1. Ne razumem se bas u te stvari ali vidim da se Beograd forsira do besvesti.
  [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mile dodik, 25. septembar 2017 15:36)

  Vidi se da se ne razumes bas u te stvari. U Beogradu nas deru porezima i kojekakvim nametima pa treba te novce prebaciti u prave ruke. Otuda veseli beskorisni i nepotrebni projekti i JPP. To ti dodje pare javne to jest nase a privatno partnerstvo njihovo. Ja bi od srca zeleo da malo prestanu da nas forsiraju pa da malo krenu ostale da forsiraju, cisto da se ne osecate zapostavljeni da i vama sviraju fontane.
  (Posteno, 25. septembar 2017 23:16)

  # Link komentara

 2. @mile dodik... Kakve veze ima Goran Vesic sa Vojvodinom? Imate vi svoje naprednjake, pa se njima zalite. Nase ostavite nama, da u miru propadamo
  (oruzar, 25. septembar 2017 19:47)

  # Link komentara

 3. A od spalionice otpada ni S?!
  Pa sta je sa pricom pogon inseneracije i dobijanje energije iz djubreta a pritom cisti gasovi kao sto pola pametne Evrope radi? Usli su sa tom pricom ipak !
  (Stefanos, 25. septembar 2017 19:21)

  # Link komentara

 4. Da bi se sanirala postojeća deponija u Vinči (za šta je potrebno barem par godina), neophodno je da se otvori nova deponija na nekoj drugoj lokaciji, koja će za to vreme da naraste poprilično. Što se recikliranja otpada tiče, po opštinskim dvorištima, neophodno je da se uvedu dodatni kontejneri, različito obojeni (za staklo, papir, plastiku, metal) i da se građani disciplinuju da ih pravilno koriste, a Romima, koji žive od recikliranja otpada, da se onemogući i zabrani pristup. Kako? Gde će da se postave dodatni kontejneri, kada na mnogim lokacijama nema dovoljno mesta ni za postojeće? Šta će biti sa postojećem velikim kontejnerima i podzemnim kontejnerima? Ko će sve to da plati, investitor ili građani Beograda kroz uvećane račune za iznošenje smeća?
  Lako je najaviti najveće javno-privatno partnerstvo, ali kako to sprovesti? Da li su Vesić i kompanija zaista zainteresovani da ovakav ogroman posao zaista uspe? Uzmite primer indikatora za parking postavljenih, kao pilot projekat u Njegoševoj i okolnim ulicama? Da li to funkcioniše i kako? Kakva je korist od toga kada signal o zauzeću parking mesta putuje do indikacione table više od 5 minuta? Šta se dešava sa sistemom kada padne 2 cm snega?
  (Najveće, najverbalnije, naj..., 25. septembar 2017 15:41)

  # Link komentara

 5. Dzaba ti sad i kosmodrom, Vesiću...
  (Kobaja Grande, 25. septembar 2017 15:40)

  # Link komentara

 6. Mogli ste potpisati ugovor i za pravljenje jedne takve centralne deponije za Vojvodinu. Isto tako i da dodje do iskoriscavanja smeca. Ne razumem se bas u te stvari ali vidim da se Beograd forsira do besvesti.
   (mile dodik, 25. septembar 2017 15:36)

  # Link komentara

 7. mozda necemo platiti odmah al cemo placati lagano na rate kad nam odnosenje smeca postane skuplja stvaka od grejanja na racunu za infostan. a i cemu diskriminacija ostalih gradjana Srbije koji nece moci da se zaposle ako nisu iz Grocke?
  (sve ce to narod platiti, 25. septembar 2017 15:30)

  # Link komentara

 8. Ništa lepše neg JPP. Država daje pare a partneri troše. Odgovornost ne postoji pa može da se deli i šakom i kapom. Što više upumpaš više ti se vraća. Biće za sve.
  (Darko, 25. septembar 2017 15:07)

  # Link komentara

 9. Dada..super, a garazno mesto na mesecnom nivou predstavlja 30% prosecne plate..da li ste vi realni???
  (crck, 25. septembar 2017 14:54)

  # Link komentara

 10. A ja se pitao što je Energoprojekt na silu privatizovan kad eto njega u najvećem JPP projektu.
   (Debeli Sava, 25. septembar 2017 13:28)

  # Link komentara