu koja krije iznos plata...

pre 5 godina

Hoce to more biti ko I za Evo je stize konacno dosla ura Ikea stigla,a posle cene vece nego u Nemackoj u toj Ikei .
I drugo koliki je raspon primanja,a da to je tajnaaa ,mislim e tajnaaa...

Srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Koje ljakse.
Ko li im je sastavio ovaj luzerski marketinski nastup? A na desetine kompletno vec zavrsenih objekata zvrji prazno ko zna koliko meseci. Bravo!

majstor

pre 5 godina

Nikako , kako ce nas dezurni otvarac da stigne ispred svih prodavnica u isto vreme istog dana istog minuta? Tome mora da se stane na put, i kako autobuse organizovati, strasno. Uzas jedan. Kuda ide ova zemlja. Prodavnicu po prodavnicu, sve sto je brzo, to je i kuso.

Ivan

pre 5 godina

Svratio sam u Lidl u Grčkoj. Ništa posebno u odnosu na Grčke markete. Cene slične ili neke ispod,a neke skuplje od Grčkih marketa i većinski je bila roba poreklom iz Grčke. Videćemo,ali sam veoma rezervisan

hmmm

pre 5 godina

Povrce i voce se u lidlu obilazi svakog sata, vide li mrlju odma ide u otpis, nisu kao ostali lanci koji prepravljaju rok kada istekne. Tek cemo videti koliko je ovo dobra stvar za Srbiju i konkurenciju koja dize cene u nebesa a radnicima daje bedni minimalac!!!

sladoledsmesom

pre 5 godina

Znači počinje i kod vas propast domaćih prodavnica.
(Janez, 12. septembar 2018 18:30)

Propale odavno, da si ti meni živ i zdrav.

Ljiljana

pre 5 godina

Koje ljakse. Ko li im je sastavio ovaj luzerski marketinski nastup? A na desetine kompletno vec zavrsenih objekata zvrji prazno ko zna koliko meseci. Bravo!
(Srrrrrrrrrdjan, 12. septembar 2018 18:44); Da, sigurno su ljakse. Zapošljavaju 260 000 ljudi u desetinama zemalja. Ti bi to sigurno znao bolje i lepše. Nego te nešto mrzi.

Nikola

pre 5 godina

Biće akcije, treba da se stane u red u pola 4 noću. Dobro se pripremite kako fizički tako i psihički. Iskoristite besplatne zdravstvene preglede preko stranke...

pope

pre 5 godina

(hm, 12. septembar 2018 14:38)

To je samo dokaz koliko se sve planira. Dodatna stampa deklaracija za SRB znaci i nove troskove. Mada se u SRB zahtevi svaki cas menjaju kako se kom Ministarstvu prohte pa nije nemoguce da ce u odredjenom momentu morati i tu dodatnu za SRB da nalepe.

Ravangrad

pre 5 godina

'hm'
Zasto" rogobatna"? Nije li rukovodilac nasa rec za "menadzer"?U vremenu kada pocinjemo zaboravljati spstveni jezik ,ovo je malo osvezilo clanak.

Sima

pre 5 godina

Sta se primate, izgledace ko i svi ostali - 80% nasih proizvoda po istoj ceni ko i svuda i 20% njihovih. Tih 20% mene interesuju kolko ce da isprate snabdevace i cene kao na zapadu. Posto ima tu ok stvari.

Sremac

pre 5 godina

@Slovenac
Ne lupetaj, života ti.. Mi imamo odličnu hranu –mleko, jogurt, bele i žute sireve, suhomesnato, sokove..a vi što ste navikli da kupujete madj.viršle i smatrate to vrhom kvaliteta, to je neka druga priča o kompleksima..

