1. U svim normalnim drzavama prevara je krivicno delo.U Srbiji to je nacin da se zarade pare i ne proizvodi posledice po prevaranta?
  (pprvi dan skole u Svedskoj, 20. januar 2018 13:44)

  # Link komentara

 2. Pa u pravnim drzavama je prevara , prevara.Ali samo kod nas je prevara dobar izvor prihoda banaka i od banaka za ljude na vlasti koji bi trebalo da brinu o svojim prevarenim gradjanima ali oni vise brinu o svojim budjelarima.Ja ovo konkretno govorim o jovanki tabakovic i njenim drugarima na vlasti koji su se svrstali uz banke prevarante a radi svoje imovinske koristi.
  (Digi, 20. januar 2018 11:59)

  # Link komentara

 3. Tačno je da su govorili da nisi kreditno sposoban al za kredit u francima jesi , neko je napisao i ja se setih mojoj pokojnoj ženi da su to govorili u eurobanci, neverovatno koliko su bili smišljeni i informisani i koliko su cutali.
  (Real, 20. januar 2018 02:20)

  # Link komentara

 4. Sve zemlje u Evropi koje su imale ovaj problem su ga resile. Poslednje u nizu Grcka i Slovenija. Prvo Orban i Madjarska, zatim Hrvati, Crna Gora, pa sudovi u Luksemburgu, Francuskoj i Rumuniji.
  Samo u Srbiji Jorgovanka, Dugalic, Vujovic i ..., nam drze slovo kako je sve u redu? Pa kako se taj Dugalic ne zapita da li je BAN2 donet zbog zakonitog ili nezakonitog ponasanja banaka i neuskladjivanje rata padu indeksa kamata? Jos nas gospodin Dugalic ubedjuje da to sto su banke po BAN2 vratile pare klijentima predstavlja TROSAK banaka? Da pojednostavim, uzmes novac od klijenata, koristis ga 3-4 godine, vratis ga po BAN2 i to bez zatezne kamate i sve to proglasis kao da su banke zrtve i da su imale trosak od oko 30 miliona evra??!! Doci ce i ovde pravda po svoje. Kasacioni sud ne moze da cuti doveka.
   (Botogradjanin, mladi bankar iz odeljenja za rizike, 19. januar 2018 23:05)

  # Link komentara

 5. kada bi otisli u banku i trazili kredit indeksiran u evrima,sluzbenik bi vam objasnio da za trazeni iznos niste kreditno sposobni i onda bi krenula prica o chf.Ne da vas nisu upozoravali na moguce posledice, nego vas ubedjivali kako je chf najstabilnija valuta.Smisljena i organizovana prevara
   (vlada, 19. januar 2018 22:39)

  # Link komentara

 6. Fascinantno je, da su pravosuđa svih zapadnih zemalja, iz kojih i dolaze banke koje su nam prodavale ove toksične proizvode, ove kredite označile kao štetne. Šta radi naše pravosuđe, šta radi naša, pod znacima navoda narodna banka, mislim da ni njima nije jasno....
   (žalosno, 19. januar 2018 22:22)

  # Link komentara

 7. Kod nas je narod kriv, zvanično. Bankama se ekstraprofit prosto dogodio, bez njihove krivice.
  (kartmen, 19. januar 2018 19:32)

  # Link komentara

 8. I mene su ubeđivali da je kamata niža, što tada jeste bilo tačno, ali su "zaboravili" da napomenu da je CHF u deflaciji u odnosu na sve druge valute (raste mu vrednost). Srećom sam to na vreme shvatio, čak sam i kuma odgovorio, i on je na kraju uzeo kredit u evrima, a ja ništa.
   (Zeleni zmaj, 19. januar 2018 19:06)

  # Link komentara

 9. Varali su klijente kako su ovi krediti povoljni davali manje kamate kojima su ih mamili a onda zaradili exta profit. Ovo je u svim zemljama isto.
   (Miki, 19. januar 2018 18:21)

  # Link komentara