1. Beneficije treba da ima samo oni kojima je zdravlje ugrozeno obavljajuci svoj posao. A ne oni koji se shlepaju uz takve radnike. Glupo je da npr kuvar ili lekar u zatvoru imaju beneficije ili bilo koji admin radnik. Ako je "cudno" gde rade podignite plate za njih I to je to...
   (Dejan X, 12. januar 2018 22:11)

  # Link komentara

 2. Apsurd je da beneficirani staz npr dobija policajac koji sedi u kucici pored neke ambasade, vile , da beneficirani staz dobije vojno lice koje radi u kancelraji administaratvin i finasijske poslove(jer su ga zbog bolesti prebacili na to radno mesto)...
  U policji samo zandarmerija , intervetne jedinice i policijiski inspektori treba da dobiju beneficarani staz, u vojsci beneficirani staz da se racuna samo kada je ratna opasnost , rat . Ipak vise rizikuje policajaca na poslu nego neko ko radi u vojsci .
  Uz to beneficarni staz dati samo rudarima od ostalih zanimanja.
  (Poreski obveznik, 12. januar 2018 20:45)

  # Link komentara

 3. Važno da u državnoj službi ima beneficiranog radnog staža,a npr. za obezbeđenje u banci koje radni dan provodi 10-12 sati na nogama bez pauze i takođe može biti vrlo ugrožen nema tu mogućnost. Bravo za sistem.
   (Posramnjen, 12. januar 2018 18:54)

  # Link komentara

 4. Vozaci u hitnoj imaju benificiran staz, medjutim manja mesta ispod 30.000 stanovnika a koja imaju domove zdravlja, preimenovana je hitna sluzba u dezurnu sluzbu i ukinuta benificija iako isti posao i dalje rade kao i vecim gradovima.
   (SASA, 12. januar 2018 18:25)

  # Link komentara