Clay

pre 5 godina

Ako bude kao u Hr(a ne vidim zasto ne bi bilo) bit ce super. Samo treba malo isprobati koji proizvod valja, za svaki brend se moze naci jednako kvalitetan supstitut, npr;
Manner napolitanke 27kn
Lidlove(meni super) 14kn

Lavazza Rossa-36kn
Bellarom Rossa-16kn(okus identican)

A nutella,i milka dolaze iz Njemacke

innbecilo

pre 5 godina

E moj bate, neemačka jee tooo. Što ti je Švabo, ma kakav minut. Loše ste to čitali. Radi se o SEKUNDI. Kažem ti ja, Švabo je too.

e

pre 5 godina

Naš dežurni otvarač lako će otvoriti odjednom uživo sve lidl prodavnice. Pred ulaz u svaku prodavnicu postaviće video bin, A on zavaljen u fotelji na Andrićevom vencu pod klima uređajem obradovaće brojne botove koji će već tu na proslavi dobiti zasluzene sendviće. I treba, pošteno su odradili zadato.

E321

pre 5 godina

Povrće iz Lidla uopšte ne treba stavljati u frižider. Može da stoji mesecima na polici i uopšte se neće promeniti. Ne znam kako im to uspeva. Ostalu njihovu "hranu" se nisam usudio da probam posle čitanja deklaracije. Ne razumem se u hemiju pa nisam hteo da rizikujem. Ko voli nek izvoli, a ja ću na pijacu k'o i do sada.

pravnik

pre 5 godina

Pancevac kakve veze ima drzava sa time sto privatna firma kupila zemljiste i hoce da otvori prodavnicu, njihiv rizik, njihov problem

voodoo

pre 5 godina

Paaa, logicno zar ne, imaju radno vreme ako je ono od 08:00 recimo onda ce naravno sve prodavnice koje se otvore tog dana da se otvore u toliko sati.

www

pre 5 godina

Sremac@ A ko nama uvaljuje meso iz Brazila? Možda Slovenci? A što se tiče Lidl-a, pre nego što ga pljujete, sačekajte da sw otvori, pa onda komentarišite.

Љубиша

pre 5 godina

Velika stvar, "otvaranje u istom danu"? Bice kica, ' naroda u akciji'. Znam sto znam. Morace se potruditi da svratim, a tek da kupim? Ovo je poslednji put da se osvrcem na na "vesti" o "Lidlu".

el professor

pre 5 godina

Haj'te, objavite, da može preCednik da nam isplanira govor. Ima još štošta da se otvori tih dana, pekare, raskrsnice, zanatske radionice, jel hoćete da nam preCednik ne spava dva dana?

Pera tastatura

pre 5 godina

Interesantno. Kada sam u julu prolazio kroz HR u lidlu sam kupio grickalice (cips) na kojima na ambalazi vec pise RS i ostala deklaracija na srpskom. Izgleda da im se to otvaranje malo produzilo.
(hm, 12. septembar 2018 14:38) # Link komentara

Pa ne bih rekao. Pre bih rekao da je dogovor da se ista deklaracija koristi za obe zemlje. A otkud znas u magacinu koliko vec imaju te robe sa bas takvom kesicom? :)

Flis

pre 5 godina

"...A nutella,i milka dolaze iz Njemacke"

(Clay

Koliko ja znam Lidl prodaje Nutelu iz Poljske.

U Hrvatskoj jedino njemački lanac Muller prodaje pravu njemačku Nutelu i ostale njihove proizvode.

Međutim, takav lanac u Srbiji ne postoji.

Ima ga samo 8 zemalja u Europi (Švicarska, Njemačka, Austrija, Španjolska, Hrvatska, Slovenija, Poljska i Mađarska).

Pancevac

pre 5 godina

U Pancevu se na razdaljini od 500m nalaze LIDL,DIS i IDEA ! Gradska vlast treba da napravi studiju o opravdanosti i potrebi poslovanja ta tri objekta na tako malom prostoru uz AVIV park.Studijom su proterali Beovoz iz grada i ostavili grad bez zeleznicke veze sa Beogradom a sad hoce tri trgovacka lanca na petoparcu a kupci ,posetioci i turisti,..stajaliste ex voza na 200m,ali NEMA !

markoni

pre 5 godina

Mene samo raduje vezano za Lidl,što će sledeće godine biti manje turista iz Srbije u Grčkoj.Prosto neće više imati potrebe da putuju 900km zbog Lidla kada će ga imati na kućnom pragu.

Srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Koje ljakse.
Ko li im je sastavio ovaj luzerski marketinski nastup? A na desetine kompletno vec zavrsenih objekata zvrji prazno ko zna koliko meseci. Bravo!

Slovenac

pre 5 godina

Jedva cekam, da udje LIDL u Srbiju. JEr ovo sto se prodaje pod nazivom hrana po bukvalno svim marketima, je sramota. Jedini nacin da se u SRB normalno hranis je da imas snabedevace sa sela za povrce, mlecno i meso, a ostalo bukvalno sve iz inostranstva donosim. Tako da ne bojte se za Z kvalitet LIDLa. Sve je 5x bolje od toga sto vam prodaju domaci proizvodjaci. A ono sto imate uvozno, ce biti pola cene od sad dalje. Za isti kvalitet.

asdf

pre 5 godina

Koji hajp, kontam da nece nista biti bolje ( cena ) u odnosu na ostale markete.
(Mile CZV, 12. septembar 2018 15:10)

A ko je rekao da ce cene biti bolje? Bice dosta novih i kvalitetnijih proizvoda, to sigurno.. ali niko nikada nije rekao da ce biti jeftinije. Svi koji su nekada kupovali u Lidlu znaju sta se otvara, nemojte da se lozite previse na bajke.

Ivan

pre 5 godina

Svratio sam u Lidl u Grčkoj. Ništa posebno u odnosu na Grčke markete. Cene slične ili neke ispod,a neke skuplje od Grčkih marketa i većinski je bila roba poreklom iz Grčke. Videćemo,ali sam veoma rezervisan

E321

pre 5 godina

Povrće iz Lidla uopšte ne treba stavljati u frižider. Može da stoji mesecima na polici i uopšte se neće promeniti. Ne znam kako im to uspeva. Ostalu njihovu "hranu" se nisam usudio da probam posle čitanja deklaracije. Ne razumem se u hemiju pa nisam hteo da rizikujem. Ko voli nek izvoli, a ja ću na pijacu k'o i do sada.

App

pre 5 godina

Zaposlice 1500 ljudi. Medjutim, zbog njihovih standarda o broju zaposlenih, na drugim mestima, male radnje, drugi marketi i sl. bez posla ce ostati cca 2000 ljudi. Sve je to jedno trziste, nema prostora za nove dok se drugom ne smrkne.

Jbo firmu koja krije iznos plata...

pre 5 godina

Hoce to more biti ko I za Evo je stize konacno dosla ura Ikea stigla,a posle cene vece nego u Nemackoj u toj Ikei .
I drugo koliki je raspon primanja,a da to je tajnaaa ,mislim e tajnaaa...

ххх

pre 5 godina

Што би они били будале и давали ниже цене... Све је то иста банда... Сви маркети код нас имају своје робне марке које су јефтиније, исто је и са Лидлом... они ЈЕСУ своја робна марка.

Sremac

pre 5 godina

@Slovenac
Ne lupetaj, života ti.. Mi imamo odličnu hranu –mleko, jogurt, bele i žute sireve, suhomesnato, sokove..a vi što ste navikli da kupujete madj.viršle i smatrate to vrhom kvaliteta, to je neka druga priča o kompleksima..

hm

pre 5 godina

Interesantno. Kada sam u julu prolazio kroz HR u lidlu sam kupio grickalice (cips) na kojima na ambalazi vec pise RS i ostala deklaracija na srpskom. Izgleda da im se to otvaranje malo produzilo.

nenad

pre 5 godina

bice jeftinija hemija .... provereno kao i kozmetika to je ono sto ce djonom po ostalima ali u svakom slucaju deleze nek se trese ... osilili su se !!

