1. Osnovni problem je slabo odrzavanje svega.
  Za lepsi izgled Beograda potrebno je sto vise metli.
  Treba pocistiti Beograd od kojekavog smecs
  (joca, 7. oktobar 2017 12:38)

  # Link komentara

 2. @Las

  Zato sto nema dovoljno kontejnera ili kanti na nekim mestima. Npr. imas ulice gde si parkirao na sred, a kontejneri na pocetku i na kraju. Nije frka ispesaciti, ali bar da se stave kante onda na nekoliko metara.
   (NoName, 7. oktobar 2017 11:14)

  # Link komentara

 3. Volim svako uredjenje grada, ali prva stvar je promena "čipa" u našim glavama. Zanima me kada će vlast shvatiti da je bolje da se kante prazne duplo češće, pa onda neće morati da skupljaju djubre koje ispadne iz njih i uz vetar se "poseje" po celom gradu. Sa vrlo malo ulaganja, uštedeli bi smo mnogo, a grad bi bio čistiji. Da ne spominjem ljude koji puše u kolima, a tresu cigare i pikavce bacaju napolju. Kakvi su to problemi sa mozgom? Ako ti je gušt pušiti u vožnji, tresi i bacaj pikavce u kola, pa ih prazni (u kontejnere, ne ispod kola na parkingu).
  BTW, kada se spomene sredjivanje pijaca, prvo što mi padne na pamet je kako će "burazeri" biti dobri lepe državne/gradske/naše pare...
  (Las, 7. oktobar 2017 10:10)

  # Link komentara

 4. Ne sporim da jeste bilo ružno, ali zar u svakoj izjavi mora biti marketinga i laži.
  Nije imalo mesta za stanicu?? Stanica NIKADA nije bila tu, već ispred raskrsnice nekih 10m. Kada su napravljene nove zgrade veliki prostor su zauzele biblioteka i narodna kuhinja... Mrzim telefon kad sam ispravlja reči. Dakle veliki prostor su, zauzele bašte kafica i vise nije imalo mesta za stanicu koja je pomerena ispred raskrsnice gde ti objekti postoje već decenijama.
  Ali ovako lepše zvuči, treba uvek narodu usaditi svoju verziju, isto kao i priča o pobedi na vračaru, niko ne spominje ukradene poslanike ldp i borka.
   (Vojin, 7. oktobar 2017 10:02)

  # Link komentara

 5. Не постоји угао Вишке и Крунске. Вишка се улива у Максима Горког.
   (Немања Зе, 7. oktobar 2017 10:00)

  # Link komentara

 6. Da su prilikom "rekonstrukcije" Kalenic pijace, ispod cele pijace napravili podzemnu garazu, dugorocno bi resili problem parkinga u ovom delu grada, ali posto ova gradska vlast pod pojmom "rekonstrukcije" podrazumeva samo sminkanje, onda ne cudi sto uklanjaju parking da bi pravili "dzepove"
  (Realno, 7. oktobar 2017 09:49)

  # Link komentara

 7. Prekinite da bezocno LAZETE vise! Objekti koje ste porusili NISU bili nelegalni, vec sa privremenim dozvolama, i za njih su vlasnici redovno placali poreze. Dalje, doticno autobusko stajaliste je od pamtiveka bilo 50m nize gde je sada ulaz u privatni parking privatne zgrade, i nema nikakve veze sa PRIVREMENIM stajalistem koje ste bili postavili na uglu Viske dok se pomenuta privatna zgrada zidala!!! Dakle, zbog privatne zgrade za koju ste kao opstina izdali dozvolu je ukinuto dugogodisnje stajaliste JAVNOG prevoza, a nikako kako lazno tvrdite zbog pomenutih objekata u Viskoj.
  (leila, 7. oktobar 2017 09:46)

  # Link komentara

 8. Jos jedan "urbani dzep", lova u nezasite dzepove.
  (Dole vesic, mali, folic!, 7. oktobar 2017 09:46)

  # Link komentara

 9. zar nisu relativno skoro renovirali tu pijacu? Kako sad ponovo isti radovi? Nisu dovoljno klepili a i idu izbori....razrusiti ceo grad da bi se prikazalo da se kobajagi nesto radi? I obzvezno jednu fontanu od standardnih 1,8 milona Eura, a da isto preliva, da mogu ljudi leti da ohlade noge.
   (dr.kadzija, 7. oktobar 2017 09:42)

  # Link komentara