1. Ne bih voleo da domaći biznismen kupi RTB. Evo iz iste branše, Valjaonica bakra u Sevojnu je prošla kroz ruke Zorana Drakulića i Nebojše Ćirića, ljudi usko povezanih sa politikom. Poslovanje, odnos prema kompaniji i odnos prema radnicima ne mogu ni da se uporede sa susednom Valjaonicom aluminijuma, koju je kupio ozbiljan igrač iz iste industrije, slovenački Impol. Valjaonica bakra je spala na niske grane od kako je privatizovana i od kako je u rukama domaćih privrednika, čak i kad računamo devedesete.
   (neki čovek, 15. avgust 2018 13:22)

  # Link komentara

 2. Nemaju naši lokalni biznismeni lovu za tako nešto, ovaj kinez što je otvorio fabriku u Rumi je težak kao svi oni zajedno. Njima samo da je Fonda za razvoj, Propalih banaka, muljanja sa akcijama, žitom, šećerom, robnim rezervama, ako se neko dokopa kojeg EU fonda još bolje. Kad je neki naš biznismem investirao 100mil eura u proizvodnju i zapošljavanje, da ne pričamo o istraživanju i razvoju? Daj samo trgovinskih lanaca, državne zemlje i traktora na lizing. Kupio je papire, a novac se vraća svima koji ne kupe.
   (Gde odoše novinari, 15. avgust 2018 12:48)

  # Link komentara

 3. Gdje se kupuje ta dokumentacija, i ja bi jednu.
  Ma šta jednu, daj pet komada, pa nisam ti ja sirotinja!
  (Bruder Jakob, 15. avgust 2018 12:35)

  # Link komentara

 4. neka nam je srecno sa njime i ostalima..nigde nema u svetu da kupuje rudna blaga hostaplera i muljatora zajedno sa ovom vladom...ali bice ilustracije i za vas polako
   (otkucava sat, 15. avgust 2018 12:06)

  # Link komentara

 5. Ono kad sluzba od taksiste napravi “kralja bakra”. Negativna selekcija ce Srbe zbrisati sa lica zemlje.
  (bunar, 15. avgust 2018 11:54)

  # Link komentara

 6. I na kraju NIKO!!!
  (xyz, 15. avgust 2018 11:21)

  # Link komentara