Глас разума

pre 5 godina

U Pancevu se na razdaljini od 500m nalaze LIDL,DIS i IDEA ! Gradska vlast treba da napravi studiju o opravdanosti i potrebi poslovanja ta tri objekta na tako malom prostoru uz AVIV park. ...
(Pancevac, 12. septembar 2018 15:32)

Ни ЛИДЛ, ни ИДЕА, ни ДИС, ни АВИВ нису у власништву града Панчева па према томе Панчево нема ни право ни потребу ни обавезу да наручи и финансира било какву студију оправданости зан ова улагања. Град може да наручи и финансира студију оправданости само за пројекте који се финансирају из градског буџета. Ако се нека приватна инвестиција евентуално покаже неоправданом, граду ни из џепа ни у џеп. Сви ови објекти су у приватном домаћем или страном власништву и буди сигуран да су власници пре купшовања локације и градње наручили и добили не једну него три студије оправданости и то од много озбиљнијих специјализованих агенција него што их ангажују општине и градови у Србији за своје пројекте. У супротном не би им падало на памет да улазе у било какав ризик и да инвестирају у нешто што неће бити оправдано одговарајућим прометом и зарадом. Ово нарочито важи за немачке инвеститоре. Они увек играју на сигурно. Због тога Немци имају пун и успешан Фолксваген, Сименс, Бош, ... а Србија има аветињски празан ИМР, ЕИ, Змај, итд.

nenad

pre 5 godina

otvaraju u minut da ne bi konkurencija reagovala na strateske proizvode odnosno cene istih ... sto je logicno posto ce u prvom udaru uzeti ozbiljnu kolicinu musterija ....po inerciji ( novo , jeftinije , drugacije itd ) to je psihologija i taktika prvog udara !!!!

Љубиша

pre 5 godina

Velika stvar, "otvaranje u istom danu"? Bice kica, ' naroda u akciji'. Znam sto znam. Morace se potruditi da svratim, a tek da kupim? Ovo je poslednji put da se osvrcem na na "vesti" o "Lidlu".

Ljiljana

pre 5 godina

Koje ljakse. Ko li im je sastavio ovaj luzerski marketinski nastup? A na desetine kompletno vec zavrsenih objekata zvrji prazno ko zna koliko meseci. Bravo!
(Srrrrrrrrrdjan, 12. septembar 2018 18:44); Da, sigurno su ljakse. Zapošljavaju 260 000 ljudi u desetinama zemalja. Ti bi to sigurno znao bolje i lepše. Nego te nešto mrzi.

baracika

pre 5 godina

Kazete da prodaju los kvalitet, a vi ste mi svi neki kvalitetni pa samo takvu robu ste do sada kupovali. Ko nas se kaze:"Za koga je, dobro je".

hmmm

pre 5 godina

Povrce i voce se u lidlu obilazi svakog sata, vide li mrlju odma ide u otpis, nisu kao ostali lanci koji prepravljaju rok kada istekne. Tek cemo videti koliko je ovo dobra stvar za Srbiju i konkurenciju koja dize cene u nebesa a radnicima daje bedni minimalac!!!

Sanja

pre 5 godina

Pa da imamo voše vremenskih zona pa da se zapanjim što će ih otvoriti u istom minutu, ovako, jaka stvar, svi će da prorade u osam ujutru.

Sima

pre 5 godina

Sta se primate, izgledace ko i svi ostali - 80% nasih proizvoda po istoj ceni ko i svuda i 20% njihovih. Tih 20% mene interesuju kolko ce da isprate snabdevace i cene kao na zapadu. Posto ima tu ok stvari.

Ravangrad

pre 5 godina

'hm'
Zasto" rogobatna"? Nije li rukovodilac nasa rec za "menadzer"?U vremenu kada pocinjemo zaboravljati spstveni jezik ,ovo je malo osvezilo clanak.

Mister V

pre 5 godina

Kako će onda voljeni predsednik da otvori sve te objekte? Da je Vulin u pitanju, pa i da razumem, ali ovako...
(Zoran, 12. septembar 2018 14:50)

Genijalan komentar!

innbecilo

pre 5 godina

E moj bate, neemačka jee tooo. Što ti je Švabo, ma kakav minut. Loše ste to čitali. Radi se o SEKUNDI. Kažem ti ja, Švabo je too.

pope

pre 5 godina

(hm, 12. septembar 2018 14:38)

To je samo dokaz koliko se sve planira. Dodatna stampa deklaracija za SRB znaci i nove troskove. Mada se u SRB zahtevi svaki cas menjaju kako se kom Ministarstvu prohte pa nije nemoguce da ce u odredjenom momentu morati i tu dodatnu za SRB da nalepe.

