1. ne znam što bih rekao za ovo, samo mogu reći da od kad su nas ameri i europljani "usisali" pod svoje od smrtni Tuđmana, dakle tamo kraja 1999e početka 2000e. Hrvatska politika je sve samo ne "hrvatska politika", i provodi se slijepo samo interese EU NATO-a Amerike, koliko je to pogubno za naš narod, osjetilo se nakon ulaska u EU, masovnim egzodusom "inteligencije" i svega što je visokoobrazovano, a i mladi su pohrlili u zapadne zemlje, dakle taj zapad je za nas najveći mogući neprijatelj a ne Srbija, godinama sam se svoje sunarodnjake upozoravao na pogubnost takve politike ali uzalud, zaziru od naše braće Rusa braće Ukrajinaca braće Poljaka i ostale braće iz istočne europe, naših prijatelja iz baltičkih zemalja. ulažu sve u ameriku i europu, koja ih koristi isključivo za ostvarnje njihovih ciljeva preko naših leđa, isto je sada s ovim pozivom Vučiću gdje se velike sile s zapada preko naših leđa hoće dočepati Srbije, i žele Rusima oteti Srbiju, naravno na način da žrtvuju Hrvatsku. meni osobno Srbija ko Srbija nije toliko problem, jer sam svijestan da su taj rat skuhali ne samo ovi neki vaši iz Beograda već boga mi i ovi s "prijateljskog" nam zapada, nije kriva Srbija što je zagrizla u nešto što su joj ovi naši "saveznici" ponudili 1990ih. Tuđman je pogriješio, a tek o ovima nakon 2000e i ostalim zaljubljenicima u zapad ne bih puno pričao, samo mogu reći da mi je žao što Hrvatska nema jače odnose s Rusijom, to je divan narod i nama srodna zemlja koju blokiramo bez razloga!
  (Ma pusti vodu, dok majstori odu., 13. februar 2018 17:49)

  # Link komentara

 2. Rusija je mnogo veći (ekonomski) partner s Hrvatskom već SAD.
  Isto tako Rusi ne traže posebne benefite od Hrvata prilikom ulaganja kao npr. od Srbije,već se odnosi s poštovanjem prema suverenoj državi HR.
  Amere naravno to smeta i već godinama potkopavaju taj prirodni odnos,da podsjetim samo da Hrvatska mnogo duguje baš Rusiji što ima svoju državu a i logistički je pomagala 90-tih uz Izrael jedine dvije zemlje koje su kršile embargo na prodaju oružja.
  Interes (ekonomski) i politika cesto ne idu zajedno poznato već svima.
  Ruskom ambasadoru u HR ne pada na pamet tako nešto da izjavi.
  (rango, 13. februar 2018 17:32)

  # Link komentara

 3. Ma jadni svi mi koji zavisimo od americkih i ruskih hirova i interesa
  (Sto nas je vise standardi su nizi, 13. februar 2018 17:01)

  # Link komentara

 4. Ne vidim mesanje, covek je jasno rekao da "misli" da bi takva prodaja bila pigresna.
   (jasdf, 13. februar 2018 16:36)

  # Link komentara

 5. Samo zestoko,da se sve trese i Mars i Saturn.Sto vi zesce ovi jos bahatiji prema vama,malo me cudi ta vasa politika,stvara se utisak da sa dolarom mogu i crveni trg da vam ofarbaju,svi ste vi halapljivi na pare,ne bitno koja valuta.Kad cete vec jednom da ih nokautirate zestoko,ali ne sa recima,oni su imuni na to.Dok vi ”zestoko” oni mudro i podmuklo.Ko je kome uveo sankcije,ko je kome stigao na granicama sa vojskom i punom ratnom opremom,a vi i dalje ”zestoko” kritikujte,pa kad vas oni zestok iz nutra dokrajce,valjda ce se otreznite i opet kasno reagujete,da ginu milioni nevinih Rusa,jel ste vi ”zestoko” kritikovali i reagovali.
  (ripicno rusko ponasanje, 13. februar 2018 16:25)

  # Link komentara

 6. To je samo pitanje kom lopovu ce da prodaju lopovi.
  (Makki, 13. februar 2018 15:52)

  # Link komentara

 7. ja kao Hrvat bas mislim suprotno, samo nije nase da mislimo nego da slusamo pogotovo sto smo mi prije svega jadni i nerjesavamo medu susjedske odnose pa nas stalno ucjenjuju jedni sa drugima, a tko nam je kriv kad se palimo jos na nacionalizam, kao neka africka plemena
   (mm, 13. februar 2018 15:45)

  # Link komentara

 8. Nasli se pravi,da kritikuju druge za mesanje u unutrasnje stvari drugih drzava.
  (TJA, 13. februar 2018 15:34)

  # Link komentara

 9. da ste pametni ne bi ni prodavali Inu
   (bane, 13. februar 2018 15:33)

  # Link komentara

 10. Nesto slicno Putin radi po bivsim zemljama sssr-a. A kad ne ide milom, onda salje vojsku
  (Dada, 13. februar 2018 15:22)

  # Link komentara

 11. Putpuno isto radi i americki ambasador u Srbiji.
   (Kir Stefan Srbin, 13. februar 2018 14:43)

  # Link komentara

 12. Mesaju se oni,a mesate se i vi. Katastrofu za sobom ostavljate po celom svetu, i jedni i drugi. A na kraju, bice da ste u talu.
  (Bagro belosvetska, 13. februar 2018 14:31)

  # Link komentara

 13. Neka se natječaju oko cijene, to bi bilo sasvim u redu ali amerikanci ne postoje kao ulagači u hrvatskoj, što se mene tiče mogu slobodno spakirati kofere i trabunjati iz amerike tko što treba kome prodati.
  (Slavonac what else.., 13. februar 2018 13:46)

  # Link komentara

 14. To se zove - obest sile. Amerika zna da je NIKO NE može zaustaviti i zato se tako ponaša.
   (XXL, 13. februar 2018 13:43)

  # Link komentara