1. E,tako se odrzava procenat nezaposlenosti,drzava gubitaske firme drzi da ne bi zavrsili na NZS-u!Dovode nam strane investitore da bi nas izrabljivali,hvala 1:0 za drzavu!
   (hmh, 18. jul 2017 05:53)

  # Link komentara

 2. Kako tražite, tako i prolazite. Bravo za radnike Fijata. A vi možete i travu da pasete.
   (Zoran, 18. jul 2017 05:10)

  # Link komentara

 3. Da su radniic solidarni pa da svi koji rade npr kod privatnika izadju da strajkuju jer vecian radi za minimalac . Tada ce se drzava malo da se protrese i da prekinu da nas reklamiraju u svetu kao jefitnu robovsku radnu snagu uz obecanja investitorima da ce im se titrati sve dok poslujuu u Srbiju pa cak i na stetu radnika... jer obicno drzava stane uvek iza invetitoria umesto radnika tj gradjana Srbije.
  (bbb, 18. jul 2017 00:27)

  # Link komentara

 4. Ljudi su zajsta u pravu sa tolikim zaostatkom dobro da još mogu i da rade, ali štrajk im puno neće pomoći već pozbiljni dogovori i izgleda da se i tu mora umešati država i da uvede red.
  (Dragan, 17. jul 2017 21:04)

  # Link komentara

 5. Nadam se da nece biti strajka i da ce se resiti problemi
  (nina, 17. jul 2017 20:57)

  # Link komentara

 6. Свака част изузецима, али ови нису ни за боље. Радите за минималац и не мрдајте одатле.
   (...., 17. jul 2017 20:08)

  # Link komentara

 7. Zašto radnici Goše treba da se porede bilo sa kim, ili bilo ko drugi? Svako za sebe funkcioniše i svako ima svoje razloge zbog kojih štrajkuje. Uglavnom su to plate. Za razliku od Fiata koji donosi velike pare u državnu kasu, očigledno da sa Gošom to nije toliko izraženo pa i Vlada Srbije ne reaguje istom merom. Pošto, izgleda da, u Srbiji postoje brojni sindikati koji nisu međusobno povezani kako treba, onda i ne mogu se radnici istom jačinom boriti za ostvarenje svojih prava. Tako da, nažalost, izgleda, svoje pravo će ovi radnici morati da potraže na neki način samo njma znan, sve dok se oni koji su odgovorni za njihovo stanje ne dozovu u pamet i ispoštuju ono što i u ugovorima piše.
  (Hvala Ti, majko, Srbijo!, 17. jul 2017 17:15)

  # Link komentara