Clay

pre 5 godina

Ako bude kao u Hr(a ne vidim zasto ne bi bilo) bit ce super. Samo treba malo isprobati koji proizvod valja, za svaki brend se moze naci jednako kvalitetan supstitut, npr;
Manner napolitanke 27kn
Lidlove(meni super) 14kn

Lavazza Rossa-36kn
Bellarom Rossa-16kn(okus identican)

A nutella,i milka dolaze iz Njemacke

Morski lav

pre 5 godina

Čemu tolika dramatična najava. Ako prodavnice počinju da rade istog dana onda je normalno da budu otvorene u ono radno vreme koje je navedeno na ulazu.

pravnik

pre 5 godina

Pancevac kakve veze ima drzava sa time sto privatna firma kupila zemljiste i hoce da otvori prodavnicu, njihiv rizik, njihov problem

Milanche

pre 5 godina

Ako već kreću istog dana da rade, ne vidim ništa fascinantno u tome da će to da bude u istom satu i minutu. Zapravo ako je prvi uslov ispunjen, ovo drugo je potpuno logično.

sladoledsmesom

pre 5 godina

Znači počinje i kod vas propast domaćih prodavnica.
(Janez, 12. septembar 2018 18:30)

Propale odavno, da si ti meni živ i zdrav.

Nikola

pre 5 godina

Biće akcije, treba da se stane u red u pola 4 noću. Dobro se pripremite kako fizički tako i psihički. Iskoristite besplatne zdravstvene preglede preko stranke...

majstor

pre 5 godina

Nikako , kako ce nas dezurni otvarac da stigne ispred svih prodavnica u isto vreme istog dana istog minuta? Tome mora da se stane na put, i kako autobuse organizovati, strasno. Uzas jedan. Kuda ide ova zemlja. Prodavnicu po prodavnicu, sve sto je brzo, to je i kuso.

e

pre 5 godina

Naš dežurni otvarač lako će otvoriti odjednom uživo sve lidl prodavnice. Pred ulaz u svaku prodavnicu postaviće video bin, A on zavaljen u fotelji na Andrićevom vencu pod klima uređajem obradovaće brojne botove koji će već tu na proslavi dobiti zasluzene sendviće. I treba, pošteno su odradili zadato.

www

pre 5 godina

Sremac@ A ko nama uvaljuje meso iz Brazila? Možda Slovenci? A što se tiče Lidl-a, pre nego što ga pljujete, sačekajte da sw otvori, pa onda komentarišite.

el professor

pre 5 godina

Haj'te, objavite, da može preCednik da nam isplanira govor. Ima još štošta da se otvori tih dana, pekare, raskrsnice, zanatske radionice, jel hoćete da nam preCednik ne spava dva dana?

Pera tastatura

pre 5 godina

Interesantno. Kada sam u julu prolazio kroz HR u lidlu sam kupio grickalice (cips) na kojima na ambalazi vec pise RS i ostala deklaracija na srpskom. Izgleda da im se to otvaranje malo produzilo.
(hm, 12. septembar 2018 14:38) # Link komentara

Pa ne bih rekao. Pre bih rekao da je dogovor da se ista deklaracija koristi za obe zemlje. A otkud znas u magacinu koliko vec imaju te robe sa bas takvom kesicom? :)

Flis

pre 5 godina

"...A nutella,i milka dolaze iz Njemacke"

(Clay

Koliko ja znam Lidl prodaje Nutelu iz Poljske.

U Hrvatskoj jedino njemački lanac Muller prodaje pravu njemačku Nutelu i ostale njihove proizvode.

Međutim, takav lanac u Srbiji ne postoji.

Ima ga samo 8 zemalja u Europi (Švicarska, Njemačka, Austrija, Španjolska, Hrvatska, Slovenija, Poljska i Mađarska).

voodoo

pre 5 godina

Paaa, logicno zar ne, imaju radno vreme ako je ono od 08:00 recimo onda ce naravno sve prodavnice koje se otvore tog dana da se otvore u toliko sati.